Şova ara ara bakabildim ama başlamadan çok çok iyi bir Rumble sonrası şovu olduğunu düşünüyorum. Zaten Velveteen'den başkasının açması beklenemezdi şovu, ben tek parçada bitirir belki diye bekliyordum açıklamasını ama ortalık karışmış iyice. Joe Gacy ile arasındaki kimya Daniels ile olanına çok benziyor, artık o potadan kopsa da Dream. Fakat bu segment muhtemelen Wrestlemania'da gerçekleşecek çok epik bir Joe Gacy vs. Goldust for TVC maçının ilk adımlarını attı. Ben bu maçı bekliyorum ve çok hypelıyım. Sondaki Lodge hamlesini de ona bağlıyorum. Muhtemelen Lodge'un ayıkladığı kemer sonrası NWO'dan sonra belirleşen bir Gacy vs. Goldust görürüz. Bu Wrestlemania'da tüm hikayeler bitmeli gibi geliyor. Reigns vs. Gunther işi ise iki isim için de büyük spot, umarım sahipleri kıymetini bilir ki Gunther'i oynayan arkadaşı görüyordum ara ara. Yolu açık isimler ikisi de, iyi işler yapacaklardır. Bir şekilde Wrestlemania'ya atarlar kendilerini. Rollins inanılmaz iyi gidiyor bence, RTWM dönemine damga vurabilecek isimlerden birisi olduğunu düşünüyorum ama Cody ile sıkışırsa iki ay boyunca ne olur kestiremiyorum. Lakot'un performans baya iyi başladı, yazılan karakter de çok iyi bence segment çok iyi yansıtmış Lakot'un Rollins'ini, promo okunmuş gibi. Sondaki tavşan bir ??? attırdı ama genel bir ???, muhtemelen yolları kesişmeyecektir Rollins ile. Uso ise maalesef, bilgisayar tamircisinin kurbanı oldu. PUREC'i bir adım daha öne atmak için arkasında bırakır diyordum ben fakat PUREC'i kaybederken bir adım arkaya düştü. Kader böyleymiş diyelim, hem Bate'e hem de PUREC'e böyle bir değişim lazımdı. Tebrik ediyorum Bate'i, NWO'da olası bir PGWC mağlubiyetine Wrestlemania'da PUREC için Venis vs. Bate beklediğimi de söyleyeyim. CM BOK ise yorum yok. Daniels ise kurtarıcı triplerine girmiş, ağabeyin yol Lodge ile kesişebilir. Kurtar bizi şunlardan ağam, arkandayız. