RPG No Way Out 2024


PGW: Son Eklenen Parta Git

Netuno

One & Only
Katılım
2 Tem 2023
Konular
193
Mesajlar
8,599
Beğeni sayısı
1,529
PG Nakit
780
RPG Karakteri
"The Last World Beater" Will Ospreay
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Evet öküz gibi yoğun hafta sonunu atlattığıma göre, komutandan baskın atma ihtimaline rağmen bir değerlendirme çakmaya çalışalım.

Miz TV başlangıcı güzel. Miz başta kariyerini özetleyip bunu da böyle aradan atmış oldu. Ancak konuğu benim için fazla büyük bir sürprizdi. Lesnar direkt kavgaya mı geldi derken Mansur'un gelişi mentali fena patlattı. Direkt freakshow oldu zaten segment ki favorimdir. Lesnar'dan da karşılık beklendiği gibi gelmiş zaten. Ancak Mansur'un ekibinin ciddi bir cevap verebilmesi de güzel. Böyle domine bir bitiş beklerken sonradan gelen Copeland ve ITA şaşırttı. İlginç bir feudlar zinciri bizi bekliyor gibi.

ÖFFFF OMEGA'DAN GELEN BOK KOKUSU. Bal Penis'in kaybedeceğine pek inanmıyordum açıkçası. Çünkü birinci günden beri en istikrarlı oyunculardan birisi. WM'ye ilerler diye bekliyordum. İlk elenen şaşırtmadı ama ilk elemenin Gunther'den gelmesine şaşırdım. İddialı olmuş böyle. Elenmesi de böyle iki kişinin ortak iş birliğiyle falan iyice güçlü göstermiş. Alberto'nun kill alması şaşırtmadı. Ancak Venis'in yaptığı hainliği de bir PGW OG olarak unutmayız. Zaten karma da affetmemiş ki Punk kemeri kazanmış. Muşta olayı yani tuhaftı ama Punk için yine de sevindik. Buradan da Venis vs. Otorite feudu başlar gibisinden.

Bizim rakiplerin kendilerini bu yoruş şaka gibi ya. Angelico fena zortingen. Serpençe falan bunu nasıl çekiyor şaka gibi. Maçın sonuna da fena gümletti ama sonrasındaki segment fena toparlamış diyebilirim durumu.

Ah Valentine vah Valentine... Tyler'in hayali kız arkadaşı sanıyorduk adamı ya laaaa. Oldu mu bize Johnny Depresyon. Maç bu arada hayvansıydı. Daniel Danielson'un galibiyeti çok iyi. Hak edilmiş bir galibiyet olarak sakala saygı duyarım. Sonrasındaki kriz de inanılmaz güzeldi bence.

GOJO VE GETO!!! LFG!!! Bizim segmentimiz olmasına çok sevindim. Ekibin dinamiğini de çok iyi yansıtmış segment. Kısa olsa da ben okurken çok zevk aldım açıkçası. Devamında da Another Life olarak takımlar kemerini alacağız diye umuyorum.

Dream maçı tahmin ettiğimden kısa sürmüş ama yeterliydi bence.

Abi bu ne ya ne? Yine mükemmel bir sinematik şölen. Seth'in oynadığı akıl oyunları falan görseller hepsi 10/10. Cody kardeş yanmak nedir ben çok iyi bilirim. Şahsen bu konu ile ilgili uzmanlığım vardı başka bir yerde. Sana yollarım yanık kremini merak etme.

ABİ ŞİKE VAR AMA YAAAAAA! DREAM FENA ZORT! Ulan Jericho hak ediyordu be oğlum. Kazanamamasına cidden üzüldüm. Ancak bence hala bu rüyada Jericho için bir yer var. O da Daniels'e karşı çünkü WES LEE CİDDEN BİR ŞEYE YARADI! Beklemediğim oldu açıkçası. Ama çok iyi oldu. Sonunda şu MITB ne olacak mevzusu da kapandı. Çok iyi sürpriz bayıldım.

Ekibin eline sağlık beyler. Askerden dönünce daha iyi olacağız. Atarsa 65.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: