BAB EVRENİ POWER HOUR 3 (Saat 18:05’te) | Universal Championship Wrestling


Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,964
Mesajlar
13,198
Beğeni sayısı
3,430
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Brock Lesnar w/ Paul Heyman
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Jim Cornette’in bu açıklamaları değerli, şirketteki açılış senaryolarını okurun kafasında aşağı yukarı şekillendirecek cinsten. FTR için düzdüğü övgülere harfiyetn katılırız, çok baba bir takım kesinlikle ve bu şirketteki favorilerim arasında. FTR hastası bir adam olarak bu takımı kusursuz booklayacağından eminim. Bu Embeeded işi ilk şovdan sonra haftada 1’e düşse daha tatlı olur ama, ki muhtemelen öyle olacaktır asıl enerjini şov bookinglerine vereceğin için.
 

Nature Boy

🤙pura vida
Katılım
2 Tem 2023
Konular
145
Mesajlar
6,134
Beğeni sayısı
1,858
PG Nakit
1,090
Konum
Nostr
Embeeded işi ilk şovdan sonra haftada 1’e düşse daha tatlı olur ama, ki muhtemelen öyle olacaktır asıl enerjini şov bookinglerine vereceğin için
Bunları normalde tek bölüm olarak atacaktım. Yazdıkça paylaşmayı tercih ettim bu haftalık. Tamamen keyfi.
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,964
Mesajlar
13,198
Beğeni sayısı
3,430
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Brock Lesnar w/ Paul Heyman
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Bunları normalde tek bölüm olarak atacaktım. Yazdıkça paylaşmayı tercih ettim bu haftalık. Tamamen keyfi.
Açılış şovuna kadar birkaç tane atmak mantıklı ya, maksat eller ısınsın.
 

Nature Boy

🤙pura vida
Katılım
2 Tem 2023
Konular
145
Mesajlar
6,134
Beğeni sayısı
1,858
PG Nakit
1,090
Konum
Nostr
ucw-poster.png

Episode 1 | December 23, 2023 | Lloyd Nobel Center | Norman, Oklahoma

pyro.gif


Havai fişek gösterileri ile UCW POWER HOUR'un ilk bölümü başlıyor. Hemen ringe geçiyoruz.

already_in_ring.gif
already_in_ring.gif


Singles Match:
Mark Briscoe def. Dustin Rhodes via pinfall (14:27) | Referee: Charles Robinson
Her iki güreşçi de kararlılıklarını ve becerilerini gösterdiği için maç, taraftarların iki gözdesi arasında zorlu bir mücadeleye tanık oluyor. Dustin Rhodes tecrübesini ve yeteneğini kullanarak maçın başından itibaren kontrolü elinden bırakmıyor ve istediği tempoyu dikte ediyor. Mark, Dustin’in ders kitaplarına konu olabilecek saldırılarına direniyor ve alttan altta savaşmaya devam ediyor. Maçın sonlarına doğru atağa kalkıyor ve sıra dışı Redneck Kung-Fu’su ile Dustin’i gafil avlıyor. Artan tempoda birkaç önemli saldırı daha yapan Briscoe, Froggy Bow sonrasında tuşu bulup maçı kazanıyor. Maçın sonunda Briscoe sevinirken Dustin Rhodes, Mark Briscoe’ya elini uzatıyor. İkili el sıkışıyor ve Dustin, Mark’ın elini havaya kaldırıyor.

Kevin_Kelly_and_Steve_Corino.gif


Kevin Kelly ve Steve Corino maç sonu yorumlarını yapıyor ve gecenin maçlarını bizlerle paylaşıyorlar. Ardından Kevin Kelly, Randy Orton’ın 3 hafta içinde Power Hour’da olacağı müjdesini veriyor. UCW genel müdürü Adam Pearce, Orton’ın ilk görünümü için özel bir program ayarladıklarını söylemiş. Aniden Kevin Kelly, konuşmasına ara veril arena dışındaki yayın ekibinin FTR’ın Llyod Nobel Center’a verdiği bilgisini veriyor.

truck.gif


FTR, siyah kamyonetleri ile arenaya varırken seyircilerin olumlu tepkileri yayına yansıyor. UCW gazetecisi Ariel Helwani, kamyondan inen Cash ve Dax’i yakalıyor ve onlara UCW’da olmanın nasıl bir duygu olduğunu soruyor. FTR, arenaya doğru yürürken Cash, takım güreşini hak ettiği yere getirmek için geldiklerini söylüyor. Dax ise Top Guys, In diyerek son noktayı koyuyor ve ringe dönüyoruz.

entrance.gif
entrance.gif


Tag Team Match:
Indus Sher w/ Jinder Mahal def. South Wales Subculture (6:45) | Referee: Drake Wuertz
Bu maç çok olay olacak. Galli güreşçiler, kendilerinden iri rakiplerine karşı kaçak güreşiyorlar ancak bu stratejinin doğru olduğu kendisini kısa sürede belli ediyor. Subculture kontrolü elinde tutuyor. Ancak Jinder Mahal, bu gidişi durdurmak için aprona atlıyor ve köşe koruma pedini çözmeye başlıyor. Hakem onu durdurmak için yanına gidince Veer Mahaan ringe gelip Sanga’ya yardım ediyor ve Süper Collider Powerbomb ile rakiplerini mahvediyorlar. Indus Sher maçı bu şekilde kazanıyor.

ayrac.png


Reklam dönüşünde Kevin Kelly’i ring kenarında görüyoruz. Kelly, özel bir mülakat için konuğu, Miroslav Makarov’u davet ediyor.

entrance_for_interview.gif


Makarov güler yüzle Norman seyircisini selamlıyor ve Kelly’nin yanına geliyor. Kelly’nin soruları üzerine Makarov, UCW’da olmasının tek bir amacı olduğunu söylüyor. O da önümüzdeki haftalarda akıbeti açıklanacak olan Evrensel Ağırsıklet Şampiyonluk kemerini ele geçirmekmiş. Kariyerinde bu sporun en büyük unvanlarını kazanmanın hep kıyısından döndüğünü ve UCW’da bu makus talihi bozmak istiyormuş. Tanrıya her gün bunun için dua ettiğini söyleyen Makarov, 12 bin Oklahomalı önünden bunu başaracağına söz veriyor. Kelly, konuğunu uğurlarken, Logan Paul’un rekortmen Impaulsive podcastinde UCW ile sözleşme imzalaması üzerine konuştuğu haberini geçiyor ve oradan bir kesitin şimdi yayınlanacağını söylüyor.

impaulsive.gif


Logan yayında güreşin beklediğinden kolay olduğunu söylüyor. Vine çekerken bu kadar rahat değilmiş. Hayatta zor olan her şeyi başardığını iddia eden Paul; geri kalan tüm işlerini profesyonel yöneticilere bırakıp, WWE’de yarı zamanlı yaptığı işe tam zamanlı olarak UCW’da devam edecekmiş. İnsanlar Maverick’i izlemeye alışmalıymış çünkü kısa sürede UCW'nun nüfusunu kendi üzerine alacakmış.

entrance.gif
entrance.gif


Singles Match:
Mance Warner def. Brendan Vink via pinfall (8:02) | Referee: Mike Posey

Kırmızı Tuborglar havaya! Mance Warner, ringe gelirken dağıttığı kutu biralarla çoktan seyircinin desteğini arkasına alıyor. Brendan Vink bu durumdan çok hoşnut olmadığından Warner ringe girdiği gibi ona saldırıyor. Posey, onu güç bela Warner’ın üzerinden alınca Warner’a devam edip edemeyeceğini soruyor. Warner evet dediği için maç başlıyor. Vink, önden verdiği hasarın etkisi ile maçı önde götürüyor. Ancak Warner baskı altında savaşmaya devam ediyor. Seyircinin desteği ile birlikte KNEE PAD UP, KNEE PAD DOWN anına tanık oluyoruz ve Knee Lift ile Southern Psychopath maçın kazananı oluyor. Warner galibiyetini seyircilerin arasında Dramatic Pause vererek kutlarken reklamlara gidiyoruz.

ayrac.png


Kevin_Kelly_and_Steve_Corino.gif


Reklam dönüşünde anons masasındayız. Kevin Kelly, maç esnasında Scott Steiner'ın tweet attığını söylüyor ve ekranlarımıza o tweet yansıyor.

