Bu sekans özelinde 'aşırı' yorumlarını yadırgamam asla, mainstream bir oluşum için aşırı olduğuna katıla da bilirim. Aşırılık da kişinin perspektifiyle alakalı tabii. Kendimden örnek verecek olursam deathmatch stili ile haddinden fazla küçük bir yaşta tanışmamdan dolayı bu sekans devede kulak kalıyor mesela ama yıllarca WWE stili ile büyümüş bir izleyici için aşırı olması gayet doğal. Pek çok kişi de bunun farkında zaten ama şirketi tam olarak bu yüzden eleştirmek absürt geliyor bana çünkü benimsediği misyon gereği her çeşit izleyici için içerik barındırmaları bana göre çok hoş bir durum, tam bir açık büfe. Eğer WWE hükümranlığı sadece ekonomik ve kitlesel değil de aynı zamanda güreş kültürünü de direkt olarak ele geçirseydi, yani aykırı federasyonlar ve stiller bu sektörün içerisinde var olmasaydı muhtemelen güreş olgusu benim için değerini 14 yaşımdayken kaybedecekti. Benim gibi çok fazla insan olduğunu da bildiğim için tek tipleşmemenin bu sektörün ömrünü uzatan yegane şeylerden biri olduğunu düşünüyorum. Hatta bu çeşitliliği mainstreame taşımalarının devrimsel olduğunu da iddia edebilirim, en nihayetinde normları değiştirme çabasıdır. Zamanında WCW'nun lucha libreyi mainstreamleştirmesi hala konuşulur, umarım bu ekstremlik de böyle bir etki bırakır. Hem dünyanın hem sektörün yumuş yumuş pamuk gibi bir şeye dönüştüğü bu günlerde bence biraz aşırılığa ihtiyacımız var.