En Son İzlediğiniz Film ve Düşünceleriniz?

Deeppy

BANKER
Konular
288
Beğeni sayısı
729
PG Nakit
680
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Bu sabah Requiem for a Dream izledim. İzlediğim en iyi film oldu. Çok başarılı. Zaten uyuşturucuyu geç sigara vs. bile kullanmayan biri olarak, bunları kullanıp kendini havalı sanan aptalların sonunun böyle olacağını güzel yansıtan bir film izledim. Öte yandan sadece madde bağımlılığı değil yaşlılık ve yalnızlıkla ilgili de çok güzel mesajlar vardı.

Johnkorey

QuietQuitting
Konular
555
Beğeni sayısı
1,348
PG Nakit
1,445
RPG Karakteri
Ezekiel Jackson
Favori Güreşçi
Edge
Deadpool 2. Haftaya Deadpool & Wolverine'e gitmeden izleyeyim dedim baştan sonra izlememiştim. After crediti keşke sinemada izleseydim. Altıma sıçardım gülmekten.

Kero

REY DEL GOLFO
Konular
427
Beğeni sayısı
718
PG Nakit
125
Batman V Superman ve Justice League Snyder Cut izledim en son. Yani Snyder güzel karanlık gerçekten DC olduğunu hissettiren bir evren kurabilirmiş. Keşke olsaydı da adam akıllı dark tema bir DCEU izleyebilseydik. Bu saatten sonra da pek ümidim yok açıkçası, yeni oyuncular, sil bastan filmler falan. Zaten halihazırda süper bir Batman var, onun evreni üzerine kurulabilir miydi bilmiyorum ama süper olurdu. O filmin havası bi güzeldi, tam bir Batman & DC havasıydı.

Yeni gelecek DCEU evrenine pek hakim değilim. Aquaman, Woner Woman ve Flash'in oyuncuları aynı kalacak mı? Değişecek mi yoksa? Flash'i bilmem ama Aquaman ve Wonder Woman rollerine çok uyuyorlar bence.

Kero

REY DEL GOLFO
Konular
427
Beğeni sayısı
718
PG Nakit
125
Batman V Superman ve Justice League Snyder Cut izledim en son. Yani Snyder güzel karanlık gerçekten DC olduğunu hissettiren bir evren kurabilirmiş. Keşke olsaydı da adam akıllı dark tema bir DCEU izleyebilseydik. Bu saatten sonra da pek ümidim yok açıkçası, yeni oyuncular, sil bastan filmler falan. Zaten halihazırda süper bir Batman var, onun evreni üzerine kurulabilir miydi bilmiyorum ama süper olurdu. O filmin havası bi güzeldi, tam bir Batman & DC havasıydı.

Yeni gelecek DCEU evrenine pek hakim değilim. Aquaman, Woner Woman ve Flash'in oyuncuları aynı kalacak mı? Değişecek mi yoksa? Flash'i bilmem ama Aquaman ve Wonder Woman rollerine çok uyuyorlar bence.
Reis sen -en azından Batman yorumlarında gördüğüm kadarıyla- DC'ye daha hakimsin sanırım, senin bu yeni evren hakkında düşünce ve bilgilerini öğrenmek isterim. @Re7o

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,929
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
27011c5613440689b39dc203fcd518fe.png

Baba bu nasıl bir filmdir böyle gerçekten ağzım açık izledim. Spoilera geçmeden önce birkaç noktaya değineyim. Film harika bir şekilde günümüzde insanlara (tamam filmde kadınlar özelinde gitmişler) dayatılan güzellik estetik algılarının baskısının muhteşem bir şekilde karşısında. Öle Barbie filmindeki gibi ılıkça yapmıyor bunu. Bayağı bayağı estetik-güzellik yargılarının bir insanı neye dönüştürebileceğini gösteriyor.

Film baştan aşağı Kubrick'e selam çakıyor. Kendimi 2024 yapımı bir Kubrick filmi izliyormuş gibi hissettim hatta. The Shining, A Space Odysses en bariz göndermeler. Bir de Matrix göndermesi de mevcuttu oldukça hoş oldukça muazzam.

Filmin kırılma noktası ablamızın Fred ile buluşmaması oldu. Kafamı toplyabilirsem daha detaylı bir inceleme yzabilrim.

Hülya Avşmaz

Deneme Moderatör
Konular
56
Beğeni sayısı
389
PG Nakit
240
RPG Karakteri
Enzo Amore
Favori Güreşçi
Kidd Bandit
1
Transformers One izledim az önce ve çok memnunum.
Yanlış hatırlamıyorsam şu ana kadar çizgi roman harici tüm serilerde Cybertron'un yok olmasından sonrasını anlatıyordu. Optimus ve Megatron'un geçmişi kısa kesitler ya da replikler üstünden öğrenilirken ilk kez ana teması bu olan bir film izledim. Ana odak ana ikilimizden pek şaşmamış ve yan karakterlere girilmemiş, bence çok doğru bir karar. Filmin süresini düşünürsek bu ikili için bile kısa gelebilirdi ama odağı düzgün tutup karakterleri de iyi yedirmişler. Megatron'un ve Optimus'un farkının ''iyi ve kötü''den ziyade iki farklı görüş olduğunu gayet iyi aktarmış. Filmin sonu da diğer hikayelerin başlangıcı olan Cyberton'un yok oluşuna doğru atılan ilk adımla bitiyor. İzlediğim en iyi animasyon değildi ama kesinlikle en iyilerinden biriydi.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: