(Hassas İçerik) Bu Güreş Değil

Konular
612
Beğeni sayısı
395
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Randy Orton
Extreme güreşin alıcısı var. Güreşin bu olup olmadığına kimse karar veremez, meksikada insanlar takla atmaya güreş diyor. Moxu da takdir etmek lazım yine ne yapıp edip şirketi popüler hale getirdi. Instagramda 150b beğeni almış o spot.
Görüşümü belirtip insanlar da görüşlerini yazsın diye konu açtım. Aynı ya da karşı fikirde olanlar da tartışıyor. Ordan gelip yazma yorma parmaklarını gibi bir tutum neden? karşındaki insanlara cahil muamelesi yapıyorsun? kimse senden az bilmiyordur merak etme. Bana olması gerekenden fazla extrem geliyor, zaten özelden bile konunun hakimi arkadaşlarımla tartıştım bu konuyu. kimse de anlamazsın elimi yoramam senin için demedi satır satır tartıştık. Cidden insanı sizin gibi kavga meraklıları, üstten bakmayı seven kişilikler her şeyden soğutuyor. Daha da konu falan açmam girmem zaten tartışmayı bile beceremeyen arkadaşlar ukala tavırlarıyla soğuttular. Size iyi forumlar.

Brave Dragon

Yasaklı Üye
Konular
13
Beğeni sayısı
219
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Randy Orton
Görüşümü belirtip insanlar da görüşlerini yazsın diye konu açtım. Aynı ya da karşı fikirde olanlar da tartışıyor. Ordan gelip yazma yorma parmaklarını gibi bir tutum neden? karşındaki insanlara cahil muamelesi yapıyorsun? kimse senden az bilmiyordur merak etme. Bana olması gerekenden fazla extrem geliyor, zaten özelden bile konunun hakimi arkadaşlarımla tartıştım bu konuyu. kimse de anlamazsın elimi yoramam senin için demedi satır satır tartıştık. Cidden insanı sizin gibi kavga meraklıları, üstten bakmayı seven kişilikler her şeyden soğutuyor. Daha da konu falan açmam girmem zaten tartışmayı bile beceremeyen arkadaşlar ukala tavırlarıyla soğuttular. Size iyi forumlar.
Dediğim şey sana değildi küsüp alınmana gerek yok ablacım.

Deathmatch Classic

#uncensored
Konular
1,107
Beğeni sayısı
1,159
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Hangman Page
1 1
Dostlar daha önce bu konuda yazmıştım tekrar yazayım. AEW'u sunduğu güreş stili bakımından çocukluğumuzdan beri alışılagelen WWE tarzı entertainment ağırlıklı güreş stili sunmasını beklemeniz hatalı. Nitekim şirket başkanından şovu sunan spikerlerine kadar sürekli olarak güreşin tüm alt kültürlerini harmanlayan bir spor içeriği sunduğunu defalarca dile getirdi. Alışkın olmayabilirsiniz, çünkü bu sektörle neredeyse hepimiz WWE aracılığıyla tanıştık. Fakat bu demek değildir ki alıştığımız WWE stili güreş, gerçek güreşin ta kendisi. Sizin gerçek güreş dediğiniz şey güreşin onlarca sunumundan sadece bir tanesi. Bu gördüğünüz sekans AEW'nun vaat ettiği şeye ters değil, çünkü sevseniz de sevmeseniz de deathmatch stili sektörün köklü alt janralarından bir tanesi. Ortalama bir AEW şovu Meksika stili lucha libre bir maç ile başlayıp, mudshow bir deathmatch sekansıyla sona erebilir, çünkü şirket tam olarak bunu sunacağını ifade ediyor. Çok basit bir göz gezdirmeyle bile AEW şovlarındaki her maçın şirkete has belli bir stilde olmadığı, ringin içerisindeki güreşçinin hakim olduğu stile endekslendiğini fark edebilirsiniz. Bu da maç tarzında geniş bir çeşitlilik yaratıyor ki bence şirketi WWE'den ayıran en önemli nokta bu. Yani kısaca 'ya bu maymunlar kareografi yapıyor sirk gösterisi mi bu' yorumları da 'bu gerçek güreş değil salt vahşet böyle spor olmaz' yorumları da tamamen şirketi tanımayan ve entertainmentla büyümüş arkadaşların buna alışkın olmamasından kaynaklanıyor.

Boş verin birbirinizi yemeyin, tek tip sıkıcı bir güreş stilini paradigma haline getirmesinden dolayı ben WWE'yi suçluyorum, iyi forumlar.

BerzerkBryan

Boliever
Konular
2,257
Beğeni sayısı
1,392
PG Nakit
550
Favori Güreşçi
Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley
Hiç bir şeyden haberin yok Beşirciğim, burası bir forum ve düşüncelerimi belirtebilirim, zoruna gidenlere yapacak bir şey yok, birileri gibi paragrafça küfür de etmiyorum rahat olabilirsin.
Zannettiğinin aksine her şeyden haberim var. Evet burası bir forum ve istediğin düşünceleri belirtebilirsin ayrıca kimsenin kimseyi paragrafça küfür falan da ettiği yok benim şahsım adına rahatsız olduğum tek konu 2 medeni insanın normal bir şekilde sohbet ederken birden araya dalıp tahrik etmen.

RebornByUnpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Dostlar daha önce bu konuda yazmıştım tekrar yazayım. AEW'u sunduğu güreş stili bakımından çocukluğumuzdan beri alışılagelen WWE tarzı entertainment ağırlıklı güreş stili sunmasını beklemeniz hatalı. Nitekim şirket başkanından şovu sunan spikerlerine kadar sürekli olarak güreşin tüm alt kültürlerini harmanlayan bir spor içeriği sunduğunu defalarca dile getirdi. Alışkın olmayabilirsiniz, çünkü bu sektörle neredeyse hepimiz WWE aracılığıyla tanıştık. Fakat bu demek değildir ki alıştığımız WWE stili güreş gerçek güreşin ta kendisi. Sizin gerçek güreş dediğiniz şey güreşin onlarca sunumundan sadece bir tanesi. Bu gördüğünüz sekans AEW'nun vaat ettiği şeye ters değil, çünkü sevseniz de sevmeseniz de deathmatch stili sektörün köklü alt janralarından bir tanesi. Ortalama bir AEW şovu Meksika stili lucha libre bir maç ile başlayıp, mudshow bir deathmatch sekansıyla sona erebilir, çünkü şirket tam olarak bunu sunacağını ifade ediyor. Çok basit bir göz gezdirmeyle bile AEW şovlarındaki her maçın şirkete has belli bir stilde olmadığı, ringin içerisindeki güreşçinin hakim olduğu stile endekslendiğini fark edebilirsiniz. Bu da maç tarzında geniş bir çeşitlilik yaratıyor ki bence şirketi WWE'den ayıran en önemli nokta bu. Yani kısaca 'ya bu maymunlar kareografi yapıyor sirk gösterisi mi bu' yorumları da 'bu gerçek güreş değil salt vahşet böyle spor olmaz' yorumları da tamamen şirketi tanımayan ve entertainmentla büyümüş arkadaşların buna alışkın olmamasından kaynaklanıyor.

Boş verin birbirinizi yemeyin, tek tip sıkıcı bir güreş stilini paradigma haline getirmesinden dolayı ben WWE'yi suçluyorum, iyi forumlar.
Öyle bir yazı yazmışsın ki sadece bunu okuduktan sonra seni takip ettim direkt, çünkü tam olarak benim kafa yapım , insanlara yıllardır anlatmaya çalıştığım bu, ne yazık ki insanlara anlatmak, bunu aşılamak gerçekten zor böyle olmasaydı kimseyi engellemeyi sevmeyen biri olmama rağmen twitter'da 1k kişiyi engellemezdim herhalde.

The MANIAC

HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPSIN
Konular
1,317
Beğeni sayısı
1,914
PG Nakit
3,210
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Jey Uso
1
Yani extreme güreşi severim, WWE'de görmek istiyorum ancak bu ihtiyacımı pek karşılamıyor. Bu ihtiyacımı gidermek için güncel extreme AEW spotlarına bakıyorum. Yani bu görüntüdeki sekans cidden rahatsız edici. Anlıyorum tarz farklılığı var ama bu cidden saçma. Konuda bi tartışma dönmüş onu da ayrı saçma buldum.

Hacken

Bret Hart
Konular
37
Beğeni sayısı
2,801
PG Nakit
765
Favori Güreşçi
Bret Hart
RPG Karakteri
Maxwell Jacob Friedman
Kısaca tek tip sıkıcı bir güreş stilini paradigma haline getirmesinden dolayı ben WWE'yi suçluyorum, iyi forumlar.
Tek tipleşmek mi daha çok zarar veriyor, aşırılaşmak mı? Bu da bence ayrı bir tartışma konusu. Yenipazar pidesi yerken konuşulacak konu belli oldu.

Sekans bana hitap etmiyor. Ben de “güreş bu değil” tarafındayım işin. Temelden çıkışın bu kadar sapması, bana göre olan şeye zarar veriyor hatta belli ölçüde. Murat’ın yazdığı diğer stillerin birçoğu için benzer düşünüyorum hatta aşırılaşma söz konusu ise.

Akashi

🕷️
Konular
775
Beğeni sayısı
3,024
PG Nakit
1,070
Favori Güreşçi
Tiffany Stratton
RPG Karakteri
DRAGON T
Ben spotta Cope suplexi yapsın Mox'un sırtında takılı kalsın sopa diye düşündüklerini de zannetmiyorum bu arada. Düz Suplex olacakmış da sırtı biraz fazla içeri girmiş gibi. Beni yapım gereği pek iğrendirmiyor böyle spotlar ve hoşuma da gidiyor kısmi bir deathmatch izleyicisi olarak ama alıcısı olmayana da saygı duyarız tabi. Herkesin mide durumu farklı.

Brave Dragon

Yasaklı Üye
Konular
13
Beğeni sayısı
219
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Randy Orton
Bu konu da burda kapansın. İlgili şahıslar mesajı gördükten sonra silebilirsiniz. Devam ettirme amacı olanlar daha da rezil olacak çünkü.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi