BAB EVRENİ POWER HOUR 3 (Saat 18:05’te) | Universal Championship Wrestling


Katılım
3 Tem 2023
Konular
56
Mesajlar
4,817
Beğeni sayısı
1,158
PG Nakit
730
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane
Kanka ama rosterda Orton harici adam yok yaaaa. Rosterdan ziyade konseptiyle ilgi çekecek gibi duruyor şirket baştan aşağıya. Kurallara alışmak zor olacak, şovlar içinde sık sık onlarla ilgili doneler bekliyorum. Valla roster beni pek açmadığı için duyurulan maçlar da çok açmadı ama dediğim gibi güreşçilerin ötesinde olacak gibi şirketin konsepti ilk şovu bekliyorum sabırsızlıkla o yüzden. Şimdiden kolay gelsin.
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
5,100
Mesajlar
13,463
Beğeni sayısı
3,484
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Brock Lesnar w/ Paul Heyman
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1

Nature Boy

🤙pura vida
Katılım
2 Tem 2023
Konular
146
Mesajlar
6,215
Beğeni sayısı
1,895
PG Nakit
1,090
Konum
Nostr
Favori Güreşçi
Ricky
ucw embedded.png
Episode #1 | why mark briscoe keeps continue?

Sandy Fork, Deleware
Briscoe Chicken Farm


ezgif-2-f70eeb2963.gif


Mark Briscoe: Bu çok zor biliyor musun? Jay ve ben kendimizi bu ringlere adadık, oğlum. Şu an içinde olduğum bu ring gibi ringlere... Ancak onsuz bu çok zor. Hiç kimse bizi ayırmazdı. Daima birlikte anılırdık. Dem Boys denildiğinde akla biz gelirdik. Ancak Jay artık burada değil. Neden devam etmem gerekiğini uzun süre bulamadım. Kardeşimin küçük kızları "Amca, babam artık burada yok!" diye ağlarken yollara nasıl düşebileceğimi bulamadım. Papa ve ben bu çiftlikte ailemiz için yeterince para kazanıyoruz zaten. Sevdiklerimin yanında olmam gerekmez miydi?

ezgif-5-7ea85abc84.gif


Mark Briscoe: Ancak bunu yapamam. İstesem de artık ringlere veda edemem. Çünkü kardeşimle birbirimize verdiğimiz bir söz var. Göze Hitap Etmediğimiz için WWE tarafından reddedildiğimizde birbirimize bu sözü verdik. Başımıza ne gelirse gelsin, hayat bize ne gösterirse göstersin; biz savaşmaya devam edecektik. Çünkü biz Dem Boys'duk!.. Kardeşimin orada rahat uyuduğundan emin olmalıyım. O, birbirimize verdiğimiz söze sadık olduğumu bilmeli. Küçük kardeşinin onun ismini yerde bırakmadığını, önümüze konan tüm engellere rağmen Sandy Fork'u gururla temsil ettiğimi yukarıdan görmeli.

ezgif-5-222f4b05fa.gif


Mark Briscoe: Kendimi tanıtmama izin verin. Benim adım Mark Briscoe. Ben Briscoe Kardeşlerin küçük olanıyım. Bana Sussex Country Chicken derler. Burada olmamın ise tek bir sebebi var. Bu dağın en tepesine çıkıp Sandy Fork bayrağını dikmek. Bunun için ağzımda kalan 30 dişi de dökmem gerekirse dökerim. Ağabeyimle bana yapılan tüm haksızlıklara rağmen yılmadık. Artık zaman, bizlerden saklananı alma zamanı.

ezgif-5-d3c195b93b.gif


Mark Briscoe: Sen, Dustin Rhodes! Sen bu yolda önümdeki ilk engelsin. Sana çok saygı duysam da yolumu tıkamana izin vermeyeceğim. O yüzden en iyi halinde karşıma çıkmanı istiyorum. Seni tuş ettiğimde insanların kafasında en ufak bir soru işareti kalmamalı.

UCW EMBEDDED
Universal Championship Wrestling, LLC™ & © 2023
All Rights Reserved


ayrac.png
 
Son düzenleme:
Katılım
2 Tem 2023
Konular
140
Mesajlar
6,072
Beğeni sayısı
1,368
PG Nakit
1,000
RPG Karakteri
"starboy" Wes Lee
Favori Güreşçi
CM Punk
Maçları Briscoe ve FTR alır gibi düşünüyorum, Dustin Rhodes'un hala güreştiğini bilmiyorduk. Vallahi alacağız babayı güreşin Mount Rushmore'ına az kaldı. Mark Briscoe'nun promosu muhteşem olmuş muhteşem, her cümlesiyle muazzam. Çok severdim hem Mark'ı hem rahmetli Jay'i. Jay'in vefatından sonra Mark'a olan sevgimiz, sempatimiz katlandı zaten. Çok güzel yazmışsın sen de eline sağlık. Gif kullanımı da çok iyi.
 

Nature Boy

🤙pura vida
Katılım
2 Tem 2023
Konular
146
Mesajlar
6,215
Beğeni sayısı
1,895
PG Nakit
1,090
Konum
Nostr
Favori Güreşçi
Ricky
ucw embedded.png
Episode #2 | who stands in the way of whom?
Austin, Texas
Somewhere deserty that nears to Dustin's Home


ezgif-1-a298313a0e.gif

...

ezgif-5-d3c195b93b.gif


Mark Briscoe:
Sen, Dustin Rhodes! Sen bu yolda önümdeki ilk engelsin. Sana çok saygı duysam da yolumu tıkamana izin vermeyeceğim. O yüzden en iyi halinde karşıma çıkmanı istiyorum. Seni tuş ettiğimde insanların kafasında en ufak bir soru işareti kalmamalı.​

Ariel Helwani: Rakibini duydun. Neler düşünüyorsun?

Dustin Rhodes: Çok acıklı bir hikayesi var. Bu açık. Ancak bu kadarının yeterli olacağını düşünüyorsa yanılıyor. Bu işe resmi olarak başladığımda takvimler 1988 yılını gösteriyordu. Muhtemelen o zaman konuşamıyordun bile, evlat. Karşında kim olduğunu zannediyorsun, ha? Jay Lethal mı?.. Artık Ring of Honor'da değilsin. Sana büyükler liginde olmanın nasıl bir şey olduğunu anlatayım. 35 senedir bu işin içerisindeyim. Çok erken yaşlarda ülkeyi dolanmaya başladım. Dilini bilmediğim memleketlerde esas maçlara adımı yazdırdım. Milyon dolarlar kazandım. Çağımın ötesinde işler yaparak topluma ve güreş camiasına meydan okudum. Yaşımı başımı aldığımda hala bu iplerin arasındaydım ve her maç bitiminde binler You Still Got It! diye tezahürat ediyordu. 35 sene geçmiş olmasına rağmen hala bu oyunun zirvesindeyim. Kiminle isminin yan yana geçtiğine iyi bak, Mark. Adım söylendiğinde beni milyonlar tanır. Benim adım "The Natural" Dustin Rhodes.

ezgif-1-82413c73c3.gif


Dustin Rhodes: Ancak şunun atlanmasını istemiyorum, Ariel. Ben de buraya, tıpkı Mark'ın yaptığı gibi, dişlerimle kazıya kazıya geldim. Ağzımda gümüş kaşık yoktu. Aksine babamın isminin altında yıllarca ezildim. Şunu da yıllar içinde kabullendim: Asla babam gibi olamayacağım. Bana soracak olursan onun gibi birisi bir daha gelmeyecek. Onun karizması, insanlarla kurduğu iletişim taklit edilemeyecek kadar büyük. Lakin bu beni güreşte başarılı olmaktan alıkoyamazdı. Bu yüzden çalıştım. Herkesten çok çalıştım. Beni her fırsatta babamla kıyaslayacaklarını bildiğim için hiç durmadım. İşime, bu spora duyduğum saygıdan ve kendimi kanıtlama arzumdan yaptım bütün bunları.

ezgif-1-5c297d033a.gif


Dustin Rhodes: Ancak bunun emaresini rakibimde göremiyorum. Tamam, Mark gerçekten çok iyi bir çocuk. Yaptıkları işte çok iyiler. Kendi topluluklarında çok seviliyorlar. Ancak bu küçük göldeki büyük balık olmaya benzemiyor. Okyanuslarda rüştünü kanıtlamak için daha fazla çalışmak gerekir. Hani kardeşine verdiği o söz var ya:.. Çok büyük kolpa! Sana ve merhum kardeşine acıyorum. Büyüklerin arasında olmak için kendinizi geliştirmek yerine boş bir takım elbisenin size söylediği önemsiz bir nedenin arkasına saklanarak olgunlaşmayı reddettiniz. Bunu ancak korkaklar yapar ve Mark, sen hayatımda gördüğüm en büyük korkaksın! Ama kabuğundan çıkıp karşıma gelmene sevindim, evlat. Gerçekten çok sevindim. Hayatında ilk defa kendin için konuşuyorsun. İlk defa büyümek arzusundasın ve bu cesareti göstermen bir şeyler için hazır olduğunu gösteriyor.

ezgif-1-217f83dd63.gif


Dustin Rhodes: Karşılaşacağımız bu maç UCW tarihinin ilk maçı olacak. Bu maçta olası iki sonuç var: Ya yaşlı bir adam senin buraya ait olmadığını kanıtlayacak ya da sen büyümenin ne demek olduğunu tadacaksın. Bu senin kariyerindeki ilk sınavın. Bana küstahça verdiğin tavsiyeyi kendin dinle evlat. Her şeyini ortaya koymaya hazır mısın? Çünkü herkes %100'ü ile ringe çıkarken ben %110'umu verip, yarınımı düşünmeden kendimi parçaladığım için bugün Dustin Rhodes'um. Eskisi kadar hızlı ve güçlü olmayabilirim ancak bilgim ve çalışkanlığım sayesinde her zaman piyasadaki en büyük şirketlerde çalıştım. Sen, %110'unu verebilecek misin? Benimle aşık atabilecek misin? Umarım verebilirsin. Çünkü karşında sana acıyacak birisi olmayacak.

ezgif-1-b551a9b64c.gif


Dustin Rhodes: UCW ile neden sözleşme imzaladığımı biliyor musun, Ariel? Kariyerim bitmeden bu sporun en büyük ödülünü kazanmak ve ailemin adına yaraşır bir şekilde onu savunmak istiyorum. İnan bana, bunu hayatımda hiçbir şeyi istemediğim kadar çok istiyorum. Ancak bunu yapmamın önünde bir engel var. Bu engel ise kalkmış, benim onun önünde engel olduğumu söylüyor. Bu çok ironik. Burada kim haklı? Sanırım bunu pazartesi günü öğreneceğiz. Ancak şunu bilmenizi istiyorum. Pazartesi günü karşınıza savaş boyalarımı sürüp geleceğim. Ringde o çocukla karşılaştığımda meslektaşların hakkımda "Tüm bunları hala nasıl yapıyor?" diye başlıklar atacak. O zaman onlara "Çünkü o Doğal bir yetenek" dersin. Ben The Natural'ım. Bunu önce Mark'a, sonra tüm dünyaya göstereceğim.

ezgif-1-ae5cd125ed.gif


UCW EMBEDDED
Universal Championship Wrestling, LLC™ & © 2023
All Rights Reserved


ayrac.png
 
Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: