- Konular
- 213
- Beğeni sayısı
- 1,005
- PG Nakit
- 330
Ben isterimKendisini zerre kadar sevmem. Ama nihayetinde rahmetli olmuş gitmiş. Burdan arkasından laf söyleyip günah kazanmak istemem.
Ben isterimKendisini zerre kadar sevmem. Ama nihayetinde rahmetli olmuş gitmiş. Burdan arkasından laf söyleyip günah kazanmak istemem.
Saygı duyarımBen isterim
Baba GSli olmasan su siyasi görüş sayesinde fena uyusuyoruz yaAynı topraklarda yaşayıp dertlerini anlayabilmekten onur duyduğum birkaç kişiden birisi. Her zaman için sevgi ve saygıyla anacağım.
Kendisine niye laf ettiğini dahi bilmeyip aklını sağda solda ezberlediği, hadi en kibar haliyle ırkçı ve faşist diyelim, laflarla dolduran NPC böceklerin yedi sülalesinden daha şerefli bir hayat yaşamış ve kader birliği yaptığı halkının mutluluğu uğruna hayatının sonuna dek yıkarak ve yeniden yaparak mücadele etmiştir. Günümüz Türkiye'sindeki bira falan içtiği için faşist o evlatları olduğuna ikna olmayan hiç kurularının varlığıyla bile ölümünden 39 sene sonra verdiği mücadeleyi haklı çıkartabilecek kadar şerefli bir insanın anısına sonsuza dek saygı duyacağım. Ruhu şad olsun.
Aynı topraklarda yaşayıp dertlerini anlayabilmekten onur duyduğum birkaç kişiden birisi. Her zaman için sevgi ve saygıyla anacağım.
Kendisine niye laf ettiğini dahi bilmeyip aklını sağda solda ezberlediği, hadi en kibar haliyle ırkçı ve faşist diyelim, laflarla dolduran NPC böceklerin yedi sülalesinden daha şerefli bir hayat yaşamış ve kader birliği yaptığı halkının mutluluğu uğruna hayatının sonuna dek yıkarak ve yeniden yaparak mücadele etmiştir. Günümüz Türkiye'sindeki bira falan içtiği için faşist olduğuna ikna olmayanların varlığıyla bile ölümünden 39 sene sonra verdiği mücadeleyi haklı çıkartabilecek kadar şerefli bir insanın anısına sonsuza dek saygı duyacağım. Ruhu şad olsun.
Edit:
Tiviti atan arkadaşla politik olarak ayrıştığımız yerler var ama bu konuda genel hatlarıyla kendisiyle aynı fikirdeyim. Attığım bi alıntıda Güney'e terörist de dedim ama ölmeden önce kalabalık ve yayınlı bi yerde bölücülük savunusu yaptığı için dedim onu, adam öldü gitti zaten belki bu fikirlerinden dönecekti belki silahlı hiçbir ayrılıkçı eyleme katılmayacaktı bilmiyorum. Zaten ne zaman kürdistancı oldu o da meçhul... Yani terörist dedim ama benim genel terör tanımıma uyduğu için dedim, yoksa benim için bu adam apo veya diğer pkklı şerefsizlerle asla aynı kefede olamaz.
Ümitcan Uygun yaptıklarından hiç pişman olmuş mu? Ümitcan böyle bi insanken başka birine dönüşebilmiş mi? Ümitcan'ın bunları yaptığı dönemle şekille Yılmaz'ınkiler bir mi?
Bence de teröristtir, yaşamının son dönemlerinde Fransa'da "kürdistanı kuracağız" falanlı filanlı konuşmaları var büyük salonlarda.
Darp ettiği kadınlar derken? Nebahat Çehre ile olayları dışında bi şey yok, Nebahat hanımın da şu an bi kırgınlığı yok zaten Yılmaz'a.
Mafyatik rolleri oynadığı ağır arabeskilk filmlerini izlemedim ben, o laflar falan oralardan. Ülke gençlerine sınıfsal bilinç aşılmış biri, yönettiği iyi filmleri de var. Benim sevdiğim yönleri bunlardır.
Adam sonuç olarak orada?? Yani yalan yanlış bi şey anlatsa o gün orada olan başka biri çıkıp anlatmıcak mı "bu olay böyle olmadı" diye? Veya bu adamın hiç vicdanı falan olmadığına nasıl kanaat getirdin de adam koca bir cinayeti yalan dolan anlatıyor diyosun? Hadi bu adam yalan yanlış anlatıyo olsun, yine de orada olmayan birinin anlattığına mı inanmak lazım? Ha bu arada Yılmaz öleli olmuş 40 yıl, bu sürede olayın doğrusu varsa illa anlatılırdı bence.
Ne dolmuşsun be.Aynı topraklarda yaşayıp dertlerini anlayabilmekten onur duyduğum birkaç kişiden birisi. Her zaman için sevgi ve saygıyla anacağım.
Kendisine niye laf ettiğini dahi bilmeyip aklını sağda solda ezberlediği, hadi en kibar haliyle ırkçı ve faşist diyelim, laflarla dolduran NPC böceklerin yedi sülalesinden daha şerefli bir hayat yaşamış ve kader birliği yaptığı halkının mutluluğu uğruna hayatının sonuna dek yıkarak ve yeniden yaparak mücadele etmiştir. Günümüz Türkiye'sindeki bira falan içtiği için faşist olduğuna ikna olmayanların varlığıyla bile ölümünden 39 sene sonra verdiği mücadeleyi haklı çıkartabilecek kadar şerefli bir insanın anısına sonsuza dek saygı duyacağım. Ruhu şad olsun.
Aynı topraklarda yaşayıp dertlerini anlayabilmekten onur duyduğum birkaç kişiden birisi. Her zaman için sevgi ve saygıyla anacağım.