Jim Cornette: ... Ve bu da 1977 yılından bir poster. Ric Flair ve Greg Valentine dönemin NWA Dünya Takımlar Şampiyonuydu.
Ariel Helwani: Bütün bunlar... hazine değerinde olmalı.
Jim Cornette: Aa, kesinlikle öyleler. Daha bıyıklarım terlememişken başladığım fotoğrafçılık günlerinden bugüne poster, fotoğraf, kaset biriktiriyorum. Şahsi olarak bu kadar büyük koleksiyona sahip kim olabilir emin değilim. Sanırım Weasel Dooley benim koleksiyonuma yaklaşabilir ama ondan da uzun yıllardır haber alamıyoruz.
Ariel Helwani: Beni buraya davet ettiğin için teşekkür ederim, Jim. Bu kayıt kesinlikle seyircilerimiz için ilham verici olacak. Ancak—
Jim Cornette: Ancak, konuşmak istediğin şeyler var.
Ariel Helwani: Evet, şirket bizden önümüzdeki Power Hour şovunun esas maçı için bir röportaj yapmamızı istedi. Açıkçası eşli takım güreşi denilince akla senden daha başka bir isim gelmiyor. Bize önümüzdeki maç hakkında fikirlerini anlatabilir misin?
Jim Cornette: Seve seve. İleride masamın oraya kameralarınızı kurabilirsiniz. Ben Stacy'den bize içecek bir şeyler getirmesini isteyeceğim. (Bağırarak) STACY, TATLIM, ELİMİZDE SPRITE ZERO KALDI MI?
...
Jim Cornette: Pekâlâ, konuşalım bakalım... Ah, evet. UCW Power Hour ilk prömiyerindeki ana maç. Başlamadan bir şey söylememe izin ver, Ariel. JR bu takım kadrosunu oluştururken gerçekten iyi iş çıkarttı. Bunu bu şirketin parçası olarak değil, yıllarını eşli takım güreşine adamış bir menajer olarak söylüyorum. Anneciğimin bana sağladığı imkanlar sayesinde sektördeki en iyi takımları yönettim. Ancak bu kadroda öyle iyi takımlar var ki bunları listeme katamayacak kadar yaşlı olduğum için üzülüyorum.
Ariel Helwani: Bu takımlar hangileri?
Jim Cornette: Şey, insanlar benim FTR'ı ne kadar sevdiğimi biliyor. FTR'ın maçlarında yanlarında olmayı gerçekten çok isterdim. İnsanlar onları Midnight Express ile karşılaştırıyor. Stan ve Bobby'e yapılan bu övgüden dolayı onore oluyorum ancak FTR'ın bir taklit olduğunu düşünmüyor. Tabii ki esinlendikleri yönler var. Ancak bu onları taklitçi yapmaz. Bizden etkilendikleri kadar başka başarılı takımlardan da etkilenmişler. Dax ve Cash kesinlikle bu sporun en başarılı öğrencileri. Bizden, Arn ve Tully'den, Hartlardan... Sadece izleyerek bu kadar şey öğrenmeleri muazzam. Bunu yapan başka bir takım var mı emin değilim.
Ariel Helwani: O zaman bu maçta onların kazanacağını mı düşünüyorsun?
Jim Cornette: Büyük oranda favori oldukları doğru. Ancak ben rakiplerinin çok küçümsendiğini düşünüyorum. Ben Ring of Honor'da çalışırken Rhett de oradaydı. Harika bir çocuk. Gerçekten yapabileceklerinin sınırı yok. Televizyon çekimlerinin olmadığı günlerde onu salonda çalışırken bulacağınızı bilirdiniz. İnanılmaz bir kardiyovasküler sistemi var. Maçlarda asla yorulmaz, en beklemediğiniz anlarda maça dengeyi getirebilir. Ayrıca şu anda spordaki en iyi Dropkick'i onun yaptığını da söyleyebilirim. Durduğu yerde bir anda ayaklarını kulağınızın dibine kadar çıkartabilir ve tekme geldiğinde kendinizde olma ihtimaliniz çok düşük. Tamamen teknik çalışıyor.
Jim Cornette: Ferrera ile ben gittikten çok sonra tanışmışlar. Ancak Hunter'dan— Hunter Johnston, öğrendiğim kadarıyla o da en az Rhett kadar çalışkanmış. Henüz 31 yaşında olmasına rağmen eğitmen olarak ROH dojo'sunda görev almış. Bunu çok sık görmeyiz. Önümüzdeki şovda FTR ile karşılaşacakları için ikilinin bazı geçmiş maçlarına baktım. Kesinlikle şakaları yok. Kusursuz bir teknikleri var, rakibi yanıltmakta başarılılar. Birbirleri ile iletişimleri son derecede iyi. FTR ile aynı ringde çarpışacak seviyedeler.
Ariel Helwani: Peki bu maçın nasıl gerçekleşmesini bekliyorsun.
Jim Cornette: Titus ve Ferrera'nın FTR'dan eksik kalan tek yanı başarı. Hiçbir zaman ulusal televizyonda görünmediler. Kemerler kazanamadılar. Çeşitli sebeplerden şovların başındaki maçlara sıkıştılar. Adaylık sıralamalarında yükselememiş olmaları onları tehlikeli kılan şey. Başarıya açlar. Sana bir sorum var, Ariel. Bir takımın üyesi olsaydın ve kendine isim yapmak istediğinde FTR karşısında galibiyet almaktan daha iyi ne yapabilirsin?
Ariel Helwani: Sanırım başka bir şey yok.
Jim Cornette: Aynen öyle! Bu yüzden ellerinden geleni artlarına koymayacaklardır. Kondisyonları yüksek olduğundan yüksek tempolu bir maç yürütmeye çalışacaklardır. Burada FTR tempoyu kontrol eden taraf olmayı başarırısa kazanma şanslarını yükseltirler. Ama bunu yapamadıkları takdirde bir sürpriz görebiliriz. Her şeye hazırlıklı olun, millet. Sonuç aklınızı alabilir. Titus veya Ferrera'nın aniden çıkaracağı Dropkick'in ardından tuşa gidip "1, 2, 3!"ü bulabileceğini aklınızda tutun.
Ariel Helwani: Bize zaman ayırdığın için teşekkür ederim, Jim. Bizim için büyük bir onurdu.
Jim Cornette: Esas ben teşekkür ederim. Umarım Norman halkı harika bir pazartesi geçirir.
UCW EMBEDDED
Universal Championship Wrestling, LLC™ & © 2023
All Rights Reserved