BAB EVRENİ POWER HOUR 3 (Saat 18:05’te) | Universal Championship Wrestling


Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,964
Mesajlar
13,198
Beğeni sayısı
3,430
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Brock Lesnar w/ Paul Heyman
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
biz buraya çelik çomak oynamaya gelmedik. yaptığımız her şey planlı.
Dr._Sinan_O%C4%9Fan_2023_%28cropped%29.jpg
 

Styles Clash

This Is The Way
Katılım
3 Tem 2023
Konular
85
Mesajlar
3,808
Beğeni sayısı
1,275
PG Nakit
370
Konum
Mandalore
Favori Güreşçi
AJ Styles
Başlayalım bakalım.

Vallahi Dustin vs Mark maçı normalde pek ilgimi çekmezdi ama atılan promolarla birlikte ilgi çekici oldu kesinlikle. Mark'ın kazanmasına ise sevindim. Maçın sonunda ise usta code of honor mu yahu xD

***FTR'ın girişe ve rakiplerine bayıldık. Bu Subcultre bebeler acaba hoplamanın zıplamanın olmadığı bu şirkette ne yapacaklar çok merak ediyorum. Kavas Makarov'u ciddiye alamıyorum üstat ya. İnşallah şampiyon falan olmaz. Logan Paul ise güzel transfer. MMA geçmişi olduğu için aslında senin konsepte uyuyor. Bir de sen WWE stili haftalık salça olan maçlar yerine daha spor havasında ilerleyeceğin için bir güreşçi her Allahın haftası maç yapmayacak. O açıdan Paul'un varlığı özel oluyor. Mance Waner ise senin gözde isimlerinden birisi olacak. Bu Vink de normalde dostu Shane Taylor ile çok iyi imaj vermişti ama WWE maalesef Shane Taylor'ı ve potansiyelini harcadı. Vink'in diğer tag team partneri hakkında pek bilgim yok ama şöyle güzel işlenen bir tag team istiyoruz.

Kevin Kelly ve Steve Corino'nun ise npc kalmaması şovlarda varlık göstermesi güzel. Scotte Steiner'ın attığı tweete gümledim fnkjfnjfk. Orton vintage'i güzel müzik de güzel ama sanki Orton için daha böyle ağır bir müzik giderdi. Metallica'dan olsa çok iyi olurdu. Hele Welcome Home-One-The Day That Never Comes üçlüsünden biri seçilebilirdi. Ya da promo duygusal bir tonda başlayıp aksiyonun girdiği anda Master of Puppets gibi vurucu bir şarkı çalabilirdi.

Prince Nana gitti bizim Mogul Embassy öksüz kaldı aga. Obafeemi ise kahvaltı niyetine rakibini gömmüş. Büyük adam olacak. Obafeemi vs Shane Taylor vs OMOS olmalı aga...

Bu takımın adı Honorable Mention olmayacak mıydı aga The Dawgs nedir aga? Bir de bu adamların girişlerini biz şovumuzda yazsak 2 kamyon küfür işitiriz senden :D Maçın sonuna gelirsek yanılıyorsam düzelt ama tam eski dönem fantezisi bir bitiş olmuş. The Dawgs sevdiğin ve üstüne düşündüğün bir takım olduğu için ilk şovdan ilk maçtan yenilmemeleri iyi olmuş tabii.

Şov genel anlamda tutarlı, düzen hoş. Kendine has bir tarzı var. İlk şovdan bütün kartları ortaya dökmek olmazdı ama Randy Orton'ın vintage değil de şöyle ringde bulunmasını beklerdim.

***Pardon Subculture Hintlilerle maça çıkmış. Bir an giflerden gaflete düştük.
 
Son düzenleme:

Tolgamer

Pepsi Konseyi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
347
Mesajlar
3,187
Beğeni sayısı
603
PG Nakit
1,030
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
1
RPG'ye yorumumuzu atmışken, elimiz de tazeyken şu şova da el atıp oyumuzu kullanalım. İkilinin maç için kestiği promo package'ler bizi deli gibi heyecanlandırsa da nihayetinde sonuç belliydi, fakat bu maçın main event olması daha çok keserdi gibime geliyor. Mark Briscoe'nun işlenişini izleyip göreceğiz. Bu sefer ciddi ve tartışmasız şekilde Top Guys, In! Sende sırf cüsseli diye terörist, Hindu ve Arap seviciliği mi başladı? Yoksa yanılıyor muyum? Neyse cüsseli tayfa almış diyip geçelim. Miro baba şu şirkette değerlendirilsin ya... Babanın yanındayız. Aynen, bana şuradan bir Touch Blue alsana Maverick. Bunlar kim hacı? Ne izliyoz biz? Kulübeye yazık oldu, Randy'i fena hypelıyorsun, 1 yıllık şirket dominasyonu falan geliyor herhalde. 3 hafta sonra dedin, daha önümüzde 2 şov ve tonla embedded var diye yorumladık. Kardeşim Warner Marner ne ya? Bize böyle ayıları izlet, Prince Nana çok fena pazarlamış babayı. WWE ile eş zamanlı booklayacağın için sıfırdan bir karakter yaratımı izleyeceğiz, gerçi WWE büyük ihtimalle bu adamı 1 yıl civari Level Up simalarında gezdirdikten sonra ana potaya sürükler gibime geliyor. Main eventte spoilerı açmadan direkt maça giriştik, maçta aslında The Dawgs'ın alması gibi bir fake yaşar mıyız diye düşünürken sonra da içimde FTR şirketin Randy'den sonra en büyük isimleri cart curt diye içimde kendimle kavga ederken maç bir anda berabere bitti. Nereden baksan iyi karar, iki takımı da ezdirmemiş oldun, fakat bu time limit işi sonraki şovlarda da devam edecek gibi geliyor. ORTALIK KARIŞIR HACIIIIII!
 

Tolgamer

Pepsi Konseyi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
347
Mesajlar
3,187
Beğeni sayısı
603
PG Nakit
1,030
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
1
İlk şovdan bütün kartları ortaya dökmek olmazdı ama Randy Orton'ın vintage değil de şöyle ringde bulunmasını beklerdim.
Buna ben de katılıyorum ama adam özel şov yapıp, 15 tane promo package yayınlayıp öküz gibi hype yapacağım diyor.
 

Nature Boy

🤙pura vida
Katılım
2 Tem 2023
Konular
145
Mesajlar
6,134
Beğeni sayısı
1,858
PG Nakit
1,090
Konum
Nostr
@UCW: Bu hafta POWER HOUR'da gerçekleşecek olan maçlar:
– Major Players, Guerrillas of Destiny karşısına çıkacak.
1st match.png


– Mark Briscoe ve Mustafa Ali kozlarını paylaşacak.2nd match.png

– Dynasty ilk defa UCW ringlerine çıkacak. 3rd match.png

– Prince Nana'nın yeni gözdesi, Isaac Obafemi, UCW'ya yıkım getirmeye devam ediyor.4th match.png

– Bron Steiner, Carlito karşısında beklenileni verebilecek mi?main event.png
 

Nature Boy

🤙pura vida
Katılım
2 Tem 2023
Konular
145
Mesajlar
6,134
Beğeni sayısı
1,858
PG Nakit
1,090
Konum
Nostr
ucw embedded.png
Episode 4 | beware the dog

Bucksnort, Tennessee
somewhere in a farm



Part 1: a dramatic pause

ezgif-4-ca2222bc13.gif



Mance Warner: Bucksnort, Tennessee bebeğim: Bizim Mancer'ın uğrak noktası. Her ne zaman kendisini yorgun hissederse yatağını kurduğu yer bebeğim... Bu sıralar tek yaptığım şey dövüşmek— Ve içmek. Ve bir de kadınlar var ama ondan bu mülakatta bahsedemem, bebeğim.

Tulsa, Oklahoma
city center


ezgif-5-180ca60c02.gif


Mance Warner: Ole Mancer şehrinize geldi. Haydi sokağa çıkın, bebeğim! Kamyonetin kasasında hepimize yetecek kadar Tuborg var.

ezgif-4-1bbb984855.gif


Mance Warner: Mance Warner’ın kim olduğunu mu merak ediyorsunuz? O Ole Mancer’dır. Güneyli psikopat, Göze Parmak İlahı, Büyük Köpek Stilinin Kralı, Dizlik Yukarı- Dizlik Aşağı!.. Pek çok şey diyen var. Ama o, her zaman basite kaçandır. Her zaman vaktinde arenada olandır. Arenaya gelenlerin paralarının değerini aldığından emin olandır. Şov çıkışında otoparkta hayranları ile kasa kasa bira devirendir. Ama her şeyden önemlisi… [Yumruklarını gösteririr] İş kavgaya geldiğinde her zaman hedefini vurandır.

Mance Warner: Scott Steiner! Henüz toy bir delikanlıyken senin hayranındım, bebeğim. Yeğeninin reklamını yapman güzel ancak bunu Ole Mancer’a ve onun sevenlerine saygısızlık ederek yaptın. Kim olursan ol, Ole Mancer’la uğraşma, bebeğim. Çünkü Ole Mancer savaştan kaçmaz. Adam gibi karşına çıkar, sonuna kadar seninle vuruşur. Yeğenin, Bron oğlanı da bekleyen budur, bebeğim. Onun ensesinde gezeceğim. Yaptığı ilk hatada üzerinden geçip ödeme penceresine gideceğim.

ayraç.png


Part 2: the dawgs in the house!
Norman, Oklahoma
Llyod Nobel Center


entrance.gif

(adamların başka görseli yok. bunu da ben yaptım zaten)

Will Ferrera: THE DAWGS IN THA HOUSE!! But you, FTR, you must be in Doghouse.

Rhett Titus: Hop, hop, hop; Küçük Willy! Yanlış anlaşılmayı düzeltelim. Dax, Cash; tebrikler beyler. [Ferrera ve Titus alkışlıyor.] Bizimle yaklaşık 10 dakika aynı ringde dayanabildiniz. Bunu herkes beceremez. Ama bunu beklemiyordunuz değil mi? Siz dahil bize ek iş için bölgeye uğraşmış amatörler gibi davranıyordu. Ne yani, karşınızda kim var sizin?

Will Ferrera: HONORABLE MENTIONS??

Rhett Titus: Bize aynen böyle davrandınız. [Mıymıy bir ses yaparak] Titus ve Ferrera iyi ama küçük lig güreşçisi— Hadi lan oradan! İlah bellediğiniz adamları 2 dakikamız daha olsaydı karılarımız yapacaktık!.. Dax, Cash; ayağınızı denk alın oğlum! Tahtınızı yıkmaya geliyoruz. Hadi yürü, küçük Willy.

ayraç.png

Part 3: i spit to your face, arrogant piece of garbage!
Oklahoma City, Oklahoma
UCW Meet & Greet Event


ezgif-4-38002e9fd6.gif


Ariel Helwani: Ariel Helwani Şov'un özel bölümüne katılmayı kabul ettiğin için teşekkürler, Carlito.

Carlito: Esas beni davet ettiğin için ben teşekkür ederim.

Ariel Helwani: Son WWE işini saymazsak seni uzun zaman sonra ilk defa büyük bir şirkette göreceğiz. Dahası, ilk maçın çoktan duyuruldu. Önümüzdeki Cumartesi günü, "The Badass" Bron Steiner ile karşılaşacaksın. Önümüzdeki bu maç hakkında düşüncelerin neler.

Carlito: Dürüst olmak gerekirse hayatımda hiç bu kadar heyecanlanmadım. Biliyorum, bunu sakin olmayı kendisine mantra edinmiş birisi söylüyor. Ancak size söyleyebileceğim tek bir şey varsa o da insanların gerçek Carlito'yu hâlâ izleyememiş olmasıdır. İnsanların göz ardı ettiği bir gerçek var. Ben 2. nesil bir güreşçiyim. Babam Carlos Colon, bir Hall of Famer. Porto Riko'da güreş denildiği zaman Colon'lar akla gelir. Bunu övünmek için söylemiyorum, sadece bir gerçeği hatırlatıyorum. Güreş benim kanımda var. Tıpkı rakibim gibi. Ancak onun aksine ben ailemi ön plana çıkartıp kariyerimde bir yer edinmeye çalışmadım. Başımı eğdim ve bana söylenileni yaptım. Bir takım oyuncusu oldum. Bunun için pişman mıyım? Belki biraz. Ancak bugün saygı duyulan bir kişiliğe sahip olmamı da buna borçluyum.

Ariel Helwani: Ama henüz senden maç hakkında düşüncelerini alamadım.

Carlito: Açıkçası bu soruya cevap vermek istemedim. Vereceğim cevabın hiç hoş olduğunu düşünmüyorum. Bana yakışmıyor. Ancak şunu söyleyebilirim. Bron da, tıpkı amcası gibi, insanlara tepeden bakıyor. Güreşte başarılı bir aileden gelmek dahil olmak üzere hiçbir şey size hakkı vermez. Scott Steiner, Mance Warner ile dalga geçtiğinde çok öfkelendim. Mance iyi bir adam. İşini layıkı ile yapmaya çalışıyor. İnsanlarla kurduğu iletişime bakarsanız bunda ne kadar başarılı olduğunu görürsünüz. Böyle kibirli insanların suratına tükürmek istiyorum. [Seyirciden gülüşme sesleri duyulur.] Evet, evet. Bron, bunu dinliyorsan merhaba dostum. Eğer tavrınızı ailecek değiştirmezseniz senin suratına tüküreceğim, kibirli bok torbası seni!

Carlito: Dediğim gibi, konuşmak istemiyordum ama beni buna siz zorladınız... Umarım Bron maça saygı içerisinde gelir. Kariyerimin en iyi halini yaşarken kaybettiğim yılların acısını ondan çıkartmak istemem. Önünde uzun bir yol var sonuçta.

ayraç.png

Part 4: mark is a fine kid.
Norman, Oklahoma
Llyod Nobel Center



"Dustin, sorularımıızı yanıtlayabilir misin?"

"Maçtan istediğin sonucu alamadın. Neler düşünüyorsun?"


Dustin Rhodes: Sanırım konuşmamız gereken şeyler var.

ezgif-1-1dcfa99cab.gif


Dustin Rhodes: Kıymetli basın mensupları. Bugün Llyod Nobel Center'da tarihi bir geceye imza attık. Universal Championship Wrestling, güreşe hak ettiği değeri veren, geçmişe saygılı ve rekabetçi bir güreş liginin kurulduğu tek organizasyon. Bu organizasyonun ilk maçı ben ve Mark Briscoe arasında gerçekleşti. Bu tarihi bir olaydır. Bundan yıllar sonra insanlar bu ligin tarihini merak ettiğinde Rhodes ve Briscoe soyadlarına rastlayacak. Bu maçın sonucu ile alakalı düşüncelerimi paylaşmadan önce bana böylesine önemli bir pozisyonda şans veren başkanımız Jim Ross'a teşekkür etmek istiyorum.

Dustin Rhodes: Sizin merak ettiğiniz kısma, maçın sonucuna gelelim. Mark Briscoe bugün büyükler liginde oynayabileceğini kanıtladı. Maçımızdan önce yaptığı açıklamaları sportmenliğe yakıştıramasam da ringde benim saygımı kazandı. Maçın sonunda el sıkışmamız ise bu yüzden yaşandı. Mark harika bir çocuk. Belki alışık olduğunuz türden işler yapmıyor, belki en iyi atletlerden değil ancak yürekten dövüşüyor. Böyle adamlara sık rastlamazsınız, emin olun. Yine de hâlâ kendisini kanıtlaması gerekiyor. Bugünkü maçta kontrolü benden almakta bir hayli zorlandı. Önündeki bu uzun yolda daha çok fazla sınav verecektir.

Ariel Helwani: Peki senin için ne söyleyebiliriz, Dustin? Bu maçta galibiyet almayı bekliyordun.

Dustin Rhodes: Hedeflerim değişmedi, Ariel. Bu maç bana gençleri yakalamak için daha fazla çalışmam gerektiğini hatırlattı. Bugün evime döneceğim ve antrenmanlarıma devam edeceğim. Her geçen haftada daha güçlü bir Dustin Rhodes göreceksiniz. Teşekkürler arkadaşlar.

ayraç.png

Part 5: beware the dog
Atlanta, Georgia
Parking Lot of an Hotel


"Hey Bron! Buraya bakabilir misin?"

Bron Steiner: Mevzu nedir, şekerim?


ezgif-2-185754e274.gif


Liv Morgan: Liv Morgan, UCW yayın ekibi. Sana bazı sorularımız olacaktı.

Bron Steiner: Bu saatte mi? Neyse sor!

Liv Morgan: Amcanız, Scott Steiner, geçtiğimiz haftanın POWER HOUR şovu esnasında Mance Warner hakkında tartışmalı yorumlarda bu—

Bron Steiner: Bunu bana niye soruyorsun, lan? Amcamın lafı amcamı bağlar. Kafanız bu kadar mı basıyor ulan sizin? Ayrıca elemana baktım. Çöp adam gibi tipleri ulusal kanala niye çıkartıyorsunuz? Ben genetik olarak ucubeyim ama [kaslarını sıkarak] bunların hiçbirisi gökten zembille gelmedi. Bu form için ter döktüm. Hayranlara bira vererek güreşçi olunabiliyorsa bu şirketin rekabetçiliği nerede kaldı? Amcam az bile söylemiş, ringe çıktığım gibi tüm şirketi kucağıma alacağım.

ezgif-2-223e0a64fc.gif


Bron Steiner: Sorun ne, şekerim? Sözlerim seni incitti mi? Buna alışsanız iyi olur. Badass etraftayken onu yapacağı işten alı koyamazsınız. Önümde rakip gördü mü köpek gibi onu parçalarım. Köpeğe dikkat edin, bir daha uyarılma şansınız olmayabilir.

Liv Morgan: Rakip demişken, UCW'da çıkacağın ilk maç da ayarlandı. POWER HOUR'un 2. bölümünün esas maçında Carlito ile karşılaşacaksın. Düşüncelerin neler?

Bron Steiner: Onun etini kemiklerinden ayıracağım, Çiğneyip çiğneyip kenara atacağım— Bu da soru mu? Bu sadece nimetle oyun oynayan o------ çocuğu için değil, karşımdaki tüm olası rakipler için geçerli bir cevap.

ezgif-4-30d2de75a5.gif


Bron Steiner: Bana bak lan göçmen pezevenk! Ben oyuncak arabalarımla oynarken sen WWE'deydin. Peki ne oldu? Ben birkaç senelik kariyerimle ana maça ismimi yazdırırken seni önüme yem olarak atıyorlar. Bu duydukların hoş olmayabilir ama Bron Steiner ile alakalı hiçbir şey senin için hoş değil. Senden hızlıyım, senden güçlüyüm, kesinlikle senden akıllıyım! Beni alt edebileceğin tek konu pezevenk gömleği seçmek olur. Cumartesi günü seni acile yollayacağım.

UCW EMBEDDED
Universal Championship Wrestling, LLC™ & © 2023
All Rights Reserved

ayraç.png
 

Styles Clash

This Is The Way
Katılım
3 Tem 2023
Konular
85
Mesajlar
3,808
Beğeni sayısı
1,275
PG Nakit
370
Konum
Mandalore
Favori Güreşçi
AJ Styles
Bu adam booking işinden ve "hikaye anlatıcılığından" çok iyi anlıyor. Mance Waner gibi hiç tanımadığım bir adamı iyi servis edip maça heyecan uyandırıyor. Bunu Dustin vs Mark'ta da yaptı yani bu maçı dümdüz bir şekilde duyursan direkt kanal değiştiririm ama bir hype yarattı. Benim diğer BABlarda hatta kendimde de eksik gördüğüm bir olay.

Rhett Titus ve Will Ferrera çok iyi takım oldular ya The Dwags takım ismi olsun Honorable Mention da takımın ortak finisherı olsun konu tatlıya bağlansın.

Carlito kendisini çok iyi ifade etti ancak Bron karşısında şansı %0 yani.

Dustin'in verdiği röportajı ve maç içi analizlerini çok beğendim. Mark Briscoe için söyledikleri çok doğru. Aşırı yetenekli aşırı karizmatik bir adam değil ama gerçekten iyi mücadele veren birisi. Bu adamı süründüren AEW utansın.

Bron klnklhnkhlnh generic freak sözünde kahkaha atmayan bizden değildir abi. O kısmı Scott Steiner'ın sesi ile okudum adeta. Carlito'ya göçmen pezevenk diye sövmesine ayrı kahkaha attım reelde söylese vallahi linç yer.
 

Nature Boy

🤙pura vida
Katılım
2 Tem 2023
Konular
145
Mesajlar
6,134
Beğeni sayısı
1,858
PG Nakit
1,090
Konum
Nostr
Bu adam booking işinden ve "hikaye anlatıcılığından" çok iyi anlıyor.
Kanka sizin eski diye hor gördüğünüz güreşte bunlar paket olarak var. Yarın öbür gün finansal olarak zor duruma girmeyecek herhangi bir yatırımcı ile bu işi bilen bir promoter/booker yan yana gelse AEW'i dakikasında siler, WWE'ye de ulusal pazarda bir iki sene içerisinde kafa tutmaya başlar. Ben, hâşâ, kendimi o seviyede görmüyorum ancak benim kıytırık hayran bookum bile sana bunu söyletebiliyorsa açıp benim izlediğim şeylere bakmanız lazım.
Mance Waner gibi hiç tanımadığım bir adamı iyi servis edip maça heyecan uyandırıyor. Bunu Dustin vs Mark'ta da yaptı yani bu maçı dümdüz bir şekilde duyursan direkt kanal değiştiririm ama bir hype yarattı. Benim diğer BABlarda hatta kendimde de eksik gördüğüm bir olay.

Rhett Titus ve Will Ferrera çok iyi takım oldular ya The Dwags takım ismi olsun Honorable Mention da takımın ortak finisherı olsun konu tatlıya bağlansın.

Carlito kendisini çok iyi ifade etti ancak Bron karşısında şansı %0 yani.

Dustin'in verdiği röportajı ve maç içi analizlerini çok beğendim. Mark Briscoe için söyledikleri çok doğru. Aşırı yetenekli aşırı karizmatik bir adam değil ama gerçekten iyi mücadele veren birisi. Bu adamı süründüren AEW utansın.

Bron klnklhnkhlnh generic freak sözünde kahkaha atmayan bizden değildir abi. O kısmı Scott Steiner'ın sesi ile okudum adeta. Carlito'ya göçmen pezevenk diye sövmesine ayrı kahkaha attım reelde söylese vallahi linç yer.
Mance benim rpgde oynadığım en orijinal karakter. Daha eğlenceli hâle gelecek, çoğunuzun okurken en zevk aldığı adam olacak diye düşünüyorum. Honorable Mention'ı finisher yapmayı düşünüyorum gerçekten ama kafama eserse yapmam, bilmiyorum. Face Carlito gibi bir işkenceye soktum kendimi. Nereye gideceğiz bilmiyorum. Briscoe ile öyle böyle fırsat kaçırmadı AEW. Adama el verselerdi WWE'nin eksik olan bazı yönlerine hançeri saplayacaklardı. Bron'u da amcası ile babası arasında bir şekidle yazıyorum. Linç yiyecek karakter olması zaten amaç.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: