(Hassas İçerik) Bu Güreş Değil

RebornByUnpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Ben spotta Cope suplexi yapsın Mox'un sırtında takılı kalsın sopa diye düşündüklerini de zannetmiyorum bu arada. Düz Suplex olacakmış da sırtı biraz fazla içeri girmiş gibi. Beni yapım gereği pek iğrendirmiyor böyle spotlar ve hoşuma da gidiyor kısmi bir deathmatch izleyicisi olarak ama alıcısı olmayana da saygı duyarız tabi. Herkesin mide durumu farklı.
Ben bu fikre de saygı duyarım ama bu tarz işi yapan adamlara da sektöre zarar veriyor, yaptıkları güreş değil vb. yorumları da baya saçma görüyorum aldıkları spotu çoğu güreşçi alamaz çünkü, bunu para için de yapmadıklarını biliyoruz sonuçta.

Akashi

🕷️
Konular
775
Beğeni sayısı
3,024
PG Nakit
1,070
Favori Güreşçi
Tiffany Stratton
RPG Karakteri
DRAGON T
Ben bu fikre de saygı duyarım ama bu tarz işi yapan adamlara da sektöre zarar veriyor, yaptıkları güreş değil vb. yorumları da baya saçma görüyorum aldıkları spotu çoğu güreşçi alamaz çünkü, bunu para için de yapmadıklarını biliyoruz sonuçta.
Uygulayan adam için bir sıkıntı yoksa genel sıkıntı yoktur bence de. Kimse Mox'un sırtına sopayı zorla geçirtemez sonuçta. Dediğin tarzda yorumlar abartı bence. Alan memnun satan memnun izleyen memnunsa uzatmanın bir anlamı yok. Tekrar dediğim gibi ben bu spotun bu kadar abartı olsun diye düşündüklerini zannetmiyorum.

Konular
270
Beğeni sayısı
1,655
PG Nakit
1,180
Favori Güreşçi
Becky Lynch
RPG Karakteri
Alexander Hammerstone
Yazdıklarınızın hiçbirini okumadım, çok önemli değil zaten boş yere tribe girmişsiniz sadece. Adamlar arka alana döndüklerinde ta**k geçiyorlar "nasıl soktum g*tüne raptiyeyi de mi?" diye rahat olun abi. Bu 5 sayfalık tartışma çok lüzumsuz. Bence de iğrenç bu arada, hoşuma giden güreş türü bu değil ama alıcısına da saygı duyarız.

Deathmatch Classic

#uncensored
Konular
1,107
Beğeni sayısı
1,159
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Hangman Page
1 1
Tek tipleşmek mi daha çok zarar veriyor, aşırılaşmak mı? Bu da bence ayrı bir tartışma konusu. Yenipazar pidesi yerken konuşulacak konu belli oldu.

Sekans bana hitap etmiyor. Ben de “güreş bu değil” tarafındayım işin. Temelden çıkışın bu kadar sapması, bana göre olan şeye zarar veriyor hatta belli ölçüde. Murat’ın yazdığı diğer stillerin birçoğu için benzer düşünüyorum hatta aşırılaşma söz konusu ise.
Bu sekans özelinde 'aşırı' yorumlarını yadırgamam asla. Aşırılık da kişinin perspektifiyle alakalı tabii. Kendimden örnek verecek olursam deathmatch stili ile haddinden fazla küçük bir yaşta tanışmamdan dolayı bu sekans devede kulak kalıyor mesela ama yıllarca WWE stili ile büyümüş bir izleyici için aşırı olması gayet doğal. Pek çok kişi de bunun farkında zaten ama şirketi tam olarak bu yüzden eleştirmek absürt geliyor bana çünkü benimsediği misyon gereği her çeşit izleyici için içerik barındırmaları bana göre çok hoş bir durum, tam bir açık büfe. Eğer WWE hükümranlığı sadece ekonomik ve kitlesel değil de aynı zamanda güreş kültürünü de direkt olarak ele geçirseydi, yani aykırı federasyonlar ve stiller bu sektörün içerisinde var olmasaydı muhtemelen güreş olgusu benim için değerini 14 yaşımdayken kaybedecekti. Benim gibi çok fazla insan olduğunu da bildiğim için tek tipleşmemenin bu sektörün ömrünü uzatan yegane şeylerden biri olduğunu düşünüyorum. Hatta bu çeşitliliği mainstreame taşımalarının devrimsel olduğunu da iddia edebilirim, en nihayetinde normları değiştirme çabasıdır. Zamanında WCW'nun lucha libreyi mainstreamleştirmesi hala konuşulur, umarım bu ekstremlik de böyle bir etki bırakır. Hem dünyanın hem sektörün yumuş yumuş pamuk gibi bir şeye dönüştüğü bu günlerde bence biraz aşırılığa ihtiyacımız var.

Hacken

Bret Hart
Konular
37
Beğeni sayısı
2,801
PG Nakit
765
Favori Güreşçi
Bret Hart
RPG Karakteri
Maxwell Jacob Friedman
Bu sekans özelinde 'aşırı' yorumlarını yadırgamam asla, mainstream bir oluşum için aşırı olduğuna katıla da bilirim. Aşırılık da kişinin perspektifiyle alakalı tabii. Kendimden örnek verecek olursam deathmatch stili ile haddinden fazla küçük bir yaşta tanışmamdan dolayı bu sekans devede kulak kalıyor mesela ama yıllarca WWE stili ile büyümüş bir izleyici için aşırı olması gayet doğal. Pek çok kişi de bunun farkında zaten ama şirketi tam olarak bu yüzden eleştirmek absürt geliyor bana çünkü benimsediği misyon gereği her çeşit izleyici için içerik barındırmaları bana göre çok hoş bir durum, tam bir açık büfe. Eğer WWE hükümranlığı sadece ekonomik ve kitlesel değil de aynı zamanda güreş kültürünü de direkt olarak ele geçirseydi, yani aykırı federasyonlar ve stiller bu sektörün içerisinde var olmasaydı muhtemelen güreş olgusu benim için değerini 14 yaşımdayken kaybedecekti. Benim gibi çok fazla insan olduğunu da bildiğim için tek tipleşmemenin bu sektörün ömrünü uzatan yegane şeylerden biri olduğunu düşünüyorum. Hatta bu çeşitliliği mainstreame taşımalarının devrimsel olduğunu da iddia edebilirim, en nihayetinde normları değiştirme çabasıdır. Zamanında WCW'nun lucha libreyi mainstreamleştirmesi hala konuşulur, umarım bu ekstremlik de böyle bir etki bırakır. Hem dünyanın hem sektörün yumuş yumuş pamuk gibi bir şeye dönüştüğü bu günlerde bence biraz aşırılığa ihtiyacımız var.
Zaten işin bu noktaya varmasının temel sebebi ana akımın izlediği politika. Bunun karşısında olduğum gibi onun da karşısındayım. İşi öyle bir noktaya getirmişlerdi ki senin o yaşlarında, ring içi özelinde güreş konuşmak amacı güdüyorsan, bir şeylere tutunmak için farklı arayışlara girmek oldukça normal. Dengeci bir yaklaşım güdüyorum ben kendi çapımda. Herkesin sevdiği şeye saygı duyuyorum dememe gerek yok diye düşünüyorum ama ortam öyle gerilmiş ki, diyelim.

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,388
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Bu konu da burda kapansın. İlgili şahıslar mesajı gördükten sonra silebilirsiniz. Devam ettirme amacı olanlar daha da rezil olacak çünkü.
Kimsenin bir şeyi devam ettirmek gibi bir amacı yok. Sen tahrik amacıyla düzgünce tartışan iki kişinin arasına giriyorsun. Bu hallerinle de ancak kendini rezil ediyorsun. İyi forumlar ıslak adam.

muad'dib

PG.net Kullanıcısı
Konular
15
Beğeni sayısı
760
PG Nakit
600
Favori Güreşçi
Kairi Sane
Hiç bir şeyden haberin yok Beşirciğim, burası bir forum ve düşüncelerimi belirtebilirim, zoruna gidenlere yapacak bir şey yok, birileri gibi paragrafça küfür de etmiyorum rahat olabilirsin.
Üstünde aşık erkek gerginliği var brave dragon

ReQuem

#uncensored
Konular
2,122
Beğeni sayısı
2,099
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
Her konuda fikrinizin olması sizi konuya hakim kılmıyor, ayda yılda 2-3 kez tıklayıp gördüğünüz işlere ezberden yorum yapmayı bıraksanız 5 sayfa mesaj da dönmez çok yormayın parmakları
Dayı burası forum ya parmaklar yorulacak tabii ne saçma bir argüman bu. Hayır 2-3 sayfadır okuyorum saçma sapan "ne yazdınız be,ne uzattınız" çekilmiş. Sizin forumdan ve forumlardan beklentiniz nedir merak ediyorum. Başkasına bu boktan bir güreş şovu olarak gelebilir diğerine muazzam bir iş olarak gelebilir burası tam olarak bunu tartışacağımız yer zaten. Deathmatch izlerim severim ama sevmeyene de hiçbir şey diyemem.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi