Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
PG Be a Booker Evreni
POWER HOUR 3 (Saat 18:05’te) | Universal Championship Wrestling
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Beast Incarnate" data-source="post: 146117" data-attributes="member: 4"><p>En merak etmediğim şov gelmiş, esnerken çene kemiklerimiz beşe ayrılmasın diye koli bandı bağlayıp şovu okumaya geçelim bakalım.</p><p></p><p>Kaliteli, rekabetçi ama dostane bir maçla açılışını yapmış hem şov hem şirket. Böyle kritik bir galibiyet, Mark Briscoe için büyük düşünüldüğüne delalet eder bence. Randy Orton’ı hemen göremeyecek olmak üzücü, ama böyle bir adamın gelişi için de uzun süreli prodüksiyon yapılır şimdi, o yüzden anlayış gösteriyoruz. FTR bu şirketin uzun bir süre yüzü olur zaten, ama ben ilerleyen vadede FTR ikilisinin ayrılıp büyük bir feuda girmesini isterim ya. Bunu reelde de çok istiyorum bu arada, iki ismi singles olarak izleyecek olmak çok tuhaf hissettirse de bence böyle bir şey izlemek bize keyif verecekmiş gibi geliyor. OYYYYYYY BABALAR, 1.5 MİLYAR NÜFUSLU HİNDİSTAN’IN SEFİRİ VE ONUN İKİ KOLU. Muhteşem bir giriş yapmışlar UCW sahnesine, bu ekibi güzel booklamazsan feci bozuşma işi var seninle. Miro’nun yeni ada bak etil alkollü kaçak vodka ismi gibi, çok fena patlattı sğkwdğwjdğwjspwjdls. Logan Paul daha 3 yıllık falan güreşçi olmasına rağmen şu meczuplar rosterında main eventer olarak görebileceğim bir isim. Kırmızı Tuborg reis beeeee, senin klasik pick zaten. İlk sıradan bunu alacağımı söylediğimde belli etmedin ama içine sıçtığından eminim, bu adamı bana kaptırsan aylarca yatağa düşerdin eminim. Kendisine yine güzel bir yol çizecektir Warner bu şirkette. Steiner’ın tweet OWKDLWNDŞWNDLWDJWKJWO, bi herif hiç mi değişmez aga yaaaaa… Orton’ın debut süreci tatlı bir vignette ile başlamış, promo için şarkı seçimi de çok iyiymiş. OY OY OY OY OBAFEMI AĞABEY BEEEE, ben de bu adamı bekliyordum. İngiltere Championship’teki eşsiz kanat performansına burada da devam etmesi dileğiyle, Prince Nana gibi bir adamın güdümü altına girmesi ise ayrı güzel olmuş. WHO LET THE DOGS OUT’A SEN ATTIĞINDAN BERİ PATLIYORUM ŞAHANE THEME SONG SEÇİMİ AĞSJPQJEPWJEPWJSPQJSWLJDWPJSLWSJ. TV süresini 5 dakika daha uzatamayacak kadar fakir olmasın bir şirket be kardeşim… Şovun ilk main eventinde kazanan çıkmaması biraz fazla cesur bir seçim olmuş. Ama The Dawgs, FTR gibi bir ekibe karşı verdiği bu mücadele ile çetin ceviz olduklarını ispatlamak için iyi de bir adım atmış. Eline sağlık.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Beast Incarnate, post: 146117, member: 4"] En merak etmediğim şov gelmiş, esnerken çene kemiklerimiz beşe ayrılmasın diye koli bandı bağlayıp şovu okumaya geçelim bakalım. Kaliteli, rekabetçi ama dostane bir maçla açılışını yapmış hem şov hem şirket. Böyle kritik bir galibiyet, Mark Briscoe için büyük düşünüldüğüne delalet eder bence. Randy Orton’ı hemen göremeyecek olmak üzücü, ama böyle bir adamın gelişi için de uzun süreli prodüksiyon yapılır şimdi, o yüzden anlayış gösteriyoruz. FTR bu şirketin uzun bir süre yüzü olur zaten, ama ben ilerleyen vadede FTR ikilisinin ayrılıp büyük bir feuda girmesini isterim ya. Bunu reelde de çok istiyorum bu arada, iki ismi singles olarak izleyecek olmak çok tuhaf hissettirse de bence böyle bir şey izlemek bize keyif verecekmiş gibi geliyor. OYYYYYYY BABALAR, 1.5 MİLYAR NÜFUSLU HİNDİSTAN’IN SEFİRİ VE ONUN İKİ KOLU. Muhteşem bir giriş yapmışlar UCW sahnesine, bu ekibi güzel booklamazsan feci bozuşma işi var seninle. Miro’nun yeni ada bak etil alkollü kaçak vodka ismi gibi, çok fena patlattı sğkwdğwjdğwjspwjdls. Logan Paul daha 3 yıllık falan güreşçi olmasına rağmen şu meczuplar rosterında main eventer olarak görebileceğim bir isim. Kırmızı Tuborg reis beeeee, senin klasik pick zaten. İlk sıradan bunu alacağımı söylediğimde belli etmedin ama içine sıçtığından eminim, bu adamı bana kaptırsan aylarca yatağa düşerdin eminim. Kendisine yine güzel bir yol çizecektir Warner bu şirkette. Steiner’ın tweet OWKDLWNDŞWNDLWDJWKJWO, bi herif hiç mi değişmez aga yaaaaa… Orton’ın debut süreci tatlı bir vignette ile başlamış, promo için şarkı seçimi de çok iyiymiş. OY OY OY OY OBAFEMI AĞABEY BEEEE, ben de bu adamı bekliyordum. İngiltere Championship’teki eşsiz kanat performansına burada da devam etmesi dileğiyle, Prince Nana gibi bir adamın güdümü altına girmesi ise ayrı güzel olmuş. WHO LET THE DOGS OUT’A SEN ATTIĞINDAN BERİ PATLIYORUM ŞAHANE THEME SONG SEÇİMİ AĞSJPQJEPWJEPWJSPQJSWLJDWPJSLWSJ. TV süresini 5 dakika daha uzatamayacak kadar fakir olmasın bir şirket be kardeşim… Şovun ilk main eventinde kazanan çıkmaması biraz fazla cesur bir seçim olmuş. Ama The Dawgs, FTR gibi bir ekibe karşı verdiği bu mücadele ile çetin ceviz olduklarını ispatlamak için iyi de bir adım atmış. Eline sağlık. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
PG Be a Booker Evreni
POWER HOUR 3 (Saat 18:05’te) | Universal Championship Wrestling
Menü
Giriş yap