Ariel Helwani: Rakibini duydun. Neler düşünüyorsun?
Dustin Rhodes: Çok acıklı bir hikayesi var. Bu açık. Ancak bu kadarının yeterli olacağını düşünüyorsa yanılıyor. Bu işe resmi olarak başladığımda takvimler 1988 yılını gösteriyordu. Muhtemelen o zaman konuşamıyordun bile, evlat. Karşında kim olduğunu zannediyorsun, ha? Jay Lethal mı?.. Artık Ring of Honor'da değilsin. Sana büyükler liginde olmanın nasıl bir şey olduğunu anlatayım. 35 senedir bu işin içerisindeyim. Çok erken yaşlarda ülkeyi dolanmaya başladım. Dilini bilmediğim memleketlerde esas maçlara adımı yazdırdım. Milyon dolarlar kazandım. Çağımın ötesinde işler yaparak topluma ve güreş camiasına meydan okudum. Yaşımı başımı aldığımda hala bu iplerin arasındaydım ve her maç bitiminde binler
You Still Got It! diye tezahürat ediyordu. 35 sene geçmiş olmasına rağmen hala bu oyunun zirvesindeyim. Kiminle isminin yan yana geçtiğine iyi bak, Mark. Adım söylendiğinde beni milyonlar tanır. Benim adım "The Natural" Dustin Rhodes.
Dustin Rhodes: Ancak şunun atlanmasını istemiyorum, Ariel. Ben de buraya, tıpkı Mark'ın yaptığı gibi, dişlerimle kazıya kazıya geldim. Ağzımda gümüş kaşık yoktu. Aksine babamın isminin altında yıllarca ezildim. Şunu da yıllar içinde kabullendim: Asla babam gibi olamayacağım. Bana soracak olursan onun gibi birisi bir daha gelmeyecek. Onun karizması, insanlarla kurduğu iletişim taklit edilemeyecek kadar büyük. Lakin bu beni güreşte başarılı olmaktan alıkoyamazdı. Bu yüzden çalıştım. Herkesten çok çalıştım. Beni her fırsatta babamla kıyaslayacaklarını bildiğim için hiç durmadım. İşime, bu spora duyduğum saygıdan ve kendimi kanıtlama arzumdan yaptım bütün bunları.
Dustin Rhodes: Ancak bunun emaresini rakibimde göremiyorum. Tamam, Mark gerçekten çok iyi bir çocuk. Yaptıkları işte çok iyiler. Kendi topluluklarında çok seviliyorlar. Ancak bu küçük göldeki büyük balık olmaya benzemiyor. Okyanuslarda rüştünü kanıtlamak için daha fazla çalışmak gerekir. Hani kardeşine verdiği o söz var ya:.. Çok büyük kolpa! Sana ve merhum kardeşine acıyorum. Büyüklerin arasında olmak için kendinizi geliştirmek yerine boş bir takım elbisenin size söylediği önemsiz bir nedenin arkasına saklanarak olgunlaşmayı reddettiniz. Bunu ancak korkaklar yapar ve Mark, sen hayatımda gördüğüm en büyük korkaksın! Ama kabuğundan çıkıp karşıma gelmene sevindim, evlat. Gerçekten çok sevindim. Hayatında ilk defa kendin için konuşuyorsun. İlk defa büyümek arzusundasın ve bu cesareti göstermen bir şeyler için hazır olduğunu gösteriyor.
Dustin Rhodes: Karşılaşacağımız bu maç UCW tarihinin ilk maçı olacak. Bu maçta olası iki sonuç var: Ya yaşlı bir adam senin buraya ait olmadığını kanıtlayacak ya da sen büyümenin ne demek olduğunu tadacaksın. Bu senin kariyerindeki ilk sınavın. Bana küstahça verdiğin tavsiyeyi kendin dinle evlat. Her şeyini ortaya koymaya hazır mısın? Çünkü herkes %100'ü ile ringe çıkarken ben %110'umu verip, yarınımı düşünmeden kendimi parçaladığım için bugün Dustin Rhodes'um. Eskisi kadar hızlı ve güçlü olmayabilirim ancak bilgim ve çalışkanlığım sayesinde her zaman piyasadaki en büyük şirketlerde çalıştım. Sen, %110'unu verebilecek misin? Benimle aşık atabilecek misin? Umarım verebilirsin. Çünkü karşında sana acıyacak birisi olmayacak.
Dustin Rhodes: UCW ile neden sözleşme imzaladığımı biliyor musun, Ariel? Kariyerim bitmeden bu sporun en büyük ödülünü kazanmak ve ailemin adına yaraşır bir şekilde onu savunmak istiyorum. İnan bana, bunu hayatımda hiçbir şeyi istemediğim kadar çok istiyorum. Ancak bunu yapmamın önünde bir
engel var. Bu engel ise kalkmış, benim onun önünde engel olduğumu söylüyor. Bu çok ironik. Burada kim haklı? Sanırım bunu pazartesi günü öğreneceğiz. Ancak şunu bilmenizi istiyorum. Pazartesi günü karşınıza savaş boyalarımı sürüp geleceğim. Ringde o çocukla karşılaştığımda meslektaşların hakkımda "Tüm bunları hala nasıl yapıyor?" diye başlıklar atacak. O zaman onlara "Çünkü o
Doğal bir yetenek" dersin. Ben
The Natural'ım. Bunu önce Mark'a, sonra tüm dünyaya göstereceğim.
UCW EMBEDDED
Universal Championship Wrestling, LLC™ & © 2023
All Rights Reserved