Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. Maç | Bayern Münih - Galatasaray


Kim Kazanır?

  • Bayern Münih

    Oy: 4 66.7%
  • Galatasaray

    Oy: 2 33.3%
  • Berabere

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    6

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Katılım
2 Tem 2023
Konular
32
Mesajlar
3,079
Beğeni sayısı
644
PG Nakit
190
Konum
Nişantaşı
Favori Güreşçi
The Undertaker
Daha ne gerekiyordu atılması için merak ediyom. Abdüş'ün ceza sahasında kaptığı top da faül değil. İlk gol obseyit mi bilmiyorum defalarca kontrol edildi falan.

Neyse, Nellson'un hatası olmasa puanı kapmıştık. Yazık oldu. İlk maçtan daha çok üzüldüm bu geceki performansımıza.
 
Katılım
2 Tem 2023
Konular
141
Mesajlar
6,452
Beğeni sayısı
1,445
PG Nakit
1,115
RPG Karakteri
"starboy" Wes Lee
Favori Güreşçi
CM Punk
alamancı arkadaşlarım mesaj atıyor galatasarayforum sitesinde Bayern’e karşı oynanan şampiyonlar ligi tarihinin en iyi 15 dakikası diye anlatıyormuş bu maç büyük bir sevinç varmış
 

JonMoxley

#FatihTerimNefreti
Katılım
2 Tem 2023
Konular
57
Mesajlar
1,162
Beğeni sayısı
256
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
John Cena
Nelsson'u satmak lazım acilinden, lavuk bilerek hata yapıyor. İlk golde ofsaytı bozuyor, Muslera ile beraber diğerlerinin 80 dakka yaptığına güzel bir geçiriyorlar. Sağlık olsun zaten iki maç 0 yazılmıştı Bayern'e.

Muslera ve Nelsson ikilisi ilk uçakla ülkelerine geri gönderilmeli.
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
5,407
Mesajlar
14,286
Beğeni sayısı
3,724
PG Nakit
3,035
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Nelsson’a 2 sezon boyunca sergilediği performansından dolayı minnet duyuyorum ama şu sezonki saçmalıklarının hiçbir izahı yok. Sen hoca beni oynatmıyor diye saçma sapan triplere girip basının önüne hocanı atıyorsan oyuna girdiğin an yine hocaya ve gerekirse seni eleştiren taraftarına cevabını vereceksin. Ama bunu yapabilecek büyüklük demek ki yok sende. Şu maçta yedirdiği golden sonra ocağa kadar 1 saniye bile oyuna sokmam, ocakta da maliyetini karşılayıp karşılamadığını umursamadan gelen ilk teklife yollarım. Gitmiyorsa da hazirana kadar otursun yedek kulübesinde kös kös.

İlk maçın oynanış olarak olmasa dahi senaryo bakımından karbon kopyası gibi bir maç oldu. Zaha ve Ziyech bilinen potansiyellerinin %50’sini bile koysalar fark yaratıp çok daha iyi aksiyonlara sokacaklar bizi ama %50’yi bırak %10’unu bile gösteremiyorlar. Hele Ziyech o fizikle asla ŞL’de bir maça 11 başlamamalı, Manu maçında Barış Alper’in 11 başlaması şart kesinlikle. Onun haricinde Icardi bugün pek gününde değildi, onun yapamadığını Bakambu yaptı garip bir şekilde. Kerem zaten bildiğimiz gibi, hocaya resmen bana kesik at diye bağırıyor. Onun dışında kötü anlamda gözüme batan bir şey yoktu sanırım. Yine kazanabileceğimiz, ama ufak nüanslarla kaybedilen bir maç oldu. Ama oynadığımız futbol hem hücum hem savunma açısından çok büyük umutlar veriyor bana. Kalan 2 maçtan en az 4 puan çıkarmamamız için hiçbir sebep yok. Alınan yenilgiden dolayı ilk maçtakine göre daha az ama yine de mutsuz uyuyacağım. Arena’da Manu galibiyeti bizi hayata döndürür…
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: