RPG No Way Out 2024


PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
188
Mesajlar
622
Beğeni sayısı
1,520
PG Nakit
0
Cm3M.gif


No Way Out Kickoff'u uzun zamandır duymadığımız o müzik eşliğinde başlıyor!


TLDSkQ.gif


I CAME TO PLAY! The Miz aylar sonra PGW arenasında. Seyirciler kendisini fazlasıyla özlemiş gibi duruyor. Miz kendinden oldukça emin bir şekilde ringe geliyor. Seri bir şekilde Miz Tv'sine özel, o meşhur mikrofonunu çıkarıyor ve konuşmasına başlıyor.

iKnIM_.gif


The Miz: Welcome to the most-must see talk show in PGW history! Welcome to... MIZ TV!

Seyirciler Miz'in cümlesini ondan önce tamamlarken Miz büyük bir gururla onlara bakıyor.

The Miz: Eskiden belki de bunu ifade etmekten kaçınırdım ama seneler insanları değiştirirmiş, söyleyeceğim şeye hazır olun. Sizi cidden özledim! Kendi kulaklarım bile şu cümlenin benden geldiğini anlamakta zorluk çekse de gerçekler bu. Bildiğiniz üzere en son burada olduğum zaman işler benim için pek yolunda gitmemişti. SUPERSTARS'ın genel müdürü olarken birçok yenilik yapmıştım ama tüm bu dikkatimi dağıtan bir herifle karşılaştım. Hiçbir zaman değişemeyeceğine inandığım o adam, Cody Rhodes! Ona PGW'nun kaç bucak olduğunu göstermek adına görevimin dışında bir işe bulaştım ve işte orada ipler koptu. Sizin Chairman benim ise dostum diye seslendiğim adam tarafından buradan kovuldum. O zamanlar O'Neil'ın buna neden karar verdiğini pek anlamamıştım. İşimin dışına çıkıp başarısız olmama sinirlendiğini düşünüyordum fakat şu an olayın çok farklı olduğunu anlıyorum. O, kirli işlerini yapmak için elini iyice güçlendirmek istemiş. Etrafında benim gibi bir adam olduğu sürece de hiçbir zaman bunu yapacağını az çok anlamış ve bu kararı almayı kafaya koymuş... Bir psikopatı anlamak zor olsa da bunları anlamam pek zor olmadı. Sana Cehennem'de keyifli güneşlenmeler eski dostum, benim hikayem burada daha yeni başlıyor!

Miz'e çoğunluğu olumlu olmak üzere karışık tepkiler geliyor.

The Miz: Artık SUPERSTARS da olmadığına göre güreşçi sözleşmesi imzalayarak fazlasıyla yerinde bir karar vermişim gibi duruyor. Önce GM'lik, şimdi güreşçilik... Geriye tek bir şey kalmıştı ve bu da PGW'nun ihtiyaç duyduğu talk show programıydı. Ben burada yokken MIZ TV çakması bir programın gerçekleşmesi ve beceriksiz sunucusunun utanmadan bunu sürdürmesi fazlasıyla canımı sıktı. Bu yüzden ilk işim olarak ter atmak yerine konuklarımı sorularımla terletmek istedim. Karşınızda MIZ TV'nin ilk konuğu!


Je6Lby.gif


The Miz: BROCK LESNAR!

MIZ TV'nin ilk konuğu Brock Lesnar girişte görünüyor! PAYBACK #34'de PGW bünyesine katıldığı açıklanan Lesnar'ı ilk defa arenanın içinde görüyoruz. Kendisi seyirciyi hiç umursamadan ringin yolunu tutuyor ve Miz'le de selamlaşmadan kendisi için ayrılan koltuğa oturuyor.

The-Miz-WWE.jpg
wwe-brock-lesnar-raw-cowboy.jpg


The Miz: PGW'ya iki taze transfer. İkimizin de şirkete aynı anda gelmesi büyük bir tesadüf olsa gerek Brock.

Miz ondan bir tepki beklese de Lesnar, bir şey demiyor. Miz bozuntuya vermeden konuşmaya başlıyor.

The Miz: Sorulacak o kadar çok şey var ki nereden başlasam bilemiyorum. Fakat en iyisi buradaki izleyicilerin de en merak ettiği şeyden başlayalım, senin de döner dönmez karşılaştığın PGW güreşçisi Harland hakkındaki g-


"Seyirciler, hazır olun! Dünyanın en tartışmalı ve en iddialı güreşçisi geliyor! Başkalarının kurallarını reddeden bir adam... Sözlerinin altında kalmayan bir savaşçı... Onu sadece bir güreşçi olarak görmeyin. O, bir isyanın sesi.. O, köklerine sahip çıkan ve onların yolunu takip eden bir isim...Söylenen her sözle, kendi gerçeğini haykıran bir adam... Mansoor Al Uzza burada! "

mansoor-entrance.gif
nx6yuuh.gif


Bu ses Rhea Ripley'den geliyor! Mansoor Al Uzza, Rhea Ripley, Zeke the Savage - kısacası Baalshamin ekibi girişte! The Miz cümlesini tamamlayamadığı ve programı bölündüğü için öfkeli bir şekilde onlara bakıyor. Üç isim de ringe girdikten sonra hiçbir şekilde konuşmadan öylece Lesnar'a bakıyorlar! Kimsenin bir şey anladığı yok. En sonunda Miz sinirli bir şekilde onlara bağırıyor!

93e48-15509297262272-800.jpg


The Miz: SİZ GERİZEKALILAR BENİM ŞOVUMU BÖYLE BÖLEBİLECEĞİNİZİ Mİ SANDINIZ?

Zeke the Savage aniden Miz'in mikrofonuna vuruyor!

shh-quiet.gif


Zeke the Savage aniden Miz'in mikrofonuna vuruyor! Mikrofon yere düşerken Zeke, Miz'e sessiz olmasını söylüyor. Miz şaşkın bir şekilde ona bakarken o mikrofonu yerden alıp Mansoor'a uzatıyor.

960x0.jpg


Mansoor Al Uzza: Seninle bir derdimiz yok Mike. Aslında sana teşekkür etmeye geldik. Bugün Bay Lesnar'ı konuk alarak bize bir ilham verdin. Onunla Baalshamin'e tanışma imkanı verdiğin için sana minnettarız. Kendimi tanıtmama izin verin. Benim adım Mansoor Al Uzza. Sizin tanıdığınız diğer Araplar gibi değilim. Beni de onlar gibi etiketlemeye çalışmayın çünkü ben tanımlanamazım. Benim dinim, benim kökenim, benim yolum onlardan farklıdır. Ben bir isyancıyım.Benim için sadece güreş yok, benim için hak yolunda bir ölüm kalım savaşı var. Seyyid soyundan değilim çünkü benim kökenim o eski, unutulmuş tanrıların toprağından doğdu. Ebu Leheb'in gölgesinde değil, onun isyan ateşinin ışığında büyüdüm. Ben, bu çağın unutulmuş gerçeklerini yeniden diriltmek için buradayım. Ben, arap paganizminin mirasını taşıyan son savaşçıyım! Bu yanımda gördükleriniz ise benim savaşçılarım.

Mansoor eliyle Rhea ve Zeke'i gösteriyor.

Mansoor Al Uzza: Evet, belki asırlar önceki gibi güçlü değiliz. Bir zamanlar tanrılarımızla konuşurduk, onların kudreti bizi beslerdi. Şimdi ise yalnızız. Eskiye kıyasla azız. Fakat bu bir bahane değil. Ben onların mirasını taşıyan son kişiyim ve ne gerekiyorsa yapmaya hazırım. Sen Brock Lesnar, benim ordumun en tehlikelisi olmak ister misin? Sen... aslanlarımın terbiyecisi olmak ister misin?

Mansoor, Lesnar'a elini uzatıyor... Lesnar bir süre düşünüyor. Ama en sonunda elini sıkıyor! Mansoor'un elini sıktı!

Brock-Lesnar-F5-Seth-Rollins.jpg


FAKAT HAYIR! KENDİNE ÇEKİYOR VE F5! ZEKE ŞOK İÇERİSİNDE KALSA DA LESNAR'A DALMAYA KOŞUYOR-

f64ffba11784d9d401f8ad48ead332a8aad29c2b_hq.gif


AMA LESNAR ÇEKİLİNCE İPLERE YAPIŞIYOR! LESNAR HIZLICA ONU ARKADAN KAVRIYOR VE GERMAN SUPLEX! ZEKE DIŞARI YUVARLANIRKEN LESNAR'I KENDİSİNE ÇEVİREN BİRİSİ VAR!

c53b6-16143340321056-800.jpg


Bu The Miz! Öfkeli bir şekilde Lesnar'a bakıyor. Lesnar'ın kavgaya başvurup programı tamamen bitirmesinden oldukça rahatsız gibi duruyor. Lesnar ise Miz'in bu tehditkar bakışlarından sonra onun üstüne doğru yürümeye başlıyor!

maxresdefault.jpg
Lifting+Rolling+Cutter+1.gif


TAM BU SIRADA LESNAR'A LOW BLOW! Rhea Ripley kahkahalar atarken Lesnar dizlerinin üstüne düşüyor. BU SIRADA MANSOOR DA ARKADAN MIZ'İ YAKALIYOR VE LIFTING ROLLING CUTTER! Hem Lesnar hem Miz yerdeler. Ringe tekrar giren Zeke ve Mansoor ayağa kalkmaya çalışan Lesnar'a ikili saldırıyorlar. Şimdi Zeke, Lesnar'ı kaldırıyor ve Book of Ezekiel vuruyor!

The+Book+of+Ezekiel+2.gif


Baalshamin ekibi ringde resmen cinayet işliyorlar. Şimdi Mansoor, Zeke'e sandalye getirmesini söylüyor. Lesnar'ın tekliflerini reddetmesine çok öfkeliler. Zeke ringden inip iki tane sandalye kapıyor. Birinci sandalyeyi Lesnar'ın kafasının altına koyuyor. Mansoor diğer sandalyeyi eline alıyor ve seyircilere bakıyor uzunca.Tüm arena "NO!" tezahüratları yaparken Mansoor sandalyeyi kaldırıyor ve Lesnar'a con-chair-t-


edge-adam-copeland-aew.jpg


NE? ADAM COPELAND GİRİŞTE! MANSOOR VE EKİBİ ŞAŞKIN ŞAŞKIN ONA BAKARKEN COPELAND KOŞARAK RİNGE GİRİYOR! Mansoor'a Spear için koşuyor- ama son anda duruyor çünkü Mansoor'un önüne Rhea Ripley geçiyor. Copeland son anda duruyorken Ripley onunla dalga geçiyor. Copeland gülüyor ve geri geri gidiyor

wwe-rhea-ripley.gif
edge-spear.jpg


Fakat son anda koşarak Ripley'e Spear vuruyor! Copeland acımadan Spear'ı vuruyor Ripley'e ve onun acı içinde kıvranmasına neden oluyor.

intro-1696444774.jpg


Fakat o Spear'dan kafasını kaldıramadan Mansoor ve Zeke onu yumruk darbeleriyle sersemletiyor. Şimdi Mansoor'dan çok sert bir superkick geliyor, Zeke de hareketi yiyen Edge'i tutuyor ve kaldırıp Lesnar'ın üstüne Powerslam vuruyor! Mansoor bu boşlukta yerde acı içinde yatan Ripley'nin durumuna bakıyor... AMA BİR TERSLİK VAR! SEYİRCİLERİN ARASINDAN KOŞARAK RİNGE GİREN VE ZEKE'İ İNDİREN BİRİSİ VAR!

Superkick.gif
Yakuza+Kick+2.gif


BU CHRIS BROOKES! GEÇTİĞİMİZ HAFTA BAALSHAMIN EKİBİ TARAFINDAN SALDIRIYA UĞRAMIŞTI! İlk önce Zeke'i indiriyor, sonrasında da ona doğru koşan Mansoor'u Yakuza Kick ile yere seriyor. Mansoor ve Zeke darbeleri yer yemez kendilerini ringin dışına atıyorlar ve Ripley'i de yanlarına çekip giriş kısmına kadar düşe kalka ilerliyorlar. Chris Brookes ringdeki Lesnar ve Copeland ile ilgilenirken The Miz'in kendine geldiğini ve öfkeyle Baalshamin ekibine kitlendiğini görüyoruz. Bu görüntülerle KICKOFF sonlanıyor.

furious-the-miz.gif


suIqaMK.jpeg



EC.jpg


PYROLAR PATLIYOR VE NO WAY OUT 2024 BAŞLIYOR!


kenny-omega.jpeg


Kenny Omega girişini gerçekleştiren ilk katılımcı! Seyircilerle ufak bir el tokuşturmalardan sonra çemberi iyice süzüp içeri giriyor.


00291-16822382747061-1920.jpg


Ve şimdi... Gunther! Girişini gerçekleştiren ikinci güreşçi oluyor. Çemberi ve içeride yerini almış Kenny Omega'ya baktıktan sonra o da konumlanıyor.


Entrance+4.gif


Former 2x World Heavyweight Şampiyonu geliyor! Alberto "El Patron" Del Rio! Bu gece PGW Championship için bu çemberde.


CM-Punk-Entrance-AEW-Revolution.png


THIS FIRE BURNS! CM Punk girişte! Çemberin içindeki tüm isimlerin odağı oluyor. Ringe girdikten sonra Alberto'nun kapısının önüne gidip bir süre onunla bakıştıktan sonra diğer katılımcının müziğini duyuyoruz.


samoa-joe-entrance.jpg


Samoa Joe! PGW'nun yeni ve iddialı isimlerinden biri. O da içeri girip yerini alıyor.


Val_Venis_bio.jpg


PGW Şampiyonu Val Venis! Bu gecenin odağı. Bir süredir elinde tuttuğu bu unvanla olan saltanatını korumak için bu gece karşısında beş adam var. Bunun farkında da görünüyor. İçeri girdikten sonra tüm güreşçiler hazırlanmış oluyor...


HA0HSc7.png


Gecenin özel hakemi... Mr. Berto! O da yerini alıyor ve maçın başlaması için her şey hazır!

6gCpepA.jpg


PGW Championship Chamber Match - Special Referee: Mr. Berto
Val Venis (c) vs. Alberto "El Patron" Del Rio vs. CM Punk vs. Gunther vs. Samoa Joe vs. Kenny Omega


Stomps.gif


Şampiyon maça başlıyor! Val Venis ve Samoa Joe başlıyor maça! İkili ringin merkezine doğru ağır adımlarla ilerliyor, yüz yüze geliyorlar. Bir süre sonra kafalarını havaya kaldırıyorlar ve bu dev kafese bakıyorlar. Tekrardan göz göze geliyorlar ve yumruklaşmalar başlıyor! Val'den yumruk, Joe'dan hemen karşılık... Val'den bir yumruk daha, Joe'dan karşılık gecikmiyor. Val'den bir yumruk, Joe'dan da aynı şekilde. Bunu birkaç kez daha tekrarlıyorlar ama üstün çıkan olmuyor. En sonunda Joe rakibine iplere gitmesini işaret ediyor. Val iplere koşuyor, iplerden sekiyor ve Shoulder Tackle yapıyor! Bu hareketin Joe bu hareketin etkisiyle biraz geriye savruluyor, hemen toparlanıyor ve o da iplere koşuyor. İplerden sekiyor ve bir Shoulder Tackle da Joe'dan geliyor. Val de yere devrilmiyor, Joe'ya iplere bir kez daha koşmasını işaret ediyor. Joe iplere koşuyor, arkasından Val de koşuyor. Joe iplerden sekiyor, arkasına dönüyor ve arkasına döner dönmez Val'in Clothesline'si ile karşılaşıyor. Joe yerde, Val rakibinin üstüne geçiyor ve ona yumruklar atmaya başlıyor. Ground Punches geliyor! Bir süre sonra rakibinin üstünden çekiliyor, ayağa kalkıyor. Ayağa kalktıktan sonra rakibine üst üste darbeler vermeyi sürdürüyor, rakibine tekmeler atmaya başlıyor! Bir süre sonra bundan da sıkılıyor (?) ve rakibini tekmelemeyi bırakıp tuş denemesinde bulunuyor. Mr. Berto vakit kaybetmeden saymaya başlıyor. 1...

4x3os20.jpg


Berto elini 2. kez vuracakken Kickout geliyor! Val rakibini ayağa kaldırıyor ve onu köşeye gönderiyor. Joe sırtını sert bir şekilde köşeye çarptıktan sonra oraya yaslanarak dinleniyor. Bu esnada Val'in o tarafa doğru koştuğunu görüyoruz. Corner Clothesline! Joe'dan karşılık olarak Corner Back Elbow geliyor! Val bu hareketin etkisiyle geriye savruluyor fakat hiçbir şey olmamışçasına tekrardan koşuyor rakibinin üstüne. Hayır, Joe eğilerek kurtuluyor fakat rakibini serbest bırakmıyor. Tek kolunu yakaladığı rakibine STJoe yapıyor! Val sırtını tutarak ayağa kalkıyor ve direkt rakibinin üstüne koşuyor. Joe'dan üstüne doğru koşan rakibine Overhead Belly to Belly Suplex geliyor! Val yerde sırtını tutuyor, bu esnada Joe'nun iplere koştuğunu görüyoruz. Joe iplerden sekiyor ve Jumping Knee Drop ile sonlandırıyor. Üstüne bir tuş denemesi geliyor, Berto sayıyor. 1... Kickout geldi. Val yuvarlanarak iplerin altından ringin dışına çıkıyor. Joe'nun da o tarafa gittiğini görüyoruz, yerdeki rakibini ayağa kaldırıyor ve onu zincirlere atıyor! Bu kadar da değil, saçından tuttuğu rakibinin yüzünü zincirlere yaslıyor ve ittiriyor! Ağh! Val acı çekiyor, haddi hesabı yok bu acının! Joe intikam alıyor gibi! Aradan geçen sürenin ardından Joe rakibini bırakıyor, Val de hemen yere bırakıveriyor kendisini. Joe onu ayağa kaldırıyor ve iplerin üstünden ringin içine geri gönderiyor. Joe iplerin arasından ringe girmek yerine köşeye tırmanıyor, rakibinin ayağa kalkmasını bekliyor. Bir süre sonra Val ayağa kalkıyor ve Joe'dan Diving Leg Lariat geliyor! Üstüne tuş denemesi gelmiyor, iplere doğru koşan bir Joe var. İplerden sekiyor ve rakibine Running Senton yapıyor!

Corner+Punches.gif


Başarısız! Val dizlerini kaldırıyor ve Joe onun dizlerinin üstüne düşüyor. Joe acı içinde sırtını tutuyor, Val'in ise iplere doğru süründüğünü; iplerden destek alarak ayağa kalktığını görüyoruz. Rakibinin ayağa kalkmasını bekliyor, Joe fazla geçmeden ayağa kalkıyor. Val rakibini tutuyor ve ona Russian Leg Sweep yapıyor! Durmak yok, iplere doğru koşuyor. İplerden sekiyor ve Running Elbow Drop yapıyor! Hemen ayağa kalkıyor ve bir Elbow Drop yapıyor! Ayağa kalkıyor ve bir Elbow Dro... Bir saniye! Atlamak yerine gözünü Top-rope'ye dikiyor. İplerin arasından ringin dışına çıktıktan sonra direkt Top-rope'ye çıkıyor. Ayağa kalktıktan sonra kısa süreli bir dans ediyor ve atlıyor. Diving Elbow Drop geliyor! Val'den Elbow Drop Combo geldi! Hemen tuşa gidiyor, Berto da saymaya başlıyor. 1... 2... Kickout geliyor! Val sıradaki hamlesini düşünerek ayağa kalkıyor, kollarını yanlarına koyarak dinleniyor. Joe ufak ufak ayağa kalkıyor, Val bunu hızlandırarak rakibini köşeye gönderiyor. Sonrasında kendisi de o noktaya gidiyor ve ona yumruklar atmaya başlıyor. Üst üste, art arda yumruklar atarak rakibini yıprattıktan sonra asıl planına geçiyor. Onu kaldırıyor ve Turnbuckle Pad'ine oturtuyor! Bunu yaptıktan sonra acı içinde sırtını tutuyor, Rakibinin bacaklarını iplerin üstünden geçirdikten sonra kendisi de Second-rope'ye çıkıyor. Rakibinin kolunu, kendi omzuna aldıktan sonra Superplex yapıyor! Bir saniye, onu havalandıramıyor. Bu sırada ekranımızda sayaç çıkıyor, seyirciler de eşlik etmeye başlıyorlar. (10! 9! 8! 7! 6! 5! 4! 3! 2! 1! 0!) Kamera kuş bakışına dönüyor ve kafesin köşelerinde yer alan platformlarda zamanla yer değiştiren ışıklar çıkıyor. Bir süre sonra o isimde duruyor ışık. O isim ise...

3Tu2vZB.jpg


Üçüncü katılımcı: Gunther

Throw+to+the+Corner+%252B+Running+Corner+Thump+%252B+CCS+Enzuigiri.gif


Gunther'ın platformu açılıyor! Hızla dışarısına çıkıyor ve iplerin arasından geçtikten sonra ringe giriyor. Direkt Val'in, Joe'yu ringin matıyla buluşturma girişiminin olduğu köşeye gidiyor. Val'in bacaklarının arasından geçtikten sonra onu alıyor! Ringin ortasına kadar götürüyor ve Folding Powerbomb yapıyor! Tuşa gidiyor, Berto sayıyor. 1... 2... Kickout geldi. Gunther arkasına dönüyor, Joe'dan Big Boot geliyor! Gunther hızla ayağa kalkıyor ve Joe'dan bir Big Boot daha geliyor! Gunther bu hareketten sonra köşeye gidiyor, oturur pozisyonda sırtını köşeye yaslanıyor. Joe o bölgeye doğru giderek Corner Facewashes yapıyor. Sırada ne var? Val! Joe onu ayağa kaldırıyor ve köşeye gönderiyor. O tarafa doğru koşuyor ve Running Corner Thump yapıyor! Sonrasında bir adım ileriye gidiyor ama o da ne? CCS Enzuigiri geldi! Mükemmel bir CCS Enzuigiri ile yere seriyor Val'i. Tuşa gitmek yerine rakibinin ayağa kalkmasını bekliyor, Val ayağa kalkıyor ve mükemmel bir Sit Down! Sit Down geldi! Joe hemen rakibinin üstüne geçiyor, hakem de saymaya başlıyor. 1... 2...

q8FeH9n.jpg


KICKOUT! Neredeyse bitiyordu, neredeyse! Val ayağa kalktığında ise onu köşeye yaslıyor. Val'i Second-rope'ye oturtuyor ve... MUSCLE BUSTER POZİSYONUNA ALIYOR ONU! FOLDING POWERBOMB VE SIT DOWN ÜZERİNE MUSCLE BUSTER MI... ŞAMPİYONUN BAŞI BÜYÜK BELADA! JOE RAKİBİNİ RİNGİN ORTASINA GETİRİYOR VE HAREKETİNİ TAMAMLIYOR!

Fire%20Thunder.gif


Yok artık daha neler! Gunther'dan Shotgun Dropkick geliyor! Shotgun Dropkick ile yere seriyor rakibini! Joe yerde, Val de! Gunther onu hemen ayağa kaldırıyor ve ne? Joe'yu havaya kaldırıyor ve Fire Thunder'ı vuruyor! Fire Thunder yaptı ve bu başarılı oldu! Joe yerde hareketsiz bir şekilde uzanıyor, Gunther de ayağa kalkabilmiş değil. Sırtını tutuyor, yüzüstü uzanarak. Sonrasında sürükleniyor ve tek elini rakibinin üstüne atıyor, Berto saymaya koyuluyor direkt. 1... 2...

3!

Elenen: Samoa Joe Eleyen: Gunther

56mra4s.png


Joe maçın dışında! Hakemler onu kafesten çıkarıyorlar, diğer tarafa döndüğümüzde... Val, Gunther'ı hızla ve aniden yakalıyor ve onu Ring-post'una fırlatıyor! Acı içerisinde omzunu tutuyor Gunther, Val de ayağıyla iterek onu ringin dışına gönderiyor. Kendisi de iplerin arasından ring dışına çıkıyor, yerdeki rakibini kaldırıyor ve onu CM Punk'ın olduğu platforma doğru götürüyor. Kafasını Punk'ın bulunduğu platformun camına vuruyor! Durmuyor ve bir kez daha vuruyor! Punk gülerek onları izliyor, Val'in de yüzünde bir gülme ifadesi var. Val rakibini biraz geriye çektikten sonra... Rakibine Brainbuster yapacak, üstelik çeliğin üzerinde! Gunther havada, Val rakibini çeliğe vurmak üzere. Delayed Brainbuster başarılı olmuyor, Gunther bir şekilde kurtulmayı biliyor ve rakibinin arkasına iniyor. Val direkt arkasına dönüyor, Gunther'den rakibinin karnına bir tekme ve hemen üstüne bir de DDT!

Michael Cole: Oh my god!

JBL: Bu acıtmış olmalı!

Chop.gif


Val yerde öylece yatıyor, Gunther ise kısa süreli bir dinlenmenin ardından ayağa kalkıyor. Val'i ayağa kaldırıyor ve iplerin arasından ringin içerisine geri sokuyor. Kendisi de ringin içine giriyor. Rakibinin ayağa kalkmasını bekliyor, Val ayağa kalkıyor ve Val'den dehşet verici bir şiddette Chop geliyor! Kulaklarda yankılanıyor o ses! Val kendisini yere bırakıyor, Gunther saçından tutarak onu doğrultuyor ve bir Chop daha vuruyor! Zavallı Val, göğsü kıpkırmızı olmuş durumda! Ciyaklıyor desek yalan olmaz! Ekranımızda bir kez daha sayaç çıkıyor, seyirciler de eşlik etmeye başlıyorlar. (10! 9! 8! 7! 6! 5! 4! 3! 2! 1! 0!) Kamera kuş bakışına dönüyor ve kafesin köşelerinde içinde güreşçi olan 3 platform arasında zamanla yer değiştiren ışıklar çıkıyor. Bir süre sonra o isimde duruyor ışık. O isim ise...

Dördüncü katılımcı: Kenny Omega

Slingblade.gif


Kenny Omega! Kenny'nin platformu açılıyor ve hemen dışarı çıkıveriyor. İplerin arasından ringe giriyor, rakibinin üstüne doğru koşuyor. Gunther'den Lariat! Hayır, Kenny eğilerek bundan kurtuluyor fakat koşmayı sürdürüyor. Karşısında yer alan iplere varıyor, oradan sekiyor ve Big Boot yapıyor! Gunther bu hareketin etkisiyle iplere kadar savruluyor, iplerden sekiyor ve Kenny'den bu sefer de Kitchen Sink geliyor. Yere düşen Gunther, hızla köşeye yerleşiyor. Kenny hemen onun karşısında bulunan köşeye geçiyor ve koşmaya başlıyor. Kenny'den Jumping Back Elbow geliyor! Gunther yüzünü tutuyor, ne? Kenny arkasına döndüğünde Val'i görüyor. Kendisine doğru koştuğunu ve Big Boot yaptığını görüyor, Kenny eğiliyor ve Val'in yaptığı hareket, Gunther'e geliyor, Corner Big Boot! Val hemen arkasına dönüyor, Kenny onu iplere gönderiyor. Hayır! Val onu iplere gönderiyor, Kenny iplerden sekiyor ve Val'den Big Boot geliyor! Başarılı değil, Kenny yerde kayarak hareketten kurtuluyor ve rakibinin arkasına geçiyor. Val'in arkasına döndüğü esnada Kenny ayağa kalkıyor ve rakibine Dropkick yapıyor. Val yere devrilecekmiş gibi oluyor, o esnada Kenny iplere koşuyor. İplerden sekiyor ve Slingblade yapıyor! Val bu hareketin ardından yerde oturur pozisyona geçiyor, Kenny koşuyor ve bir de Penalty Kick yapıyor! Hemen üstüne bir tuş denemesi, Berto saymaya başlıyor. 1... 2...

Kickout geldi! Kenny maçın temposunu aşağıya çekmek istemiyor, yerdeki Gunther'ın yakın olduğu köşeye doğru gidiyor. O köşenin Second-rope'sine çıktıktan sonra atlıyor, Diving Frankensteiner! Ne? Gunther takla atmadı, yok artık! Kenny için endişelendirici gelişme! Çünkü bu pozisyon Powerbomb pozisyonu. Kenny başını sağa sola sallıyor, yapmamasını istiyor ama nafile. Gunther'den Folding Powerbomb geliyor ama tuşa gitmek yerine rakibine Boston Crab yapıyor! Boston Crab geldi! Kenny öyle bir bağırıyor ki neredeyse boğazı patlayacak! Korkunç bir acı çektiğini rahatlıkla anlayabiliyoruz! Uzun bir süre geçiyor, rakibinin ağırlığından dolayı iplere ilerleyemeyen Kenny, elini havaya kaldırıyor... Val'den Gunther'e Running Forearm Smash geliyor! Gunther yere yığılıyor! Val bunu neden yaptı? Bu çok anlamsız! Val gülüyor, sonrasında iplerin arasından geçip ringin dışına çıkıyor. Orada oyalanmadan Top-rope'ye çıkıyor ve ayağa kalkıyor. Dans ediyor! Tam da atlayacak gibi oluyor ki... Bir saniye, bu adam ne yapıyor? Arkasına dönüyor, bu Alberto Del Rio'nun içerisinde bulunduğu platform. Alberto'nun platformunun üstüne çıkıyor, oradan atlayacak! Bu adam kafayı sıyırmış olmalı! Çok yukarı, çok yüksek! Platformun tepesinde ayağa kalkıyor ve yerde yatan Gunther'in üstüne atlıyor. CUM SHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT! Val acı içinde karnını tutuyor fakat bir süre sonra ayağa kalkıyor. Kenny'nin koluna giriyor ve onu ayağa kaldırıyor. Yerdeki Gunther'e V-Trigger yapmasını söylüyor. Kenny iplere yaslanıyor, Val; Gunther'i onun karşısındaki iplere yaslıyor. Bir takım gibi, anlaşmışlar gibi hareket ediyorlar. Herkes hayret içerisinde!

V-Trigger+11.gif


KENNY KOŞMAYA BAŞLIYOR VEE... V-TRIIIIIIIIIGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!! CUM SHOT ÜSTÜNE V-TRIGGER!!! GUNTHER BİTMİŞ DURUMDA! ŞİMDİ İSE TUŞA GİDİYORLAR, GUNTHER'İN BİR BACAĞINI KENNY; DİĞER BACAĞINI DA VAL TUTUYOR VE BU İKİLİ BİRLİKTE TUŞA GİDİYOR. BERTO EĞİLİYOR VE SAYMAYA BAŞLIYOR, SEYİRCİLER DE EŞLİK EDİYORLAR BU SAYMAYA. 1... 2...

3!

gunther-october-17-a.jpg


Elenen: Gunther Eleyen: Val Venis & Kenny Omega

Bitmiştir! Gunther de maçın dışında, Val ile Kenny'nin işbirliği sonucunda bu maçın dışında kalıyor. Hakemler Gunther'i yavaş yavaş dışarı çıkarıyorlar, bu sırada gözler Kenny ve Val'e dönüyor. Lock-up'a giriyorlar ve üstün çıkan Val oluyor, rakibini Headlock'a bağlıyor. Rakibinin kafasını sıkıştırıyor, Kenny rakibinin sırtını iplere yasladıktan sonra iplerden destek alarak onu karşı tarafa gönderiyor. Val iplerden sekiyor ve Clothesline yapıyor! Kenny eğildi, iplere koşuyor. İplerden sekiyor ve Val'den Spinebuster geliyor! Val'den bir tuş denemesi geliyor, hakem saymaya başlıyor. 1... 2... Kickout geldi! Val ayağa kalkıyor, rakibini kaldırıyor. Onu iplere kadar götürüyor ve iplere yaslıyor. Karşısında yer alan ipe doğru koşuyor, iplerden sekiyor ve Kenny'e Big Boot yapıyor! O da ne? Kenny en üstteki ipi aşağıya doğru çekerek eğiliyor ve Val'in iplerin üstünden çeliğin üstüne düşmesine yol açıyor. Val sırtını tutarak yerde uzanıyor, Kenny ise ringin dışına çıkmadan Top-rope'ye tırmanıyor. Ayağa kalkıyor ve Val'in üstüne doğru atlıyor, Frog Splash geldi! Bu oldukça acı vericiydi! Val sürüklenerek Gunther'in çıktığı platformun camına yaslanıyor. Kenny elini silah yapıyor, sonrasında koşmaya başlıyor. NEEEE? V-TRIGGGGGGGGEEEEEEEEEEEEEER!!!!!!!!!!! CAM KIRILDI! GUNTHER'İN ÇIKMIŞ OLDUĞU PLATFORMUN CAMI KIRILDI! (HOLY SHIT! HOLY SHIT!) Kenny zar zor ayağa kalkıyor ve Val'i ayağıyla iterek platformun dışına itiyor. Sonrasında tuş, Berto sayıyor. 1... 2...

R5qGpi5.jpg


YUH! KICKOUT! Bu arada ekranımızda bir kez daha sayaç çıkıyor, seyirciler de eşlik etmeye başlıyorlar. (10! 9! 8! 7! 6! 5! 4! 3! 2! 1! 0!) Kamera kuş bakışına dönüyor ve kafesin köşelerinde içinde güreşçi olan son 2 platform arasında zamanla yer değiştiren ışıklar çıkıyor. Bir süre sonra o isimde duruyor ışık. O isim ise...

Beşinci katılımcı: Alberto Del Rio

Tilt+A+Whirl+Backbreaker.gif


ALBERTOO! Direkt platformundan dışarı çıkıyor, Kenny'nin üstüne doğru gidiyor. Bu ikili üst üste yumruklar atıyorlar birbirlerine! Yorgun olan Kenny sönük kalıyor ve Alberto üstün çıkıyor. Sonrasında Kenny'i saçından çekerek götüyor ve az önce kendisinin çıktığı platformun içine rastgele gönderiyor! Kenny yerde! Alberto yerdeki Val'i ayağa kaldırıyor. Onu iplerin arasından ringe sokuyor, sonrasında kendisi de ringin içerisine giriyor. Rakibini köşeye kadar götürüyor. Onun kafasını bir kez Turnbuckle Pad'ine vurduktan sonra kaldırıyor Top-rope'ye! Kendisi de Second-rope'ye çıktıktan sonra Inverted Superplex yapıyor! Kısa süre içerisinde toparlanan Alberto, rakibini çeviriyor ve tuşa gidiyor. Berto sayıyor, 1... 2... Kickout geldi! Alberto iplerin arasından geçiyor, sonrasında Top-rope'ye çıkıyor. Ayağa kalkıyor ve bir de Diving Senton yapıyor. Ayağa kalkar kalkmaz Kenny'nin Crossbody'si ile karşılaşıyor. Bu beklenmedik Crossbody'nin üstüne, Berto sayıyor. 1... Kickout geldi, Alberto rakibini üstünden atıyor. Kenny direkt iplere koşuyor, iplerden sekiyor ve Superkick! Kenny bu hareketin etkisiyle tek dizinin üstünde duruyor, Alberto birkaç adım geriledikten sonra bir de Enzuigiri yapıyor! Hiç durmuyor, Kenny'i saçından tutarak ayağa kaldırdıktan sonra onu iplere gönderiyor. Kenny iplerden sekiyor ve çok sert bir Titl-a-whirl Backbreaker geliyor! Alberto tuşa gidiyor, hakem sayıyor. 1... 2...

Big+Package.gif


Kickout geldi! Alberto ring matına sertçe bir yumruk attıktan sonra ayağa kalkıyor. Rakibinin de kalkmasını bekliyor fakat onun yavaşlığına tahammül edemeyip saçından çekerek kaldırıyor. Onun arkasına geçiyor ve German Suplex yapıyor! Bir saniye, bir saniye! NO SELL! Kenny'den NO SELL!! KOŞMAYA BAŞLIYOR VE ALBERTO'YA REVERSE SHINING WIZARDS YAPIYOR! Beklenmedik bir darbe ile karşılaşan Alberto ensesini tutuyor sakatlanmışçasına. Kenny ayağa kalkıyor, Val ayakta. Kenny ona doğru koşuyor ve Back Body Drop geliyor! Kenny çeliğe fena düştü! Şimdi Val, Alberto'ya doğru gidiyor ve onun yanı başında taunt'unu yapmaya başlıyor. Aradan belli bir süre geçiyor ve... Alberto kalkıyor, Val onu direkt yakalıyor ve Spin-out Powerbomb ile yere seriyor onu! Bu hareketin ardından tuş denemesinde bulunmak yerine ayağa kalkıyor. Alberto'yu kaldırıyor ve bu sefer de Big Package yapıyor! Bu sefer tuşa gidecek mi, hayır! Top-rope'ye çıkıyor! Ayaüa kalkıyor, dansını yapıyor ve atlıyor. CUUUUM SHOOOOOOOT!!! TUŞ! BERTO SAYIYOR! 1... 2...

KICKOUT! ALBERTO ATTI! Val ayağa kalkıyor, iplerin arasından ringin dışına çıkıyor... Kenny'den ortanca ipe tekme! Val acı içinde yere seriliyor. Kenny saçından tuttuğu rakibini oturur pozisyona geçirdikten sonra geriliyor. Sonrasında koşmaya başlıyor ve Penalty Kick yapıyor! Durmuyor, üstüne bir de Double Foot Stomp! Kenny şimdi ringin içine giriyor, Alberto'ya gidiyor. Ne? Ani bir Roll-up! Aniden Roll-up'a bağlıyor onu! Berto hızla eğiliyor ve saymaya başlıyor. 1... 2... Kickout geldi. Bırakıyor, Kenny ters takla atarak kurtuluyor. Alberto da ayakta, Kenny iki dizinin üstünde ve Superkick! Yere serildi! Üstüne onu kaldırıyor ve köşeye gönderiyor. Sonrasında ona doğru koşuyor ve Enzuigiri! Bir hamle daha yükleniyor... Taunt yapıyor, Kenny ayağa kalkıyor ve Cross Armbreaker! Cross Armbreaker geliyor! Kenny çırpınıyor, acı çekiyor. Yüzü ekşimiş durumda! Elini havaya kaldırıyor!

Ve vuruyor, pes ediyor!

Elenen: Kenny Omega Eleyen: Alberto Del Rio

Ve son! Ekranımızda bir kez daha sayaç çıkıyor, seyirciler de eşlik etmeye başlıyorlar. (10! 9! 8! 7! 6! 5! 4! 3! 2! 1! 0!) Kamera kuş bakışına dönüyor ve yer değiştiren ışıklar direkt platformların içerisinde güreşçi bulunduran tek platformda duruyor. Bu CM Punk'ın platformu! Punk'ın platformu açılıyor!

Son katılımcı: CM Punk

y1fX1bZ.jpg


PUNK'IN DA PLATFORMU AÇILDI! HERKES İÇERİDE! PUNK DIŞARI ÇIKMAZ TEK DİZİNİN ÜSTÜNDE ÇÖKÜLÜ OLAN, VAL'E YUMRUK ATIYOR! VAL YERDE! Punk iplerin arasından ringe giriyor ve direkt Alberto'nun üstüne doğru giderek yumruklaşmayı başlatıyor. Birbirlerine neredeyse nefes almadan yumruklar savuruyorlar. Punk üstün, Alberto sersemliyor. Punk'tan Roundhouse Kick! Alberto yerde, Punk direkt köşeye çıkıyor. Ayağa kalkıyor ve taunt'unu yapmasının ardından atlıyor, Diving Elbow Drop! Bunun üstüne tuşa gitmiyor ve ANACONDA VISSSEEEEEEE! NE? OLACAK İŞ DEĞİL? ALBERTO ANACONDA VISE GİRİŞİMİNİ ARMBREAKER'E ÇEVİRDİİ!! PUNK TER DÖKMEYE BAŞLADI! ALBERTO FENA HORTLADI! PUNK KORKUNÇ BİR ŞEYLE BAŞBAŞA!

RR6iVg1.jpg


DİĞER ELİNİ YUMRUK YAPIYOR VE YUMRUK ATIYOR! ALBERTO'NUN KAFASINA YUMRUKLAR ATARAK SIYRILIYOR BU HANDİKAPIN İÇERİSİNDEN! İKİSİ AYNI ANDA KALKIYORLAR, ALBERTO RAKİBİNİN ÜSTÜNE DOĞRU KOŞUYOR, PUNK SIRTINA ALDI VE GTS! ALBERTO YERE DÜŞMÜYOR, GERİYE SAVRULUYOR. O DA NE? ARKASINDA VAL VENIS VAR! İMZA HAREKETLERİNDEN OLAN SPIN-OUT POWERBOMB'UNU YAPIYOR? OH MY GOD! ALBERTO'YU PUNK'IN ÜZERİNE ATTI! PUNK BUNU HİÇ BEKLEMİYORDU! VAL KAHKAHA ATIYOR! VAL, ALBERTO'YU BİTİRMEK YERİNE PUNK İLE İLGİLENİYOR. DİREKT KÖŞEYE ÇIKIYOR. BU BİLMEM KAÇINCI CUM SHOT'U OLACAK... PUNK'IN ÜSTÜNE ATLIYOOR! CUM SHOOOOOOOOOT!! TUŞ! BERTO HEMEN SAYIYORR! 1... 2... OLMADI! KICKOUT! TEMPO ÇOK YUKARIDA! VAL DİREKT RAKİBİNİ KALDIRIYOR, İPLERİN ÜSTÜNDEN RİNGİN DIŞINA ATIYOR! SONRASINDA İPLERİN ARASINDAN RİNGİN DIŞINA ÇIKIYOR. PUNK'TAN ANİ BİR ÇIKIŞ! GUILLOTINE CHOKE! VAL GÜÇTEN DÜŞER GİBİ OLUYOR AMA KURNAZLIĞI İLE BU İŞTEN SIYRILIYOR, KOŞUYOR VE PUNK'IN SIRTINI ZİNCİRLERE VURUYOR! GERİLİYOR VE BİR KEZ DAHA YAPIYOR! PUNK ONU TAMAMEN BIRAKIYOR, VAL'DEN BEAR HUG! BEAR HUG! PUNK BAĞIRIYOR ACI ACI! ARADAN BELLİ BİR SÜRE GEÇİYOR, PUNK'TAN DİRSEK HAMLELERİ... VAL BIRAKMIYOR, AMA ZİNCİRLERE YAKLAŞIYOR. PUNK AYAKLARINI ZİNCİRLERE GEÇİRDİKTEN SONRA ONUN ÜSTÜNDEN İNİYOR VE ZİNCİRLERE ASILI KALIYOR VE HATTA BİRAZ YUKARI TIRMANIYOR. VAL YÜZÜNÜ TUTARAK DOĞRULURKEN PUNK KENDİSİNİ AŞAĞIYA BIRAKIYOR! SUICIDE PLANCHAA!! İKİSİ DE YERDE! ZAMAN ALBERTO ZAMANI! HEMEN ORAYA GELEN ALBERTO, PUNK'I KALDIRIYOR VE RİNGE SOKUYOR. SONRASINDA KENDİSİ DE GİRİYOR. SİNİR BOŞALMASI YAŞIYOR! ÖFKE KRİZİ BU! ALBERTO'DAN İSTEMSİZCE GÖZYAŞLARI GELİYOR! RAKİBİNİN KALKMASINI BEKLİYOR, PUNK KALKIYOR VE BACK SUPLEX! PUNK AYAKLARININ ÜSTÜNE DÜŞÜYOR, ALBERTO ARKASINA DÖNÜYOR. GTS! PUNK'TAN GTS!

Rolling+Cross+Armbreaker+1.gif


HAYIR! ALBERTO BUNU CROSS ARMBREAKER'E EVİRDİ! BU ADAM TAM BİR YILAN! AAAAĞH! KOLUNU ÇIKARACAK YERİNDEN! PUNK ACI İÇERİSİNDE! BU ESNADA RİNG DIŞINDA VAL'İN RİNGE GİRDİĞİNİ GÖRÜYORUZ. PUNK ELİNİ HAVAYA KALDIRIYOR... TEKMELER! RASTGELE TEKMELER SAVURUYOR! TÜM TUŞLARA RASTGELE BASIYOR! BUNU YAPARAK KURTULUYOR AMA KURTULMUŞ DEMEK DOĞRU DEĞİL, DEVREDE VAL VAR! YERDEKİ PUNK'I TEKMELİYOR! ONU KÖTÜ BİR DURUMA SOKUYOR. SONRASINDA VAL'İN SADECE BEKLEDİĞİNİ GÖRÜYORUZ. ALBERTO'NUN AYAĞA KALKMASINI BEKLİYOR. ALBERTO AYAKTA AMA VAL SALDIRMIYOR?

153fa-16246303084598-800.jpg


Val Venis: Şu anda bana karşı öfke duyuyor olabilirsin, bunu anlayabiliyorum. Ama bunu daha sonra kendi aramızda çözebiliriz.

Alberto Del Rio: Ne demeye çalışıyorsun, cabron?

Val Venis: Cabr... Her neyse. Bu geceyi bir NOW militanın zaferine dönüştüremeyiz. Bu gece NOW'un galibiyetine dönüşmemeli. PGW için bunu yapmak zorundayız!

Alberto tereddüt ediyor. İkisi de ayağa kalkmakta olan Punk'ı seyrediyor. Alberto acayip kararsız durumda. Her şeye rağmen kafasını sallıyor ve onaylıyor. Bu saatten bu maç onlar adına NOW vs. PGW'yi ifade ediyor! Alberto, Punk'ın kalkışını hızlandırmak adına onun yanına gidiyor.

NEY? VAL KOLUNDAN ÇEKEREK ONU KENDİSİNE ÇEVİRİYOR! HİÇ VAKİT KAYBETMEDEN BIG PACKAGEEEEEE! BIG PACCCCKKKKKAAAAAGGGGEEEE!! BIRAKMIYOR, KULE KURUYOR VE BERTO SAYIYORRR! 1... 2...

3!

Elenen: Alberto Del Rio Eleyen: Val Venis

fcSZZDv.jpeg
Alberto-Del-Rio-3-1.jpg


Val Venis: Bu Civil War'un intikamıydı seni piç kurusu! Ne sandın? Seninle tarafta olacağımı sanacak kadar malsın. Bunu yapmak benim doğamda var!

Alberto Del Rio: Seni orospu çocuğu!

intro-1690990793.jpg


Alberto, Val'in üstüne gitmeye çalışıyor! Onun üstüne yürümeye çalışıyor! Saldırıyor! Val kahkaha atarak geriye çekiliyor. Berto arada! Maçın hakemi Berto araya giriyor! Alberto'nun saldırmasını engelliyor ve tabiri caizse ona blok oluyor! Alberto sıyrılmaya, saldırmaya çalışıyor ama Berto'dan hiçbir şekilde geçit yok! Alberto, Berto'nun makamıyla ilgilenmeden onu itip, çekiştirmeye başlıyor. Ondan kurtulmaya çalışıyor ama Berto buna fırsat tanımama konusunda kararlı! Bu itişme-kakışmanın sonu görünmüyor, Berto ring dışındaki hakem topluluğuna işaret ediyor ve destek istiyor! Arka alandan gelen bir ekip var! Koşuyorlar! İş güvenlik boyutuna yansıdı! Maçın güvenliğine bir tehdit olarak görülüyor Alberto! Arka alandan görevlilerin geldiğini gören Berto, olayın yarattığı haz, heyecan ve ayların intikamı olarak Alberto'yu itiyor! Alberto reaksiyon bile gösteremeden kafesin içine hızla giriyorlar ve Alberto'nun sağlı sollu tutarak kafesin dışına alıyorlar. Bu görevli grubunun şefi Berto'ya gidiyor ve talimat istiyor.

Mr. Berto: Onu arenanın dışına götürün!

Berto, yaka paça arka alana götürülen Alberto'nun gidişini izliyor. Bu esnada kameralar Val'e dönüyor. Arkasında kalan Punk'a dönmesiyle yüzünün muştayla kavuşması bir oluyor! Yüzüne yedi! Hayır! Anlık bir refleks ile bundan kurtuluyor. Punk'ın karnına bir tekme! Punk eğilerek karnını tutuyor, bir taraftan elindeki muştayı çıkarıp bir kenara atıveriyor. Bu arada Val'den Big Package geliyor! Berto bu olanları görmedi! Kameralar geriye sarıyor, Punk bu muştayı çizmesinin içine saklayarak maçın içine sokmuş! Bu muşta, son haftalık şovda Val'in kullandığı muşta! Bunun bir önemi yok! Berto tekrar maça odaklanıyor, Val iplerin arasından ringin dışına ve oradan da Top-rope'ye çıkıyor. Sonrasında ayağa kalkıyor, dans falan yok! Bu iş dansla müzikle olmaz! Punk'ın girişimi onu çıldırttı!!! Val atlıyor! CUUUUUUUUUM SHOOOOOOOOOOOOOOT!!! TUŞA GİDİYOR, BERTO SAYIYOR. 1... 2...

Money+Shot.gif


Durdu. Eli havada! Bunu neyi ifade ediyor? Herkes şok içerisinde! Val çıldırıyor! Val kafayı yiyor! Ring matını yumrukluyor! Resmen kendisini yırtıyor! Berto'ya bağırıyor! Sorunu anlamaya çalışıyor ama... Berto yerdeki muştayı gösteriyor!

Mr. Berto: Böyle bir sona izin veremezdim Val. Bu muştayı kullanarak bir avantaj elde edemezsin. Bu aradığımız, istediğimiz şey değil.

Val Venis: BU BENİM DEĞİL!

Mr. Berto: Buna son ver, bu senin geçen hafta kullandığın muşta.

Val Venis: Sen kafayı mı yedin, amına koyayım?! Ben bir şey yapmadım! Bu... Bu Punk'ın işi! Geçen şov yanına almış! Buna kanma, tuşu say! Tuşu say!

Mr. Berto: Üzgünüm, bunu yapa...

KENDİSİNE İFADE EDEMEYEN VAL, YAKASINA YAPIŞIYOR! MR. BERTO'NUN YAKASINA YAPIŞIYOR! NE YAPTIĞININ KENDİSİ BİLE FARKINDA DEĞİL! GÖZÜ DÖNMÜŞ DURUMDA! YAKASINA YAPIŞTI MR. BERTO'NUN!

AVvXsEgn7RBoRThC-XA5nwttPB0ZDEgPvF0KEVwSXNIqYh0NScVx4dNTOcvaWUUrEm76SnV-Ui8bHCKUqImV8TgOfywBvKHNt-RLmPZyBRuZymOL4YeeuLwhrx4fOBqUFEGwVm29Cy9Wp03gWw1iIj-yk8S8p0CGyUVV-S2qOqT0FFuNffNFATgaQdfVs_-O=w200-h113


BİR SANİYE, KOLUNDAN TUTARAK KENDİSİNE ÇEKİYOR VE ROUNDHOUSE KICK! BU PUNK! VAL YERE SERİLDİ! PUNK UYUMA TAUNT'UNU YAPIYOR. SONRASINDA VAL'İ KALDIRIYOR, SIRTINA ALIYOR. GO TO SLEEEEEEEEEEEEP!!!!!!! UYUUUUUU! KENDİSİNİ VAL'İN ÜSTÜNE ATIYOR! HAKEM BERTO SAYIYOR! 1... 2...

3!

Elenen: Val Venis Eleyen: CM Punk

KAZANAN VE YENİ PGW ŞAMPİYONU: CM Punk

cm-punk-aew-double-or-nothing.jpg


İNANILIR GİBİ DEĞİL! KABUS GERÇEK OLUYOR. VENIS'IN KABUSU GERÇEK OLDU, CM PUNK PGW KEMERİNİN YENİ SAHİBİ! BERTO BUNDAN ZEVK ALMASA DA KENDİSİNE DIŞARIDAN UZATILAN PGW KEMERİNİ ALIYOR VE PUNK'A TESLİM EDİYOR. SEYİRCİLER AYAĞA KALKIYOR. ARENANIN YARISI FAZLASIYLA NEŞELİYKEN DİĞER YARISININ GÖZÜNDE İNANILMAZ BİR ENDİŞE VAR. PGW'NUN İSMİNİ TAŞIYAN ANA KEMERİ ARTIK EN BÜYÜK PGW DÜŞMANININ ELİNDE.

Screen-Shot-2022-05-30-at-12.38.45-AM.jpg
qyp2248.png


CM Punk, PGW kemerine sıkı sıkı sarılırken Berto'nun mimiksiz bir şekilde ona baktığını görüyoruz. Sanki adaletli olanı yapmasına rağmen kemerin Punk'ın eline geçmesinden rahatsız gibi duruyor. Punk ise ona bakıyor ve gülümsüyor. Resmen Berto'ya gülümsüyor! Berto anlamsız bakışlarla ona bakıyor.

JBL: Humberto oyuna geldi. Adaletli olacağım derken çok büyük oyuna geldi. Bittik biz!

Michael Cole: Burada asıl mağdur Venis ve şu an bu konumda olmasını aklım almıyor. Val Venis kabusunda bile bu kadarını göremezdi.

mobileRESEM109298cm-punk-champ-aew.jpg


CM Punk: Sana söylemiştim Bret!

eWw88ZC.jpeg
cm-punk-annee-wwe-gache.jpg


Punk, kendisinin NOW macerasının baş rollerinden birisi olan Bret Hart'a da selam çakıyor. Şimdi PGW kemerini omuzuna sabitliyor ve yerdeki Val Venis'e bakıyor. Venis'in yerde yatmasına karşın yüzündeki nefreti rahatça görebiliyoruz. Ama bu bakışlarını Punk'a dikmiyor, onu görmüyor bile... Venis, sadece Berto'ya bakıyor. Berto ise keyfi kaçık, bir yandan da neler olduğunu anlayamamış bir şekilde Venis ve Punk'a bakıyor. Birkaç saniye sonra çemberin tamamen kalktığını görüyoruz. Punk ağır adımlarla ringden iniyor ve yüzünden gitmeyen o muzip gülümseme ile arka alanın yolunu tutuyor. Kamera ringi tekrar çektiğinde ayağa kalkmak için çabalayan Venis'i ve ona bakan Berto'yu görüyoruz. Berto ona kalkması için yardım edecekken birden dev ekranda oynayan maçın tekrarına gözü kayıyor. Ve maça muştayı Punk'ın soktuğu anı görüyor! Venis'in ise o darbeden kurtulup muştaya elini bile sürmediğini izliyor. Humberto dehşet içinde. Resmen başı dönercesine iplere tutunuyor. Adaletli olacağım derken yaptığı hata PGW'nun kaderini değiştirdi ve bu acı gerçeğin fazlasıyla farkında. Şimdi kendi kendine bir şeyler sayıklıyor...

pljdYdA.jpeg


Mr. Berto: Ben... Ben ne yaptım? Kahretsin.

Berto canı yanarcasına ettiği sözlerden sonra arkasını dönüp Val ile konuşmak istiyor.

Mr. Berto: Val, ben cidden bunu tah-

lAvrZwE.jpeg


AMA ARKASINI DÖNDÜĞÜ GİBİ MUŞTA! HUMBERTO KAFASINA MUŞTA YEDİ!

9y3hq9o.png
RrCVzBq.jpeg


VAL VENIS, PGW GENERAL MANAGER'INA MUŞTAYI GEÇİRDİ! ARENA BUZ KESİYOR!

HOLY SHIT
HOLY SHIT
HOLY SHIT

MR. BERTO YERE YIĞILIRKEN VAL VENIS'IN ONUN ÜSTÜNE ÇULLANDIĞINI VE DELİ GİBİ BAĞIRDIĞINI GÖRÜYORUZ. VENIS, TÜM NEFRETİYLE BERTO'YA SALDIRIYOR. RESMEN GENERAL MANAGER'I ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜS EDİYOR. VENIS CİNNET GEÇİRİYOR! PGW'DA BÖYLE BİR OLAYA İLK DEFA ŞAHİT OLUYORUZ. TÜM GÖREVLİLER RİNGE AKIN EDİP ONU BERTO'NUN ÜSTÜNDEN ALIYORLAR! VENIS'IN HALEN BAĞIRDIĞINI GÖRÜYORUZ.GİRİŞTEN KOŞA KOŞA GELEN BİRİSİ VAR!

tyler-bate-wwe.gif


BU PURE ŞAMPİYONU TYLER BATE! ABİSİNİ SAKİNLEŞTİRMEYE GELİYOR AMA BİR YANDAN RİNGE GİRER GİRMEZ DEHŞETE DÜŞÜYOR. ÖNCE YERDE YÜZÜ KAN İÇİNDE YATAN GENEL MÜDÜR BERTO'YA, SONRA TÜM BUNLARI YAPTIĞI İÇİN YAKA PAÇA RİNGDEN ÇIKARILMAYA ÇALIŞAN ABİSİ VAL VENIS'E BAKIYOR. AMA BU NORMAL BİR BAKIŞ DEĞİL ÇÜNKÜ BATE, VENIS'E BU YAPTIĞI ŞEYDEN DOLAYI HAYAL KIRIKLIĞIYLA BAKIYOR... Bu şok edici görüntüler eşliğinde zorunlu reklam arasına gidiyoruz.

suIqaMK.jpeg


Reklamlardan döndüğümüzde güvenlik görevlileri tarafından resmen arenanın dışına kadar götürülmüş Val Venis'i görüyoruz. Val en sonunda onlara bağırıyor ve sakin olduğunu, kendisinin gideceğini söylüyor. Venis çıkışa doğru ilerlerken bir yandan adrenalin patlamasından halen garip garip hareketler yapıyor.

8sv679l.gif


Val Venis: Gerçekten mi? Böyle mi bitecekti? Böyle... Bitmemeliydi. Ben Val Venis'im, ben PGW şampiyonuyu-

Acı bir kahkaha atıyor.

Val Venis: Şampiyonuydum. Artık öyleyim. Seni Meksikalı kevaşe... Hepsi senin yüzünden. Her şeyin içine sıçtın! Belki de o muştayı sikik boynuna vurmalıydım.

2aIU6A0.jpeg


Son cümlesini söyledikten sonra gülmeye çalışsa da kendini tutamıyor ve resmen kriz geçiriyor! O da yaptığı şeyin korkunçluğunun fazlasıyla farkında.

Val Venis: BANA NE YAPTIRDIN OROSPU ÇOCUĞU? BANA KENDİNİ ÖLDÜRTMEKTEN BAŞKA BİR ŞANS BIRAKMADIN! NEDEN AMINA KOYAYIM NEDEN? Ben bunu hak etmedim. BEN BUNU HİÇ HAK ETMEDİM!

u5gQ6NV.jpeg


?: VAL!

t575rt0.jpg


BU PGW'NUN CEO'SU THE ROCK! Venis şaşkın bakışlarla ona bakıyor. Rock ise yüzünde büyük bir nefretle Venis'e yaklaşıyor.

The Rock: Dakikalar önce bu şirketin genel müdürüne saldırdın. Bu yaptığın şeyin geri dönüşü olmadığını biliyorsun değil mi?

5wxincu.jpg
gfpfxuv.jpg


Venis bakışlarını kaçırırken Rock iyice ona kitleniyor.

The Rock: Kendini halen Jim Cornette'in veya Mr. O'Neil'ın yönetiminde sanmanın cezasını kariyerinle ödeyeceksin. Önümüzdeki ilk şov PGW'daki diğer arkadaşlarına bir ibret olacaksın. Bana kalırsa kendine iyilik yap, önümüzdeki cumaya kadar bana istifa mektubunu yolla. Emin ol böylesi senin için daha kolay olur.

Rock, geldiği yere ilerlerken Venis'in büyük bir hayal kırıklığıyla olduğu yerde kaldığını görüyoruz. Saniyeler sonra çıkışa doğru yürümeye devam ediyor ve kameralar da ringe dönüyor.

suIqaMK.jpeg



Entrance+2.gif
kJp8tr.gif


O İNANILMAZ TITANTRON TEKRARDAN SAHNEDE! Girişte bu maçın ilk katılımcısı Angelico ve yanında onun bu maçlık köşesinde duracak Drew McIntyre var. Angelico dans ede ede, gereğinden fazla rahat bir şekilde ringe ilerliyor. Drew ise fazlasıyla odaklı, Angelico'yu dürtüp düzgün davranmasını söylüyor. Angelico ringe girerken Drew ringin çevresinde yavaş adımlarla dolaşıyor.


OLOuLtF.jpeg


Starboy girişte ancak bu bizim tanıdığımız Wes Lee değil. Gözleri kıpkırmızı, kendisine baktığımızda hissettiğimiz tek şey öfke! Ocak ayından beri ilk defa elinde Money in the Bank çantası yok. O artık çantası olmayan bir MITB galibi. Bu trajik durumu ona yaşatan adamlardan intikamını almak için tek şansı bu maç. Wes, ringdeki Angelico'ya kitlenmiş bir şekilde ringe ilerliyor. Bu sırada ringin dışında ona bakan Drew ile bakışıyor. Drew ona hayal kırıklığıyla bakarken Wes onu umursamıyor ve ringe giriyor. Hakem son kontrolleri yapıyor. Wes'in, çantasına tekrar kavuşmak için savaşacağı o maç başlıyor!

Submission Match
Angelico vs. Wes Lee


Ring+Introduction.gif


Zil çalıyor ve iki adam birbirlerine bakıyorlar. Fakat bir gariplik var çünkü Angelico aniden Wes'e doğru ilerliyor ve bağırarak bir şey söylüyor?

Angelico: Çantanı doğurttuk, sıra seni doğurtmakta kankam.

Chop+%252B+Punch+%252B+Snapmare+%252B+Dropkick+To+The+Back+Combo.gif


ANGELICO DAHA CÜMLESİNİ BİTİREMEDEN WES'DEN CHOP + YUMRUK + HIZLI BİR SNAPMARE VE TAM SIRTININ ARKASINA DROPKICK! Angelico ne olduğunu anlamadan kendisini acı içinde yerde kıvranırken buluyor. Bu sırada Wes Lee'nin hıncını alamadığını görüyoruz. Deli gibi yerdeki Angelico'ya stomp darbeleri vuruyor. Angelico kalkmaya çalışsa da bunu başaramıyor. En sonunda Wes ona stomp vurmayı bırakıyor ve kalkmasını bekliyor... Şimdi kalkan Angelico'ya Running Forearm Combo! Angelico düşüp tekrar kalkıyor ve Wes Lee tarafından tekrardan yere seriliyor! Şimdi kendini zar zor köşelere atıyor Angelico. Wes Lee koşarak ona gelirken...

Corner+Running+Uppercut.gif
Corner+Syuri+Knee+to+Inside.gif


Angelico'dan ilk hareket geliyor- Corner Syuri Knee! Wes öfkesinden o tekmeyi ön göremiyor ve yere seriliyor. Angelico yediği dayaklardan sonra köşeye dayanmaya devam edip iyice soluklanıyor fakat ringin dışındaki Drew ona kilit bağlaması için bağırmaya başlıyor. Şimdi Angelico, apar topar Wes'in üstüne gidiyor ve Navarro '234!

Navarro+%2527234.gif


Angelico kilidi bağladı ancak çok büyük bir mallık yapıyor! Çünkü Wes'in diğer ayağı kilidin yapıldığı saniyede zaten ringin dışından sarıyor! Hakem bunu fark edip Angelico'ya killidi bırakmasını söylüyor. Drew ise ringin dışında kriz geçiriyor. Angelico güreş tarihinde bir ilke imza atıyor resmen.

0a5737b3ae0683d62299acacf42a6bc2.jpg


Drew McIntyre: GERİZEKALI ANGELICO! GERİZEKALI HERİF!

Angelico şaşkın şekilde ayaklanıp yaptığı hatayı telafi etmek adına Wes'i kaldırmak istiyor fakat Wes ona Headbutt'ı geçiriyor! Angelico yediği kafa darbesinden sonra sersemlerken Wes Lee ona Enzuigiri Kick vuruyor! Angelico yuvarlanarak ringin dışına doğru bırakıyor kendisini. Şimdi dışardaki Drew'un onun başına üşüştüğünü ve deli gibi azarladığını görüyoruz.

71d84001007a5278e7dfef097e341ce7.gif
Somersault+Plancha.gif


AMA WES RİNGDEN FIRLIYOR VE SOMERSAULT PLANCHA İLE ONLARIN ÜSTÜNE ATLIYOR- DREW ÇEKİLDİ! Angelico tekrardan yere yapışırken Drew, Wes'in dibine kadar ilerliyor şimdi. Hakem tüm dikkatiyle Drew'un maçı DQ ile bitirmesine neden olacak bir hareket yapıp yapmayacağına bakıyor.Fakat Drew, Wes'e dokunmuyor. Sadece ona bakış üstüne bakış atıyor. Wes ise onu iplememeye devam ediyor ve Angelico'yu ensesinden tutup tekrar ringe sokuyor, kendisi de peşinden giriyor.Fakat Wes, Drew yüzünden çok zaman kaybetti! Angelico o ringe girer kombo yiyor, Angelico tekme ve yumruk kombosunu yapar yapmaz Syuri knee ile Wes'i yere serecek darbeyi atıyor. Şimdi Wes'in yanına geliyor ve bağırıyor.

Combination+Strikes+%252B+Jumping+Syuri+Knee.gif
Navarro+%2527312.gif


Angelico: Bu sefer yapacağım Drew, izle.

Angelico bu sefer dikkatli davranıyor ve Wes'in iplere erişimini engelledikten sonra diğer bir kilidi olan Navarro '312'yi bağlıyor. Angelico hareketi sıkmaya başlıyor fakat Wes'in acı çekip çekmediğini anlayamıyoruz. Bir süre sonra elini kaldırıyor ve...

Grounded+Armlock.gif


Angelico'nun ayağını yumrukluyor! Angelico acı içinde bağırırken Wes hemen onun üstüne çullanıyor ve Grounded Armlock bağlıyor! Angelico acıdan bağırıyor!

Wes Lee: Pes et beyinsiz herif, kolunu kırmayayım.

Angelico ona cevap vermeyince Wes o kolu iyice sıkmaya başlıyor. Angelico çığlık çığlığa konuşmaya başlıyor.

tohi107.jpg


Angelico: ASTER'İ... ASTER'İ SİKEYİM WES. DEDENİ SİKEYİM. ÇANTANI S- DOĞRU GERÇİ ONU SİKELİ BAYA OLUYOR. HAYALLERİNİ ALDIK OĞLUM SENİN. SIRF BEKLEYEMEDİN DİYE. 1 AY SONRA CASH IN YAPACAKTIN LAN SEN... WRESTLEMANIA MAIN EVENT'INDE! GERİZEKALI! PEDER EN BAŞTA O GÜNÜ GÖRMÜŞ. SABREDEMEDİN... ŞİMDİ ÇANTASIZ KALDIN. ACINASI OROS-

BU LAFLARDAN SONRA WES LEE KİLİDİ SIKMAYI BIRAKIP ANGELICO'NUN KAFASINI TEKMELEMEYE BAŞLIYOR! CİNNET GEÇİRİYOR RESMEN. DELİ GİBİ TEKMELİYOR KAFASINI, ANGELICO'NUN KAFASINDAN KANLAR AKIYOR VE ÇOKTAN BİLİNCİ GİDİYOR! ANGELICO BAYILIYOR. HAKEM ZİLİ ÇALDI!

SRwyAfH.jpeg


Kazanan(?): Wes Lee

WWE-NXT-Wes-Lee-1.jpg


WES LEE MAÇI KAZANSA DA ÇANTASINA KAVUŞMA HAYALLERİNE VEDA EDİYOR! Wes Lee, maçın kurallarına göre galip ilan ediliyor fakat The Lodge'un ona çantayı vermesi için gereken şeyi yerine getiremiyor çünkü Angelico'yu pes ettiremedi! Onu tam anlamıyla döve bayıltmış oldu. Wes geçirdiği öfke krizinden dolayı olsa gerek öylece ringin ortasında yatıyor. Bir yandan yaptığı hatanın farkına varıyor olsa gerek çünkü gözleri doluyor.

Michael Cole: Çok yakındı! Çantasına kavuşmaya çok çok yakındı.

JBL: Yine kendi şansını kendi yok etti. Wes'in durumu git gide kötüye gidiyor Michael.

ql8fsym.gifv
l-intro-1665620930.jpg


Ringin kenarındaki Drew, yerde baygın yatan Angelico'yu kendine doğru çekip sırtına alıyor. Ringi terk etmeden ise cebine koyduğu o koparılmış kağıt parçasını Wes Lee'nin önüne atıyor. Wes Lee anlamsızca oradaki yazıyı okurken kamera zoom alıyor.

trynzcm.gifv


“Ah!" diye bağırdı Edmond, “sorgulanmaktan, bir kaçak olduğumun anlaşılmasından ve Marsilya’ya geri götürülmekten korkmasaydım yarım saat sonra bu gemide olabilirdim. Ne yapmalı? Ne demeli? Onları kandırmak için nasıl bir yalan uydurmalı?"

suIqaMK.jpeg


41adl16.jpg


Arka alanda kayıp çantanın sahibi Wes Lee var. Odasında öfkeli bir şekilde dönüp duruyor. Wes'in gözlerinin dolu olduğunu görüyoruz.

Wes Lee: Buraya kadarmış.

donal_logue_sons_of_anarchy_a_l.jpg


Wes Lee: Sen... Burada ne işin var?

Peder Petrus: Sana bakmaya geldim. Gidiyor musun?

Wes Lee: Kendimi daha fazla rezil edemem. Benden her şeyimi aldınız. Belki de haklısınızdır. Kaderimi gerçekleştirecek kadar bekleyemeyecek, sabırsız veledin tekiyimdir.

Wes Lee valizini çekiyor.

Peder Petrus: Angelico bugün çantanla ilgili söylediklerinde haklıydı. Patavatsızlığı belki de önemli cümleleri görmene engel oldu ama senin kaderinde gördüğüm şeyleri söyledi. Wes... Kaderinde gördüğüm gün Wrestlemania idi. Eğer sabredip bizi dinlemeye devam etseydin hayallerine 22 Haziran'da kavuşabilecektin. Onun haricinde deneyeceğin her cash-in, her bir fırsat anı olarak gördüğün şey hüsranla sonuçlanacaktı.

Petrus bakışlarını Wes'den çekip yere bakıyor.

Peder Petrus: Şimdi ise bu koca hayatımda ilk defa kaderini değiştirmiş bir adam görüyorum... Kaderini değiştirdin evlat. Her neyse, seni daha fazla tutmayayım.

Petrus, Wes'e elini uzatıyor. Wes bir süre tereddütte kalsa da, canı ne kadar sıkkın olsa da en sonunda onun elini sıkıyor. Fakat Peder'in onun eline koparılmış ve buruşturulmuş bir kitap sayfasını yerleştirdiğini görüyor. Peder odadan çıkarken Wes valizini sabitleyip o yazıyı okuyor.

“Bu Kontun göründüğü gibi bir adam olduğuna inanıyor musun?” “Açıkçası anneciğim, bu adamın pek çok tuhaf özelliğinin olduğunun farkındayım,” dedi Albert. “Ben Kont’ta, talihsizliğin ve felaketlerin damgalamış olduğu, kaderini dehasıyla yenmiş bir adam görüyorum.

qvtq6uo.jpg


Tam bu sırada içeri EC3 giriyor! Elinde büyük, kırmızı bir valiz var. Wes şaşkın bir şekilde ona bakarken EC3, elindeki valizi Wes'e yollayıp onun valizine el koyuyor. Ne olduğu anlaşılamazken odanın kapısı kapanıyor.

suIqaMK.jpeg



AVvXsEhyFmOQk_6pki3JwTkO-aNMiPq2ym_70_ws4f6N9e-3VF6fQCrJG5R2BhZ5e0KWADpC2EIUkMJrAvwcGU3CSGKcr-E1Uavo625gkn-s5fnYal761uiYVSTR2UQ7rL5E-pmAD7w1iuJXkldJK9YyiI3kKzoroe6gXXZ69DAkrNZPKilVkmMcFxQ-Ovqm=s320


Final Countdown! Bu gece Bryan için çok özel! buraya ilk gelişinde bu unvan için, Pure Championship için Bron Breakker'a karşı mücadele etmişti ve müthiş maç çıkarmasına rağmen kaybetmişti. Şimdi ise aynı unvan ve karşısında Tyler Bate. En başından beri Pure Championship tarafından kokusu alınan Bryan Danielson bu sefer başarabilecek mi?


Entrance+with+Title.gif


İşte karşınızda... Pure şampiyonu Tyler Bate! Bu unvanı Jey Uso'nun 112 günlük saltanatının hakkından gelerek bitirdiğini hatırlatmak gerek. Ama bunun dışında, bu gecenin onun için çok önemli olmasının sebebi birini bekliyor olması... VALENTINE. Ringdeki Bryan onu dostane bakışlarla seyrediyor. Tyler Bate, Royal Rumble 2024'de yaşadığı sekansın olduğu yere gidiyor ve koltuğun boş olduğunu görüyor. Koltuğa öylece baktıktan sonra avcuna tutuşturduğu bir kağıdı o koltuğun üzerine bırakıyor.

🎔 VALENTINE, my decline
Is so much better with you
VALENTINE, my decline

I'm always running to you 🎔

Ring+Introduction+with+Title.gif


Daha sonra kamera ona yaklaştığında "sonuna kadar umudumu kaybetmeyeceğim, gelmeni bekleyeceğim" diye sayıklayarak bariyerlere doğru elini uzatıp yavaş yavaş ayırdıktan sonra ringe giriyor ve turnbuckle'a çıkıp taunt atıyor. Bunu yaparken bile gözü halen o koltukta. Tyler Bate için bu gece o seyirci kızın gelmesi çok belirleyici.

Tyler Bate: VALENTINE!

Michael Cole: Özür dilerim. Seyirci kız değil, VALENTINE.

Handshake.gif


Bryan bu sekansın üzerine Tyler Bate'i alkışlıyor. Ona ve unvanına bir nevi gururla bakıyor desek yeridir. Hakem unvanı teslim aldıktan sonra gerek Bryan'ı gerek Bate'i anons ettikten sonra maçın başlaması için her şey hazır. Bryan elini uzatıyor ve Bate yine karşılıksız bırakmıyor. Fakat zil çaldığı an Bryan'ın o dostane ağabey bakışları yerini çok iyi bildiğimiz bir bakışa bırakıyor. Artık ikisi de zilin çaldığının ve buradan tek bir Pure Şampiyonunun çıkacağının farkında!

Pure Championship
Tyler Bate (c) vs. Bryan Danielson


Lariat+2.gif


Ringin ortasına doğru ilerliyorlar ve Elbow-and-Collar Tie-up'a giriyorlar. Bu süreçten üstün çıkan Bryan gibi görünüyor, Tyler'ın üstüne doğru gitmeyi başarıyor. Tyler'ın sırtı iplere değince hakem araya giriyor ve Bryan'ı uzaklaştırıyor. Tyler, Bryan'ın üstüne doğru gittikten sonra karnına tekme atıyor! Bir saniye, yanılttı! Tekme atacakmış gibi yaptı, Bryan eğildi ve Tyler onu Headlock'a bağladı! Rakibinin kafasını şiddetle sıkıştırıyor fakat fazla geçmeden Bryan'ın sırtından iterek onu iplere gönderdiğini görüyoruz. Tyler iplerden sektikten sonra sağlam bir Shoulder Block yapıyor! Sonrasında yere serdiği rakibinin üstünden atlayarak tekrardan iplere doğru hareketleniyor. Tyler'ın iplerden sektiği esnada, Bryan'ın ayağa kalktığını görüyoruz. Tyler iplerden sekiyor ve Bryan'dan Lariat! Hayır, Tyler eğilerek bundan kurtuluyor ve koşmayı sürdürüyor. Karşısında yer alan iplere vardıktan sonra sekiyor ve Clothesline yapıyor! Bryan havada takla atarak yere düşüyor! Bryan vakit kaybetmeden ayağa kalkmaya girişiyor fakat Top-rope'ye çıkmayı hedefleyen Tyler, onu tekmeleyerek ayağa kalkmayacağından emin olmak istiyor. Sonrasında iplerin arasından apron'a ve vakit kaybetmeden Top-rope'ye çıkıyor. Ayağa kalkıyor ve atlıyor! Atlıyor?

''O'' tarafa doğru dönüyor. Bryan'ın üstüne atlamak yerine kitleniyor. O koltuğa bakıyor ümitle.

Tyler Bate: Valentine?

Koltuk boş, hayal kırıklığı. Tyler gözünü yerdeki Bryan'a dikiyor ama... Bu kendisine zaman kaybettirdi. Gözünü tekrardan ringin içine dikmesiyle birlikte Bryan'ın kendisine yumruk atması bir oluyor. Bir daha atıyor ve bir tane daha atıyor, bu Tyler'ı sersemletiyor ve neticesinde Turnbuckle Pad'inin üstüne oturuyor. Bryan rakibinin bacaklarını iplerin üstünden attıktan sonra Second-rope'ye çıkıyor ve onun kolunu kendi omzuna alıyor. Hızla hamlesini yapıyor rakibine, Superplex! Superplex geldi! Tyler acı içinde sırtını tutuyor, Bryan da rakibinin üstüne atıveriyor kendisini. Hakem saymaya başlıyor. 1... 2...

Delayed+Brainbuster.gif


3 olmuyor, Kickout geldi. Tyler'ın bu yaptığı kendisine pahalıya mâl olabilirdi. Bryan maçın temposunu aşağıya çekmek istemiyor, rakibini kaldırıyor ve onu tüm gücüyle köşeye gönderiyor. Tyler sırtını sert bir biçimde köşeye çarptıktan sonra sırtını oraya yaslayarak dinleniyor. Bryan rakibinin bulunduğu noktaya gidiyor ve Corner Middle Kick yapıyor, üstüne de bir Chop! Vakit kaybetmiyor ve bir Corner Middle Kick daha geliyor, hemen üstüne Chop! Şimdi de bunu hem devamlı hem de daha hızlı bir şekilde yapmaya başlıyor! Tyler'ın göğsü kıpkırmızı kesiliyor, Bryan onu karşılarında yer alan köşeye gönderiyor. Tyler sırtını köşeye çarptıktan sonra oraya sırtını yaslayarak dinleniyor, Bryan koşmaya başlıyor ve Running Corner Back Elbow yapıyor! Hayır! İnanılır gibi değil, yüzüne dirsek darbesi almasına rağmen rakibini havada yakalıyor, üstünde taşıdığı rakibi eşliğinde yüzü köşeye bakacak pozisyona geçiyor ve ringin orta noktasına doğru Exploder Suplex yapıyor! Bryan'ın ayağa kalkmasını bekliyor, fazla geçmeden ayağa kalkıyor ve Tyler'dan Brainbuster geliyor! Hem de bunu yaparken Bryan'ı oldukça uzun bir süre havada tutarak! Delayed Brainbuster geliyor! Hızla ayağa kalkıyor, önce yerdeki rakibine sonra da o koltuğa bakıyor. O koltuk ne yazık ki boş.

AVvXsEgPBEBWZZ6qV5OehoYrRVyz7vD4F4Tr3RUrGlrhGRAhCf0vTbkcWjBvP3rRecRozzJhpWRqWHl8UiDFOfftBahYwMvBlg1NmYgzSkWYrHQ7qiuD5Uu8inKDrZmmFqcc5DV6--ud8ewCX6kTGorKdlHnvhlRJRliIj6geI5xfkUoGsREvYaTRD8t7l3GLw=s652


Bryan rakibini Roll-up'a bağlıyor! Hakem hızla saymaya başlıyor, 1... 2... Tyler, Kickoutladı! Arka tarafına doğru takla atarak ayağa kalkıyor, tek dizinin üstünde. Ayağa kalkacakmış gibi oluyor ki... Bryan'dan Chest Kick! Bir tane daha! Bryan, Chest Kick yaptıkça seyirciler sayıyorlar! (1! 2! 3! 4! 5! 6! 7! 8! 9!) Bryan bir adım geri çekiliyor ve son olarak Roundhouse Kick! Tyler yüzüstü yere yığılıyor, bu esnada gözler Bryan'ın sıradaki hamlesinde. Köşeye geçiyor ve taunt'unu yapmaya başlıyor, seyircilerden yoğun destek var. (YES! YES! YES!) Aradan geçen zamanın ardından Tyler ayağa kalkıyor, Bryan ise koşuya başlıyor ve rakibine Busaiku Knee yapıyor! Busaiku Knee geldi! Bryan kendisini rakibinin üstüne atıyor, hakem saymaya başlıyor. Seyircilerin de eşlik ettiğini gözlemliyoruz. 1... 2...

Rolling+Kapoo+Kick+2.gif


Kickout geldi! Tyler hâlâ maçın içerisinde! Bryan ayağa kalkıyor, rakibini köşeye gönderiyor. Hayır, Tyler onu köşeye gönderiyor. Bryan'ın köşeye gittiği esnada Tyler da onun arkasından koşuyor. Bryan havada takla atarak rakibini ekarte ediyor adeta! Tyler şok içerisinde arkasına dönerken, Bryan iplere doğru hareketleniyor. İplerden sekiyor ve Tyler'dan Lariat geliyor! Başarısız, Bryan eğilerek bundan kurtuluyor fakat koşmayı sürdürüyor. Karşısında yer alan iplere gittikten sonra oradan da sekiyor ve Flying Clothesline yapıyor! Tyler eğilerek bundan kurtuluyor ve Bryan yere düşüyor. Bryan'ın ayağa kalktığı süreç esnasında, Tyler'ın iplere doğru hareketlendiğini görüyoruz. Tyler iplerden sekiyor ve Rolling Kapoo Kick geliyor! Bryan bu hareketin ardından yere yığılıyor, Tyler ise ayağa kalkıyor ve gözünü yeniden o koltuğa dikiyor. Bir ümitle oraya dönüyor fakat bu koltuk hâlâ dolu değil. Uzun süre oraya donuk bakışlarla bakıyor, bu esnada onun bacağından tutarak ayağa kalkan bir Bryan var. Tyler kendisini silkeliyor ve kendisine geliyor. Bryan'ı saçından tutarak ayağa kaldırdıktan sonra sıktığı yumruk ile rakibinin kafasına vuruyor! Ne? Rakibinin kafasına kapalı yumruk atıyor! Bu illegal! Bryan yerde yüzünü tutuyor, aynı zamanda hakemin Tyler'ı sert bir dille uyardığını görüyoruz. Bu kendisinin aldığı ilk uyarıydı!

Spiral+Tap+2.gif


Tyler yerde yatan rakibini ayağa kaldırıyor ve güzel bir Body Slam yapıyor. Sonrasında kendisinin iplere doğru hareketlendiğini görüyoruz. İplerden sekiyor ve yerdeki rakibine Elbow Drop yapıyor. Üstüne bir tuş denemesi görüyoruz, hakem sayıyor. 1... 2... Kickout geldi. Tyler tek dizinin üstüne çöküyor ve oturur pozisyondaki rakibine Choke Hold yapıyor. Bryan, Rope-break yapmak üzere çırpınıyor ama sonuçsuz. Seyirciler ritimli bir şekilde alkışlamaya başlıyorlar ve zamanla ikilinin ayağa kalktığını görüyoruz. Zaman içerisinde ikisi de ayakta, buna rağmen Tyler rakibini serbest bırakmıyor. Bryan'dan bir dirsek, bir dirsek ve bir dirsek daha! Tyler rakibini tamamen bırakıyor, Bryan harekete geçer gibi oluyor ki... Tyler'dan sağlam bir diz darbesi. Bryan karnını tutuyor, Tyler rakibini sırtına alıyor ve Airplane Spin yapıyor! Bryan'ı sırtından attıktan sonra başı dönüyor fakat o buna rağmen kaldığı yerden sürdürüyor maçı. İplerin arasından apron'a geçtikten sonra Top-rope'ye çıkıyor. Orada ayağa kalkıyor ve rakibinin üstüne atlıyor. SPIIIIIIIIIIRALLLLLLL TAPPPPPP! BAŞARILI OLDU! BU GERÇEKTEN HARİKAYDI! TYLER RAKİBİNİN ÜSTÜNDEN HIZLA AYRILIYOR. RAKİBİNİN İŞİNİ BİTİRDİĞİNDEN EMİN OLMAK İSTİYOR. AYAĞA KALKIYOR VE RAKİBİNİN AYAĞA KALKMASINI BEKLEDİĞİ SÜREÇTE TAUNTUNU YAPIYOR. BU ESNADA GÖZÜ KOLTUĞA ÇARPIYOR!

qwmpqVC.jpeg


KOLTUK BOŞ DEĞİL! UZUN SAÇLI BİRİSİ VAR! KAFASINI ÖNE EĞMİŞ BİR ŞEKİLDE, ÖYLECE OTURUYOR DAKİKALAR ÖNCE BOŞ OLAN O KOLTUKTA! TYLER GÖZLERİNİ KOCAMAN YAPARAK O TARAFA DOĞRU BAĞIRIYOR!

Tyler Bate: VALENTINE! BURADASIN!

MAÇIN BAŞLADIĞI ANDAN BERİ TYLER BATE'İN BEKLEDİĞİ ŞEY GERÇEKLEŞİYOR! ROYAL RUMBLE 2024'DEN BERİ AŞKINDAN BİTAP DÜŞTÜĞÜ O SEYİRCİ KIZ... "VALENTINE" GELDİ! ETRAFINDAKİ DİĞER KIZLAR ÇEKİLİYOR VE VALENTINE AYAĞA KALKIYOR!

zP7NtAn.jpeg


BU JOHNNY MAYHEM! BU VALENTINE DEĞİL!

Michael Cole: OLAMAZ!

JBL: SİKTİĞİMİN ADAMI DÖNDÜ!

me6TqaK.jpeg
phhXlIo.jpeg


VALENTINE'IN KOLTUĞUNDAN JOHNNY MAYHEM ÇIKIYOR! MAYHEM KAHKAHA ATIYOR. TYLER BATE HAYAL KIRIKLIĞIYLA KARIŞIK ŞAŞKIN BAKIŞLA ÖYLECE ORAYA BAKARKEN BRYAN DANIELSON AYAKLANIYOR!

AVvXsEgfOy0qUMaGVL47csZDaJDeH6mP1zqsvNOh_0CEBuNFlDSeqcLMv_tqYwVJH9ejgYf60TxHiatgPq2cf0O_npyUkpHHNiMbAF6RT7ElAcQupNoMe3Zy1qqSxddraOIbjpWyP3rd5nNihcPREyvEM8FJ-kxwus2oweOAtqQmWrYyLl_qB9HePD_vsI0FdA=s652


TYLER TEKRARDAN BRYAN'A DOĞRU DÖNÜYOR. DÖNER DÖNMEZ BUSAIKU KNEE İLE KARŞILAŞIYOR! BUSAAAIKU GELDİ! KOLUNDAN SÜRÜKLEYEREK RİNGİN TAM ORTASINA GETİRİYOR TYLER'I. DİĞER KOLUNU DA TUTTUKTAN SONRA... ARRRRM HOOOOOOOLD STOOOOOOOOOMPPPPPPPPPPSSSSSSS! KAFASINA KONTROLSÜZ DARBELER! TYLER FENALAŞMIŞ DURUMDA! BRYAN RAKİBİNİ AĞINA ALDI! ŞİMDİ NE Mİ GELİYOR? LEEERBELLLLLLLLLLLL LOOOOOOOOOOOOCK!! SON GÜCÜYLE SIKIYOR! TYLER ÇIRPINIYOR ÇARESİZCE! KENDİSİNİ İPLERE KADAR GÖTÜRMEYİ BAŞARABİLECEK Mİ?

ELİNİ HAVAYA KALDIRIYOR VE BRYA...

BRYAN'A VURACAK KADAR BİLE DAYANAMIYOR! TAP-OUT!

Kazanan ve Yeni Pure Şampiyonu: Bryan Danielson

daniel-bryan-wwe-champion.jpg


Başarıyor! Bryan yeni Pure Şampiyonu oluyor! Aylar önce, Double or Nothing 2023'de buraya gelip uğruna maça çıktığı bu unvanı No Way Out 2024'de kazanıyor! Bu onun için belki de en iyi gece! Seyircilerin hepsi "YES!" tufanına kapılıp onunla birlikte sevincini paylaşıyor!

Down+at+the+Ring.gif


Ama bu hikayede yanan Tyler Bate oluyor! Johnny Mayhem, buradan gitse de yok olsa da Val Venis ile aynı kafada olduğunu bir nevi Tyler Bate'e gösteriyor. Onun için aşk diye bir şey yok. Tyler Bate'den de bunu alıyor! Onu kandırıyor! Acınası bakışlarla ringdeki Tyler Bate'e bakan Mayhem, arkasını dönüp öylece ilerliyor ve seyircilerin arasından kayıplara karışıyor.

nEb6cFb.jpeg


Ringde sadece Bryan Danielson ve Tyler Bate kalıyor. Bryan yeni şampiyon olsa da buruk sayılır. Yerdeki Tyler Bate'e her şeye rağmen elini uzatıp onu ayağa kaldıran adam olmak istiyor... Fakat Tyler Bate pek oralı değil.

Leaves+the+Arena.gif


Tyler Bate bir hışımla ayağa kalkıyor ve Running Knee yedikten sonra kanlanan gözleriyle nefes nefese, VALENTINE'ın koltuğuna bakmaya başlıyor ve... Ayağa kalkıp aşağı iniyor. Spiker masasına doğru gidiyor.

Michael Cole: Tyler, Ne yapıyor-

naFQWGd.jpeg
w4kmg25.jpeg


Bate masanın her şeyini eliyle sökmeye başlıyor! Masanın parçalarını gözü dönmüşçesine o koltuğa doğru fırlatmaya başlıyor! Televizyonu alıyor ve ringin direğinde defalarca vurarak parçalıyor! Bunu gören ringdeki Bryan, aşağı inip sakinleştirmek için Bate'in yanına gidiyor fakat BATE ONU İTİYOR!

w4w9wOF.jpeg


Bryan geri sekse de tekrardan Bate'i sakinleştirmeye çalışıyor ama Bate durmuyor! Bu sırada birkaç hakem Bryan ile birlikte Bate'i kontrol altına almaya çalışıyor! Fakat Bryan hakemleri itip "ben halledeceğim" diye bağırarak Bate'e "kendine gel!" tokatları atıyor!

dszwiWV.jpeg
5wrvatE.jpeg


JBL: Tanrı aşkına yardım edin! Arka alandan birileri gel-

Lq3vOtR.jpeg
yfH07af.jpeg


Bate, ağlamaklı gözleriyle JBL'nin yanına gidiyor ve kulaklığını kafasından alıp parçalıyor! Bu sırada Bryan onun beline sarılıp zapt etmeye çalışınca Bate iyice kriz geçiriyor ve ağzından salyalar saçarak yere düşüyor! Arka alandan görevlilerin geldiğini görüyoruz! Johnny Mayhem'in yaptığı bu şey ona çok ağır geldi. Bryan onu durdurmak için sarıp sarmalamışken görevliler gelip devralıyor. Bryan, Bate'i salıp şok etkisine giriyor ve iki elini kafasının arasına alarak onun bu halini izliyor. Biz de Bate'in yarattığı tahribatı biraz olsun toparlamak adına reklamlara gidiyoruz.

suIqaMK.jpeg


793b392887a4cbe346880881b346524c
FANVQJW.jpeg


Kameralar arka alana döndüğünde karşımızda PGW Tag Team Championship için bir numaralı contenderlar olan Will Ospreay ve Jeff Hardy ikilisini görüyoruz.

Will Ospreay: Merhaba Winnipeg. Bugün o ringde olmadığımız için ne kadar buruk olduğumuzu anlıyorsunuzdur. İnanın ki bunu her şeyden çok isterdik. Geçen hafta aldığımız contender hakkıyla da bunu gerçeğe dönüştürmemiz pek de olasıydı. Fakat Jeff de ben de bunu tek bir nedenden dolayı yapmayı istemedik. Tag Team unvanını ellerinde tutan bu örgütümsü şey her neyse dağılmak üzere. Gördüğünüz üzere No Way Out birdenbire onların iç meselelerinin zirve yaptığı şov oluverdi. O unvanı takıma kazandıran adamlardan biri bugün diğer üyeyi resmen öldürme teşebbüsünde bulundu. Ortada kendi meselelerinde boğulan bir grup varken hakkımızı bugün kullanıp muhtemelen birkaç dakikada yeni Tag Team şampiyonları olmak fazlasıyla kolaya kaçmak olurdu.

Jeff Hardy: Tüm mesele de bu aslında. Kolay olsun istemiyoruz. İkimiz de PGW'da kazandığımız hiçbir şeyi kolayca kazanmadık. The Lodge'un karşısına en dağınık, en dikkatsiz hallerindeyken değil... En kendilerinde oldukları, en güçlü hissettikleri zaman çıkacağız.

Will Ospreay: Jeff Hardy ve Will Ospreay işte tam olarak bu demek. Another Life, bu demek.

İkilinin takım adı bu cümleyle resmileşmiş olsa gerek. Jeff ve Ospreay koltuklarından kalkarlarken ringe dönüyoruz.

suIqaMK.jpeg



house-of-black.gif


House of Black! Kendilerine özel girişlerini gerçekleştirirken arenada tüm flaş ışıkları açık. Malakai bu gece Royal Rumble 2024 galibi ile maça çıkmaya hazır görünüyor. Ringe girmeden önce Brody ve Buddy'e bir şeyler söylüyor. Ardından içeri girip rakibini beklemeye koyuluyor.


Entrance.gif


Bu gece, Wrestlemania: London'dan önce önemli bir sınava çıkacak olan Velveteen Dream. Royal Rumble 2024'den beri bir nevi beklenen maç için geliyor. Kendi usulü ile girişini gerçekleştirdikten sonra ringdeki Malakai'ye bakıp içeri giriyor ve dışarıdaki House of Black üyelerine de gözlerini deviriyor. Turnbuckle'dan aşağı indikten sonra hakemin zili çalması için beklemeye başlıyor.

Singles Match
Velveteen Dream vs. Malakai Black


Maç başladı. İkili Elbow And Collar Tie Up'a girişiyor. Black hızla Dream'i kendine çekip headlocka alıyor. Ardından headlock takedownla yatırıyor. Fakat Dream kilidi hızla çözüyor ikili kip upla kalkıyor. Birbirlerine bakıyorlar. Sonrasında bir kez daha lock upa girişmek için ellerini birbirlerine doğru uzatıyorlar. Fakat Dream hızla Black'in arkasına geçiyor. Hızla headlockla kitliyor ve sertçe sıkıyor. Black bir süre sonra üstünden atmayı başarıyor ve iplere yolluyor. Dream iplerden sekiyor. Black gelişine bir Arm Drag! Dream'in kolunu kitliyor. Dream bunu karşılıyor ve bir takla atıyor. Sonrasında bir arm wrench ardından da bir dropkick! Black sendeliyor. Dream üstüne doğru koşuyor Black gelişine bir arm drag daha! Dream hızla kalkıyor ve Black'in üstüne ok gibi fırlıyor fakat Black bu seferde Judo Throwla karşılıyor! Dream sallanarak kalkıyor. Black bir Roundhouse Kick! Fakat Dream ani bir refleksle ring dışına çekiliyor. Black iplerden sekiyor ve Top Con Hilo için koşuyor fakat orta ipe atlayıp fake atıyor ve ringin ortasında bağdaş tauntu atıyor. Fakat bir anda Dream hızla top rope'a çıkıyor ve PURPLE RAINMAKER! OMG! Tuşa gidiyor!

Small+Package+Roll-Up.gif


1... Black seri bir şekilde atıyor! Dream şaşkın! Black öfkeli bir şekilde kalkıyor. Dream bir yumruk! Black'ten de buna karşılık bir yumruk. Dream bir yumruk daha! Black'te karşılık veriyor. İkili bir süre karşılıklı olarak yumruklaşıyor. Yumruklaşma yarışının sonrasında Dream üstünlük kuruyor ve seri yumruklar atıyor. Ardından irish whipe yolluyor fakat Black bunu tersine çeviriyor. Gelişine bir Knee Strike! Dream karnını tutarak kalkıyor. Black koşarak bir Bicycle Knee Strike daha! Ardından hızla tuşa gidiyor. 1.........2.... Kickout! Black hızla chinlocka alıyor. Dream kalkmaya çalışıyor. Black hızla arkasından School Boy Roll Up. 1.........2... Dream hızla kalkıyor. Black gelişine bir Shoot Kick! Dream karnını tutarak kalkıyor. Black bir Shoot Kick daha! Ardından hızla bir Double Foot Stomp! Fakat Dream bundan kaçıyor! Aprona doğru çekiliyor. Black aprona geçiyor ve Dream'i tutuyor. Fakat Dream hızla hotshot! Sonrasında oradan top rope'a çıkıyor. Missile Dropkick ile atlıyor! Ardından hızla kaldırıp sırtlıyor fakat Black bundan kurtuluyor. İki yumruk bir spin kick vurarak eğilen Dream'in kafasına birde tekme geçiriyor! Sonrasında bir Roundhouse Kick! Dream sendeleyerek geri çekiliyor. Fakat aniden tutup bir SMALL PACKAGE! 1.........2.........

School+Boy+Roll-Up.gif


KICKOUT! İkili aynı anda ayaklanıyor. Black hızla BLACK MASS! Fakat hayır! Dream hızla ayağını tutup bunu Ankle Lock'a çeviriyor! Black acıyla kıvranıyor! Black pes mi edecek!? Fakat hayır! Black bir süre sonra takla atarak kurtuluyor! Dream bodoslama bir şekilde köşeye fırlıyor. Fakat köşeye tutunuyor! Black hızla kalkıp hafif sekiyor ve Dream'in üstüne koşuyor. Dream aniden bir SUPERKICK! Black sırt üstü yere yapışıyor! Dream hızla tuşa gidiyor! 1.........2......... KICKOUT! Dream, Black'i tekrardan kaldırıyor! Black bir tokat! Dream buna karşılık bir tokat! Black bir yumruk! Dream buna karşılık bir tekme! Black geri geri çekiliyor ve bir Big Boot! Dream geri geri çekiliyor ve Superkick! Black geri geri çekiliyor ve Mist! Dream'in suratına misti tükürüyor! Fakat Dream bundan eğiliyor ve Black'in arkasına geçiyor School Boy Roll Up! 1.........2.... Black atmadan hızla Jackknife Pin! 1.........2.........

3!

Kazanan: Velveteen Dream

Leaves+the+Arena.gif
Down+in+the+Ring+1.gif


Velveteen Dream kazanıyor! Wrestlemania ana olayına gitmeden önce bu sınavı geçiyor ve direkt olarak House of Black tarafından yine talan edilmeden kendini ringin dışına atıp girişe doğru koşuyor! Buddy ve Brody ringe girip Malakai Black'ın başında dururken Velveteen girişte son kez onlara dönüp baktıktan sonra arka alana gidiyor.

suIqaMK.jpeg


kpbptj2.jpeg


Cody Rhodes: Uzun süredir, böylesine yalnız kalmamıştık.

Brandi Rhodes: Burası özlemini çektiğimiz bu şeyi gidermek için fazlasıyla güzel bir seçim. Kelly'nin bizi buraya bunu bilerek davet ettiğini biliyorum.

Cody Rhodes: Liberty nerede? Sanıyorum ki her an bacağına sarılıp bizi bölebilir.

Brandi Rhodes: Hayır... Çocuklar için ayrılmış bir alan var ve orada arkadaş ediniyor.

Cody Rhodes: O halde bizi alıkoyacak kimse yok...

Brandi Rhodes: Ne duruyorsun? Hikayeyi bitir...


Giren yeni şarkının üstüne Cody, ellerini eşinin beline iyice sarar ve onun saçlarını okşamaya başlar. Davete katılan diğer çiftler de kendini dansa iyice kaptırmıştır. Cody'nin dudakları, Brandi'nin dudakları...

"Apocalypse..."

uuwurZr.jpeg


Dansın en yüksek yerinde Cody, sırtını başka bir çifte çarpıp bunu duyar. Daha doğrusu uzun saçlı bir erkek ona çarpar. Cody yine de nezaketen özür dilemek üzere arkasını döner...

9v4TtfC.jpeg


Seth Rollins: "Aşık oluyorsun ve bir noktada bariz bir şekilde canın yanacak, bunun olayı bu. Ancak karşındaki insanın buna, yani bu acıya ve sıkıntıya değer olduğunu bildiğinde bunların bir önemi kalmıyor çünkü tek istediğin şey o ve kalan her şey ondan daha önemsiz. Ben buna inanıyorum."

Cody Rhodes arkasını döndüğünde Becky Lynch ile dans ediyor olan Seth Rollins'i görür. Seth, Becky ile adımlarını iyice Cody'e doğru yönlendirir. Çiftlerin ikisi de dans ediyorlarken yanyanalar. Bu sırada Seth, Cody'nin kulağına doğru fısıldar.

Seth Rollins: Yoksa sen de mi benim kafa ütülediğimi düşünüyorsun? Oysa bu davete katılmak için Becky'i ikna etmeye ne kadar uğraştığımı bilemezsin.

Cody Rhodes: (öfkeli şekilde ama fısıldayarak) Neden buradasın?

Seth Rollins: Birbirine zaman ayırması gereken tek çiftler siz değilsiniz... Çifte kumrular.

Cody Rhodes: Liberty burada. Aksilik çıkarmanı istemiyorum.

Becky Lynch: Selam Brandi! Cody bazen karşında bir insan olduğunu unutuyorsun. Diğer herkes gibi, duygularımızı yaşamak bizim de hakkımız öyle değil mi?

Cody Rhodes: Onu burada istemiyorum Becky.

Seth Rollins: Buna sen karar veremiyorsun Cody. Burası her telden çiftlerin birbiriyle aşkını yaşadığı bir davet ve buradayız. Ama madem bu pistin ikimizden birine fazla geldiğini düşünüyorsun, başka bir davet için de açığım.

Bunun üzerine Seth, Becky'nin ellerini bırakıp Cody'nin kulağına fısıldıyor.

Seth Rollins: Beni nerede bulacağını biliyorsun.

Son sözünü söyleyip arkasına bile bakmadan ilerleyen Seth'e öfke dolu bakışlarıyla gözünü ayırmayan Cody bir süre gözlerini devirip düşünüyor ve...

Cody Rhodes: Liberty'e dikkat et.

pvXGNuN.jpeg


Brandi'ye kızına dikkat etmesini söyledikten sonra Cody bir hışımla Seth'in arkasından gitmeye başlıyor. Dans alanından çıkıp sola dönüyor ve bir merdivenle karşılaşıyor. Oradan aşağı inerken Seth'in çoktan inmeyi bitirip bir koridordan ilerlediğini görünce adımlarını hızlandırıyor. Cody merdivenden aşağı iniyor ve koridorda ilerlemeye başlıyor fakat ışıklar kesiliyor. Bu sırada bir ıslık sesi duyuluyor ve Cody dikkatini toplayıp oraya doğru gitmeye başlıyor. Sağa doğru dönüyor ve koridorun sonundaki Seth'in silüetini zor da olsa görüyor. Kamera en tepeye doğru çıkmaya başlıyor ve Cody'nin beyaz takım elbisesinden onu net şekilde görebilirken Seth'in simsiyah giyiniş tarzı yüzünden sadece silüetini görebiliyoruz. Bu sırada Cody koridorun sonundaki Seth'e doğru hızlı adımlarla gitmeye başlayınca Seth sola dönüyor.

Cody Rhodes: (bağırarak, boş koridorda yankı yapan sesle) Bu ne kadar sürecek?

WDNInSV.jpeg


Bu kovalamaca tarzı durumdan iyice bıkan Cody artık adımlarını iyice hızlandırıyor ve Cody'nin döndüğü yerden sola dönüyor. Döndüğü gibi ışıklar açılıyor ve yeni bir koridor karşılıyor onu. Koridorun sonunda ise bir levha var. Cody gözlerini kısarak levhanın üstündeki yazıya deviriyor.

FINISH THE STOLFLSSDLPDLAPLDDLPPALDPA

5TC1wcU.jpeg


Cody çok sinirli ve bunu istese de istemese de bakışlarından yansıtıyor. En azından onun bu zamana kadar bildiğimiz Cody olmadığını anlıyoruz. Artık adeta koşarcasına o koridorda ilerliyor ve orada duran levhayı alıp duvara atarak parçalayıp yol ayrımında tekrar kalıyor. Sağ mı, sol mu? Bir ıslık sesi daha duyuyor ve sağ tarafa doğru ilerliyor... Burası yolun sonu ve karşısında bir kapı var. Seth burada olmalı... Cody kapıya iyice sokuluyor ve kolunu çeviriyor.

PCUTg0t.jpeg


KAPI İÇERİDEN AÇILIYOR VE CODY'NİN SURATINA ÇOK KÖTÜ ŞEKİLDE ÇARPIYOR! CODY GERİ FIRLARKEN İÇERİDEN ÇIKAN SETH ONU DUVARA SIKIŞTIRIP ÜST ÜSTE YUMRUK DARBELERİ VURMAYA BAŞLIYOR!

Seth Rollins: Finish! (yumruk)

Seth Rollins: The... (bir yumruk daha)

Seth Rollins: Story! (son ve en sert yumruk)

Ağzından kanlar akan Cody'nin kravatını gevşeten Seth, bununla kalmayıp kravatı tamamen çıkarıyor ve onun boynuna sarıyor... Fakat Cody direniyor ve suratına doğru eğilen Seth'in burnuna çok sert bir yumruk indirip ayağa kalkıyor... Seth'i tutup onu metalden yapılmış bir kıyafet dolabının üstüne fırlatıyor! Ardından ağzını tutarak yerdeyken onun üzerine doğru yürüyor.

Cody Rhodes: (nefes nefese) Neden? Neden bunu yapıyorsun?

Seth Rollins: (gülerek ve kafasını tutarak) Seni kurtarmak için...

Cody Rhodes: Neyden?

Seth Rollins: Hik... Kahrolası hikayeden.

GwGnPBD.jpeg


Bunu duyan Cody artık çileden çıkıyor ve Seth'i kaldırıp kıyafet dolabına iyice sıkıştırıyor. Onun burnunun dibine girerek, dişlerini sıkarak çemkiriyor.

Cody Rhodes: Bıktım artık senden!

Yumruğunu iyice sıkan Cody, gerilip suratına yapıştıracakken Seth oradan çekilince dolaba vuruyor. Dolabın metali yamulurken Cody elini tutuyor ve arkasını döndüğünde Seth'den bir superkick yiyor... Sersemlemiş Cody'den faydalanan Seth hemen ona yaklaşıyor ve ama Cody ona çok sert bir uppercut vuruyor! Cody dolabın kapaklarından birini açıp Seth'in kafasını oraya sıkıştırıyor... ARDINDAN ÇOK SERT ŞEKİLDE DOLAP KAPAĞINI ONUN KAFASIYLA TOST EDİYOR! Seth acılar içinde bağırırken Cody her ne kadar ondan nefret etse de ona burada bir nebze acıyor.

Cody artık bu işin sonuna geldiğini düşünüyor ve kanlar bulaşmış takım elbisesini temizlemeye başlıyor. Ardından köşeden çıkarttığı ceketini sırtına alıp ağır ağır ilerlemeye koyuluyor.

Seth Rollins: Cody...

MOtwxu3.jpeg


"Yine mi?" dercesine arkasını dönen Cody, nefes nefese ve saçı başı birbirine karışmış Seth'e öylece bakıyor.

XJwBWop.jpeg


Seth Rollins: "Gözlerini kapat... Ve bu gece. Uyu. Sadece, hayal et."

DGCs4u2.png


Bundan bir şey anlamış gibi görünmeyen Cody'nin gözlerini açıp kaparken kapalı tuttuğu süre uzuyor. Bu sırada Seth Rollins'in elinde bir iğne görüyoruz. Seth gülerek iğneyi Cody'e doğru bakıp sallarken kamera FPS moduna geçiyor. Her şeyi Cody'nin gözünden seyrediyoruz. Cody, bulanık şekilde gördüğü Seth'i yavaş yavaş yitiriyor ve o kendisine doğru yürürken... Artık biliyor. Düştü.

Yve0eJG.jpeg
cI0OzxN.jpeg


Seth Rollins: Sana söylemiştim. Ben senin hikayene hizmet edecek bir antagonist değilim. Nitekim öyle olsam, şu anda sana bu durumda bakıyor olmazdım.

İkilinin bulunduğu bu küçücük odada sadece bir şömine var. Brawl esnasında Cody'e ona fark ettirmeden bir iğne vuran ve bayıltan Seth, onu buraya getirmiş durumda. Cody şöminenin başında baygın şekilde öylece yatarken Seth ona bakarak konuşmaya devam ediyor.

Seth Rollins: Her şey benim kontrolümde demiştim. Senin hikayenin yazarı olduğumu söylemiştim. Beni dinlemedin. Kahretsin! Defalarca söylememe rağmen inanmadın ve şimdi... Bu anı yaşamak zorundayız. Bizi buna sen mahkum ettin! Aptal, her şey farklı olabilirdi. Eğer sen böyle bir adam olmasaydın, sırtında kambur hale gelmiş bir hikaye için direttikçe diretmeseydin... Seninle adımızı tarihe kazıyabilirdik. Ama şimdi bak ve gör. Bu ateş duracak gibi değil. Bizi ele geçirecek. Sıcaklığı hissedebiliyor musun? Ben hissediyorum. Seni gördükçe kanımın akışı öyle hızlanıyor ki, yapacağım şey için sabırsızlanıyorum. Ama artık vakti geldi. Burası... Final sahnemiz Cody.

5LBtP0Y.jpeg


Konuşmayı kesen Seth... Bir yerdeki Cody'e bir de şömineye bakıyor ve... Baygın Cody'i kafasından tutup şömineye doğru yaklaştırıyor.

Seth Rollins: Bazı hikayeler mutsuz sona tabiidir.

BRi8QXT.jpeg


CODY'NİN YÜZÜNÜ HARLI ATEŞE DALDIRIYOR! SETH ROLLINS CODY'NIN YÜZÜNÜ HARLI ATEŞTE YAKLAŞIK 5 SANİYE TUTTUKTAN SONRA CODY ACI EŞİĞİNDEN UYANIP BAĞIRIYOR VE 7. SANİYEDE SETH ONU BIRAKIYOR!

ILJYpZy.jpeg
7V4We4D.jpeg
IMTrovr.jpeg


Cody'nin bağırış sesleri üzerine koridorda onu arayan eşi Brandi kızları Liberty ile birlikte direkt olarak kapıdan içeri giriyor ve... Yüzünde yanık izleri bulunan Cody ile karşılaşıyorlar. Samantha dehşete kapılırken, Cody kızıyla yüz yüze geliyor.

43tVBq0.jpeg


Liberty, Cody'nin yüzündeki yanıkları gördüğünde direkt olarak ağlamaya başlıyor. Seth bunu görür görmez kravatını bağlayıp, Liberty'nin yanına ağır adımlarla gidiyor ve elleriyle onun gözlerini kapatıyor. Cody bundan sonra gözlerini utanç duyarak yere devirip... Kafasını diğer tarafa çeviriyor. Şöminedeki harlı ateşten ötürü tupturuncu olan bu oda, bir nevi bu anda buz tutuyor. Seth hiçbir şey söylemeyip odadan dışarı doğru giderken arenadaki dev ekran kapanıyor, ışıklar açılıyor ve sinematik moddan çıkıyoruz.

suIqaMK.jpeg



Entrance+1.gif


Aile geliyor! Bray, Wyatt onların önünde, Rowan ve Strowman ise bu gece onun yanındalar. NOW'dan sonra burada başarılı bir şekilde ilerlemeye çalışan Bray Wyatt'ın ailesi ile bu gece en önemli sınavı.


goldust-entrance.gif


Goldust girişte! Yanında Gacy'nin ona emanet ettiği TV kemeri var. Joe Gacy'nin sakatlığı sonrası ondan devraldığı bu şampiyonluğu bu gece, Bray Wyatt gibi iddialı bir rakibe karşı savunmak zorunda! Bir süredir kendisine has hazırlanmış bu yönetmen konseptinde girişiyle giriyordu ve buna devam ediyor. Hayranlardan biri ona elini uzatsa da onu bir süzüp adeta bir yönetmen edasında "bundan olmaz" gibi bir bakış atarak ringe ilerliyor.

Michael Cole: Goldust neden böyle davranıyor?

JBL: Çok değişti.

Ringe girdikten sonra hakeme unvanı teslim eden Goldust, ona dikkatli olmasını söylüyor. Bray Wyatt ise köşesinde öylece onu izliyor. İki güreşçi de anons edildikten sonra artık her şey hazır diyebiliriz ve... Zil çalıyor!

Interim Television Championship
Goldust
vs. Bray Wyatt

0*kadWV48-OPMXc784.jpg


Maç başladı. İkili face to face'e geliyor. Goldust hızla bir yumruk! Wyatt buna karşılık bir yumruk! Goldust bir yumruk. Wyatt bir yumruk. İkili bir süre karşılıklı yumruklaştıktan sonra Goldust yumruklarda üstünlük kuruluyor. Seri yumruklar! Fakat Wyatt aniden Uranage ile yakalıyor. Uranage! Hayır! Goldust bunu Arm Dragle karşılıyor. Ardından irish whipe yolluyor. Wyatt tersine çeviriyor. Goldust koşarak Wyatt'ın apış arasından kayarak geçiyor. Ardından Wyatt'ı çeviriyor ve bir tekme sonrasında Dropdown Punch! Wyatt sersemliyor. Goldust iplerden sekiyor. Wyatt gelişine bir Short Arm Clothesline! Sonrasında tutuyor ve Goldust'ı ring dışına postalıyor. Ardından ring dışına çıkıyor. Goldust'ın kafasından tutuyor ve çelik merdivene vuruyor! Ardından kolundan tutuyor ve sertçe çelik merdivene doğru fırlatıyor! Goldust kafasını çok sert çarpıyor. Wyatt kaldırıyor ve Goldust'ı ringe sokuyor. Ardından ringde kaldırıyor fakat Goldust hızla yumruklar savuruyor. Sonrasında seri bir şekilde ipe koşuyor. Wyatt bunu Body Block'la karşılıyor! Goldust'ı kafasından tutuyor ve hızla köşeye fırlatıyor. Fakat Goldust bunu tersine çeviriyor. Wyatt kafasını köşeye tosluyor. Goldust hızla School Boy Roll Up! 1.........2...... Goldust ayaklarını iplere koyuyor.

Sister+Abigail+1.gif


Hakem Goldust'ın ayağını görüyor! Goldust sinirle yerden kalkıyor ve hakeme bakıyor. Hakem onu uyarıyor. Goldust sonrasında arkasını dönüyor ve Wyatt! Goldust'a bir Throat Thrust'ı geçiriyor! Goldust geri geri çekilip hızla Wyatt'ın üstüne koşuyor. Wyatt bunu Running Crossbody'le karşılıyor! Sonrasında iplerden sekiyor ve Senton! Tuş 1.........2...... KICKOUT! Wyatt, Goldust'ı chinlock'a alıyor. Goldust bir süre sonra ayaklanıyor fakat Wyatt hızla kafasından tutup orta turnbuckle'a çakıyor. Orta turnbuckle'a kafasını vurmaya başlıyor! Seyirciler sayıyor! 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10! Wyatt, Goldust'ı aprona çekiyor. Peşine kendisi de çıkıyor. Apronda kaldırıyor ve DDT ile Goldust'ın kafasını aprona çakıyor! Ardından kaldırıp Goldust'ı ringe sokuyor. Sonrasında kendisi de giriyor ve Tuş deniyor. 1.........2...... KICKOUT! Wyatt hızla Goldust'ı kaldırıyor. Tutuyor ve bir Uranage! Ardından köşeye geçiyor ve Sister Abigail hazırlığı! Wyatt, Goldust'ı tutuyor ve SISTER ABIGAIL! Tuşa gidiyor! 1.........2.........

Corner+Punch+to+the+Gut.gif


KICKOUT! Goldust atıyor! Wyatt şaşkın! Wyatt, Goldust'ı boğazından tutup köşeye doğru sürüklüyor! Köşede üst üste headbuttlar atıyor! Sonrasında çenesine yapışarak...

Bray Wyatt: Güçlüsün, dayanıklısın. Neden Gacy gibi bir aptala kölelik ediyorsun!? Özgür olman gerekiyor! Bu kemeri kendin için koruman gerekiyor! Kendini özgür bırak! Pes et ve ringi terk et! Ertesi şovda da karşıma kendin olarak çık! Bunu yapmayacaksan bize katıl! Özgürlüğü sana verelim! Kendi filmini, kendi yönetmeni olma hakkını sana bahşedelim!

EAvB.gif


Goldust kararsız kalıyor. Bir süre düşündükten sonra ayağa kalkıyor. OMG! Goldust, Wyatt'a sarılıyor! Sonrasında üzgün bir şekilde ringi terk ediyor! Wyatt seyircilere dönüyor ve dizlerinin üstüne çöküyor. Kollarını açıyor.

Final+Cut.gif


Fakat o da ne!? Goldust hızla arkasından bir BULLDOG! Sonrasında tutuyor ve FINAL CUT! BU İŞ BİTTİ! BU İŞ BİTTİ! TUŞ! 1.........2........

tumblr_mxwl8ycX4f1sbzhteo1_400.gif


KICKOUT! Wyatt atıyor! Goldust şaşkın. Goldust hakemle tartışıyor. Sonra Wyatt'a dönüyor! Wyatt Spider Walk yapıyor! Goldust korkuyla geri geri çekiliyor. Wyatt ona doğru yürüyor. Ardından tersine dönüyor ve Goldust'ı kavrayıp SISTER ABIGAIL!

Hayır! Goldust bunu counterlıyor ve arkasına geçiyor! GOLDEN CROSS! Hayır! Wyatt bunu tersine çeviriyor! Fakat Goldust hızla bir tekme atıyor ve sonrasında CANADIAN DESTROYER! Wyatt sendeleyerek ayağa kalkıyor. Goldust, bir BIONIC ELBOW! Wyatt köşeye yapışıyor! Ardından Wyatt'ın bacaklarını iplerin arasına sıkıştırıyor! Hakem Goldust'a durmasını söylüyor! Yaparsa diskalifiye olacağını söylüyor! Fakat hakemi dinlemeyen Goldust, Shattered Dreams için Wyatt'ın üstüne koşuyor! Fakat hayır! Wyatt, Goldust hakemle oyalandığı sırada iplerin arasından kurtulmayı başarıyor ve Goldust'ın karşısına dikiliyor! Sağlam bir headbutt! Goldust sersemliyor! Arkası dönük şekilde turnbuckle'a doğru gidiyor...

GOLDUST'DAN ROLL UP- ÇOK ANİ GELDİ 1.................................2.............................

HAYIR WYATT ATIYOR! İKİSİ DE AYNI ANDA KALKIYORLAR AMA WYATT ANİDEN ONU KENDİNE ÇEKİYOR VE SISTER ABIGAIL! TUŞA GİDİYOR 1..................2..........

3!

cKNinzN.jpeg


Kazanan ve Interim Television Şampiyonu: Bray Wyatt

Down+in+the+Ring.gif
SmCUO4x.jpeg


WYATT INTERIM TELEVISION ŞAMPİYONU OLUYOR! ROWAN VE STROWMAN HEMEN RİNGE GERİ GİRİP ONUN DİZİNİN DİBİNE ÇÖKÜYORLAR!

68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4f30685576316e65782d4e6632673d3d2d34342e313538376536393737333032303831383332353334333336393634302e676966
l-intro-1693075704.jpg


Bu sırada Rosemary! Seyircilerin arasından ringe giren isim! İlk kez PGW'da Wyatt'ın ayaklarına kapanarak onun kutlamasına eşlik ediyor! Kameralarımız Wyatt Family'nin bu gövde gösterisi ile kapanıyor.

suIqaMK.jpeg


93xa9jt.jpg


Arka alana döndüğümüzde kameralar NOW World Champion Chris Jericho'nun odasında açılıyor. Jericho, kariyerinin en kritik maçına çıkmadan önce son hazırlıklarını yapıyor. NOW World Championship'i omuzuna sabitleyip arkasını dönecekken kapıdan içeri birisinin girdiğini görüyor.

rdgqv64.jpg


Bu gecenin başında PGW Championship'i tarihe geçecek bir olay silsilesiyle hanesine yazan CM Punk! İkili TAKEOVER: Night of Champions şovundaki maçlarından sonra ilk defa karşı karşıya geliyorlar!

CM Punk: Sadece bir bakmak istedim.

Şimdi Punk belindeki PGW şampiyonluğunu çıkarıp Jericho'ya gösteriyor.

4thw1lz.jpg


CM Punk: Gecenin başında onların kalbini söküp aldım. Geriye sadece onların ruhlarını almak kaldı Chris. Onu yapmayı da bana bırakmayacaksın değil mi?

Punk gülümserken Jericho kafasıyla onu onaylıyor. Punk kendi dilinden Jericho'ya desteğini veriyor ve birkaç saniye sonra yürümeye devam ediyor. Jericho da odadan çıkmak için hazırken biz de kameralarla birlikte ringe dönüyoruz.

suIqaMK.jpeg


OarE-1.gif


World Heavyweight Champion Christopher Daniels stage'de beliriyor. Kemeri belinde havalı bir şekilde yürüyor. Seyircilerin büyük bir kısmı ona elini uzatırken Daniels onları pek de umursamıyor. Çelik merdivenlerden hızla tırmanıyor ve apronda seyirciye dönerek tauntunu atıyor.

JBL: Ne diyorsun Michael, Daniels NOW kavramının sonunu getirecek adam mı?

Michael Cole: Bunun cevabını ikimiz de çok iyi biliyoruz JBL. Daniels, koskoca PGW kariyerinde sadece bir defa tuş oldu ve o da Royal Rumble 2024'ün galibi Velveteen Dream'den başkası değildi. Onun dışında karşısına çıkan her kim varsa ring zeminine gömmeyi başardı. Kendisinin de dediği gibi, eğer bu maçı alamazsa kemeri olan World Heavyweight Championship'i kendi elleriyle çöpe atacağından şüphem yok.


scwh0tw.jpg
20b31n7.jpg


Intro sırasında her yer kıpkırmızı oluyor. Kırmızı sisler arenayı sarıyor. 4 adet şeytan kılığında adam geliyor ve stage'de ikisi sağa ikisi sola geçiyor. Mızraklarını sabitleyip karşılıklı diz çöküyorlar. Daniels şaşkın bir şekilde stage'e bakıyor. Sonrasında şeytani intro bitiyor ve geri sayım başlıyor. Geri sayım bittiğinde Break The Walls Down duyuluyor! Jericho kırmızılar içinde klasik tauntunu atarak beliriyor.

chris-jericho-roh-world-champion-october-7-a.jpg


Elinde şeytan mızrağı, kafasında şeytan boynuzları. Kırmızılar arasında resmen bir şeytan gibi gözüküyor. Arkasını dönüyor ve ringe doğru yavaş adımlarla sinsi sinsi gülerek geliyor. Sonrasında çelik merdivenlerden çıkıp ringe giriyor. İkili bir süre birbirlerini süzüyorlar. Daniels sinirle Jericho'ya bakıyor. Jericho ise pis pis sırıtıyor. Sonrasında karşılıklı köşelerine geçiyorlar. Jericho kafasına taktığı şeytan boynuzlarını çıkartıp ring dışına fırlatıyor ve köşesine geçiyor.

rscnoto.jpg
gikbdov.jpg


Daniels anons ediliyor. Sonrasında da Jericho. Kendi anonsu bittikten sonra Jericho elindeki şeytan mızrağıyla Daniels'ı dürterek onu kışkırtıyor. Daniels mızrağı eliyle tutup sertçe çekerek yere fırlatıyor. İkili face to face'e geliyorlar. Daniels saldıracak gibi fakat hakem Daniels'ı ayırıyor. Sonrasında hakem Daniels'ı zorla sakinleştiriyor. Jericho pis pis Daniels'a sırıtıyor. Hakem ikisinden de kemerlerini istiyor. Jericho kemeri verecekken vermeyip o boşluktan kemeri Daniels'ın suratına geçiriyor! Sonrasında zil çalıyor ve maç başlıyor!

Eğer Jericho Kaybederse NOW World Championship İnaktif Olur
"World Heavyweight Champion" Christopher Daniels vs. "NOW World Champion" Chris Jericho


Jericho hızla headlocka alıp Daniels'ın kafasını kitliyor. Ardından hızla onu tutarak yere yatırıyor ve yerde üst üste yumruklar savuruyor. Daniels bir süre sonra üstünden atıyor. Jericho hızla kalkıyor ve kalkmaya çalışan Daniels'ın suratına bir big boot geçiriyor! Sonrasında tepesine çıkıyor ve üst üste yumruklar savuruyor. Daniels tekrar üstünden atıyor ve hızla kalkıyor. Jericho ayakta zor duran Daniels'ı tek yumrukla bir kez daha yıkıyor! Daniels ipleri tutarak kalkmaya çalışırken Jericho kafasının arkasına bir tokat atıyor! Ardından dalga geçer gibi Daniels'ın kulağına doğru bağırıyor.

Chris-Jericho-Lionheart.jpg


Chris Jericho: Hadi Danny! Bundan daha iyisini yapabilirsin! Tanrısal güçlerini kullan bana!

Daniels'ı gaza getiriyor ve sonrasında orta iplerde Daniels'ı boğuyor! Hakem sayıyor 1..2..3..4.. Jericho bırakıyor! Ardından ensesinden tutarak Daniels'ı kaldırıyor. Fakat Daniels ani bir dirsek geçiriyor! Jericho geri geri çekiliyor. Daniels ipleri tutarak kalkıyor. Jericho'ya sağlam bir yumruk! Fakat Jericho eğiliyor! Bir kez daha sallıyor fakat Jericho ondan da eğiliyor! Sonrasında bir kez daha deniyor fakat Jericho ondan da eğiliyor ve sağlam bir yumruğu geçiriyor! Daniels bu yumruk sonrası tekrar yerde kalıyor! Sendeleyerek kalkıyor. Jericho headlockla tekrar kitliyor! Daniels üstünden atıyor. Jericho gelişine bir Shoulder Block koyuyor ve omzundan aşağı doğru silkeleme tauntu atıyor. Ardından iplerden sekiyor ve hızla orta ipe atıyor ve LIONSAULT-

Over+the+Top+Ropes+Suicide+Dive.gif


Fakat hayır! Daniels aniden ayaklanıyor. Jericho ayaklandığını fark ediyor ve Moonsault şeklinde atlamadan fake atıyor. Sonrasında arkasını dönüyor ve ikili bir süre bakışıyorlar. Ardından Jericho hızla Daniels'ın üstüne koşuyor. Daniels bacaklarından tutup Jericho'yu yere yatırıyor ve hızla yumruklar! Jericho bu yumrukları tersine çevirse de tepede fazla kalamadan Daniels'a tekrardan üstünlüğü kaptırıyor. Daniels hızla yumruklar savuruyor fakat Jericho onu üstünden atıyor. Sonrasında ikili hızla ayaklanıyor. Jericho, Daniels'a koşuyor. Daniels gelişine bir Tilt A Whirl Backbreaker! Backbreaker pozisyonunda Jericho'yu bir süre kitliyor! Sonrasında bırakıyor. Ardından Jericho'yu saçından tutarak kaldırıyor. Jericho bir tokat! Ardından Daniels'ın üstüne doğru koşuyor fakat Daniels hızla onu kavrıyor ve Turnbuckle'a doğru bir URANAGE! Jericho acıyla sırtını tutarak ring dışına çekiliyor. Sırtını sıvazlayarak orada soluk alıyor. Fakat Daniels onu bir saniye bile rahat bırakma niyetinde değil hızla koşuyor ve SUICIDE DIVE! Jericho'yu kaldırıyor ve kolundan tutuyor. Hızla bariyerlere doğru fırlatıyor! Ardından üst üste stomplar vurarak Jericho'ya bariyerlerin orada acı çektiriyor! Sonrasında Jericho'nun kafasından ayağıyla bastırarak bağırıyor. Bağırırken ağzından salyalar fırlıyor!

CEPhiiu.gif


Christopher Daniels: Fallen Angel ile baş edebileceğini mi sandın? İblis kostümü giymek işe yarayacak mı sandın? Zavallı adam... Akıl oyunların bana sökmez. Buraya gelmeden önce keşke Velveteen'den tavsiye alsaydın.

Daniels, Jericho'yu hızla kaldırıyor. Sağlam bir yumruk vuruyor. Sonrasında hızla ringe giriyor ve Count Out'ı sıfırlıyor. Ardından hızla Jericho'nun saçından tutuyor ve onu ringposta doğru fırlatıyor! Hayır! Jericho bunu tersine çeviriyor! Daniels kafasını ringposta tosluyor! Jericho üstünlüğü eline alıp Daniels'ın ensesine yapışıyor ve tekrar kafasını ringposta çakıyor! Daniels bu hareketten sonra yere yığılıyor. Jericho hızla bacaklarından kavrayarak CATAPULT! Daniels kafasını ringposta tosluyor! Daniels demirlere çok sert çarpıyor! O halde yere yığılıyor! Acıyla suratını tutuyor! Suratını açtığında ise Daniels'ın kafasından kanlar süzüldüğünü görüyoruz! Jericho, Daniels'ı çenesinden tutarak kaldırıyor ve hızla kafasını masaya çarpıyor! Sonrasında masayı açıyor ve bir daha çarpıyor! Ardından tutuyor ve masadaki monitöre çakıyor! Monitörü Daniels'ın kafasıyla parçalıyor! Ardından hızla masanın önünde Daniels'ı yumrukluyor! Sonrasında ringe giriyor ve tekrar çıkarak count outı sıfırlıyor! Ardından hızla Daniels'ı masanın üstüne çıkartıyor!

intro-1685117899.jpg


Chris Jericho: İşte karşınızda FALLEN ANGEL!

Lionsault.gif


Diyor ve Daniels'ı karşı masaya itiyor! Daniels masaya düşüyor ve masa kırılıyor! Daniels acı içinde yerde yatıyor! Jericho koşarak ringe giriyor. Hakemin Count outı saymasını bekliyor! 4...5...6...7...8... Daniels ayaklanıyor. 9... Daniels bir solukta kendini ringe atıyor! Güçlükle kalkıyor. Jericho iplerden sekiyor ve Bulldog! Ardından hızla koşuyor ve LIONSAULT! Bu sefer vurdu! TUŞ! 1.........2......... KICKOUT! Daniels atmayı başarıyor! Jericho hızla Daniels'ı chinlock şeklinde kitliyor. Fakat Daniels bundan gazlı bir şekilde kalkıyor! Ardından üst üste dirsek darbeleri vuruyor! Sonrasında karnına seri yumruklar attıktan sonra kilidi çözüyor ve iplerden sekiyor. Fakat Jericho gelişine Sleeper Hold'a alıyor! Daniels acı içinde kıvranıyor! Daniels pes mi edecek!? Daniels bir süre sonra Jericho'nun kollarını ayırmayı başarıyor ve seri back choplar vuruyor! Ardından irish whipe yolluyor! Fakat Jericho tersine çeviriyor! Gelişine bir Spinning Heel Kick! Daniels yere yapışıyor ve o halde aprona çekiliyor! Jericho, Daniels'ı apronda kaldırıyor. Daniels hızla Suplex pozisyonunda tutuyor ve BRAINBUSTER! Jericho kafasını çok sert çarpıyor! Daniels hızla tutarak Jericho'yu ringe sokuyor. Ardından kendisi de giriyor. Jericho güçlükle kalkarken hızla onu kaldırıyor ve üst üste headbuttlara başlıyor! Seri headbuttlar! Sonrasında Jericho'nun boğazına yapışıyor!

Headbutt.gif


Christopher Daniels: Kanımı tat orospu çocuğu!

Death+Valley+Dirver.gif


Diyor ve sağlam bir headbutt daha çakıyor! Jericho acıyla yerde kıvranıyor! Daniels onu kaldırıyor ve sırtlıyor. DEATH VALLEY DRIVER! Tuşa gidiyor! 1.........2.......

Judas+Effect.gif


KICKOUT! Jericho atmayı başarıyor! Daniels onu tutarak hızla irish whipe yolluyor ve gelişine Blue Thunder! Tekrar tuşa gidiyor! 1.........2......... KICKOUT! Jericho yine atıyor! Daniels hızla kaldırıyor. Fakat Jericho bir anda Daniels'ın kafasını ısırıyor! Hakem sayıyor! 1...2...3...4.. Jericho bırakıyor ve kameraya şeytani bir gülüş atıyor! Sonrasında iplerden sekiyor ve JUDAS EFFECT! JUDAS EFFECT! BUNU KİMSE BEKLEMİYORDU! Tuşa gidiyor! 1.........2........

CKOUT! Jericho neye uğradığını şaşırıyor! Jericho deliriyor! Daniels yorgun argın bir şekilde dizlerinin üstünde kalkıyor.

intro-1695223231.jpg
tumblr_oefzdqxE461u1ljrzo1_400.gif


Christopher Daniels: Şaşırdın değil mi!? Sana söylemiştim. Ben EN ÜSTÜN OLANIM! Bana bu kadar yakından bakabildiğine şükretmelisin.

Chris Jericho: KAPA ÇENENİ!

Jericho, Daniels'a üst üste tokatlar savuruyor! Ardından kafasından tutuyor ve ringposta doğru fırlatıyor! Daniels bodoslama demirlere giriyor! Jericho oradan yere çekiyor ve tepesine çıkıyor! Üst üste yumruklar savuruyor! Allah ne verdiyse yumrukluyor! Hakem bir süre sonra yeter diyerek ayırıyor! Daniels yerde hareketsiz yatıyor! Jericho ipler kollarını koyuyor ve Daniels'ın durumunu seyrederken soluklanıyor. Hakem Daniels'ın nabzını kontrol ediyor. Daniels bayıldı mı!? O da ne!? Jericho, hakemi Daniels'ın üstünden çekiyor ve itiyor! Kafasına doğru üst üste yumruklar savurmaya devam ediyor! Hakem ayırıyor yeter diyor ve Jericho'yu bir daha yaparsa diskalifiye edeceğiyle ilgili uyarı veriyor! Sonrasında tekrar Daniels'ın nabzını kontrol etmeye gidiyor.

Koji+Clutch.gif


Daniels hızla elini yumruk yapıp havaya kaldırıyor! Daniels bu hareketten sonra dizlerinin üstünde kalkıyor! Jericho'ya gel gel diye işaret ediyor! Jericho hızla koşuyor ve bir big boot! Fakat Daniels bu Big bootu tutuyor! Ayağa kalkıyor! Jericho ayağını iterek kurtuluyor! Sonrasında ikili karşılıklı yumruklaşmaya girişiyor! Karşılıklı seri yumruklar! Bir Jericho bir Daniels! Bir Jericho bir Daniels! Daniels yumruklaşmada üstünlük kuran taraf! Üst üste yumruklar vuruyor! Jericho bir yumruk daha sallıyor fakat eğilip arkasına geçiyor ve LAST RITES! Hayır! Jericho kafasına sağlam bir diz geçiriyor ve kurtulmayı başarıyor! Sonrasında bir JUDAS EFFECT! Jericho Walls Of Jericho için bacaklarına yapışıyor! Fakat Daniels oradan Powerbomb pozisyonuna alıyor! ANGEL'S WINGS! Yapamıyor! Jericho bundan kurtuluyor! Dönerek bir CODEBREAKER! Fakat Daniels'ta bundan kurtulup Jericho'yu tutuyor ve Catapult'la turnbuckle'a çarpıyor! Sonrasında tutuyor ve KOJI CLUTCH! Fakat o da ne!? Jericho bağlayamadan kilitten kurtulup hızla yerden kalkıyor ve bacaklarından tutuyor!

Walls+of+Jericho+1.gif


WALLS OF JERICHO! Daniels pes mi edecek!? Daniels acıyla bağırıyor! Daniels acıdan kendini tokatlıyor fakat pes etmiyor! Jericho öfkeyle sıkıyor! Hakem pes mi diye soruyor Daniels'tan hayır yanıtını alıyor! Daniels acıyla ipe sürünüyor! İpler yakında! Fakat Jericho, Daniels'ı ipten çekiyor! Sıkmaya devam ediyor! Daniels bilincini kaybediyor gibi gözüküyor! Bir süre sonra yerde hareketsizce yatıyor! Hakem nabzını kontrol ediyor... Daniels bayıldı! Daniels bayıldı! BU SEFER BAYILDI!

Codebreaker+2.gif


HAKEM TAM İŞARETİ VERECEKKEN! Daniels bir anda ayaklanıyor ve hakemin bacağına yapışıyor! Hakemin bacağından tutarak destek alıyor ve ipe sıçrıyor! Hızla sürünerek ipe sarılıyor! Hakem ayırıyor! Jericho buna çıldırıyor! Jericho ensesinden tutuyor. İplere doğru yolluyor! Gelişine bir CODEBREAKKERRRR!!! Hayır! Daniels bundan kurtuluyor! Üstünden Jericho'yu itiyor! Jericho hızla üstüne koşuyor ve JUDAS EFFECT! Hayır! Daniels bundan eğiliyor ve Jericho'yu tersten sırtlıyor! BURNING HAMMERR!!! Jericho bu hareketten sonra sendeleyerek kalkıyor fakat aniden sıçrıyor! SON GÜCÜYLE CODEBREAKERRRR! VURDU! DANIELS'IN BURNU KIRILIYOR! KANLAR YÜZÜNE DAMLARKEN YERE YIĞILIYOR. JERICHO SÜRÜNEREK TUŞA GİDİYOR, TÜM ARENA SAYIYOR! 1....................2.....................

20170517_nxt_velvet--99da657c628382fc32d7bfe4bfed8555.jpg


Fakat o da ne!? IŞIKLAR GİTTİ. Her taraf mor sislerle kaplanıyor! Ring mor sislerle kaplanıyor ve ringde ne olduğunu göremiyoruz. Birkaç saniye sonra Jericho'nun öksürerek kendini köşelere attığını ve oradan kafasını çıkardığını görüyoruz. Şimdi Jericho dev ekrandan ona seslenen kişiye bakıyor..

velveteen-dream-9494949.jpg
chris-jericho-startled.gif


Velveteen Dream: Merhaba Jericho. Böldüğüm için üzgünüm. Aslında son karşılaşmamızda senin diğerlerinden farklı olduğunu hissetmiştim. O iddialı laflarının arkasında gerçekten bunları yapacak bir adam olduğunu gördüm. Eğer partiye birkaç saniye geç kalsaydım şu an seninle WrestleMania maçımızı resmileştirmek üzere buluşacaktım. Şimdi ise daha farklı, daha üzücü bir neden için karşındayım.

kYw5re.gif


Velveteen Dream: Bana söylediğin her şeyde haklıydın Chris. Eğer Daniels'ı yenersen o World Heavyweight Championship'in bir anlamı kalmayacak. Eğer bunu yaparsan benim Daniels'ın karşısına çıkma gibi bir seçeneğim de kalmayacak. Geriye sadece sen kalacaksın. Sıkıntı şu ki...

Dream ağlamaya başlıyor! Jericho şok içinde, bir yandan da öfkeyle ona bakıyor.

l-intro-1671390603.jpg
intro-1697730975.jpg


DREAM BİRDEN CİDDİLEŞİYOR! AĞLAYAN YÜZ İFADESİ BİR SANİYEDE YOK OLUYOR!

Velveteen Dream: Ben onu istiyorum. Çünkü benim bir rüyam var Jericho. Daha doğrusu onunla benim bir rüyamız var. Sen ise bu rüyada yoksun.

jericholoser.jpg


Ekrandaki görüntü gidiyor. Mor sisler kesilmeye başlıyor. Jericho öfkeli ve şaşkın ifadesiyle etrafına bakmaya çalışırken ışıklar da geliyor...

Kick+to+the+Gut+%252B+Angel+Wings.gif


DANIELS ÇOKTAN AYAKLANMIŞ! JERICHO'NUN KARNINA TEKMEYİ GEÇİRİYOR- ANGEL WINGS! HAKEM ŞOK İÇERİSİNDE OLANLARA BAKARKEN DANIELS TUŞA GİDİYOR! 1....................2.............

3!

Kazanan: "World Heavyweight Champion" Christopher Daniels

Taunt+with+Title.gif


ANIELS, KORKULANI YAPIYOR. NOW WORLD CHAMPIONSHIP'I İNAKTİF EDİYOR! Jericho'nun üstünde yatıyor ve kalkacak enerjiyi kendisinde bulamıyor. Hakem ona kemeri teslim ederken bir yandan da ne yapacağını bilemez bir şekilde NOW World Championship'i de yanında getiriyor. Daniels zar zor dizlerinin üstünde durup iki kemeri çekiyor. NOW World Championship'i, Jericho'nun yanına koyuyor ve gülüyor. Kendi kemerini ise omuzuna koyup Jericho'nun üstünde dinlenmeye devam ediyor. Bu sırada bir uğultu var çünkü demin ringin etrafını saran mor ışıklar bu sefer girişten yükseliyor!

cb84916c8c91f02d-1200x675.jpg


Velveteen Dream girişte! Seyircilerin yarısı bu yaşananlardan sonra bu iki ismi yuhalarken yarısı da PGW'nun yapıtaşı olan rekabetin bu şekilde resmileştiğine şahit oldukları için avazları çıktıkları kadar bağırıyorlar!

12-facts-about-velveteen-dream-1689477020.jpg
christopher-daniels.jpg


Dream girişte gözlüğünü takarken Daniels'ın dizlerinin üstünde durup Dream'e baktığını görüyoruz. Dream ona bakıyor ve "her şey rüyamız için" diyor. Daniels, Dream'in bu yardımını bir art niyet ve ona kendince verdiği bir koz olarak görse de siniri bozuk bir şekilde kafasını sallıyor. Dream şimdi eliyle Wrestlemania: London logosunu gösteriyor! Daniels kafasını çevirip logoya bakıyor. Bu sırada dev ekrana resmileşen o maçın duyurusu geliyor...

WRESTLEMANIA: LONDON
MAIN EVENT

Christopher Daniels (c) vs. Velveteen Dream


Christopher Daniels alnından atan kanları umursamadan iplerden destek alarak zor da olsa ayaklanıyor. Kamera önce onu, sonra Dream'i ve en son da girişten ikisi gözükecek şekilde son bir kare alıyor. Bu görüntülerle No Way Out 2024 sona eriyor!

PGW: No Way Out 2024
Prestige Grand Wrestling LLC ™ 2024

All Rights Reser-

1vogl3q.gif


ERMİYOR, ERMİYOR! CLAYMOOOOOOREEEEEEEE! VELVETEEN RAMPADA YERE YIĞILIYOR ARENA AYAKLANIYOR! NE OLUYOR?

2bjzs3x.gif
fixpo3k.gif


VELVETEEN YERDE KIVRANIRKEN DREW AYAĞA KALKIYOR VE BAKIŞLARINI RİNGDEKİ CHRISTOPHER DANIELS'A ÇEVİRİYOR. DREW, GÖZÜNÜ KAÇIRMADAN DANIELS'A BAKIYOR. İPLERE TUTUNARAK AYAKTA KALMAYA ÇALIŞAN DANIELS ŞOK İÇERİSİNDE!

“Ah!" diye bağırdı Edmond, “sorgulanmaktan, bir kaçak olduğumun anlaşılmasından ve Marsilya’ya geri götürülmekten korkmasaydım yarım saat sonra bu gemide olabilirdim. Ne yapmalı? Ne demeli? Onları kandırmak için nasıl bir yalan uydurmalı?"


9tt3rsi.gif
Screenshot-2024-05-16-at-12.44.45%E2%80%AFPM.jpg


WES LEE! WES LEE! MR. MONEY IN THE BANK! KOŞARAK APRONDAN ÇIKIYOR VE SERİ ADIMLARLA RİNGE DOĞRU YÜRÜYOR!

4vqylnm.gif


WES SOĞUKKANLILIKLA RİNGE GİRİYOR AMA RİNGE GİRDİĞİ ANDA BİRDEN KOŞUYOR VE ELİNDEKİ ÇANTAYI DANIELS'IN KAFASINA GEÇİRİYOR! ŞİMDİ SERİ ADIMLARLA HAKEME DOĞRU YANAŞIYOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"I'M CASHIN' IN
RIGHT
FUCKIN
NOW!"


ifj2ve2.gif


"WES LEE IS CASHIN' IN HIS MONEY IN THE BANK CONTTTTTTTTTTTTTTTTRACT!"

6 AYDIR ÇALMAK BİLMEYEN ZİL SONUNDA ÇALIYOR! BU SEFER ANGELICO YOK! KUTSAL ÇANTA YOK! SADECE.. STARCASE VAR! ÇANTANIN KABI AÇILDIĞI ANDA KIPKIRMIZI, ÜSTÜNDE "STARCASE" YAZAN BİR ÇANTA ÇIKIYOR! WES LEE ÇANTAYI BOZDURDU!

WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
Christopher Daniels (c) vs. Wes Lee


CHRISTOPHER DANIELS ALNINDAN DAMLAYAN KANLARA RAĞMEN AYAĞA KALKMAYA ÇALIŞIYOR. HAKEM ONUN DURUMUNU KONTROL EDERKEN WES BU DURUMU HİÇ UMURSAMADAN BİR MERMİ GİBİ KÖŞESİNDEN FIRLIYOR!

h54mly1.gif
jkjbfup.gif


KARDIAAAAAAAAAAAAAAAK KICKKKKKKKKKKKK! TEKME DANIELS'IN GÖZÜNE GELDİ VE GÖZÜNDEN KANLAR AKIYOR!

lunfzkb.gif


WES LEE TUŞA GİDİYOR 1.....................2.................

3!

KAZANAN VE YENİ WORLD HEAVYWEIGHT ŞAMPİYONU: Wes Lee

rjuzp39.gif


WES LEE YENİ DÜNYA AĞIRSIKLET ŞAMPİYONU!

WES LEE DÜNYA ŞAMPİYONU! TUŞTAN SONRA KENDİNİ ÖYLECE GERİYE DOĞRU BIRAKIP ARENANIN TEPESİNE DOĞRU BAKMAYA BAŞLIYOR! ARDINDAN HAKEM ONUN UNVANINI GETİRMEK ÜZERE DIŞARI ÇIKINCA RİNGİN ZEMİNİNE DOĞRU YUMRUKLAR VURMAYA BAŞLAYARAK 6 AYIN HINCINI ÇIKARIYOR! HAKEM UNVANINI ONA GETİRİYOR!

elevrg5.gif


HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRE IS YOUR WINNNNNNNNNNERRRRR....
AND NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEWWWWWWWWWWWWWWWW
PGW WORLD HEAVYWEEEEEEEEEIGGGGGGGGHTTTTTT CHAMPION...
WES...

LEE!

giphy.gif


WES LEE TUŞTAN SONRA KENDİNİ ÖYLECE GERİYE DOĞRU BIRAKIP ARENANIN TEPESİNE DOĞRU BAKMAYA BAŞLIYOR! BİR YILDIZ KAYIYOR VE BUNUN DEVAMINDA KÜÇÜK KÜÇÜK YILDIZLAR ARENANIN TEPESİNDE SIRITMAYA BAŞLIYOR! TÜM EKRANI KAPLIYORLAR!

giphy.gif


RİNGİN DIŞINA KENDİNİ BIRAKMIŞ, GÖZÜ PEK İYİ DURUMDA OLMAYAN DANIELS'I, APRONDA YEDİĞİ CLAYMORE'DAN SONRA YENİ YENİ KENDİNE GELEN VELVETEEN DREAM'İ, ONUN BAŞINDAKİ DREW MCINTYRE'I SON KEZ GÖRÜYORUZ VE KAMERALAR RİNGE GEÇİYOR... AYLAR ÖNCE CHRISTOPHER DANIELS TARAFINDAN NO DQ BİR MAÇTA ELİNE BİR YILDIZ KAZINAN VE ONU DÖVMEYLE KAPATMAK ZORUNDA KALAN WES LEE, SLAMMY AWARDS 2023 ŞOVUNDA VELVETEEN VE DANIELS'IN KÜÇÜK GÖRDÜĞÜ O ÇOCUK... İKİSİNİN DE RÜYASINI ELİNDEN ALIYOR! WES LEE BİR "DREAMSLAYER" OLUYOR!

giphy.gif


TURNBUCKLE'A DOĞRU ÇIKAN WES LEE, UNVANINI HAVAYA DOĞRU KALDIRIYOR VE PYROLAR PATLIYOR! Yıldızlar arenanın her zerresine hakim olurken, PGW tarihine kazınacak olan ilk cash-in sonrası tanık olduğumuz bu görüntüyle birlikte No Way Out 2024 sona eriyor.

PGW: No Way Out 2024
Prestige Grand Wrestling LLC ™ 2024

All Rights Reserved ©
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: