DUYURU Foruma Dair İstek ve Önerileriniz | Ocak 2025

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,587
Beğeni sayısı
4,826
PG Nakit
4,185
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
PG2.PNG

Hayata ve ülke gündemine dair acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bıraktık. Forum halkımıza buradan yeni yıla dair iyi dileklerimizi iletiyoruz. Her şeyin rast gittiği, sevdiklerinizle beraber mutlu, huzurlu ve en önemlisi sağlıklı bir yıl geçirmenizi diliyoruz ve geçen senenin ilk gününde de söylediğim gibi bugün de bu yolda bizimle yürüyen, bize maddi-manevi elinden gelen her türlü katkıyı sağlayan dostlarımıza, forumdaşlarımıza bir teşekkürü borç biliriz.

Yeni yıla girerken yine sizinle foruma dair daha iyi olabilecek şeylere dair konuşalım istedik, en son Ağustos ayına girerken bu konuyu açmıştık ve üzerinden hayli zaman geçti. Bununla beraber, geride bıraktığımız pazar akşamı yönetim ekibi olarak aylık toplantımızı gerçekleştirdik ve bu toplantıda her ay sonu yaptığımız gibi Aralık ayını değerlendirmenin yanı sıra forumumuz adına 2024'ü de etraflıca değerlendirdik. Sonrasında ise bazı kararlar aldık. Forum halkını kolektif olacak etkileyecek 1-2 kararı ve bazı duyuruları da size aktaralım bu konu vesilesiyle:

1- En can alıcısını en başa koyuyorum. Son birkaç aydır gözlemlediğimiz tahrik edici, kavga etmeye yönelik, hakaretamiz dilde mesajlar hakkında konuştuk ve toplantımızın büyük bir zamanını da bu hususa harcadık. Bu tip mesajları güreş ve serbest kürsü konularında da görüyoruz, ama en çok ve hemen her gün futbol konularının altında rastlıyoruz. Forum çehresinde de genel olarak huzursuzluk yarattığının farkındayız. Bu yola çıktığımızda ilk gün söylediğimiz "özgürce tartışabileceğimiz, fikir beyan edebileceğimiz bir platform olma" mottosunun bu noktada gittikçe suistimal edilmeye başladığını görüyoruz. Bu mottomuzdan hala dönmüş değiliz, ancak bu mottoyla ifade etmeye çalıştığımız şeyin daha doğru anlaşılabilmesi için gerekli duruşu sergilememiz gerektiğini konuştuk toplantıda ve bu yönde bir karar aldık. Forum kurallarına, forumun huzur ve sükununa aykırılık teşkil edecek bütün mesajlara yetişip bu tip mesajlara işlemler yapacağız ve işlem yapılan mesajın sahibi olan üyelere ceza puanları atacağız. Atılan ceza puanlarına göre sistemin ilgili üye(ler)i süresiz olarak yasaklama durumu da ihtimaller arasında. Yukarıda da belirttiğim gibi forumun huzur ve sükununu hat safhada tutmak bizler için çok önemli ve bunun için kurallar çerçevesinde her türlü hamleye başvuracağımızdan bu forumun hiçbir ferdinin şüphesi olmasın. Sizlerden tek ricam, zaten toplumdaki ve bunun yansıması olarak bilindik sosyal mecralardaki gergin ortamı, çirkin üslubu; buradaki kardeşlik ortamına, özgünlüğünü korumaya çalışan bir kitleye hitap eden güzide platformumuza taşımamanız. Bunun faydasını hep birlikte göreceğiz yüzde yüz eminim.

2- Yine kadın güreşçi konularında müstehcen içerikli, bu noktada dozajı kaçan mesajların da arttığını gözlemleyebiliyoruz. Bu tip mesajlara yönelik de yukarıda belirttiğim moderasyon işlem yolunun izleneceğini belirtmek isteriz.

3- Bir diğer husus, Nakit Market son zamanlarda bize soruldu birkaç defa ve ben de 2025 başını işaret etmiştim. Sözümüzü elbette tutacağız, bu hafta sonu 3. Nakit Market'i açıyoruz.

4- Sayısında sadeleştirmeye gittiğimiz etkinlik haftalarındaki bu uygulamamız aynen devam ediyor. Royal Rumble, WrestleMania ve Forum Yıldönümü olmak üzere senede üç etkinlik haftası düzenleme kararımız devam ediyor. Ocak ayının son haftasında ise Royal Rumble 2025 Etkinlik Haftası ile karşınızda olacağız. Toplantıda konuştuğumuz ve akışa eklediğimiz bazı şeyler var. Bu noktada forum kitlesinin büyük çoğunluğuna hitap etmeye çalıştık ve bilindik bazı bilgisayar oyunlarına yönelik yarışmaları programa ekleme kararı aldık. Etkinlik Haftası'nda bunları öğreneceksiniz, kış tatilinin de etkisiyle beraber uzun süre sonra bir arada olduğumuz keyifli bir etkinlik haftası geçirmeyi hedefliyoruz ve bu noktada katılımlarınız bizim için çok önemli.

5- Slammy ve PG100 sonuçlarını da bu hafta sonu açıklayacağız bir aksilik olmazsa.

6- Son olarak yine forum halkını doğrudan ilgilendiren, yine sizlerle forum içerisinde interaktif halde kalmamızı ilgilendiren bir konu hakkında hala karar verme aşamamız sürüyor. Bunun duyurusunu da yakın zamanda yaparız alınacak karara bağlı olarak.

Benim şimdilik aktaracaklarım bu kadar, bundan sonrası içinse top sizde. Konu ay sonuna kadar mesaja açık olacak ve navbarda da yerini alacak. Herkese iyi forumlar diliyorum, sağlıcakla kalın.​

Son düzenleme:

RDT

B-K-B WHO?
Konular
51
Beğeni sayısı
270
PG Nakit
2,835
RPG Karakteri
Dario Cueto & Matt Cardona
Favori Güreşçi
Sami Zayn
Öncelikle kendi ilgilendiğim bölüm ile ilgili öneride bulunmak isterim. İncelemeler bölümüne takım/stable incelemeleri olarak ayrı bir alt kategori açılabilir. Bu konuda da çalışmalar yapmayı planlıyorum fakat kariyer incelemeleri bölümüne atmak ne kadar sağlıklı bilemedim. Çünkü tam olarak aynı şey değiller. Ayrıca tüm incelemelerin listelendiği sabit konular eksik (liste olacak kadar çok açılmadığından böyle sanırım (kariyer ve feud incelemelerinde konu yok)) liste şeklinde olan konular ise hem güncel değiller hem de .com linkinde kaldıkları için listeden gitmeye kalkınca error ile karşılaşıyoruz. Linkler güncellenebilir.

Bunun dışında Ramazan ayında bir sunucunun etrafında toplanılan 1v1 sohbetlerden olacak mı ya da böyle bir düşünceniz/planınız oldu mu?

Belki yılın son dönemine de (Survivor Series ya da yılın son haftası gibi) bir etkinlik haftası daha atılabilir gibi geldi.

@Akashi gadamın konuları da savunalım lütfen... üyelerden ricamdır...

Bir de daha önce başka bir yerde (çoğu kişi neresi olduğunu biliyor) cagematch sistemini foruma uyarlayalım gibisinden bir öneride bulunmuştum. O dönem gelen "objektifliği olmaz herkes kafasına göre puanlar" eleştirisine katılıyorum fakat hala uygulanabilir bir puanlama sistemi olduğunu düşünüyorum. Gerçi foruma yük olabilir biraz çok fazla eklenti vesaire gerektirebilir fakat yine de oluru var mıdır ya da ne kadar mümkündür konuşulabilirse memnun olurum.

Benim yapacaklarım konusunda da takipte kalmanızı diler iyi seneler dilerim. Herkese iyi seneler dilerim. Yani başınıza bi kaza bela gelmesin... ⏳⏳⏳

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: