En Son İzlediğiniz Film ve Düşünceleriniz?

Huma

Dr. Drake Ramoray
Konular
96
Beğeni sayısı
381
PG Nakit
540
Body of Lies izledim. Tam yoğun geçen günün ardından kafayı boşaltmalık aksiyon filmi. Leo baba dünya üzerinde en karizmatik bulduğum kişi olabilir. Düz kameraya karşı rol keserek konuşsa yine izlerim.

Kero

rehabilite
Konular
469
Beğeni sayısı
882
PG Nakit
580
7. filmin çıkacağını duyduktan sonra Jurassic Park'ın ilk 6 filmini izledim. İlk 3'leme gayet iyiydi o dönemler için. İkinci 3'lemenin ilk filmi yani 4. film de güzeldi fikrimce. Ama 5 ve 6. film rezalet. 5. film bir nebze izlenir ama 6. film tamamen fiyasko. Umuyorum yeni karakterlerle beraber 7. film başarılı olacaktır.

Huma

Dr. Drake Ramoray
Konular
96
Beğeni sayısı
381
PG Nakit
540
Nolan'ın Batman üçlemesini maraton halinde izledim. Çocukken filmlere kafa basmıyordu tabi. Süper kahraman filmi patlama var diye oturup izlemiştim defalarca kez. Şimdi daha olgun kafayla izleyince süper kahraman filminden öte olduğunu anladım. Filmlerin çoğu sahnesini hatırladığımdan ilk kez izlemiş gibi etkilenmedim ama güzel filmlerdi.

Konular
612
Beğeni sayısı
395
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Randy Orton
İzliyorum az kaldı bitmesine. Sürükleyici bir film olmuş James Wan yine şaşırtmıyor, bende korkma duygusu artık deforme oldu ama korkutucu olduğunu söyleyebilirim.

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,372
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
Venom Son Dans’ı izledim ve tam bir işkenceydi. İlk Venom’u büyük umutlarla sinemaya gidip, ikinciyi ise arkadaşımın isteğiyle sinemaya gidip izledikten sonra üçüncüyü izlemek için hiç acele etmedim ve bugüne kadar bekledim. İlk ikisini sevmemiş birisi olarak ne kadar haklarını yediğimi farkettim. Filmin ilk saatine kadar 5 dakikalık bir hikaye anlatılıyor ondan sonra da hikaye sonlanıyor. Invincible’ın tek bölümde anlattığı kadar hikaye anlatamaması yetmezmiş gibi aksiyonu da sadece görsel olarak iyi olup hiç heyecan hissettirmedi. Arkada ses olsun diye açmalık bir film olmuş.

Bogi

Jön Türks
Konular
21
Beğeni sayısı
473
PG Nakit
0
Conclave

ben bu tip muhabbeti olan filmleri seviyorum. papalık konklavı falan ilgimi çekiyo açıkçası ve bence güzel de film. fiennes abi zaten helal olsun da genel olarak kardinallerin motivasyonunu da bir yere kadar güzel göstermiş film. yani diğer oscar adayı olan filmlerin tamamını izlemedim de yine de conclave benden geçer not alır. uzuuun bir süredir normal film izlemiyordum conclave ile döndüm tekrar başlıcaz.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi