Şovu baştan okumaya başlayayım eve girdiğime göre.
OOOOOF OF adamlar namusu beş paralık etmiş ya senin penisine s... Berto desen ayrı mal. Çember maçının neresi temiz de muştayla falan uğraşıyon kanka mal mısın ya... Bate'in bakışlar hoşuma gitti umarım gereğini yapar.
Wes Lee'nin kaybetmesini umduğum maç gelmiş. MAL olduğu için kendine hakim olamamış. Keşke kaybetseydi ama bu da iyi teselli. Arka alandaki segmentte inşallah çantayı vermemişlerdir diye dua ediyorum ama galiba öyle üzücü bir durum yaşandı.
Abi aşk hikayesi dedik romantizm dedik Mayhem çıkmış içinden böyle bir şey olamaz ya. Bate kardeşim ben senin arkandayım umarım bu işin sonu mutlu biter.
Dream'e tebrikler. Güçlü kuvvetli gidiyoruz şampiyonluğa.
Abi hanımla iş başındayız yaptığınız harekete bak napıyonuz ya... Herif beni mala çevirmiş. En son benim hikayemi benim için yazacaktı şimdi de beni hikayeden kurtaracağını söylüyor kanka adam. Senin lafına güvenenin kafasını s... Bu herif beni bayıltıp bana tecavüz etmemiştir umarım. NEYSE selamunaleyküm derim...
GOLDUST tribünündeydim ve üzgün kapatıyorum geceyi. Wyatt vs. Gacy'yi görmek gerekiyordu ama bence. Mantıklı bir karar olduğunu düşünüyorum Wyatt'ın kazanmasının.
Punk ve Jericho'nun yüzleşmesi mide bulandırdı gerçekten şu şirketin namusunu iki paralık ettiniz kanka ya offff
Main event zamanı... DREAM BABA... Jericho'yu engellediği için kendisine baba olarak hitap ediyorum bu saatten sonra. Şirketin namusunu umursayan 3-5 adam kalmış sanırım her şeye rağmen. Çok iyi hareket.
AMA YAPMAYIN YA... YA NE YALANI NE KANDIRIĞI OĞLUM YA OFFFFFFFFF OF... Adam bana etiket falan atmış gece gece asabım bozuldu gerçekten.
Şaka bir yana çok güzel bir son olmuş şova. Ucundan gösterilip gösterilip tattırılmayan zevk burada tavana vurmuş. Yine RPG'nin en duygusal hikayesi yine sülo.
AMA WM MAIN EVENTİNE SÜLOAKDEMİRİN ÇIKTIĞI ŞİRKET Mİ OLUR KANKA OFFFFFFFFF OF
Ellerinize sağlık, çok güzel şov olmuş her şeyiyle. Cody'nin suratının yanması olayını bir kere kendim yazmış kendim oynamıştım, şimdi de siz yazacaksınız ben oynayacağım. Farklı bir tecrübe olacak benim için. Merakla bekliyorum önümüzdeki şovları.