BAB EVRENİ POWER HOUR 3 (Saat 18:05’te) | Universal Championship Wrestling


Styles Clash

This Is The Way
Katılım
3 Tem 2023
Konular
85
Mesajlar
3,808
Beğeni sayısı
1,275
PG Nakit
370
Konum
Mandalore
Favori Güreşçi
AJ Styles
Kanka sizin eski diye hor gördüğünüz güreşte bunlar paket olarak var. Yarın öbür gün finansal olarak zor duruma girmeyecek herhangi bir yatırımcı ile bu işi bilen bir promoter/booker yan yana gelse AEW'i dakikasında siler, WWE'ye de ulusal pazarda bir iki sene içerisinde kafa tutmaya başlar. Ben, hâşâ, kendimi o seviyede görmüyorum ancak benim kıytırık hayran bookum bile sana bunu söyletebiliyorsa açıp benim izlediğim şeylere bakmanız lazım.

Mance benim rpgde oynadığım en orijinal karakter. Daha eğlenceli hâle gelecek, çoğunuzun okurken en zevk aldığı adam olacak diye düşünüyorum. Honorable Mention'ı finisher yapmayı düşünüyorum gerçekten ama kafama eserse yapmam, bilmiyorum. Face Carlito gibi bir işkenceye soktum kendimi. Nereye gideceğiz bilmiyorum. Briscoe ile öyle böyle fırsat kaçırmadı AEW. Adama el verselerdi WWE'nin eksik olan bazı yönlerine hançeri saplayacaklardı. Bron'u da amcası ile babası arasında bir şekidle yazıyorum. Linç yiyecek karakter olması zaten amaç.

Güzel olabilir ama WWE güreşin imajını sağlam bozduğu için yine dışarıdan izleyen birisi gerçek vurmuyorlar der genel güreş izleyicisi pekala izleyebilir tabii. Ancak hedef kitle çocuklar ve gençler olursa ivme yakalar.
 

Tolgamer

Pepsi Konseyi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
347
Mesajlar
3,187
Beğeni sayısı
603
PG Nakit
1,030
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
1
Önce maç karda bakalım. Guerrillas of Destiny vs. Major Players maçı GoD üsütnlüğüyle sonuçlanır gibi. Mustafa Ali'nin rakibi karşısında hiç şansı yok fakat Mustafa Ali'den farklı bir ilerleyiş göreceğiz gibi. Embedded'da veya şovda iyi şeyler izleyebiliriz. Discord tayfa ile yaptığımız zaman 4'lü şekilde birleştirip sunmak için 40 takla attığım stable'ın yarım hali geliyor. İzlenir. Obafemi'nin bookingi yıkımcı genç olarak ilerleyecektir. Bron Steiner vs. Isaac Obafemi, rüya maçı oluşturulmaya çalışılıyor gibi geliyor. Bron Steiner, main eventte dedeyi paket eder yaaa. Bu adamı hiç tanımıyorum, o yüzden sıfırdan bir karakter gelişimi izleyeceğiz. Kimsenin tanımadığı bir adamı çektiğine göre planların var, bize de okumak düşer. Görsel kısmı harbi patlattı yaaaaaaa. Bu adamları sevdik kardeşim, yalan mı söyleyelim. Carlito ağır taşa çarptı, olası bir Bron & Scott Steiner vs. Carlito & Mance Warner maçında Stainer tayfası fena tokat manyağı eder bunları. Dede mağlubiyeti kabullenmiş. Haç kolyeli Müslüman Bron Steiner gimmick mi geliyor? Bron Steiner sert girmiş, gerektiği gibi. Kardeşim CEW ile Cora Jade-Liv Morgan takası yapın, bunu da biz mi söyleyelim yaaaaa?
 

Nature Boy

🤙pura vida
Katılım
2 Tem 2023
Konular
145
Mesajlar
6,134
Beğeni sayısı
1,858
PG Nakit
1,090
Konum
Nostr
ucw-poster.png

Episode 2 | December 30, 2023 | BOK Center | Tulsa, Oklahoma

Takip Etmek İçin 5 Neden
1. Major Players, Guerrillas of Destiny karşısında!
2. Isaac Obafemi yıkıma devam ediyor!
3. Mustafa Ali, Mark Briscoe'nun rüzgarını kesebilecek mi?
4. Adam Pearce'dan Duyuru
5. Bron Steiner vs. Carlito


pyro.gif


Havai fişeklerin ardından şov başlıyor!

ezgif-2-f05ec82084.gif
Entrance_with_Titles_1.gif

Tag Team Match:
Guerrillas of Destiny def. Major Players via pinfall (12:31) | Referee: Mike Posey

İki veteran takım, kazanmak için ellerinden geleni ortaya koyuyor. GoD'nin heel taktikleri ile Brian Myers'ın eş değiştirmesine engel oluyor. Ancak zorlu mücadeleler sonucunda Matt Cardona maça girdiğinde tempo değişiyor. Cardona'nın enerjisi maçı yüksek oktanlı bir çarpışmaya dönüştürüyor. Aniden artan hıza ayak uyduramayan GoD, maçın geri kalanında kontrolü Major Players'a veriyor. Cardona ve Myers, Tama Tonga'ya Long Island Express yapmak isterken, Tanga Loa kardeşini Myers'ın sırtından çekiyor ve Cardona'a boşa düşüyor. Tanga Loa, Myers'ı sırtına alıp Samoan Drop yaparken Tama Tonga ayağa kalkmaya çalışan Cardona'ya doğru koşuyor ve Gun Stun! GoD bu an ile galibiyeti alan takım oluyor.

Kevin_Kelly_and_Steve_Corino.gif


Kevin Kelly ve Steve Corino maçın ardından yorumlarını yapıyor ve maç kartını bize hatırlatıyorlar. Ardından Steve Corino, bizlere Adam Pearce'ın bu gece burada olacağını ve önümüzdeki hafta Randy Orton'ın ne yapacağını açıklayacağını söylüyor. Bunun üzerine Kelly ile birlikte spekülasyon yaptıktan sonra Kelly, geçen hafta Mance Warner'ın Scott Steiner'ın hedefi olduğunu hatırlatıyor. UCW genel müdürü Adam Pearce'ın kendisine, bu gece gerçekleşecek Bron Steiner vs. Carlito maçına gölge düşmemesi adına Mance Warner'ın arenaya girişini yasakladığını söylüyor. Mance Warner'ın bu gece BOK Center'a girmesi mümkün değilmiş.

Anons masasında bunlar konuşulurken "Reach for the Sky" duyuluyor.

ezgif-2-574a0883a4.gif
ezgif-2-8b1dd2f606.gif

Mark Briscoe girişini yaparken seyirciden büyük bir sevgi görüyor. Öte yandan rakibi Mustafa Ali, ringde Briscoe'yu bekliyor. Beklerken yaptığı hareketler seyircide antipati toplamasına yetiyor.

Singles Match:
Mark Briscoe def. Mustafa Ali via pinfall (6:05) | Referee: Charles Robinson

Söylencek fazla söz yok, Mark Briscoe alev almış durumda! Geçen hafta aldığı büyük Dustin Rhodes galibiyeti ardından yakaladığı momentum arkasında. Mustafa Ali, zil çalmadan Briscoe'nun üzerine atlasa da Briscoe gafil avlanmıyor. UCW baş hakemi durumu hızlı kavrayıp zili çaldırdığında iki güreşçi, birbirlerini yarınları yokmuş gibi pataklıyordu. Seyircilerden "Dem Boys" sesleri yükseliyor. Mark, kontrolü Redneck Kung-Fu ile ele aldıktan sonra Jay Driller yapıyor ve parmağını havaya kaldırıp kardeşine selam yolluyor. Briscoe köşeye çıkıyor ve başarılı bir Froggy Bow ile maçı kazanan taraf oluyor. Robinson, Mark'ın elini kaldırırken biz, bu görüntüler ile reklama giriyoruz.

ayraç.png

Dönüşte Kevin Kelly'i ring kenarında görüyoruz. Kelly, arenaya FTR'ı davet ediyor.

entrance.gif


Karolayna'nın çocukları, Darkside of TR ile ring kenarına gelirken BOK Center, onlara olan sevgisini esirgemiyorlar. Kelly, konukları geldiğinde onlara sorular soruyor. Sorular karşısında Cash, hayranlardan özür diliyor. The Dawgs karşısında insanlar onlardan bir galibiyet bekliyormuş ve bunu başaramamışlar. Kelly, onlara neredeyse kazanacaklarını hatırlatsa da Dax araya giriyor. Dax, kızına her zaman gerçeklerle yaşaması gerektiğini anlatıyormuş. Keşkeler ve amalar ile hayat ilerlemezmiş. FTR eğer bu ringe çıkıp en iyi takım olduğunu iddia ediyorsa herkes gibi rüştünü ispatlamalıymış. Titus ve Ferrera'nın kendileri hakkındaki edepsiz yorumlarına rağmen saygı duyuyorlarmış. En çok istedikleri şey ise bu eşleşmede gerçek kazanın kim olduğunu belirlemekmiş. Dax, The Dawgs'a UCW'nun ilk pay-per-view etkinliğinde zaman limiti olmayan bir maçta meydan okuyor.

ezgif-7-081c8675f7.gif


Geçtiğimiz hafta Isaac Obafemi'nin Eli Isom karşısında aldığı galibiyetinden bir klip ekranlara yansıyor ve Obafemi'nin bu gece maça çıkacağı hatırlatılıyor.

ezgif-2-9ca56ecc6d.gif
ezgif-2-1cab85d21d.gif

Tag Team Match:
Dynasty def. Harlem Bravado & Brendan Vink via pinfall (4:36) | Referee: Paul Turner

Alexander Hammerstone ve Richard Holliday, rakiplerini taruman ediyor. İçeride başlayan Hammerstone ve Vink, başlarda kısmen rekabetçi bir çizgide gitseler de Hammerstone'un vurduğu inanması güç Dropkick'in ardından maçın dengesi tamamen değişiyor. Vink birkaç seri darbenin ardından eş değiştirmek zorunda kalıyor. Ancak Bravado oyuna girince iş daha da kötüye gidiyor. Bravado önce Holliday'in Market Crash olarak adlandırdığı Swinging Brainbuster'ı, ardından Hammerstone'un Nightmare Pendulum hareketini yedikten sonra tuş oluyor. Dynasty galibiyetleri sonrasında seyirciyi aşağılayarak arenayı terk ederken reklama gidiyoruz.

ayraç.png

ezgif-4-a49f26f2b2.gif


Reklam dönüşünde UCW genel müdürü Adam Pearce, beklenen açıklamayı yapmak için ring kenarına geliyor. Onu bekleyen Kevin Kelly, açıklama için mikrofonu Pearce'a veriyor. Pearce, Randy Orton'ın kariyerindeki başarılarına kısa bir atıfta bulunuyor. Randy Orton belki de tarihin en büyük güreşçisiymiş. Ancak Universal Championship Wrestling olarak geçmiş başarılara bakarak iş yapmıyorlarmış. Şirketini, "ekmeğin aslanın ağzında olduğu tek organizasyon" olarak tanımlayan Pearce, Randy Orton'ın ilk maçına önümüzdeki haftanın Power Hour şovunda, şirketin parlayan yıldızı Mark Briscoe karşısında çıkacağını duyuruyor.
main event.png

Pearce maçın Orton için zor geçeceğini ve günün sonunda sonuç ne olursa olsun seyircinin mutlu olacağını garanti ediyor. Ancak o esnada dev ekrana BOK Center'ın otoparkından görüntüler ekrana yansıyor. Bu Mance Warner! Warner arenaya girmeye çalışıyor. Seyirciler sevinirken Pearce seyircilerden özür dileyip koştur koştur ring kenarından uzaklaşıyor. Warner, girmek isterken güvenlik ona engel oluyor.


Mance Warner: Hadi ama bebeğim! Gerçekten Ol' Mancer'a hayır mı diyeceksin? Elimde biletim var. Sadece elimdeki bir kasa birayı arkadaşlarımla içip kamyonetime döneceğim— Bak ne diyeceğim?

Warner bir kutu bira güvenliğe, bir kutu da kendisine açar.

ezgif-3-58278bcf47.gif


Mance Warner: Sen de Ol' Mancer'ın bir arkadaşısın, bebeğim. Hadi şerefe!

Warner birayı güvenlikle yudumladıktan sonra arenaya girmeyi başarıyor. Kamera onu arkasından arenaya takip ederken içeri girdiği gibi başka güvenlikler Warner'ı kovalamaya başlıyor. Warner o anda salına salına yürümeyi bırakıp koşuyor ve kamera olanı biteni takip edemiyor. Biz de o esnada ringe dönüyoruz.


entrance.gif
entrance.gif


Isaac Obafemi ve menajeri Prince Nana ringe geliyor. Ringde ise rakibi olan yerel güreşçi onları bekliyor.

Singles Match:
Isaac Obafemi def. local wrestler via pinfall (0:06) | Referee: Drake Wuertz
Rekor zamanda galibiyet geliyor! Obafemi girdiği gibi Big Boot'u geçiriyor ve tuşu buluyor. Biz de son reklam arasına gidiyoruz.

ayraç.png

bruce_buffer.gif

Bruce Buffer: Bayanlar ve baylar, karşınızda gecenin esas maçı. Tulsa, Oklahoma'da; BOK Center'da ve evlerinde izleyen UCW hayranları. ZAAAAMAAAAAAN GEEEEEEELDİİİİİİ!



Entrance_2.gif


Carlito, yıllar sonra büyük bir sahnede güreşe tam dönüşünü gerçekleştiriyor. Seyircilerden destek aldığı aşikar.



ezgif-2-37e20ca529.gif


Fear No Evil çalıyor ve Bron Steiner beklenen görünümünü gerçekleştiriyor. Girişte prodüksiyon ekibinin yaptığı iş, genç Steiner için olan heyecanı katlıyor.

Singles Match:
Carlito def. Bron Breakker via pinfall (25:04) | Referee: Charles Robinson
Maç başladığında Bron rakibini tahrik etmeye çalışsa da Carlito işleri ağırdan alıyor. Tempo Bron'ın tüm çabalarına rağmen yükselmiyor. Yılların tecrübesini konuşturan Carlito kontrolü elinde tutuyor. Ancak 10. dakikalara gelindiğinde Bron, patlama yaparak rakibini bir dizi Shoulder Block ile yıkıyor. O noktada kontrolü kaybeden Carlito, deli danalar gibi oradan oraya koşan rakibini yakalayamıyor. Bron'dan Standing Frankensteiner, Dropkick, Spear gibi hareketler gördüğümüz bir 10 dakika geçiyor ancak hiçbirisinde galibiyeti getirecek tuşu bulamıyor. Bron, rakibinin ayağa kalktığı bir anda Military Press ile havaya kaldırıyor. Bu güç gösterisi karşısında herkes şaşkına dönüyor.—



ezgif-2-2688ab2434.gif


BU MANCE WARNER! BİR ŞEKİLDE GÜVENLİKLERDEN KURTULMUŞ VE SAHNEDE KENDİSİNİ GÖSTERİYOR! SEYİRCİ ÇILGINA DÖNERKEN CARLITO ARKAYA DÜŞÜYOR VE STEINER'A BACK STABBER!

ezgif-5-195a153f18.gif


CARLITO BU HAREKET İLE TUŞU BULUYOR VE MAÇI KAZANIYOR! CARLITO'NUN GALİBİYETİ İLE UCW POWER HOUR'UN 2. BÖLÜMÜ SONA ERİYOR.

UCW POWER HOUR
Universal Championship Wrestling, LLC™ & © 2023
All Rights Reserved

ayraç.png


Embedded 5(Lite):
1. Mance Warner kameralar kapanınca güvenlik görevlileri tarafından arenadan çıkartılmaya çalışıldı. Ancak seyircilerin arasına girdiğinde seyirciler buna müsade etmediğinden güvenlik ile seyirciler arasında arbede çıktı. Warner'ın sebep olduğu kargaşa nedeniyle UCW yönetiminden ceza alması bekleniyor.
2. Mark Briscoe önümüzdeki hafta gerçekleşecek maçı duyduğunda, arenadaymış ve sahne arkasında verdiği röportajda keyifli anlar yaşanmış. Tüm bahis oranlarına rağmen Sandy Fork bayrağını dalgalandıracakmış.
3. Logan Paul ve Miroslav Makarov önümüzdeki hafta maça çıkacakmış. İki isimden iddialarını dile getirdiği promolar görüyoruz.
4. Randy Orton ile Ariel Helwani bir röportaj gerçekleştiriyor. Orton, Briscoe'ya geçtiğimiz günlerde saygısının arttığını ancak kendisine benzer birisi ile karşılaşmadığını söylüyor. Belki WWE'nin kardeşi ile onu neden almadığını anlayabileceği bir fırsat olabilirmiş bu. Ariel bunu biraz ofansif bulsa da Orton, gerçekleri yumuşatamayacağını söylüyor. Kendisi de Jay'in vefatından sonra bağışta bulunmuş ancak mevzu güreş olduğunda bir profesyonel olarak fikirlerini söyleyebilirmiş. Briscoe'nun büyük liglerde tutunabilmek için çok daha gelişmesi lazımmış. Ancak Orton bu becerilere doğuştan sahipmiş.

 
Son düzenleme:

Nature Boy

🤙pura vida
Katılım
2 Tem 2023
Konular
145
Mesajlar
6,134
Beğeni sayısı
1,858
PG Nakit
1,090
Konum
Nostr
ucw-poster.png

Episode 3 | January 6, 2024 | Gallagher-IBA Arena | Oklahoma City, Oklahoma

Takip Etmek İçin 5 Neden
1. Logan Paul ve Miroslav Makarov ilk maçlarında karşı karşıya geliyor.!
2. Bron Steiner'dan salvolar!
3. Prince Nana hedefi nereye koyuyor?
4. The Dawgs maça çıkacak!
5. Randy Orton vs. Mark Briscoe

pyro.gif


Havai fişekler patlıyor ve Oklahoma City'de Power Hour başlıyor. Ringe döndüğümüzde Logan Paul ve Miroslav Makarov'u hazır bir şekilde görüyoruz. Bruce Buffer'ın anonsunun ardından maç başlıyor.

Already_in_the_Ring.gif
Celebration_1.gif

Singles Match:
Logan Paul def. Miroslav Makarov via pinfall (18:37) | Referee: Drake Wuertz
Maç başladığı gibi Makarov rakibinin üzerine koşuyor ancak Paul kendisini iplerin arasına sokunca Wuertz, Makarov'u rakibinden uzaklaştırıyor. Paul, maç boyunca çeşitli numaralarla maçı soğuk tutmayı başarıyor. Sürekli ringden çıkması, su molası alması ve bu süreçte seyircilerle münakaşalara girmesi ile inanılmaz bir antipati topluyor. Tabii, Makarov bu süreci 6. dakikanın içindeyken kırıyor ve Paul'un üzerine bir kâbus gibi çöküyor! "Azgın Bulgar"ın vahşice saldırıları karşısında kendisini çok fazla koruyamıyor Paul. Ring içerisinde bir oraya bir oraya fırlatılmasının ardından, Makarov üzerine koşarak gelirken, Paul çömeliyor ve Makarov'u taytından çekip köşeye kafasını çarptırıyor. Makarov alnını tutup gerilediği noktada aprona geçiyor ve Maverick Lariat! Tuşa gittiğinde 1'den sonra ayağını iplere atıyor ve illegal bir tuş ile maçı kazanıyor. Seyirci maçın sonunda Paul ve Wuertz'i yuhalasa da sonuç değişmiyor.

Kevin_Kelly_and_Steve_Corino.gif


Maç sonrasında Kevin Kelly ve Steve Corino her zaman olduğu gibi yorumlarını yapıyorlar. Steve Corino bu kararın Jim Ross tarafından çok iyi karşılanmayacağını söylüyor. Drake Wuertz'in hakemlik lisansı elinden bile alınabilirmiş. Kelly ona katıldıktan sonra geçtiğimiz hafta Mance Warner'ın yasak olmasına rağmen arenaya girip gecenin ana maçının sonucuna etki ettiğini hatırlatıyor. Şovun ardından güvenlik ile seyircinin kavga etmesine sebep olmasının da Adam Pearce için bardağı taşıran son damla olduğunu öğrenmiş. Bu sebeple Mance Warner'ın 1 haftalığına şirketten uzaklaştırıldığı ve 10.000 dolar para cezasına çarptırıldığını söylüyor. Ardından Mark Briscoe hakkında bir video izliyoruz.

ezgif-5-d3c195b93b.gif


Briscoe, tavuk çiftliklerinde, gelecek maçı hakkında konuşuyor. Orton, tıpkı Rhodes gibi ona saygısızlık ediyormuş. Ancak onları anlıyormuş: bu kadar iyi olan birisinin yeraltında kalmış olması çok olası değilmiş. Olası olmayanı yapmanın Briscoeların aile işi olduğunu, bunu bu gece yine yapacağını söylüyor. Maçın sonunda Orton, tıpkı Rhodes gibi elini sıkarken tereddüt etmeyecekmiş.

Bu videonun ardından South Wales Subculture ringe bir hışımla geliyor.

entrance.gif


Mandrews ve FMW, Drake Wuertz'in kendi maçlarını da yönetemediğini hatırlatıyor.
Ancak Jinder Mahal, bu gidişi durdurmak için aprona atlıyor ve köşe koruma pedini çözmeye başlıyor. Hakem onu durdurmak için yanına gidince Veer Mahaan ringe gelip Sanga’ya yardım ediyor ve Süper Collider Powerbomb ile rakiplerini mahvediyorlar. Indus Sher maçı bu şekilde kazanıyor.
Bu yüzden haftalardır Adam Pearce ile görüşüyorlarmış. Pearce bu geceki maçın sonucunda rövanş maçını kabul etmiş. Hemen şimdi bu maç başlayacakmış. Bu sözlerin üzerine Jinder Mahal ve Indus Sher'i beklemeye başlıyoruz. Çok zaman geçmeden ekip sahnede gözüküyor. Hala kendilerinden eminler.

entrance-1.gif


Indus Sher ringe gelirken reklama gidiyoruz.

ayraç.png

Tag Team Match:
South Wales Subculture def. Indus Sher via pinfall (15:26) | Referee: Charles Robinson
Önceki maça benzer bir başlangıç olsa da bu sefer akıllı davranan SWS, rakiplerine kendilerine saldırma fırsatını vermiyor. Hatta 7. dakikada kontrolü ellerine aldığını düşünen Indus Sher'in Super Collider Powerbomb denemesini Double Frankensteiner ile karşılıyorlar ve hintli rakiplerini kafa kafaya çarptırıyorlar. 13. dakikada Mahal yine maçı karıştırmaya yönelik bir hamle yaptığında başhakem Charles Robinson onu ring kenarından kovuyor. Bu kargaşayı da değerlendiren SWS üyeleri, Sanga'yı ring dışına Double Dropkick ile yolluyor ve Veer'a Shooting Star yapan Mandrews, takımına galibiyeti getiriyor. Maçtan sonra Indus Sher rakiplerine saldırmak istese de SWS üyeleri hızla taraftarın arasından ringi terk ediyor.

ezgif-2-e0bab66e8b.gif
ezgif-2-534b29ecc8.gif

"It's your boy, Hammer" ve "The Most Marketable Man in Professional Wrestling" karşımızda. Holliday bize Dynasty'nin nasıl bu kadar karizmatik olduğunu soruyor. Cevabı imajmış. Dynasty, her sabah Dynastic Coffee kupasında kahvesini içiyormuş. Hatta Hammerstone, içerisine anabolik ilaç sıkınca kahvenin daha güzel olduğunu iddia ediyor. Bunun üzerine Holliday ve Hammerstone kahve ilaçlı mı ilaçsız mı güzel olur kavgasına tutuşuyor. Kavga çok uzamadan Holliday, bu tercihi izleyenlere bırakıyor ve Dynastic Coffee kupasını hollidaysaadetzinciri.com adresine üye olarak ücretsiz olarak edinebileceklerini söylüyor.

Kevin Kelly ring kenarında ve mülakat için Bron Steiner'ı çağırıyor. Steiner geldikten sonra Kelly'nin sorduğu sorulara cevap veriyor.
ezgif-2-6751a72312.gif

Mance Warner korkağın önde gideniymiş. Ondan iyi olmasını kaldıramamış, amcasının söylediği gerçekleri kaldıramamış. Bu yüzden başına gelen şeyi hak etmiş. Ancak o ibnenin kurtuluşu o kadar olmamalıymış. Bu sebeple Adam Pearce'ın ofisine gitmiş. Bron sözlerine devam edecekken Kelly, ne yaptın diye soruyor. Bron, sakin ol diyor ve Warner'ın cezasını ödediğini açıklıyor. O fakirin bunu ödeyecek parası olmadığını biliyormuş. Cezasını ödeyemediği için kovulmasını istemiyormuş. Warner'ın hak ettiği şey: Esaslı bir Steiner dayağı yiyip, emekli olmak zorunda kalmakmış. Bron bunu yapacağına söz veriyor ve köpek gibi bağırıyor. Bu da, mülakatın sonu oluyor. Sırada reklamlar.

ayraç.png

entrance.gif


WHO LET THE DOGS OUT?! The Dawgs, rakipleri ile çıkacakları maç için alanda. Titus ve Ferrera ringe, FTR'ı aşağılayarak gelirken FTR'ın meydan okumasını kabul ettiklerini söylüyorlar. Oklahoma City'nin genç çaylaklarından iki güreşçi ringde onları bekliyor. Titus, bu ezikleri yenerek ne kadar büyük bir tehdit olduklarını göstereceklerini söylüyor.

Tag Team Match:
The Dawgs def. local wrestlers via pinfall (2:47) | Referee: Paul Turner
The Dawgs, kontrolü tamamen ellerinde tutuyorlar ve şahane görünen bir Double Dropkick sonrasında maçı kazanıyorlar.

ezgif-2-8c7f48370b.gif

Kevin Von Erich:
Pekâlâ çocuklar. az ileride gördüğünüz alanı kazmanızı istiyorum. Önünüzde çok uzun bir yol var. Kazdığınız alanı, önünüzdeki yol gibi düşünün. Kazdıkça önünüze sert taşlar çıkacaktır. Bunlar aşılmaz gibi gelebilir. Bu taşları çıkartmak için kazdığınız deliği genişletmeniz gerekecek. Önünüze çıkan engeller de tıpkı bu taşlar gibi, akıllı olup sorunu çözmek için uğraşırsanız mutlaka aşacaksınız. Bundan emin olun, buna inanın. İnanırsanız sizi ringde yenebilecek kimse yok.


Ekranda Von Erichler UCW'ya geliyor yazısı beliriyor ve ringe dönüyoruz. Kevin Kelly, günün son mülakatı için ring kenarında bizi bekliyor. Bu seferki konuğu Prince Nana olacakmış.

entrance.gif


Nana, Kelly'nin yanına geliyor. Kelly, Isaac Obafemi'nin 2'de 2 ile gittiğini söylüyor. Serisini ne kadar sürdürebileceğini soruyor. Nana buna gülerek karşılık veriyor. Ne olursa olsun, Obafemi artık bir yıldızmış. Embassy'nin olayı da buymuş: Yıldızları ortaya çıkarmak! Obafemi artık ringin ortasında otursa dahi para kazandırıyormuş. İşin içinde para olduğu sürece Nana kazanan taraftaymış. Bu açıdan bakılırsa Nana, kariyerinin başından beri yenilmez olduğunu söylüyor. Kimse onun serisini sormuyormuş. Bunun üzerine Kelly, bu kadar para ile ne yapacağını soruyor. Nana, daha fazla güreşçi alacağım cevabını verip mülakatı sona erdiriyor. Şimdi reklamlar.

ayraç.png

bruce_buffer.gif


Bruce Buffer:
Bayanlar ve baylar, karşınızda gecenin esas maçı. Oklahoma City, Oklahoma'da; Gallagher-IBA Arena'da ve evlerinde izleyen UCW hayranları. ZAAAAMAAAAAAN GEEEEEEELDİİİİİİ!



ezgif-2-574a0883a4.gif


REACH FOR THE SKY, BOY! "Sussex County Chicken" Mark Briscoe, Oklahoma City'de! İki haftadır hatasız giderken, Briscoe'ların trajik aile hikayesi ile birlikte hayranların tartışmasız gözdesi oldu. Orton'ın hayranlar tarafından sevilmesine rağmen seyircilerin desteği arkasından kesilmiyor.



İş, kazanmaya geldiğinde ondan iyisi yok. "Efsane katili", "Uç Avcı", "Yılan" ve daha nicesi ona mahlas olarak yakıştırıldı. Randy Orton, UCW'da! Seyircilerin arasında bir grubun Orton'a tapındığı dahi gözüküyor. Orton pozunu verirken arenada alkışla yükseliyor. Mark Briscoe ise tüm konsantrasyonunu koruyarak onu bekliyor.

ezgif-2-4c04d3623d.gif


already_in_ring.gif


Bruce Buffer, sunumları yaptıktan sonra maç başlıyor.

Singles Match:

Randy Orton vs. Mark Briscoe, no contest via double disqualification (35:17) | Referee: Mike Posey

Zil çaldığı anda seyirci çıldırıyor. Daha birbirlerine bir fıske vurmadılar! Orton ve Briscoe bu atmosferden etkileniyorlar. Ardından birbirlerine bakıp yarım dairesel voltalar atarak birbirlerine yaklaşıyorlar. Bu esnada arenada "Let's go Orton!" ve "Briscoe!" tezahüratları tribünleri ikiye bölüyor. Orton ve Briscoe bir dizi kilit değişerek maça soğuk bir giriş yapıyorlar. Briscoe, her kilit değişiminden sonra Orton'ı daha fazla zorlamayı başarsa da Orton'a tam anlamı ile üstünlük kuramıyor.

Kilit değişimlerini bitiren şey, Briscoe'nun Orton'ı karşı iplere atması oluyor. Orton iplerden dönerken Clothesline denese de Briscoe bir Arm Wringer ile Orton'ı kontrol ediyor ve Swinging Neckbreaker vuruyor! Hemen tuşa gitse de denemesinde başarısız oluyor. Bu dakikadan sonra maçın kontrolü Briscoe'nun eline geçiyor. Briscoe, bizi iki haftadır alıştırdığı Redneck Kung-Fu'su ile Orton'a saldırıyor. Orton, saldırıların etkisi ile kendisini ringin dışarısına bırakıyor ve mola veriyor. Briscoe bu esnada seyirciyi gazlıyor.

Orton molasını, hakem Mike Posey 10'a kadar saymadan tamamlayıp ringe dönüyor. Briscoe tempoyu artırarak devam etmek istese de Orton, kendisine koşan rakibini Snap Powerslam ile yakalayarak kontrolü eline alıyor. Orton bu andan itibaren rakibinin uzuvlarını hedef alan saldırılarla ilerliyor. Briscoe bu süreçte çok fazla acı çekiyor. Orton bir dizi saldırının ardından Hangman DDT yapıp tuşa gidiyor ancak Briscoe kurtuluyor. Orton, RKO için hazırlanıyor!

Taunt.gif


Briscoe ayağa kalkınca Orton RKO'ya gidiyor ama Briscoe onu itiyor. Orton arkasını dönüyor ve Briscoe'dan Clothesline! Orton ayağa kalkıyor. Briscoe tekrardan koşuyor. Clotesline– Orton eğiliyor ve Inverted Backbreakker!

Inverted_Headlock_Backbreaker.gif


Orton ardından köşeyi gösteriyor seyirciyi ve Briscoe'yu ayağa kaldırıp köşeye çıkartıyor. RANDY ORTON'DAN SUPERPLEX!

Superplex.gif


NEREDEYSE 2 METRE YÜKSEKLİKTEN RİNGE ÇAKILIYORLAR! İKİSİNİN DE KOLLARINI OYNATACAK MECALİ YOK! SEYİRCİ "THIS IS AWESOME!" DİYE BAĞIRARAK, GECENİN BAŞINDAN BERİ İLK DEFA BİR ARAYA GELİYORLAR!— GİRİŞTE BİR KARGAŞA VAR

entrance-1.gif


INDUS SHER'İN BURADA NE İŞİ VAR! JINDER MAHAL VE EKİBİ RİNGE GELİYORLAR! MAHAL, VEER VE SANGA'YA RİNGE DALIN DİYOR! İKİLİ RİNGE GELİYOR VE ORTON VE BRISCOE'YA SALDIRIYOR! ZİL ARDI ARDINA DURMAKSIZIN ÇALIYOR. İNSANLAR ENDİŞE İÇİNDE!

6.gif


ADAM PEARCE VE GÜVENLİK GÖREVLİLERİ RİNG KENARINA KOŞUNCA JINDER MAHAL VE EKİBİ ORADAN AYRILIYOR! ŞOV DA BU GÖRÜNTÜLERLE SONA ERİYOR.

UCW POWER HOUR
Universal Championship Wrestling, LLC™ & © 2023
All Rights Reserved

ayraç.png
 

Styles Clash

This Is The Way
Katılım
3 Tem 2023
Konular
85
Mesajlar
3,808
Beğeni sayısı
1,275
PG Nakit
370
Konum
Mandalore
Favori Güreşçi
AJ Styles
#2

GoD bir zahmet kazansın aga. Cardona ise bence bireysel devam etmeli Myers onun yancısı olmalı. Mark Briscoe'ya bak aga adam her şov maça çıkıyor maşallah Ali'yi de affetmemiş. Keşke AEW da şu adamı kardeşinin vefatı üzerine bu şekilde booklasaydı. FTR vs The Dawgs maçı ise nefes kesecektir. Güzel işler bekliyoruz. Şaşırtma olsun vs diye lütfen FTR'ı maçta yatırma reyiz. Keşke Brendan Vink'in Chase University takımını alaydın komple daha iyi olurdu. Yalnız sendeki bu North Carolina sevdası başka ya. FTR, Flair bu eleman falan. Hammerstone ise yeni Next Big Thing. Adam Pearce geçmişe bakarak iş yapmıyoruz diyor Randy Orton'un rakibini açıklamak için ringe kadar geliyor ve özel olarak açıklıyor. Obafemi ve Prince Nana tribünü. Mance Waner sen tam bir itsin! Hatta it oğlu itsin. Bron baba ne güzel kart elma Carlito'yu haklayacaktı.

#3

Paul vs Makarov şahane de keşke şirkette Lana da olsa lol ama sen o tip dramaları sevmiyorsun ama Logan'a da giderdi yauv Lana üzerinden Makarov ile uğraşmak hoş olurdu. SWS top rope'dan ipleremeden nasıl maç kazanabiliyor lo. Bu Dynasty'i herhalde Jet Fadıl fonluyor. Bron Steiner ise adeta yürüyen testesteron Mance Waner'a postayı koyup yoluna bakmalı. Kevin Von Erich ise bu sektörün Johan Cruyff'u olabilir. Jinder Mahal ise bu sektörün teröristi çok net ya.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: