DUYURU Foruma Dair İstek ve Önerileriniz | Ocak 2025

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,582
Beğeni sayısı
4,824
PG Nakit
4,185
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
PG2.PNG

Hayata ve ülke gündemine dair acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bıraktık. Forum halkımıza buradan yeni yıla dair iyi dileklerimizi iletiyoruz. Her şeyin rast gittiği, sevdiklerinizle beraber mutlu, huzurlu ve en önemlisi sağlıklı bir yıl geçirmenizi diliyoruz ve geçen senenin ilk gününde de söylediğim gibi bugün de bu yolda bizimle yürüyen, bize maddi-manevi elinden gelen her türlü katkıyı sağlayan dostlarımıza, forumdaşlarımıza bir teşekkürü borç biliriz.

Yeni yıla girerken yine sizinle foruma dair daha iyi olabilecek şeylere dair konuşalım istedik, en son Ağustos ayına girerken bu konuyu açmıştık ve üzerinden hayli zaman geçti. Bununla beraber, geride bıraktığımız pazar akşamı yönetim ekibi olarak aylık toplantımızı gerçekleştirdik ve bu toplantıda her ay sonu yaptığımız gibi Aralık ayını değerlendirmenin yanı sıra forumumuz adına 2024'ü de etraflıca değerlendirdik. Sonrasında ise bazı kararlar aldık. Forum halkını kolektif olacak etkileyecek 1-2 kararı ve bazı duyuruları da size aktaralım bu konu vesilesiyle:

1- En can alıcısını en başa koyuyorum. Son birkaç aydır gözlemlediğimiz tahrik edici, kavga etmeye yönelik, hakaretamiz dilde mesajlar hakkında konuştuk ve toplantımızın büyük bir zamanını da bu hususa harcadık. Bu tip mesajları güreş ve serbest kürsü konularında da görüyoruz, ama en çok ve hemen her gün futbol konularının altında rastlıyoruz. Forum çehresinde de genel olarak huzursuzluk yarattığının farkındayız. Bu yola çıktığımızda ilk gün söylediğimiz "özgürce tartışabileceğimiz, fikir beyan edebileceğimiz bir platform olma" mottosunun bu noktada gittikçe suistimal edilmeye başladığını görüyoruz. Bu mottomuzdan hala dönmüş değiliz, ancak bu mottoyla ifade etmeye çalıştığımız şeyin daha doğru anlaşılabilmesi için gerekli duruşu sergilememiz gerektiğini konuştuk toplantıda ve bu yönde bir karar aldık. Forum kurallarına, forumun huzur ve sükununa aykırılık teşkil edecek bütün mesajlara yetişip bu tip mesajlara işlemler yapacağız ve işlem yapılan mesajın sahibi olan üyelere ceza puanları atacağız. Atılan ceza puanlarına göre sistemin ilgili üye(ler)i süresiz olarak yasaklama durumu da ihtimaller arasında. Yukarıda da belirttiğim gibi forumun huzur ve sükununu hat safhada tutmak bizler için çok önemli ve bunun için kurallar çerçevesinde her türlü hamleye başvuracağımızdan bu forumun hiçbir ferdinin şüphesi olmasın. Sizlerden tek ricam, zaten toplumdaki ve bunun yansıması olarak bilindik sosyal mecralardaki gergin ortamı, çirkin üslubu; buradaki kardeşlik ortamına, özgünlüğünü korumaya çalışan bir kitleye hitap eden güzide platformumuza taşımamanız. Bunun faydasını hep birlikte göreceğiz yüzde yüz eminim.

2- Yine kadın güreşçi konularında müstehcen içerikli, bu noktada dozajı kaçan mesajların da arttığını gözlemleyebiliyoruz. Bu tip mesajlara yönelik de yukarıda belirttiğim moderasyon işlem yolunun izleneceğini belirtmek isteriz.

3- Bir diğer husus, Nakit Market son zamanlarda bize soruldu birkaç defa ve ben de 2025 başını işaret etmiştim. Sözümüzü elbette tutacağız, bu hafta sonu 3. Nakit Market'i açıyoruz.

4- Sayısında sadeleştirmeye gittiğimiz etkinlik haftalarındaki bu uygulamamız aynen devam ediyor. Royal Rumble, WrestleMania ve Forum Yıldönümü olmak üzere senede üç etkinlik haftası düzenleme kararımız devam ediyor. Ocak ayının son haftasında ise Royal Rumble 2025 Etkinlik Haftası ile karşınızda olacağız. Toplantıda konuştuğumuz ve akışa eklediğimiz bazı şeyler var. Bu noktada forum kitlesinin büyük çoğunluğuna hitap etmeye çalıştık ve bilindik bazı bilgisayar oyunlarına yönelik yarışmaları programa ekleme kararı aldık. Etkinlik Haftası'nda bunları öğreneceksiniz, kış tatilinin de etkisiyle beraber uzun süre sonra bir arada olduğumuz keyifli bir etkinlik haftası geçirmeyi hedefliyoruz ve bu noktada katılımlarınız bizim için çok önemli.

5- Slammy ve PG100 sonuçlarını da bu hafta sonu açıklayacağız bir aksilik olmazsa.

6- Son olarak yine forum halkını doğrudan ilgilendiren, yine sizlerle forum içerisinde interaktif halde kalmamızı ilgilendiren bir konu hakkında hala karar verme aşamamız sürüyor. Bunun duyurusunu da yakın zamanda yaparız alınacak karara bağlı olarak.

Benim şimdilik aktaracaklarım bu kadar, bundan sonrası içinse top sizde. Konu ay sonuna kadar mesaja açık olacak ve navbarda da yerini alacak. Herkese iyi forumlar diliyorum, sağlıcakla kalın.​

Son düzenleme:

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,582
Beğeni sayısı
4,824
PG Nakit
4,185
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Spoiler kuralı kalksın, elite pro rengi değişsin. Pembe-mor arası iğrenç bir renk hocam ya. Kadın admin rankına daha çok uygun.
Spoiler kuralını kaldırmamız mümkün değil. Hele ki şovlara canlı kalma kültürünün son birkaç yıldır iyiden iyiye yok olması da değerlendirilirse bunun mümkünatı iyiden iyiye düşüyor. Gün içinde alışkanlık olarak foruma giren ve hala o günün şovunu izlememiş birçok üye oluyor, insanların bu sektörden aldığı keyif düzeyine ket vurmak en son isteyeceğimiz şey hizmet ettiğimiz şeye bakarsak. En iyi ihtimalle saatleri değiştirmeyi düşünebiliriz ama günlük hayata, olağan akışa yönelik en makul saatleri belirlemeye çalıştık zaten orada da. Daha farklı bir oynama yapmanın da bu noktada bir faydası olacağına inanmıyoruz açıkçası. Ama yine de ay sonu toplantıda bir değerlendirmeye alırız bu talebi.

Elite üyelik renklerine yönelik konuyu her açtığımızda bu tip talepler geliyor. Sanırım artık bir memnuniyet referandumu açmanın vakti geldi. Oylamadan çıkacak sonuca bağlı olarak da farklı renk seçeneklerini yine üyelerle beraber seçeriz, herkesin içine sinsin bir değişim yapacaksak da. Bu ay içerisinde Elite rankları için neler yapabileceğimize bir bakalım. Ama feminen bir renk olduğuna katılmıyorum, renk paletinde de bakarsan koyu renk sınıfında yer aldığını görürsün zaten bu rengin. Kaldı ki bize bu rengin gerçekten "elit ve özel" hissettirdiğini söyleyenler de olmuştu, aslında zevkler ve renkler hususu tamamen.

Huma

huma
Konular
45
Beğeni sayısı
198
PG Nakit
200
Sokak ortasında bilmem neye uğradı gibi kan donduran haberlerin içeriği konu başlığına yazılmamalı bence. Özellikle bu tür haberlerden kaçıp foruma girdiğimde aynısını ana sayfada görünce içim burkuluyor. "Şurada Yaşanan Vahşet" gibi başlıklarla düzeltilebilir.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,582
Beğeni sayısı
4,824
PG Nakit
4,185
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Sokak ortasında bilmem neye uğradı gibi kan donduran haberlerin içeriği konu başlığına yazılmamalı bence. Özellikle bu tür haberlerden kaçıp foruma girdiğimde aynısını ana sayfada görünce içim burkuluyor. "Şurada Yaşanan Vahşet" gibi başlıklarla düzeltilebilir.
Dikkat edilmesi gereken bir husus olduğuna katılıyorum, gereken özeni göstereceğiz bu tip haberlerin başlıklarına ilişkin.

Baylaz

Gifted Talent
Konular
41
Beğeni sayısı
118
PG Nakit
210
Favori Güreşçi
AJ Syles, Utami Hayashishita, IYO SKY.
Görsel ekleme şeysini düzeltelim ya komple kayboldu. Telefondan eklenmiyor. Pcde yapıştır yapınca oluyor anca.

Birde telefondan foruma girince video içeriklerinin sesi açılmıyor. X youtube vs. En basitinden şuan hangi şarkıyı dinliyorsunuz konusundaki random birseyi forumdan dinleyemiyorum uygulamaya girmem gerekiyor.

Akashi

the front man
Konular
653
Beğeni sayısı
2,213
PG Nakit
930
RPG Karakteri
Liv Morgan / Roman Reigns
Favori Güreşçi
Tiffany Stratton
İlk maddeden dolayı foruma girmeyi bırakmıştım özellikle Tribün tarafında yapılan saçmalıklardan dolayı. Bu konuda aksiyon alınması güzel zira foruma sadece milleti bu konu altında tahrik etmek için giren arkadaşlar var. Kendim o bölüme daha bir şey yazmayı düşünmüyorum ve ne kadar tahrik edici unsur varsa da şikayet edeceğim. Troll görmek istesek komple Twitter'da takılırız.

Siyasi gönderme yapmak için açılan konulara da rastlamıştım tek tük. Bunların da önüne geçilmesi gerekiyor. Üstteki son cümlenin aynısını buraya da ekliyorum.

Altında tartışalım diye açtığım yarı makara yarı gerçek güreşçi tartışma konuları vardı salmadan önce. Üyeler altında hayır öyle değil,analizi bırak vs. gibi yorumlar atıyor fakat herhangi bir açıklaması yok. Kaliteli tartışma ortamı yaratmak istiyorsak söylemlerimizi açıklamamız gerekiyor bence. Yönetim bu konuda herhangi bir şey yapamaz sonuçta kimse kimseye şöyle yorum at diyecek halde değil o yüzden bu kısmı bizzat üyelere söylemiş olayım. İzlemiyorum fakat NOAH konuları altında çok güzel muhabbet dönüyor mesela orası örnek alınablilir.

Herkese cümleten kolaylıklar.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,582
Beğeni sayısı
4,824
PG Nakit
4,185
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Görsel ekleme şeysini düzeltelim ya komple kayboldu. Telefondan eklenmiyor. Pcde yapıştır yapınca oluyor anca.

Birde telefondan foruma girince video içeriklerinin sesi açılmıyor. X youtube vs. En basitinden şuan hangi şarkıyı dinliyorsunuz konusundaki random birseyi forumdan dinleyemiyorum uygulamaya girmem gerekiyor.
Görsel ekleme kısmı dün gece düzeltildi bende de görünüyor şu an, şimdilik bir sıkıntı yok gibi duruyor.

Başka platformlardan atılan linklerin uzantılarıyla alakalı sorun da sanırım uygulamaların kendisiyle alakalı ama ben Twitter ve YouTube’da böyle bir sıkıntı yaşamadım hiç. Belki sizin cihazınızla alakalı bir sıkıntı olabilir. Yine de bir bakalım.

Rozetler kısmı hala .com uzantısında, navbarda sırıtıyor.
Gün içinde ilgileniriz bununla, gözden kaçmış tamamen teşekkürler.

İlk maddeden dolayı foruma girmeyi bırakmıştım özellikle Tribün tarafında yapılan saçmalıklardan dolayı. Bu konuda aksiyon alınması güzel zira foruma sadece milleti bu konu altında tahrik etmek için giren arkadaşlar var. Kendim o bölüme daha bir şey yazmayı düşünmüyorum ve ne kadar tahrik edici unsur varsa da şikayet edeceğim. Troll görmek istesek komple Twitter'da takılırız.

Siyasi gönderme yapmak için açılan konulara da rastlamıştım tek tük. Bunların da önüne geçilmesi gerekiyor. Üstteki son cümlenin aynısını buraya da ekliyorum.

Altında tartışalım diye açtığım yarı makara yarı gerçek güreşçi tartışma konuları vardı salmadan önce. Üyeler altında hayır öyle değil,analizi bırak vs. gibi yorumlar atıyor fakat herhangi bir açıklaması yok. Kaliteli tartışma ortamı yaratmak istiyorsak söylemlerimizi açıklamamız gerekiyor bence. Yönetim bu konuda herhangi bir şey yapamaz sonuçta kimse kimseye şöyle yorum at diyecek halde değil o yüzden bu kısmı bizzat üyelere söylemiş olayım. İzlemiyorum fakat NOAH konuları altında çok güzel muhabbet dönüyor mesela orası örnek alınablilir.

Herkese cümleten kolaylıklar.
Seninle özel olarak da konuştuk bu konuları ve şimdi bu konuda da uzun uzun aktardım, tekrara düşmek istemediğim için ayrı bir cevap daha vermeyeceğim. Sadece gerekeni yapacağımızı yeniden belirtmiş olayım.

Tribün hakkında aldığımız kararı siyaset ve hatta güreş konularında da aynı sıkılıkta uygulayacağız yine, konuda da belirttim zaten bunu. Orayla ilgili de ek bir şey söylemiyorum.

Son paragrafta da üyelere seslenmişsin zaten ona da bir şey diyemem ama yönetici kimliğimi bir kenara bırakarak yorumlama yapacak olursam dediğine katıldığımı söyleyebilirim. NOAH konularını örnek vermişsin, çok güzel bir örnek. Ve bugün Türkiye’deki tüm güreş platformlarını arasak tarasak, güreşin bu kadar niş bir ayağında bu denli kalifiye tartışma ortamı oluşturan üyelere asla rastlayamayız bence, büyük konuşmayı sevmem ama durum bu olduğu için söylüyorum. İnsan bunu görünce güreşe dair her tartışma alanında neden aynı şeyi görmeyelim diye düşünmeden edemiyor doğal olarak. WWE bazında RTWM’ye de yaklaştığımız bu dönemde, üstelik Netflix çağının da başlamasıyla beraber hikayelerin daha sürükleyici bir noktaya evrileceğini düşünürsek bu sorunun kendiliğinden çözüleceği kanaatindeyim ben. İzleyici istemsizce birkaç cümle fikir sunup bunun üzerine tartışmalar yapmayı arzularken bulacak kendini çünkü. Buna benzer bir dönemi Survivor Series 2023 döneminde de yaşamıştık, RTWM 41’de bunun çok daha iyisini göreceğimize eminim.

Teşekkür ediyorum mesajın için, yeniden hoş geldin diyeyim o halde.

Kero

rehabilite
Konular
427
Beğeni sayısı
744
PG Nakit
125
Foruma çok giremediğim için herhangi bir eksik veya artı gözlemim yok. Yöneticilerimize bu yeni istekleri en doğru şekilde biçimlendirme konusunda başarılar diliyorum. Emeklilikte aya takıldık emeklilik 1 aylık modluğa insin bende rankımı çekeyim ya.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: