En Son İzlediğiniz Film ve Düşünceleriniz?

Ganbarimasu

PG.net Kullanıcısı
Konular
493
Beğeni sayısı
712
PG Nakit
1,425
Battle Royale izledim. Ne filmdi ama be. Bugün Fortnite falan varsa bu film sayesinde. Adamlar alan daraltmayı bile düşünmüşler. :D

Bu arada birkaç film önce de Takeshi Kitano'nun Broken Rage filmini izledim. Bir sahnede Jun Akiyama oynamış haberim yoktu sürpriz oldu.

Konular
612
Beğeni sayısı
395
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Randy Orton
Ana de armasım da ana de armasım diyerekten ballerina'yı izledim, pek de güzel değildi okay ama sırf bir aksiyon filmi ve başrolü bir kadın diye gereksiz bir gömülüyor haketmediğini düşünüyorum gayet izlenir, 3.5/5

Re7o

The Dark kNightmare
Konular
521
Beğeni sayısı
505
PG Nakit
1,020
Favori Güreşçi
Roman Reigns
F1 Filmini her şeyi ile beğendim. Filme öyle çok bilmiş F1 ustası gibi hata aramak için ya da acaba %100 doğru ve gerçekçi yansıtabilmişler mi ya kafasıyla gitmeyin. F1 izleyicisi olarak gidin gayet de keyif alırsınız. Müzikleri mükemmeldi Hans Zimmer baba yine müthiş iş yapmış. F1'in iç kısmı ile ilgili gösterdikleri ufak sekanslar da hoşuma gitti. Son sahnelerinde özellikle inanılmaz heyecan basmıştı. Filmi her türlü tavsiye ediyorum.

Huma

Dr. Drake Ramoray
Konular
96
Beğeni sayısı
381
PG Nakit
540
F1 Filmini her şeyi ile beğendim. Filme öyle çok bilmiş F1 ustası gibi hata aramak için ya da acaba %100 doğru ve gerçekçi yansıtabilmişler mi ya kafasıyla gitmeyin. F1 izleyicisi olarak gidin gayet de keyif alırsınız. Müzikleri mükemmeldi Hans Zimmer baba yine müthiş iş yapmış. F1'in iç kısmı ile ilgili gösterdikleri ufak sekanslar da hoşuma gitti. Son sahnelerinde özellikle inanılmaz heyecan basmıştı. Filmi her türlü tavsiye ediyorum.
İmaxde gitmeyi düşünüyorum. Değer mi İmax'e?

Konular
230
Beğeni sayısı
1,249
PG Nakit
30
Favori Güreşçi
Lexi Luna
RPG Karakteri
JOHN MORRİSON
Time-Out

Fikir güzel de işleniş harbi bok. Her şey bir anda gelişiyor ve nolduğunu anlayamıyorsın.

Squid Game 3

Ana fikri seçim yapmanın zorluğu olmasına rağmen bu fikri final hariç hiçbir yerde adam akıllı hissettirememesi ve genel olay örgüsünün bokluğu can sıktı. Karakterler ve tema fena olmadığı için izletti.

Bodrum Masalı

Herkes sır saklama tribine düştüğü için birbirlerine giriyorlar. Evren kahpesi adam olaydı dizi çok farklı yerlere gidebilirdi. Senin de kafanı si si siii gönenç. Gözde'ye mi kaldın daaaa koskoca oteller sahibi adamsın a.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi