Yılmaz Güney'in Ölüm Yıldönümü

ajkoy2j

bana kitap al
Konular
2
Beğeni sayısı
137
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
AJ Styles
Teror gibi hassas, yaralayici bir husus soz konusu oldugunda sanatla sanatciyi ayramiyorum ben. Ozellikle sinema gibi ideoloji, fikir satmanin bu kadar yaygin oldugu bir sanat dalinda. Teror destekcisini de rahmetle, saygiyla, hicbir seyle anmiyorum.

atiban't

HAREM OG
Konular
62
Beğeni sayısı
558
PG Nakit
150
Favori Güreşçi
Angelico
Aynı topraklarda yaşayıp dertlerini anlayabilmekten onur duyduğum birkaç kişiden birisi. Her zaman için sevgi ve saygıyla anacağım.

Kendisine niye laf ettiğini dahi bilmeyip aklını sağda solda ezberlediği, hadi en kibar haliyle ırkçı ve faşist diyelim, laflarla dolduran NPC böceklerin yedi sülalesinden daha şerefli bir hayat yaşamış ve kader birliği yaptığı halkının mutluluğu uğruna hayatının sonuna dek yıkarak ve yeniden yaparak mücadele etmiştir. Günümüz Türkiye'sindeki bira falan içtiği için faşist olduğuna ikna olmayanların varlığıyla bile ölümünden 39 sene sonra verdiği mücadeleyi haklı çıkartabilecek kadar şerefli bir insanın anısına sonsuza dek saygı duyacağım. Ruhu şad olsun.
Biraz wokeism, biraz sağı solu faşizmle suçlama, biraz cahillikle ve duyduğunu tekrarla itham etme, biraz günümüz Türkiye'si, az biraz da şerefsizin önde gidenine şeref madalyası.

Uzun uzadıya cevaba tenezzül etmeye gerek yok. Kim bu adamı neden sever anlamak da zor değil.

Yılmaz Güney it değil, itin soysuzun önde gidenidir. Filmleri ayrı, kendisi ayrı bok gibidir. Tartışmaya kapalı konu.

Hülya Avşmaz

Deneme Moderatör
Konular
50
Beğeni sayısı
354
PG Nakit
225
RPG Karakteri
Enzo Amore
Favori Güreşçi
Kidd Bandit
1
Hamile karısına arabayla çarpıp bir memurun ölümüne sebep olan adamın nesini sevelim ? Adamın şarkıları bile güzel değil içinizden biri gelsin birkaç arkadaşla size daha iyi arabesk albümü çıkarırız.

satriale

kralkaya
Konular
156
Beğeni sayısı
586
PG Nakit
385
Favori Güreşçi
Steve Austin ve mOx
Vatanseverlik aşırı sağ zihniyet ise ben Mussolini’yim. Hadi işine bak.
Vatanseverlikle de alakası yok bence durumun. Direkt insanlıkla alakalı. Şeytanın bir tık altı bir adamı savunmak için harbi taştan kalbe sahip olmak gerekir.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,318
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Vatanseverlikle de alakası yok bence durumun. Direkt insanlıkla alakalı. Şeytanın bir tık altı bir adamı savunmak için harbi taştan kalbe sahip olmak gerekir.
Ben arkadaşın; bu şahsın hakim öldürmesinden, sözde kürdistan savunuculuğu yapmasına olan eleştirilerin üzerine “aşırı sağ” ifadesini kullandığını düşündüğümden o yorumu yazdım. Yoksa YG’nin şerefsizlikleri vatan hainliği ile açıklanacak kadar sığ değil. İnsan müsveddesidir kendisi.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: