İyi kötü Bayern gibi bir ekole şöyle hazırlanıp, maçın 50-55 dakikasında ağır baskın top izletip sadece geç değişiklikler yüzünden maç veriyorsun ya Okan hoca...... "Böyle oynamak da başarı"cı zihniyetten nefret ediyorum ama maçın ortasında bırak puan getirmeyi, acaba kazanır mıyız diye düşündürdüğü için de teşekkür etmek lazım. Angelino'ya sezon başından beri küfrediyorduk ama gidip kondisyonsuz KazımJAŞ (uk accent) gözü seğirene kadar oynasın da demedik. Göbeğe ve sol beke net ilave lazım. Kadro planlamasına bugüne kadar eksik diyorduk ama takvim ilerledikçe iyice kötü hale geliyor. Şu gol yer yemez takımın tümüyle motoru soğutma işine bu maç özelinde bir şey demem ama sezon başından beri aynılar. Kaçan golleri zaten Okan hocaya yazamazsın, Kerem'in Ulreich'in asisti yiyişi var ki akıllara zarar. Tam Barışlık maçın Teteyle top tepe tepe geçirilişi de YANİ. Bahtiyarı geçemeyen adama Coman-Davies tasma takıp gezdirme şov izledik bayağı. Zaha zaten 2 maç harici akıllara zarar. Hani puzzleda 2 parça daha olsa baya baya Bayern'e çökecek takım oluşacak, öyle bir potansiyel. Hem elinden öpülesi hem de bu kadar basit şeylerden gittiği için saç baş yoldurur. Nt diyelim. Taraftarı olmayarak ben bile üzüldüm açıkçası.