Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Şovları
Pay-Per View ve Özel Şovlar
No Way Out 2024
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Heartbroken Kid" data-source="post: 233267" data-attributes="member: 126"><p>Val Venis'in kaybedeceğini hiç düşünmüyordum, ama PURE maçındaki sonuçla beraber kafamda bir senaryo belirmeye başladı. Ortada kemerin olmadığı bir Sex War izleyebiliriz gibi duruyor. Veyahut Danielson vs. Mayhem vs. Tyler Bate vs. Venis tarzı bir şey olabilir. Şuan için bu konu hakkında bir şey söylemek güç. Venis'in yaşadığı değişim sonucu Bate'ye yol vermesi hiç zor gözükmüyor ve bunun sonucunda dediğim gibi bir Sex War ortaya çıkabilir. Üçlü senaryoda kazanma oranımı yüksek görüyorum.</p><p></p><p>Wes Lee'de biraz akıl olsa doğru zamanın gelmesini beklerdi yırtık dondan fırlamalık yapmazdı. Bir çay söylersin nasibinde varsa içersin, anla daaaa.</p><p></p><p>Velveteen için kolay bir rakip. WM öncesi idman oldu.</p><p></p><p>Sex'den sonra TT divizyonu biraz yalan oldu gibi ama toparlandı bir kaç hamle ile. Şuanki potada takım olmak isterdim. Lodge vs. Another Life maçını WM'de izleriz gayet de keyifli olur. Jeff yine aşağı yukarı aynı konseptli bir takımla karşımıza çıkmıştı da o zamanlar yenilmiyorduk. Aslına bakarsan hiç yenilmedik zaten. WM'de Another Life kemerleri alır.</p><p></p><p>Goldust, Gacy'nin emanetini koruyamadı. Wyatt vs. Gacy çok ilgi çekici duruyor kağıt üzerinde. Nereye çeksen oraya gidebilecek bir feud.</p><p></p><p>Benim hayatta inandığım bir şey var, o da işi bilen bir abinin sözünden çıkma, burnunun dikine gitme. Bu maçın sonunda olanlar da tam olarak bu sözü doğruluyor. Wes için doğru zaman geldi ve Lodge bu zamanda yanında oldu. İlk baştan dinleseydi onları belki de rahat edecekti. Şimdi asıl soru şu; Wes Lee vs. Daniels vs. Dream mi olacak yoksa Wes Lee vs. Dream mi? Her iki senaryoda da bence kazanan Dream olacak. WM'de Dream'e kazandırıp cash-in yaptırmak mantıksız olurdu. Bence en doğru karar verilmiş ve Wes Lee cash-in yapmış. İki ana kemer olsa da bence WHC'nin değeri her zaman daha fazla oldu. Kazananlardan ötürü mü etrafında dönen olaylardan ötürü mü bilmiyorum. Sülo'ya kemeri hayırlı olsun.</p><p></p><p>WM öncesi son durak. Kartların netleştiği hikayelerin sona yaklaştığı bir PPV olmuş. Her şey WM'da son bulacak ve bir dönemi kapatacağız RPG'de. Şu zamana kadar okumaktan ve oynamaktan çok zevk aldım. Keşke bırakmasaydım yada keşke stabil bir şekilde oynasaydım dediğim çok oldu. Stabil olsaydım muhtemelen tek eksiğim olan bir tane tekli kemeri kazanırdım. Hala bir şansım daha var ve bunu iyi değerlendiricem. Şova puanım 9. Elinize sağlık.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Heartbroken Kid, post: 233267, member: 126"] Val Venis'in kaybedeceğini hiç düşünmüyordum, ama PURE maçındaki sonuçla beraber kafamda bir senaryo belirmeye başladı. Ortada kemerin olmadığı bir Sex War izleyebiliriz gibi duruyor. Veyahut Danielson vs. Mayhem vs. Tyler Bate vs. Venis tarzı bir şey olabilir. Şuan için bu konu hakkında bir şey söylemek güç. Venis'in yaşadığı değişim sonucu Bate'ye yol vermesi hiç zor gözükmüyor ve bunun sonucunda dediğim gibi bir Sex War ortaya çıkabilir. Üçlü senaryoda kazanma oranımı yüksek görüyorum. Wes Lee'de biraz akıl olsa doğru zamanın gelmesini beklerdi yırtık dondan fırlamalık yapmazdı. Bir çay söylersin nasibinde varsa içersin, anla daaaa. Velveteen için kolay bir rakip. WM öncesi idman oldu. Sex'den sonra TT divizyonu biraz yalan oldu gibi ama toparlandı bir kaç hamle ile. Şuanki potada takım olmak isterdim. Lodge vs. Another Life maçını WM'de izleriz gayet de keyifli olur. Jeff yine aşağı yukarı aynı konseptli bir takımla karşımıza çıkmıştı da o zamanlar yenilmiyorduk. Aslına bakarsan hiç yenilmedik zaten. WM'de Another Life kemerleri alır. Goldust, Gacy'nin emanetini koruyamadı. Wyatt vs. Gacy çok ilgi çekici duruyor kağıt üzerinde. Nereye çeksen oraya gidebilecek bir feud. Benim hayatta inandığım bir şey var, o da işi bilen bir abinin sözünden çıkma, burnunun dikine gitme. Bu maçın sonunda olanlar da tam olarak bu sözü doğruluyor. Wes için doğru zaman geldi ve Lodge bu zamanda yanında oldu. İlk baştan dinleseydi onları belki de rahat edecekti. Şimdi asıl soru şu; Wes Lee vs. Daniels vs. Dream mi olacak yoksa Wes Lee vs. Dream mi? Her iki senaryoda da bence kazanan Dream olacak. WM'de Dream'e kazandırıp cash-in yaptırmak mantıksız olurdu. Bence en doğru karar verilmiş ve Wes Lee cash-in yapmış. İki ana kemer olsa da bence WHC'nin değeri her zaman daha fazla oldu. Kazananlardan ötürü mü etrafında dönen olaylardan ötürü mü bilmiyorum. Sülo'ya kemeri hayırlı olsun. WM öncesi son durak. Kartların netleştiği hikayelerin sona yaklaştığı bir PPV olmuş. Her şey WM'da son bulacak ve bir dönemi kapatacağız RPG'de. Şu zamana kadar okumaktan ve oynamaktan çok zevk aldım. Keşke bırakmasaydım yada keşke stabil bir şekilde oynasaydım dediğim çok oldu. Stabil olsaydım muhtemelen tek eksiğim olan bir tane tekli kemeri kazanırdım. Hala bir şansım daha var ve bunu iyi değerlendiricem. Şova puanım 9. Elinize sağlık. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Şovları
Pay-Per View ve Özel Şovlar
No Way Out 2024
Menü