En Son İzlediğiniz Film ve Düşünceleriniz?

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,909
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
MV5BZTIyZGM3NDItMTNmNS00Yzc4LTg2MzItOWY4MTE1NDlmZDIyXkEyXkFqcGdeQXVyMTAwMzUyOTc@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

Bu filmi daha önce duymuştum ama Amazon'a düşünce izlemek istedim. Filmin konusundan kısaca bahsedecek olursam. Küp şeklinde çok sayıda oda var ve bu odaların içerisinde ise mahkum olmuş oyuncular var. Amaç bu Küp'ün içinden çıkmak ancak o kadar kolay değil. Çünkü bazı odalarda tuzaklar mevcut ve Küp tam bir labirent gibi. Buradan çıkmak için matematik gerekiyor ama çok detaya girmeyeceğim. Bir nevi Squid Game gibi ama kesinlikle ama kesinlikle Squid Game denen yapımdan çok çok daha kaliteli.

Filmin ilk sahnesi zaten insanı gerim geriyor. Sonrasında yaşananlar ise gerilimi tırmandırıyor. Burada sadece Küp'ün içerisindeki tuzaklarla değil ayrıca diğer insanlarla da mücadele etmek durumundasın. Çünkü gerilim arttıkça ilkel benlik daha ön plana çıkabiliyor ve Orman Kanunları hükmediyor.

Bana kalırsa film bir yarım saat daha uzun ve daha kalabalık olmuş olsaydı daha iyi olurdu. Çünkü bir sahneden sonra film gereğinden fazla akıyor ve gerilimi kaybediyorsun. Ancak daha kalabalık olmuş olsalardı gerilim daha iyi olabilirdi.

Puanım: 7/10​

ReQuem

#uncensored
Konular
1,707
Beğeni sayısı
1,757
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
Perfect Blue. Valla anime hiç sevmem ama bunu gerçekten çok sevdim. Fazlasıyla estetik ve rahatsız edici. Tekrar tekrar izlesem asla sıkılmam. Black Swan filmi bayağı bir aşırmış kendisinden o yüzden saygımız var. 8/10 verip yolumuza bakıyoruz. Filmi izlerken Travesti Cemile şakalarıyla darlayan @Beast Incarnate olmadan tadı çıkmıyor.

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,909
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
Perfect Blue. Valla anime hiç sevmem ama bunu gerçekten çok sevdim. Fazlasıyla estetik ve rahatsız edici. Tekrar tekrar izlesem asla sıkılmam. Black Swan filmi bayağı bir aşırmış kendisinden o yüzden saygımız var. 8/10 verip yolumuza bakıyoruz. Filmi izlerken Travesti Cemile şakalarıyla darlayan @Beast Incarnate olmadan tadı çıkmıyor.

Aslında bu filmi izleyecektim dün.

Ganbarimasu

PG.com Kullanıcısı
Konular
365
Beğeni sayısı
623
PG Nakit
1,175
Bu filmi bayadır bekletiyordum bu kadar bekletmişken 31 Ağustos'a denk getirme planım var hayırlısı bakalım. 🤣
Evet planladığımız üzere filmi izledim. Normalde böyle depresyon mepresyon ayağına kendi iyiliğini düşünmeyen aptal karakterlere zor tahammül ederim, örneğin Himizu diye bir film izlemiştim ve ana karakterin aptallığından dolayı hiç sevmemiştim. Bu yüzden bence depresif karakter yazarken aptallıkla gerçekten depresif ve yalnız olmak arasında ince bir çizgi vardır.

Bu filmde karakter çizginin olumlu tarafındaydı. Bir Rus romanı karakteri gibiydi, gerçekten karakterle bağ kurabildim. Gayet güzel beğendiğim bir film oldu.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,932
Beğeni sayısı
4,385
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Memories of Murder izledim 2 gün önce. Filmin hikayesi bir noktadan sonra o kadar farklı bir boyuta evriliyor ki sürüklenip gidiyorsunuz, 2 saat yağ gibi kaydı izlerken. Filmin içine yerleştirilen küçük detayların filmin ilerleyen seyrinde önem kazanması olayından hep etkilenmişimdir ve bunu sevmişimdir. Memories of Murder’da da bu fazla abartılmadan kullanılmış. Ayrıca filmdeki karaterlere dair keyifli ve kesinlikle ders çıkarılması gereken psikolojik tahliller var. Benim her şeyiyle izlemekten çok keyif aldığım bir film oldu, kesinlikle tavsiye ederim.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: