RPG PAYBACK #33'e Puan ve Değerlendirmeniz


PAYBACK #33'e Puan ve Değerlendirmeniz

  • 5

    Oy: 12 92.3%
  • 4

    Oy: 1 7.7%
  • 3

    Oy: 0 0.0%
  • 2

    Oy: 0 0.0%
  • 1

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    13

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
177
Mesajlar
592
Beğeni sayısı
1,395
PG Nakit
0
2uizucj.png
 
Katılım
3 Tem 2023
Konular
56
Mesajlar
4,791
Beğeni sayısı
1,141
PG Nakit
730
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane
Şova ara ara bakabildim ama başlamadan çok çok iyi bir Rumble sonrası şovu olduğunu düşünüyorum. Zaten Velveteen'den başkasının açması beklenemezdi şovu, ben tek parçada bitirir belki diye bekliyordum açıklamasını ama ortalık karışmış iyice. Joe Gacy ile arasındaki kimya Daniels ile olanına çok benziyor, artık o potadan kopsa da Dream. Fakat bu segment muhtemelen Wrestlemania'da gerçekleşecek çok epik bir Joe Gacy vs. Goldust for TVC maçının ilk adımlarını attı. Ben bu maçı bekliyorum ve çok hypelıyım. Sondaki Lodge hamlesini de ona bağlıyorum. Muhtemelen Lodge'un ayıkladığı kemer sonrası NWO'dan sonra belirleşen bir Gacy vs. Goldust görürüz. Bu Wrestlemania'da tüm hikayeler bitmeli gibi geliyor. Reigns vs. Gunther işi ise iki isim için de büyük spot, umarım sahipleri kıymetini bilir ki Gunther'i oynayan arkadaşı görüyordum ara ara. Yolu açık isimler ikisi de, iyi işler yapacaklardır. Bir şekilde Wrestlemania'ya atarlar kendilerini. Rollins inanılmaz iyi gidiyor bence, RTWM dönemine damga vurabilecek isimlerden birisi olduğunu düşünüyorum ama Cody ile sıkışırsa iki ay boyunca ne olur kestiremiyorum. Lakot'un performans baya iyi başladı, yazılan karakter de çok iyi bence segment çok iyi yansıtmış Lakot'un Rollins'ini, promo okunmuş gibi. Sondaki tavşan bir ??? attırdı ama genel bir ???, muhtemelen yolları kesişmeyecektir Rollins ile. Uso ise maalesef, bilgisayar tamircisinin kurbanı oldu. PUREC'i bir adım daha öne atmak için arkasında bırakır diyordum ben fakat PUREC'i kaybederken bir adım arkaya düştü. Kader böyleymiş diyelim, hem Bate'e hem de PUREC'e böyle bir değişim lazımdı. Tebrik ediyorum Bate'i, NWO'da olası bir PGWC mağlubiyetine Wrestlemania'da PUREC için Venis vs. Bate beklediğimi de söyleyeyim. CM BOK ise yorum yok. Daniels ise kurtarıcı triplerine girmiş, ağabeyin yol Lodge ile kesişebilir. Kurtar bizi şunlardan ağam, arkandayız. Bence Bate'i trans geçip başka işler peşinde koşmalı, çünkü Bate'de kaybederse işler kötü olabilir Bryan için. Şu segment büyük trollde, cevabını promo da vereceğiz. Brookes iyi denemiş ama Joe dominant başladı, performansa göre böyle devam edebilir. Çok iyi bir başlangıç onun adına, oynayan arkadaş baya aktif forumda falan da zaten önü çok açık duruyor şimdilik. AHHH AHH ŞU İKİLİ... Omega'nın yorumlar ne eksik ne fazla fakat bu ikiliye TTC yakışır. Garip bir uyumlu geldiler ayrıca bana, o yüzden ben sizi destekliyorum kardeşler.. Main Event'te ise hem Daniels hem Jericho çok iyi yazılmış. Daniels birkaç aydır kaldığı geri plandan bir adım öne atmayı başarmış konuşmalarıyla, çok beğendim. Jericho'nun motivasyonunu da çok beğendim. Dream'in kararı her halükarda belli fakat bu işler NWO'da Daniels'in galibiyetine iş atıyor gibi duruyor. O konu kafayı karıştırdı biraz ben Jericho kazanır diye düşünüyordum fakat NWO'da Velveteen'den Daniels lehine bir hamle gelecek gibi duruyor, temiz bitmesini beklemediğim bir maç. Dediğim gibi çoğu şey için güzel adımlar atılmış, eline sağlık ekibin 5 veriyorum.
 

Kras Mazov

Tractatus
Katılım
3 Tem 2023
Konular
32
Mesajlar
4,121
Beğeni sayısı
1,105
PG Nakit
130
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
Vallahi uzun işlerim olduğu için şova kalamadım hatta eve de şimdi geldik, şovu tadında okuduk.

Gacy ile açılış yapmayı istiyordum; çünkü güzel ya da kötü bir vedalaşma olmasını istemiştim ve bunu hem güzel şekilde hem de mantıklı olarak gerçekleştiğini gördüm. Bütün Rumble Goldust'ı dövdükten sonra hiç bir şey olmamış gibi olsaydı zaten mantıklı olmazdı. Yine de Gacy ne dese onu da dinlemesi gerektiği için dürtülerini bastırıyor. Tam olması gereken Goldust karakteri gibi; ama bu iş bir yerde kopacak Goldust, zaptedilemeyecek gibi duruyor. Lodge ekibinin gelmesi tipik heel hareketi, olaya da oturan bir durum olmuş. Hem onlar hem de Ospreay ile Hardy ve üstüne Elite şu takımlar divizyonunu alevlendirecek. Bütün bunlara rağmen Lodge ekibi ortaya çıkmadan önce işlenirken çok ilgi çekiciyken şu an bana çok da ilgi çekici gelmiyor ve bu durum beni üzüyor diyebilirim. Wes Lee cash ini de vurgulandı şu adam bizim maçın kazananına patlayacak zaten o kesin oğlu kesin. Ama bazen de bariz olan şeyler gerçekleşmeli. Neyse günün sonunda güzel bir açılış oldu.

Roman vs GUNTHER maçı beklediğimden silik geçti çünkü iki taraf da iyi bir performans gösteriyor. Promolarını takip ediyorum, işlemeleri gereken bazı şeyler olup biçimsel olarak ufak dokunuşlar yaparlarsa seyir zevki de en azından benim için çok daha iyi olacak. Tahminimce belli bir tecrübeye sahip oyuncular, sadece biraz ısınmalarına ihtiyacı var. Maçın böyle olmasının da bir sebebi vardır diye düşünüyorum, Roman'ın böyle yem edileceğini sanmam. Belki ikinci bir şans maçında Roman'ı da burada görebiliriz.

Şu Bok Dallas mevzusunu da artık bir çözüme kavuşturma vakti geldi; şu adamın alfabesi yüzünden adama olan bütün merakım onun bütün karizması gidiyor, en azından bana göre öyle. Posterdeki detay muhabbeti ile de acayip ilgimi çekmişti oysa ki. Yani yine ilgimi çekiyor; ama işte o alfabenin olayı ne, ne yazıyor ne yazılıyor yani açıkçası ilgimi çekmiyor biraz saldım o kısmı. Rollins'in açıklaması da açıkçası bana ikna edici gelmedi. Mantıklı bir sebep sunmadı; ama Lakot geldiyse zaten bir sebebe gerek yok; çünkü özlüyoruz bu adamı. Mimar değil de işte Visionary çok yakışır ona bence de tamamen onun takdirine kalmış artık.

Bate'in kemeri alması ve o ekibin de iki kemer taşıması. Her yerde iki kemer veya double champ görüyorum; ama şimdi bu dediğim bütün insanlar da hak ediyor yani. Bate Royal Rumble ile çok muazzam işlendi ve bana göre acayip derecede ilgi çekici oldu. Sahibi de bu momentumla götürürse abisinin karşısında bi WM yapabilir de. Maçta Punk ile Jey'in beefi güzel olsa da Alberto'yla yaşanan sekans direkt kafamdaki Punk'ı çok güzel resmetti. NOW Punk'tan ziyade böyle gıcık; ama face olan taze return atmış WWE Punk vibeı veriyor tam. Aslında Hardy ile Ospreay barışması olmasaydı ben Ospreay ile Alberto'yu kafamda eşleştirmiştim. Şimdi böyle olunca kafalar bir tık karıştı; ama bence Jey ile Punk'ı birbirinden ayırmamak, araya Alberto'yu sokmamak lazım. Alberto'dan da aslında Gacy için güzel bir rakip olur.

Bryan Danielson promosu bu arada bu adam geldiğinden beri yaptığı bana göre en güzel konuşması olabilir. Yaşadığı olayı profesyonelce, ezilmeden anlatmış. Bir de hani herhangi bir yamulma falan da yok yani çok net, güzel bir dokunuş. Okurken gerçekten çok zevk verdi keşke bitmese dedim. Bate ile de iyi bir kimya oturturlar diye düşünüyorum.

Joe vs Brookes için aklıma yorum gelmedi; ama olması gerektiği gibi bir uzunlukta geçmiş maç. Joe için kolay, hak edilmiş bir galibiyet. Lakin Mayhem'e yaptıklarından sonra iyi bir sükse yapmış olsa da daha fazlasını da bekliyorum ondan. Yeteri kadar uğraşırsa tabi.

ME'ye gelince şansa zaten hem açılış hem de kapanışı yapanın benim olduğum bir şova full takip atmak lazımken terse düştük ev eşyalarıyla uğraştık. Şuna canlı kalmayı isterdim işte. Daniels'ın kendi karakterine yakışır ama karşısındakini gölgeleyici de şekilde Velveteen'in karşısına çıkışı, Velveteen'in fikrinin başka bir "Christopher" tarafından çelinişi... Hani şu senaryoyu ben yazsaydım NOW Kemeri maçını kenara bırakacak olsam, herhalde Velveteen'in Venis'e odaklanıp ona göz kırpıp Daniels'ın zorla Velveteen'in kendisini tercih etmesi için uğraşması ve en sonunda istediğini alması şeklinde yazardım ki benzer mantaliteye sahibiz gibi de duruyor. Jericho'nun oraya gelişi ve büyük oynanışı çok hoşuma gitti. Daniels'ın Velveteen dışında hiç tuş olmamasını yine Velveteen etkisiyle Jericho NWO'da bozabilir. Ha NWO ha da NOW diye mesajımızı verelim dicem de bence mesaj çoktan verilmiş. Roman vs Gunther ile Seth - Dallas segmentlerinin sırayla gelişi okurken de bi yorduğu için 4.75'e gitti elim yani her zamanki 5ler gibi değil; ama genel yapıya baktığımızda da 5 gibi 5. Emeğinize sağlık.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: