DUYURU Foruma Dair İstek ve Önerileriniz | Mayıs 2026

Deathmatch Classic

#uncensored
Konular
1,106
Beğeni sayısı
1,159
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Hangman Page
1 1
pglogofull.png
maxresdefault.jpg

Selamlar! Uzun bir aranın ardından istek ve öneri konumuzla karşınızdayız. Geçtiğimiz aylarda @Beast Incarnate return yapmasıyla birlikte forumumuz aktiflik açısından kıpırdanışa geçmişti, bu kıpırdanışı hareketlendirmeye çevirme niyetindeyiz. Yönetim ekibi olarak belli başlı konular hakkında özellikle de aktiflik nezdinde kararlar aldığımız bir dönem içerisindeyiz. Bu dönemde tabii ki üyelerimizin de fikirleri, istekleri ve önerileri bizim için çok değerli. Daha canlı bir forum hepimizin ortak gayesi ve bu konu hakkında söylemek istedikleriniz duymak istiyoruz. Bunun dışındaki isteklerinizi, önerilerinizi ve şikayetlerinizi de bu konu altından belirtebilirsiniz. Herkese keyifler forumlar diliyorum.​

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,658
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Sanırım tek şikayetim, sırf daha fazla etkileşim alsın diye "ragebait" konularının açılması. 6 yıldır "şu takla atıyor şaklaban", "şu zıplıyor soytarı" konularını görüyoruz zaten forum etrafında. Zaten az bir topluluğuz, çoğumuz WWE'nin kötü bookinginden bıkmış halde, elde kalan diğer alternatife sallayıp, bir iki mesaj etkileşimi uğruna ragebait konuları açmak bana saçma geliyor. Özellikle de yeni hiçbir şey sunulmuyor. Sürekli aynı tartışma. Buradan çıkacak beş yorumun da foruma faydası kalacağını sanmıyorum, bu beş yorumdan birini, ikisini yapan kişi bunlardan bıkıp, forumdan çıkınca. Zamanında kob'nin sırf insanları böyle çileden çıkartmak için uğraşması gibi bir şeye dönmemeli olay.

ReQuem

#uncensored
Konular
2,121
Beğeni sayısı
2,099
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
Sanırım tek şikayetim, sırf daha fazla etkileşim alsın diye "ragebait" konularının açılması. 6 yıldır "şu takla atıyor şaklaban", "şu zıplıyor soytarı" konularını görüyoruz zaten forum etrafında. Zaten az bir topluluğuz, çoğumuz WWE'nin kötü bookinginden bıkmış halde, elde kalan diğer alternatife sallayıp, bir iki mesaj etkileşimi uğruna ragebait konuları açmak bana saçma geliyor. Özellikle de yeni hiçbir şey sunulmuyor. Sürekli aynı tartışma. Buradan çıkacak beş yorumun da foruma faydası kalacağını sanmıyorum, bu beş yorumdan birini, ikisini yapan kişi bunlardan bıkıp, forumdan çıkınca. Zamanında kob'nin sırf insanları böyle çileden çıkartmak için uğraşması gibi bir şeye dönmemeli olay.
Ben senin bu konu üzerinde biraz fazla takıldığını düşünüyorum. Şimdi şöyle anlatayım sana ben WWE'yi her anlamda daha çok seven ve savunan birisiydim en deli AEW vs WWE döneminden bahsediyorum. O dönem ve şu anda bile WWE ile her zaman dalga geçtim ve geçmeye devam ediyorum. Ki daha geçen haftalarda en az 10-15 tane WWE gömen konu açmışımdır. Bunun AEW veya diğer şirketlere de aynı şekilde açılmasında (hakaret vs yok ise) bir kusur görmüyorum. Hatırladığım kadarıyla sende WWE'ye sallayan 1-2 şey yazmıştın ve kimse sana dair böyle şeyler düşünmemişti. Örnek verdiğin kob'un yaptığı şey ise samimiyetsiz ve insanların sinirini zıplatmaya yönelik hareketlerdi. Sene 2026 oldu artık bence kimse emin ol hem moderasyon ekibinden hem de üyelerden bunu amaçlamıyor ve sende artık böyle düşünme. İş hakaret düzeyine veya aşağılamaya gelirse zaten yönetim ekibi olarak gereken her şeyi yapıyoruz, için rahat olsun. İyi forumlar dilerim.

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
429
Beğeni sayısı
2,229
PG Nakit
1,530
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Dark STG
WWE'ye çekilen muamele AEW veya Japon güreşine çekilse forumu ateşe verirsin herhalde adamın bir konusuna ne takıldın yav

Baylaz

右の壁は破壊できません
Konular
194
Beğeni sayısı
724
PG Nakit
605
WWE'ye çekilen muamele AEW veya Japon güreşine çekilse forumu ateşe verirsin herhalde adamın bir konusuna ne takıldın yav
1000170959.jpg
Sizin kafa yapısı direkt şuna dönmeye başladı yapmayın. Az mantıklı düşünseniz böyle bi durumun olmadığını anlarsınız zaten.

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
429
Beğeni sayısı
2,229
PG Nakit
1,530
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Dark STG
Ekli dosyayı görüntüle 16192
Sizin kafa yapısı direkt şuna dönmeye başladı yapmayın. Az mantıklı düşünseniz böyle bi durumun olmadığını anlarsınız zaten.
Yarım yamalak NXT dışında güreş bile izlemiyorum nasıl bir kafa yapın var çözemedim seni. Her WWE gönderisinin altında ilk sen varsın hala şu caps ile uğraşıp millete laf söylüyorsun.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi