Şampiyonlar Ligi A Grubu 6. Maç | Kopenhag - Galatasaray


Kim Kazanır?

  • Kopenhag

    Oy: 3 37.5%
  • Galatasaray

    Oy: 3 37.5%
  • Berabere

    Oy: 2 25.0%

  • Kullanılan toplam oy
    8

JonMoxley

#FatihTerimNefreti
Katılım
2 Tem 2023
Konular
58
Mesajlar
1,166
Beğeni sayısı
259
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
John Cena
Okan buruk, erkeksen çıkıp bugün basın toplantısında basit cümleler kullanacaksın. Sana emrediyorum, cümleler de şunlar:

1) Özür diliyorum
2) Hata benim
3) İstifa ediyorum

Bunları kullanıp erkek gibi istifa ediceksin, sana kurulan kadronun hakkını veremedigin için özür dileyeceksin sonra pilini pirtini alıp hazır şu anda kaos döneminde olan Beşiktaşına geri döneceksin. Fakat, ne icardisi ne zahasi kardeşim ya? Kopenhag bu Kopenhag, market değeri senin yarı değerin kadar bile değil ve sen bu takıma elendin. Utan yerine dibine gir sen nasıl GALATASARAYLİYİM diyebiliyorsun? 200m Euro'luk takimla kazandığın lig sampiyonlugu mu büyük takım hocası yapıyor seni? Herkesin düşündüğü ve senin de düşündüğün "Kerem Aktürkoğlu 10 numara" düşüncesi hayat bulmuyorsa sezonun en kritik zamanında yapmayacaksın bu hatayı. Adana Demirspor maçında yedek sol beki iki kere calimladi diye Tete'yi koymayacaksın sağa. İcardi sakat iken otur lan oturduğun yerde bakambu oynayacak ligde, Halil oynayacak, barış oynayacak diyemiyorsan niye klubedesin oğlum sen?

Ne oldu beyler ya Ali Yiğit buruk bugün sahaya neden çıkmadı bileniniz var mı? YouTube videosu çekip Kopenhag vlog diye yükler mi acaba bekleyelim mi?
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: