Dostlar daha önce bu konuda yazmıştım tekrar yazayım. AEW'u sunduğu güreş stili bakımından çocukluğumuzdan beri alışılagelen WWE tarzı entertainment ağırlıklı güreş stili sunmasını beklemeniz hatalı. Nitekim şirket başkanından şovu sunan spikerlerine kadar sürekli olarak güreşin tüm alt kültürlerini harmanlayan bir spor içeriği sunduğunu defalarca dile getirdi. Alışkın olmayabilirsiniz, çünkü bu sektörle neredeyse hepimiz WWE aracılığıyla tanıştık. Fakat bu demek değildir ki alıştığımız WWE stili güreş, gerçek güreşin ta kendisi. Sizin gerçek güreş dediğiniz şey güreşin onlarca sunumundan sadece bir tanesi. Bu gördüğünüz sekans AEW'nun vaat ettiği şeye ters değil, çünkü sevseniz de sevmeseniz de deathmatch stili sektörün köklü alt janralarından bir tanesi. Ortalama bir AEW şovu Meksika stili lucha libre bir maç ile başlayıp, mudshow bir deathmatch sekansıyla sona erebilir, çünkü şirket tam olarak bunu sunacağını ifade ediyor. Çok basit bir göz gezdirmeyle bile AEW şovlarındaki her maçın şirkete has belli bir stilde olmadığı, ringin içerisindeki güreşçinin hakim olduğu stile endekslendiğini fark edebilirsiniz. Bu da maç tarzında geniş bir çeşitlilik yaratıyor ki bence şirketi WWE'den ayıran en önemli nokta bu. Yani kısaca 'ya bu maymunlar kareografi yapıyor sirk gösterisi mi bu' yorumları da 'bu gerçek güreş değil salt vahşet böyle spor olmaz' yorumları da tamamen şirketi tanımayan ve entertainmentla büyümüş arkadaşların buna alışkın olmamasından kaynaklanıyor.
Boş verin birbirinizi yemeyin, tek tip sıkıcı bir güreş stilini paradigma haline getirmesinden dolayı ben WWE'yi suçluyorum, iyi forumlar.