Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Serbest Kürsü
Meşhur Panelci O.Ç.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Ali Alptekin Bal" data-source="post: 295295" data-attributes="member: 32"><p>Hatırladığım sadece kullanıcı adı, ne ismini ne cismini ne de tipini hatırlıyorum. Ama yaptıkları madem bariz ortada birde madem ki küfür serbest aylardır yaşadığım stresli hayatın hıncını bu döl artığından çıkaracağım. E bre kevaşenin doğurduğu yaptığın şey katkısız katıksız bir orospu evlatlığı bunda sende hem fikirsindir bunu kabul ediyorum. Madem böyle bir boklar yedin yerken hiç mi vicdanını sızlamadı ulan seninde anan var seninde bacın var. Hayatsız orospu çocuğu o sikik koca göbeğinin altından sikini atarkende mi utanmadın. Umarım en kısa ve en güzel zamanında kendini çok mutlu ve rahat hissettiğin bir anda evine gelen polisler seni alır. Öyle bir koğuşa düş ki yıllar boyunca cezaevinde millete karılık yapasın umarım sen gece koğuşta uyurken birisi gelir kafana yastığı koyar ve zorla o koca götünü siker. Seni yetiştiren ve senin yetişmende emeği olan anne abi baba öğretmen kim varsa da onları esef ile kınıyorum ve seni her görüp duyup anımsadıklarında utanmalarını diliyorum. Benim return de bu şekilde olsun. Herkese iyi forumlar dilerim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ali Alptekin Bal, post: 295295, member: 32"] Hatırladığım sadece kullanıcı adı, ne ismini ne cismini ne de tipini hatırlıyorum. Ama yaptıkları madem bariz ortada birde madem ki küfür serbest aylardır yaşadığım stresli hayatın hıncını bu döl artığından çıkaracağım. E bre kevaşenin doğurduğu yaptığın şey katkısız katıksız bir orospu evlatlığı bunda sende hem fikirsindir bunu kabul ediyorum. Madem böyle bir boklar yedin yerken hiç mi vicdanını sızlamadı ulan seninde anan var seninde bacın var. Hayatsız orospu çocuğu o sikik koca göbeğinin altından sikini atarkende mi utanmadın. Umarım en kısa ve en güzel zamanında kendini çok mutlu ve rahat hissettiğin bir anda evine gelen polisler seni alır. Öyle bir koğuşa düş ki yıllar boyunca cezaevinde millete karılık yapasın umarım sen gece koğuşta uyurken birisi gelir kafana yastığı koyar ve zorla o koca götünü siker. Seni yetiştiren ve senin yetişmende emeği olan anne abi baba öğretmen kim varsa da onları esef ile kınıyorum ve seni her görüp duyup anımsadıklarında utanmalarını diliyorum. Benim return de bu şekilde olsun. Herkese iyi forumlar dilerim. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Serbest Kürsü
Meşhur Panelci O.Ç.
Menü
Giriş yap
Kayıt ol