(Hassas İçerik) Bu Güreş Değil

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,388
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Hocam, elini yorma.
Kardeşim ben adamla düzgünce tartışıyorum. Elestirimi yapıyorum karşı olarak görüşlerini söylüyor ve ben söylediklerine katılıyorum veya katılmıyorum. Ki bu konuda fazlasıyla hak verdim kendisine. Birlikte bu şekilde güreş tartisabildigim insanlar olduğu içi mutluyum. Fakat sendeki neyin yanığı da iki kişi arasındaki tartışmaya atliyorsun. Üçüncüye ne düşer öğretmediler mi sana?

Brave Dragon

Yasaklı Üye
Konular
13
Beğeni sayısı
219
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Randy Orton
Extreme güreşin alıcısı var. Güreşin bu olup olmadığına kimse karar veremez, meksikada insanlar takla atmaya güreş diyor. Moxu da takdir etmek lazım yine ne yapıp edip şirketi popüler hale getirdi. Instagramda 150b beğeni almış o spot.

Brave Dragon

Yasaklı Üye
Konular
13
Beğeni sayısı
219
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Randy Orton
Neden kavga etmeye bu kadar çok meyillisin halen anlamış değilim.

Yazmayayım yazmayayım diyorum lakin insanı yazmak zorunda bıraktırıyorsun.
Kavga çıkarmak veya birşeyleri devam ettirme amacım yok. Öyle bir amacım olsa genel sohbete veya üstteki üye hakkında ne düşünüyorsunuz konusuna yazardım.

RebornByUnpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Hocam, elini yorma.

Kardeşim ben adamla düzgünce tartışıyorum. Elestirimi yapıyorum karşı olarak görüşlerini söylüyor ve ben söylediklerine katılıyorum veya katılmıyorum. Ki bu konuda fazlasıyla hak verdim kendisine. Birlikte bu şekilde güreş tartisabildigim insanlar olduğu içi mutluyum. Fakat sendeki neyin yanığı da iki kişi arasındaki tartışmaya atliyorsun. Üçüncüye ne düşer öğretmediler mi sana?
Neden kavga etmeye bu kadar çok meyillisin halen anlamış değilim.

Yazmayayım yazmayayım diyorum lakin insanı yazmak zorunda bıraktırıyorsun.
Agalar sakin ya ülke zaten o kadar gergin, pw forumunu da gergin hale getirmeyelim, tartışma platformu burası sonuçta tartışırız ederiz, fikirlerimiz, zevklerimiz aynı olmak zorunda değil.

Konular
153
Beğeni sayısı
1,868
PG Nakit
1,115
Favori Güreşçi
Seth Rollins
RPG Karakteri
Wes Lee
Extreme güreşin alıcısı var. Güreşin bu olup olmadığına kimse karar veremez, meksikada insanlar takla atmaya güreş diyor. Moxu da takdir etmek lazım yine ne yapıp edip şirketi popüler hale getirdi. Instagramda 150b beğeni almış o spot.
oglm ne degisik insanlarsınız ya, bu post bi karar merci mi kanun mu yayımlanıyor burada post atılınca. bok gibi spot. sana göre süperdir.

BerzerkBryan

Boliever
Konular
2,257
Beğeni sayısı
1,392
PG Nakit
550
Favori Güreşçi
Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley
Kavga çıkarmak veya birşeyleri devam ettirme amacım yok. Öyle bir amacım olsa genel sohbete veya üstteki üye hakkında ne düşünüyorsunuz konusuna yazardım.
İki kişi normal bir şekilde konuşurken "Hocam elini yorma" diye atlaman dışarıdan hoş görünmüyor.
Agalar sakin ya ülke zaten o kadar gergin, pw forumunu da gergin hale getirmeyelim, tartışma platformu burası sonuçta tartışırız ederiz, fikirlerimiz, zevklerimiz aynı olmak zorunda değil.
Ben sakinim hocalarım sadece arkadaşın genel olarak sürekli olan gerginliğinden şikayetçiyim biraz sakin bir nefes alalım ya.

Brave Dragon

Yasaklı Üye
Konular
13
Beğeni sayısı
219
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Randy Orton
İki kişi normal bir şekilde konuşurken "Hocam elini yorma" diye atlaman dışarıdan hoş görünmüyor.
Hiç bir şeyden haberin yok Beşirciğim, burası bir forum ve düşüncelerimi belirtebilirim, zoruna gidenlere yapacak bir şey yok, birileri gibi paragrafça küfür de etmiyorum rahat olabilirsin.

Konular
153
Beğeni sayısı
1,868
PG Nakit
1,115
Favori Güreşçi
Seth Rollins
RPG Karakteri
Wes Lee
1/10 ragebait. Daha iyisiyle gel.
maalesef bir insan bu spota gures degil dedigi icin triggerlanip 2 sayfa millete laf atmiyom ya da ortada alınan bir karar da yokken fikir varken öznel, avel avel kimse karar veremez gibi triplere de girmem kingo ben maalesef. ragebaitmis

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi