Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
PAYBACK #33'e Puan ve Değerlendirmeniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Kras Mazov" data-source="post: 220490" data-attributes="member: 103"><p>Vallahi uzun işlerim olduğu için şova kalamadım hatta eve de şimdi geldik, şovu tadında okuduk.</p><p></p><p>Gacy ile açılış yapmayı istiyordum; çünkü güzel ya da kötü bir vedalaşma olmasını istemiştim ve bunu hem güzel şekilde hem de mantıklı olarak gerçekleştiğini gördüm. Bütün Rumble Goldust'ı dövdükten sonra hiç bir şey olmamış gibi olsaydı zaten mantıklı olmazdı. Yine de Gacy ne dese onu da dinlemesi gerektiği için dürtülerini bastırıyor. Tam olması gereken Goldust karakteri gibi; ama bu iş bir yerde kopacak Goldust, zaptedilemeyecek gibi duruyor. Lodge ekibinin gelmesi tipik heel hareketi, olaya da oturan bir durum olmuş. Hem onlar hem de Ospreay ile Hardy ve üstüne Elite şu takımlar divizyonunu alevlendirecek. Bütün bunlara rağmen Lodge ekibi ortaya çıkmadan önce işlenirken çok ilgi çekiciyken şu an bana çok da ilgi çekici gelmiyor ve bu durum beni üzüyor diyebilirim. Wes Lee cash ini de vurgulandı şu adam bizim maçın kazananına patlayacak zaten o kesin oğlu kesin. Ama bazen de bariz olan şeyler gerçekleşmeli. Neyse günün sonunda güzel bir açılış oldu.</p><p></p><p>Roman vs GUNTHER maçı beklediğimden silik geçti çünkü iki taraf da iyi bir performans gösteriyor. Promolarını takip ediyorum, işlemeleri gereken bazı şeyler olup biçimsel olarak ufak dokunuşlar yaparlarsa seyir zevki de en azından benim için çok daha iyi olacak. Tahminimce belli bir tecrübeye sahip oyuncular, sadece biraz ısınmalarına ihtiyacı var. Maçın böyle olmasının da bir sebebi vardır diye düşünüyorum, Roman'ın böyle yem edileceğini sanmam. Belki ikinci bir şans maçında Roman'ı da burada görebiliriz.</p><p></p><p>Şu Bok Dallas mevzusunu da artık bir çözüme kavuşturma vakti geldi; şu adamın alfabesi yüzünden adama olan bütün merakım onun bütün karizması gidiyor, en azından bana göre öyle. Posterdeki detay muhabbeti ile de acayip ilgimi çekmişti oysa ki. Yani yine ilgimi çekiyor; ama işte o alfabenin olayı ne, ne yazıyor ne yazılıyor yani açıkçası ilgimi çekmiyor biraz saldım o kısmı. Rollins'in açıklaması da açıkçası bana ikna edici gelmedi. Mantıklı bir sebep sunmadı; ama Lakot geldiyse zaten bir sebebe gerek yok; çünkü özlüyoruz bu adamı. Mimar değil de işte Visionary çok yakışır ona bence de tamamen onun takdirine kalmış artık.</p><p></p><p>Bate'in kemeri alması ve o ekibin de iki kemer taşıması. Her yerde iki kemer veya double champ görüyorum; ama şimdi bu dediğim bütün insanlar da hak ediyor yani. Bate Royal Rumble ile çok muazzam işlendi ve bana göre acayip derecede ilgi çekici oldu. Sahibi de bu momentumla götürürse abisinin karşısında bi WM yapabilir de. Maçta Punk ile Jey'in beefi güzel olsa da Alberto'yla yaşanan sekans direkt kafamdaki Punk'ı çok güzel resmetti. NOW Punk'tan ziyade böyle gıcık; ama face olan taze return atmış WWE Punk vibeı veriyor tam. Aslında Hardy ile Ospreay barışması olmasaydı ben Ospreay ile Alberto'yu kafamda eşleştirmiştim. Şimdi böyle olunca kafalar bir tık karıştı; ama bence Jey ile Punk'ı birbirinden ayırmamak, araya Alberto'yu sokmamak lazım. Alberto'dan da aslında Gacy için güzel bir rakip olur.</p><p></p><p>Bryan Danielson promosu bu arada bu adam geldiğinden beri yaptığı bana göre en güzel konuşması olabilir. Yaşadığı olayı profesyonelce, ezilmeden anlatmış. Bir de hani herhangi bir yamulma falan da yok yani çok net, güzel bir dokunuş. Okurken gerçekten çok zevk verdi keşke bitmese dedim. Bate ile de iyi bir kimya oturturlar diye düşünüyorum.</p><p></p><p>Joe vs Brookes için aklıma yorum gelmedi; ama olması gerektiği gibi bir uzunlukta geçmiş maç. Joe için kolay, hak edilmiş bir galibiyet. Lakin Mayhem'e yaptıklarından sonra iyi bir sükse yapmış olsa da daha fazlasını da bekliyorum ondan. Yeteri kadar uğraşırsa tabi.</p><p></p><p>ME'ye gelince şansa zaten hem açılış hem de kapanışı yapanın benim olduğum bir şova full takip atmak lazımken terse düştük ev eşyalarıyla uğraştık. Şuna canlı kalmayı isterdim işte. Daniels'ın kendi karakterine yakışır ama karşısındakini gölgeleyici de şekilde Velveteen'in karşısına çıkışı, Velveteen'in fikrinin başka bir "Christopher" tarafından çelinişi... Hani şu senaryoyu ben yazsaydım NOW Kemeri maçını kenara bırakacak olsam, herhalde Velveteen'in Venis'e odaklanıp ona göz kırpıp Daniels'ın zorla Velveteen'in kendisini tercih etmesi için uğraşması ve en sonunda istediğini alması şeklinde yazardım ki benzer mantaliteye sahibiz gibi de duruyor. Jericho'nun oraya gelişi ve büyük oynanışı çok hoşuma gitti. Daniels'ın Velveteen dışında hiç tuş olmamasını yine Velveteen etkisiyle Jericho NWO'da bozabilir. Ha NWO ha da NOW diye mesajımızı verelim dicem de bence mesaj çoktan verilmiş. Roman vs Gunther ile Seth - Dallas segmentlerinin sırayla gelişi okurken de bi yorduğu için 4.75'e gitti elim yani her zamanki 5ler gibi değil; ama genel yapıya baktığımızda da 5 gibi 5. Emeğinize sağlık.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kras Mazov, post: 220490, member: 103"] Vallahi uzun işlerim olduğu için şova kalamadım hatta eve de şimdi geldik, şovu tadında okuduk. Gacy ile açılış yapmayı istiyordum; çünkü güzel ya da kötü bir vedalaşma olmasını istemiştim ve bunu hem güzel şekilde hem de mantıklı olarak gerçekleştiğini gördüm. Bütün Rumble Goldust'ı dövdükten sonra hiç bir şey olmamış gibi olsaydı zaten mantıklı olmazdı. Yine de Gacy ne dese onu da dinlemesi gerektiği için dürtülerini bastırıyor. Tam olması gereken Goldust karakteri gibi; ama bu iş bir yerde kopacak Goldust, zaptedilemeyecek gibi duruyor. Lodge ekibinin gelmesi tipik heel hareketi, olaya da oturan bir durum olmuş. Hem onlar hem de Ospreay ile Hardy ve üstüne Elite şu takımlar divizyonunu alevlendirecek. Bütün bunlara rağmen Lodge ekibi ortaya çıkmadan önce işlenirken çok ilgi çekiciyken şu an bana çok da ilgi çekici gelmiyor ve bu durum beni üzüyor diyebilirim. Wes Lee cash ini de vurgulandı şu adam bizim maçın kazananına patlayacak zaten o kesin oğlu kesin. Ama bazen de bariz olan şeyler gerçekleşmeli. Neyse günün sonunda güzel bir açılış oldu. Roman vs GUNTHER maçı beklediğimden silik geçti çünkü iki taraf da iyi bir performans gösteriyor. Promolarını takip ediyorum, işlemeleri gereken bazı şeyler olup biçimsel olarak ufak dokunuşlar yaparlarsa seyir zevki de en azından benim için çok daha iyi olacak. Tahminimce belli bir tecrübeye sahip oyuncular, sadece biraz ısınmalarına ihtiyacı var. Maçın böyle olmasının da bir sebebi vardır diye düşünüyorum, Roman'ın böyle yem edileceğini sanmam. Belki ikinci bir şans maçında Roman'ı da burada görebiliriz. Şu Bok Dallas mevzusunu da artık bir çözüme kavuşturma vakti geldi; şu adamın alfabesi yüzünden adama olan bütün merakım onun bütün karizması gidiyor, en azından bana göre öyle. Posterdeki detay muhabbeti ile de acayip ilgimi çekmişti oysa ki. Yani yine ilgimi çekiyor; ama işte o alfabenin olayı ne, ne yazıyor ne yazılıyor yani açıkçası ilgimi çekmiyor biraz saldım o kısmı. Rollins'in açıklaması da açıkçası bana ikna edici gelmedi. Mantıklı bir sebep sunmadı; ama Lakot geldiyse zaten bir sebebe gerek yok; çünkü özlüyoruz bu adamı. Mimar değil de işte Visionary çok yakışır ona bence de tamamen onun takdirine kalmış artık. Bate'in kemeri alması ve o ekibin de iki kemer taşıması. Her yerde iki kemer veya double champ görüyorum; ama şimdi bu dediğim bütün insanlar da hak ediyor yani. Bate Royal Rumble ile çok muazzam işlendi ve bana göre acayip derecede ilgi çekici oldu. Sahibi de bu momentumla götürürse abisinin karşısında bi WM yapabilir de. Maçta Punk ile Jey'in beefi güzel olsa da Alberto'yla yaşanan sekans direkt kafamdaki Punk'ı çok güzel resmetti. NOW Punk'tan ziyade böyle gıcık; ama face olan taze return atmış WWE Punk vibeı veriyor tam. Aslında Hardy ile Ospreay barışması olmasaydı ben Ospreay ile Alberto'yu kafamda eşleştirmiştim. Şimdi böyle olunca kafalar bir tık karıştı; ama bence Jey ile Punk'ı birbirinden ayırmamak, araya Alberto'yu sokmamak lazım. Alberto'dan da aslında Gacy için güzel bir rakip olur. Bryan Danielson promosu bu arada bu adam geldiğinden beri yaptığı bana göre en güzel konuşması olabilir. Yaşadığı olayı profesyonelce, ezilmeden anlatmış. Bir de hani herhangi bir yamulma falan da yok yani çok net, güzel bir dokunuş. Okurken gerçekten çok zevk verdi keşke bitmese dedim. Bate ile de iyi bir kimya oturturlar diye düşünüyorum. Joe vs Brookes için aklıma yorum gelmedi; ama olması gerektiği gibi bir uzunlukta geçmiş maç. Joe için kolay, hak edilmiş bir galibiyet. Lakin Mayhem'e yaptıklarından sonra iyi bir sükse yapmış olsa da daha fazlasını da bekliyorum ondan. Yeteri kadar uğraşırsa tabi. ME'ye gelince şansa zaten hem açılış hem de kapanışı yapanın benim olduğum bir şova full takip atmak lazımken terse düştük ev eşyalarıyla uğraştık. Şuna canlı kalmayı isterdim işte. Daniels'ın kendi karakterine yakışır ama karşısındakini gölgeleyici de şekilde Velveteen'in karşısına çıkışı, Velveteen'in fikrinin başka bir "Christopher" tarafından çelinişi... Hani şu senaryoyu ben yazsaydım NOW Kemeri maçını kenara bırakacak olsam, herhalde Velveteen'in Venis'e odaklanıp ona göz kırpıp Daniels'ın zorla Velveteen'in kendisini tercih etmesi için uğraşması ve en sonunda istediğini alması şeklinde yazardım ki benzer mantaliteye sahibiz gibi de duruyor. Jericho'nun oraya gelişi ve büyük oynanışı çok hoşuma gitti. Daniels'ın Velveteen dışında hiç tuş olmamasını yine Velveteen etkisiyle Jericho NWO'da bozabilir. Ha NWO ha da NOW diye mesajımızı verelim dicem de bence mesaj çoktan verilmiş. Roman vs Gunther ile Seth - Dallas segmentlerinin sırayla gelişi okurken de bi yorduğu için 4.75'e gitti elim yani her zamanki 5ler gibi değil; ama genel yapıya baktığımızda da 5 gibi 5. Emeğinize sağlık. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
PAYBACK #33'e Puan ve Değerlendirmeniz
Menü
Giriş yap