steiner_tweer.png

Corino, Steiner'ın yaptığının saygısızlık olduğunu söylüyor. Kelly ise Steiner'ın yeğeni Bron Steiner'ın UCW kadrosunda olduğunu hatırlatıyor ve ileride bu ikili arasında bir maç görüp göremeyeceğimiz ihtimali üzerinden Corino ile tartışıyor. Bu konuşmaların ardından Randy Orton ile alakalı bir müzikli video izliyoruz.

burning_home.gif




Orton, geçmişindeki başarıların resimleri, posterleri ile dolu olan bir kulübede geziyor. Geçmişinde sadece bir şirkette bulunmuş. Bu yüzden torpilli olduğunu, arkasının yönetim tarafından toparlandığını düşünenler olabilirmiş. Bu yüzden içerideki eşyaları incelerken başardıklarının bu saatten sonra hiçbir anlamının olmadığını bildiğini söylüyor. kulübeyi benzinleyip dışarı çıkıyor ve evi yakıyor. Yakarken söylediği tek bir söz var: "Geçmişin küllerinden kendime daha büyük bir kulübe inşa edeceğim."

Video bittiği gibi ring kenarına dönüyoruz ve Kevin Kelly sıradaki konuğunu çağırıyor: Prince Nana!



entrance.gif


Kelly, Nana'nın paylaşacakları olduğunu bildiğini söylüyor ve mikrofonu onun için tutarak konuşmasını sağlıyor. Nana öncelikle kendisini seyirciye tanıtıyor. Herhangi birisi değilmiş, Gana'nın yönetici sınıfı olan Ashanti ailesinin soyundan geldiği için gerçek bir prensmiş. Hayatındaki en büyük tutkunun güreş olduğunu söyleyen Nana, parasını dünyanın en büyük güreşçilerinin kontratlarını satın almakla, onları başarılı yapmak için harcamayı seviyormuş. Nana bugüne kadar pek çok harcama yapmış ancak şu anda sahip olduğu şey, daha önceden sahip olduklarının yanında bir hiçmiş. Bu pazarlamanın ardından Isaac Obafemi'yi Bruce Buffer gibi ringe çağırıyor.

entrance.gif
entrance.gif


Singles Match:
Isaac Obafemi def. Eli Isom via pinfall (02:13) | Referee: Paul Turner

Zil çaldığı gibi Obafemi üstünlüğü eline alıyor. Isom'un yapacak hiçbir şeyi yok. Bu Nijeryalı ayı rakibini ezip geçiyor. Obafemi, Pop-Up Powerbomb sonrası galibiyeti buluyor.

ayrac.png


bruce_buffer.gif


Bruce Buffer: Bayanlar ve baylar, karşınızda gecenin esas maçı. Norman, Oklahoma'da; Llyod Nobel Center'da ve evlerinde izleyen UCW hayranları. ZAAAAMAAAAAAN GEEEEEEELDİİİİİİ!



entrance.gif


WHO LET THE DOGS OUT? Will Ferrera ve Rhett Titus— The Dawgs, yeni müzikleri ile ringe geliyor. Gelirlerken ellerindeki biralar ile müziğin keyfini çıkartıyorlar. Titus ringe gelirken kendilerini tanıtıyor ve ellerindeki biraların alkolsüz olduğunu söylüyor. Böyle vücutlar kolay olmuyormuş. Bu yüzden Norman'ın aptal halkı FTR'ı tutmasına rağmen kazanacaklarmış.



entrance.gif


Darkside of TR duyuluyor ve "7 Star" FTR sahnede! Norman seyircisi FTR'a özel ilgi gösteriyor. Cash ve Dax, ring kenarında oturan insanların ellerini birer birer sıkıp ringe geliyorlar. Bu durumdan The Dawgs ekibi rahatsız olsa da FTR'ın umurunda değil. FTR, seyircinin gazını aldıktan sonra ringe giriyor ve başhakem Charles Robinson maçı başlatıyor.

Tag Team Match:
The Dawgs vs. FTR, Time Limit Draw (9:28) | Referee: Charles Robinson

Kıran kırana bir mücadele. İçeride başlayan Rhett Titus, Cash'i yüksek tempolu bir açılışta şaşırtıyor. The Dawgs üyeleri, hızlı eş değişmeler ile Cash'i köşede yıpratıyorlar. Birkaç tuş denemesinden başarısız ayrılan Dawgs üyeleri, Cash'i yerde Rest Hold'lar ile tutarak dinleniyor. Ancak Cash, takım arkadaşına uzanmaya çalışıyor. Güç bela rakiplerinden kurtulan Cash, Dax'e Hot Tag veriyor ve salon alev alıyor! Dax art arda yumruklarla rakiplerini hırpalıyor ve birkaç hareketle maça dengeyi getiriyor. Ardından Slingshot Powerbomb denemesinde tuş bulamayınca Cash ile eş değişiyor ve Shattered Machine!— Hayır, Rhett Titus can havli ile yerinden kalkıyor ve Knee Breakker için bekleyen Cash'e Dropkick ile vuruyor. Bu hareket sonrası 4 adam da yerde kalıyor. Ardından hepsi yerde yatarken zil çalıyor. Cornette haklı çıktı! Bruce Buffer, kalan televizyon süresi ile kısıtlı olan maçın zaman aşımı nedeniyle berabere bittiğini duyuruyor. Takımlar kendi köşelerine çekilip toparlanmaya çalışırken şov bu görüntülerle sona eriyor.

UCW POWER HOUR
Universal Championship Wrestling, LLC™ & © 2023
All Rights Reserved


ayrac.png
 
Son düzenleme:

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,964
Mesajlar
13,198
Beğeni sayısı
3,430
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Brock Lesnar w/ Paul Heyman
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
En merak etmediğim şov gelmiş, esnerken çene kemiklerimiz beşe ayrılmasın diye koli bandı bağlayıp şovu okumaya geçelim bakalım.

Kaliteli, rekabetçi ama dostane bir maçla açılışını yapmış hem şov hem şirket. Böyle kritik bir galibiyet, Mark Briscoe için büyük düşünüldüğüne delalet eder bence. Randy Orton’ı hemen göremeyecek olmak üzücü, ama böyle bir adamın gelişi için de uzun süreli prodüksiyon yapılır şimdi, o yüzden anlayış gösteriyoruz. FTR bu şirketin uzun bir süre yüzü olur zaten, ama ben ilerleyen vadede FTR ikilisinin ayrılıp büyük bir feuda girmesini isterim ya. Bunu reelde de çok istiyorum bu arada, iki ismi singles olarak izleyecek olmak çok tuhaf hissettirse de bence böyle bir şey izlemek bize keyif verecekmiş gibi geliyor. OYYYYYYY BABALAR, 1.5 MİLYAR NÜFUSLU HİNDİSTAN’IN SEFİRİ VE ONUN İKİ KOLU. Muhteşem bir giriş yapmışlar UCW sahnesine, bu ekibi güzel booklamazsan feci bozuşma işi var seninle. Miro’nun yeni ada bak etil alkollü kaçak vodka ismi gibi, çok fena patlattı sğkwdğwjdğwjspwjdls. Logan Paul daha 3 yıllık falan güreşçi olmasına rağmen şu meczuplar rosterında main eventer olarak görebileceğim bir isim. Kırmızı Tuborg reis beeeee, senin klasik pick zaten. İlk sıradan bunu alacağımı söylediğimde belli etmedin ama içine sıçtığından eminim, bu adamı bana kaptırsan aylarca yatağa düşerdin eminim. Kendisine yine güzel bir yol çizecektir Warner bu şirkette. Steiner’ın tweet OWKDLWNDŞWNDLWDJWKJWO, bi herif hiç mi değişmez aga yaaaaa… Orton’ın debut süreci tatlı bir vignette ile başlamış, promo için şarkı seçimi de çok iyiymiş. OY OY OY OY OBAFEMI AĞABEY BEEEE, ben de bu adamı bekliyordum. İngiltere Championship’teki eşsiz kanat performansına burada da devam etmesi dileğiyle, Prince Nana gibi bir adamın güdümü altına girmesi ise ayrı güzel olmuş. WHO LET THE DOGS OUT’A SEN ATTIĞINDAN BERİ PATLIYORUM ŞAHANE THEME SONG SEÇİMİ AĞSJPQJEPWJEPWJSPQJSWLJDWPJSLWSJ. TV süresini 5 dakika daha uzatamayacak kadar fakir olmasın bir şirket be kardeşim… Şovun ilk main eventinde kazanan çıkmaması biraz fazla cesur bir seçim olmuş. Ama The Dawgs, FTR gibi bir ekibe karşı verdiği bu mücadele ile çetin ceviz olduklarını ispatlamak için iyi de bir adım atmış. Eline sağlık.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: