(Hassas İçerik) Bu Güreş Değil

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,371
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
Açıkçası hardcore maçları normal maçlardan daha çok seviyorum. Herkesin izlemek istememesi gayet normal ama, gore seviyesine evrilmeye doğru gidiyor yavaşça.

muad'dib

PG.net Kullanıcısı
Konular
15
Beğeni sayısı
760
PG Nakit
600
Favori Güreşçi
Kairi Sane
maxresdefault.jpg

2023'te kafaya, 2025'te sırta.. 2027'de de başka münasip yerlerine yaptırırsa şu hareketi şaşırmamak lazım.
@Bero @Spear of Chaos en kısa sürede şu tür maçları discordda izlememiz lazım

RebornByUnpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Güreş bu dostum, sana hitap etmiyor sadece, bu gayet anlaşılabilir bir durum, Mox'a saygı duymamak gerçekten mümkün değil ya 11 saat araba yolculuğuyla şova yetiş sonra da şu tarz spotlar çıkar, gerçekten bu şirketin Ace'si bu adam.

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,388
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Güreş bu dostum, sana hitap etmiyor sadece, bu gayet anlaşılabilir bir durum, Mox'a saygı duymamak gerçekten mümkün değil ya 11 saat araba yolculuğuyla şova yetiş sonra da şu tarz spotlar çıkar, gerçekten bu şirketin Ace'si bu adam.
Burası Combat Zone mu ben mi yanlış biliyorum. Şova yetişme çabası takdire şayan fakat sadece bir Street Fight bu Deathmatch değil.

RebornByUnpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Burası Combat Zone mu ben mi yanlış biliyorum. Şova yetişme çabası takdire şayan fakat sadece bir Street Fight bu Deathmatch değil.
Evet ama Mox deathmatch güreşçisi sonuçta, bu tarz spotlar almaya alışkın ve seven birisi, ppv'de çıkan felaket kötü maçlarını telafi etmek için kendisini paralamaya karar vermiş anladığım kadarıyla, her türü olan maçında bu tarz spotlar alması zaten sevmesinden kaynaklı.

Son düzenleme:

Centria

kozmopolitan
Konular
269
Beğeni sayısı
1,456
PG Nakit
505
Favori Güreşçi
Asa Mitaka
Merdivenaltı yerlerde aylık Netflix ve Peacock aboneliklerinin parasını çıkarmak için camlara atlayan, kafasına florasan yiyen, vücuduna şırınga saplayan güreşçilere üzülüyorum ama Mox gibi milyonlar kazanan, şirkette sözü geçen bir adamın böyle şeyler yapması gram umrumda değil.

Umarım Jey Uso da böyle maçlara çıkar.

Brave Dragon

Yasaklı Üye
Konular
13
Beğeni sayısı
219
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Randy Orton
Evet ama Mox deatmatch güreşçisi sonuçta, bu tarz spotlar almaya alışkın ve seven birisi, ppv'de çıkan felaket kötü maçlarını telafi etmek için kendisini paralamaya karar vermiş anladığım kadarıyla, her türü olan maçında bu tarz spotlar alması zaten sevmesinden kaynaklı.
Hocam, elini yorma.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi