Yılmaz Güney'in Ölüm Yıldönümü

satriale

kralkaya
Konular
156
Beğeni sayısı
586
PG Nakit
385
Favori Güreşçi
Steve Austin ve mOx
Ben arkadaşın; bu şahsın hakim öldürmesinden, sözde kürdistan savunuculuğu yapmasına olan eleştirilerin üzerine “aşırı sağ” ifadesini kullandığını düşündüğümden o yorumu yazdım. Yoksa YG’nin şerefsizlikleri vatan hainliği ile açıklanacak kadar sığ değil. İnsan müsveddesidir kendisi.
Yani. Bunlar kürdistan savunuculuğu yapıp karşı tarafı aşırı sağcılıkla suçlayan ama bunun aksine Doğu'da herhangi bir tenha yolda giderken karşılarına çıkan herhangi bir arabayı keleşlerini göstererek durdurup Kürtçe konuşmadıkları için zulüm eden tipler. Çok değil birebir bu olay 5 yıl önce yaşandı. Urfa-Ahlat yolu üzerinde. Meraklısına, deneyimlemek isteyene öneririm o istikameti.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,318
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Yani. Bunlar kürdistan savunuculuğu yapıp karşı tarafı aşırı sağcılıkla suçlayan ama bunun aksine Doğu'da herhangi bir tenha yolda giderken karşılarına çıkan herhangi bir arabayı keleşlerini göstererek durdurup Kürtçe konuşmadıkları için zulüm eden tipler. Çok değil birebir bu olay 5 yıl önce yaşandı. Urfa-Ahlat yolu üzerinde. Meraklısına, deneyimlemek isteyene öneririm o istikameti.
Çözüm süreci döneminde kimlik kontrolü yapıyorlardı o yolda. Akrabalar bir kere o yola girme hatasında bulunmuşlardı. Daha da kullanan yok.

satriale

kralkaya
Konular
156
Beğeni sayısı
586
PG Nakit
385
Favori Güreşçi
Steve Austin ve mOx
Çözüm süreci döneminde kimlik kontrolü yapıyorlardı o yolda. Akrabalar bir kere o yola girme hatasında bulunmuşlardı. Daha da kullanan yok.
İmkan varsa uçak abı. Mesela Maraş Diyarbakır yolundaki tüm ağaçlar kesilmiştir. Ağaçların arasından aniden fırlayıp saldırı yapılıyormuş bir dönem. Ağaçlar kesildiği için o yol öyle zor geçer ki araba sürerken giydiğin kıyafetler terden su gibi olur. Bunlar yüzünden doğaya da zarar verilmiş bak, yeni bir aydınlanma gelsin.

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,916
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
Konuda sağ-sol atışması yapılırken benim konuya giriş şekli;

Şu filmi Kürt propagandası için çekmeleri ama tam tersi bir etki yaratması... Bunun bir benzeri Schindler List'te olmuş ama orada yine Yahudilere daha çok üzülüyorsun. Ama burada oh olsun çekiyor insanlar. Bir de sözde Kürt aktivistlerin kafan dağılsın esprisi yapması da çelişki. Güzel kardeşim dümdüz terör örgütünü destekliyorum de ki bilelim.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: