DUYURU Foruma Dair İstek ve Önerileriniz | Ağustos 2025

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,522
Beğeni sayısı
6,174
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1

pglogofull.png

Yılın başından beri buraları yoklamamıştık. Yılın ilk yarısı devrildi, hatta ikinci yarısını da yarılamaya yaklaştık diyebiliriz. Hayli uzun bir süre sonra istek-öneri konumuzla karşınızdayız. Foruma dair isteklerinizi, önerilerinizi, şikayetlerinizi ve bilumum şeyi bu konu altından belirtebilirsiniz. Herkese keyifli forumlar diliyorum.​

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,522
Beğeni sayısı
6,174
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1

JonMoxley

#FatihTerimNefreti
Konular
64
Beğeni sayısı
337
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
John Cena
Bir üyemiz Okan Buruk'a sonsuz biat ettiğini ilan ederse sövmek serbest olacak. Hangisi olduğunu sakın sorma, söylemem...

Bu eklenti hepimizde güncelliğini yitirmiş durumda, @Money Makerz'a durumu ilettik uygun olduğu zaman ilgilenecek.

OGLUM BEN HER DAKKA SOKAKLARDAYIM

OKAN BURUK FANLARI SİZ NERDESİNİZ OGLUM

KARDAN ADAMLAR..

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,659
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Bilmiyorum bana has bir bug mı ama Elite üye, haftanın ya da ayın parlayan üyesi olduğunda, kendi mesajını silme özelliğini kullanamıyor sanırım. En azından ben kullanamıyorum ikinci rank gelince.

Normalde altta silebilme tuşu oluyordu, parlayınca olmuyor.
IMG_1343.png

Tolga

Pepsi Konseyi
Konular
877
Beğeni sayısı
1,001
PG Nakit
1,430
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Telefondan girince moderatör rolü olan üyelerin isimleri pembe gözüküyor. Yani bilgisayarda hem üye ismi rengi, hem de rol rengi mavi. Telefonda ise üye ismi rengi pembe, rol rengi mavi. Bilerek yapılmış bir şey mi bilmiyorum.

Konular
172
Beğeni sayısı
986
PG Nakit
434
1 1
Geçen bu konuyu arıyordum ama güncel değil ve kapalıydı, iyi denk geldi.

Forumda anladığım kadarıyla X, Instagram gibi sosyal mecralardan daha gelişmiş bir engelleme özelliği var. Geçen girdiğimde 1-2 konuya giriş yapamadım açan kişinin beni engellemesinden dolayı (bu forumda Fenerbahçe konuları dışında -ki onlara da düzenli yorum atmayalı 1-2 sezon oldu- pek yorum atıp etkileşime girmememe rağmen kim niye engelledi bilmiyorum ama canı sağ olsun) bu bana biraz tuhaf geldi. Yani ortada bir konu var, başlığını görebiliyorum ama içeriğini göremiyorum. Eğer bu kadar gelişmiş bir engelleme sistemi olacaksa ana sayfada konuyu da görmemem gerekir diye düşünüyorum (ki bu durumda engelleyen arkadaşı kritik tartışma konularını ya da forum içi önemli duyuru konularını açarsa engellenen arkadaşın bunları kaçıracağını düşünürsek) bu biraz forumun ruhuna aykırı bir durum olur. Engelleme kişiyle birebir iletişimde olmalı, forumun sistemlerini baltalamada değil. Bu kararın insanlardan genel olarak nefret eden, günümüz sosyal medya çağının getirdiği nefret kültürüyle 1 salise bile hoşuna gitmeyen bir şeye tahammül edemeyecek kıvama gelmiş yaşı pek kemale ermemiş bir arkadaşımızın ısrarıyla alındığını düşünmekteyim. Gözden geçirilmesinde fayda görüyorum.

Onun dışında gözüme pek takılan bir şey olmadı. 2025’e gelmiş olsak da arada bir “ya şu güreşte ne oluyor bizim tayfa ne diyor bir yaramazlık var mı Türk PW ortamında” diye yarım saat de olsa eski bir dost ortamında “internet surfing” yapabilmek hala hoşuma gitmekte. Bu forumu her türlü olumsuzluğa rağmen (güreşe azalan ilgi, forum kültürünün yavaş yavaş kaybolması, GTR-PG.com tayfasının yaşının ilerlemesi vs.) ayakta tutan başta Doğan olmak üzere tüm yönetim ekibine teşekkürlerimle.
O hard engelleme sistemi kaldırıldı. Şu an eskisi gibi, karar başta iyidi dönemsel olarak bazı kaosları çözdü ama şu an gerek yok o yüzden kapattım onu. İleride taşkınlık yapanlar olursa geri gelmesi düşünülebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi