Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. Maç | Galatasaray - Bayern Münih


Kim Kazanır?

  • Galatasaray

    Oy: 1 14.3%
  • Bayern Münih

    Oy: 6 85.7%
  • Berabere

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    7

Sikiru

PG.com Kullanıcısı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
47
Mesajlar
1,625
Beğeni sayısı
644
PG Nakit
250
İyi kötü Bayern gibi bir ekole şöyle hazırlanıp, maçın 50-55 dakikasında ağır baskın top izletip sadece geç değişiklikler yüzünden maç veriyorsun ya Okan hoca...... "Böyle oynamak da başarı"cı zihniyetten nefret ediyorum ama maçın ortasında bırak puan getirmeyi, acaba kazanır mıyız diye düşündürdüğü için de teşekkür etmek lazım. Angelino'ya sezon başından beri küfrediyorduk ama gidip kondisyonsuz KazımJAŞ (uk accent) gözü seğirene kadar oynasın da demedik. Göbeğe ve sol beke net ilave lazım. Kadro planlamasına bugüne kadar eksik diyorduk ama takvim ilerledikçe iyice kötü hale geliyor. Şu gol yer yemez takımın tümüyle motoru soğutma işine bu maç özelinde bir şey demem ama sezon başından beri aynılar. Kaçan golleri zaten Okan hocaya yazamazsın, Kerem'in Ulreich'in asisti yiyişi var ki akıllara zarar. Tam Barışlık maçın Teteyle top tepe tepe geçirilişi de YANİ. Bahtiyarı geçemeyen adama Coman-Davies tasma takıp gezdirme şov izledik bayağı. Zaha zaten 2 maç harici akıllara zarar. Hani puzzleda 2 parça daha olsa baya baya Bayern'e çökecek takım oluşacak, öyle bir potansiyel. Hem elinden öpülesi hem de bu kadar basit şeylerden gittiği için saç baş yoldurur. Nt diyelim. Taraftarı olmayarak ben bile üzüldüm açıkçası.
 

Arthur Morgan

#Hedef25
Katılım
2 Tem 2023
Konular
41
Mesajlar
3,255
Beğeni sayısı
431
PG Nakit
240
RPG Karakteri
Randy Orton
Favori Güreşçi
Cody Rhodes
image.png

Kerem'den sonra Szymanski gören Galatasaray'lılar
 

JonMoxley

#FatihTerimNefreti
Katılım
2 Tem 2023
Konular
63
Mesajlar
1,231
Beğeni sayısı
270
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
John Cena
65 dakika boyunca kafa kafaya mücadele ettik, nefesimiz yetmedi. Boğulacaksak büyük denizde boğulacağız beyler, burası Galatasaray.

Not: Muslera, Kerem ve Kazım umarım bu gece rahat uyuyamazlar.
 

Cyber

PG.com Kullanıcısı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
4
Mesajlar
578
Beğeni sayısı
165
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Okan değişiklikleri yapmak için gol yememizi beklemese muhtemelen 1-1'e kitlenirdi en kötü. Bu amatörlüğü yapmasa Fatih Terim muamelesi görürdü maç sonu.
 

Styles Clash

littlefinger
Katılım
3 Tem 2023
Konular
94
Mesajlar
4,640
Beğeni sayısı
1,838
PG Nakit
510
Konum
Eyrie
Favori Güreşçi
AJ Styles
Ellerine sağlık Bayern. GS kazansa bir sene GSlilerin tatavasını çekerdik iyi fren oldu. Fener Bayern maçı olsaydı Türk takımı diye Fener'i desteklerdim zaten adamlar şampiyon da olamıyor bari böyle galibiyetler alsınlar değil mi?
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: