Şampiyonlar Ligi A Grubu 6. Maç | Kopenhag - Galatasaray


Kim Kazanır?

  • Kopenhag

    Oy: 3 37.5%
  • Galatasaray

    Oy: 3 37.5%
  • Berabere

    Oy: 2 25.0%

  • Kullanılan toplam oy
    8

Kara

-
Katılım
3 Tem 2023
Konular
147
Mesajlar
2,786
Beğeni sayısı
1,215
PG Nakit
690
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Ben şahsen vurmuyorum. Ama her maçı izleyen biri olarak gelenek oldu Kerem'in kale önündeki her topu allah'a yollaması...
Drogba yan gelip yatardı, Sneijder göbeği salmış dolanırdı ama bir kişi küfür etmezdi. İşte yapacak bir şey yok. Bende çok istiyorum Kerem çok başarılı olsun her maç gol atıp asist yapsın ama saç baş yoldurtuyor.
 

Cyber

PG.com Kullanıcısı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
4
Mesajlar
557
Beğeni sayısı
159
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Açıkcası çıkan ilk 11'i gören herkes yenileceğimizi az çok hissetmiştir. Okan kaç maç önce deneyip başarısız olduğu Kerem 10 numara olayını tekrar denedi ve tekrar başarısız oldu. Kerem-Mertens-Ziyech üçlüsüyle çıkıp oyunu zekamızla domine etmek yerine neden 11 kişi kaleye kapanan bir takıma karşı iki tane 1v1 dribblingçi ve 10 numara/ikinci forvet görevini beceremediği apaçık ortada olan Kerem ile çıktık anlamadım. Uzun lafın kısası GS arka 6lısı işini layıkıyla yaparken yine ön dörtlüde yapılan yanlış tercihler mağlubiyeti getirdi. Açıkcası yenildik diye üzülmekten çok niye yenileceğimizi bile bile maça çıktık diyorum. Gerek yurtiçi gerek yurtdışında şu ana kadar önemli başarılar kazanan Okan Buruk karşısına bu maç 11 kişi defans yapacak bir takımın çıkacağını tahmin edememiş olmamalı. Değişiklikleride yine yedikten sonra yaptı golü ve Kopenhag moralmen çöken GS'ye iyice geri çekilip oynattırmadı hiç. Cidden bu kadar kolay olmamalıydı.
 

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Katılım
2 Tem 2023
Konular
32
Mesajlar
3,097
Beğeni sayısı
646
PG Nakit
190
Konum
Nişantaşı
Favori Güreşçi
The Undertaker
Sneijder göbeği salmış dolanırdı
bu yarı yarıyaydı ya, yarısı söverdi taraftarın.

Drogba yan gelip yatardı,
kritik maçlarda katkı verdiğinden çok laf söz eden olmuyordu.


Bende çok istiyorum Kerem çok başarılı olsun her maç gol atıp asist yapsın ama saç baş yoldurtuyor.
kerem nötr olduğum bir futbolcu. ikinci yarı kendi bölgesine geçtikten sonra da fena değildi ama o kale dibinden topu allah'a yollaması her maç tekrar ettiğinden bıkkınlık verdi.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: