(Hassas İçerik) Bu Güreş Değil

Kara

-
Konular
167
Beğeni sayısı
1,336
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Film olan şey WWE, profesyonel güreş değil.
Maç önü, maç içi, maç sonu gerçekleşecek olaylar belirli bir taslakta yazılı olarak geliyor ve güreşçiler de buna bağlı olarak hareket edip rol yapıyorsa gayette film olarak isimlendirilebilir. Yine aynı profesyonel güreşin icadından beridir güreşçiler birbirlerine maç içinde zarar vermez, yumruk atmaz ama sanki atmış gibi en gerçekçi şekilde sahnelemeye çalışır. Bile isteyerek etkileşim için kendine bu kadar zarar verdirten adam da ne güreşçidir ne de yaptığı şey profesyonel güreştir. WWE film ise konuda bahsedilen maçta bir ucubenin kendine zarar verdiği görüntülerden ibarettir.

Brave Dragon

Yasaklı Üye
Konular
13
Beğeni sayısı
219
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Randy Orton
Maç önü, maç içi, maç sonu gerçekleşecek olaylar belirli bir taslakta yazılı olarak geliyor ve güreşçiler de buna bağlı olarak hareket edip rol yapıyorsa gayette film olarak isimlendirilebilir. Yine aynı profesyonel güreşin icadından beridir güreşçiler birbirlerine maç içinde zarar vermez, yumruk atmaz ama sanki atmış gibi en gerçekçi şekilde sahnelemeye çalışır. Bile isteyerek etkileşim için kendine bu kadar zarar verdirten adam da ne güreşçidir ne de yaptığı şey profesyonel güreştir. WWE film ise konuda bahsedilen maçta bir ucubenin kendine zarar verdiği görüntülerden ibarettir.
Şimdi sıradan bir indydeki maç da bir film mi onu söyle.

Baylaz

右の壁は破壊できません
Konular
210
Beğeni sayısı
725
PG Nakit
605
Adam bilmiyor bende söylüyorum.
Hocam ikinizi de severim dahil olmiyim olmiyim diyordum da senin bu %100 haklı gibi davranma işi saçma. Aranızdaki muhabbet bittikten sonra en az 3 kere daha alakasız yerlerde adama salladın orda o sesini çıkartmadı umursamadı. Burda bi elini yorma lafından kaç kişi üstüne gittiniz. Onun alttan aldığının %1i kadar sen alttan almadın, yakışmıyor. Ben burda Brave haklı falanda demiyorum. O ne kadar haksızsa sende uzattığın için o kadar haksızsın. Dünyanın en boş kavgasından (birinin birine cahil demesi) bu kadar drama çıkması komik. Salın birbirinizi artık.

Ayrıca şunu da söyliyim birbirinize gurme olarak hitap etmeniz hiçbirinizi gurme yapmıyor. En gurme denilen adamın bile zibilyon tane eksiği var. Salak saçma fikirlere sahip. Şu en çok ben biliyorum kafasından çıkmadıktan sonra bu tür kavgalar asla bitmeyecek. Bilen adam egolu olmaz. Cahil özgüveni denir ona. (Bu sözlerim konudan bağımsız @RDT @Brave Dragon siz üstünüze alınmayın.)

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi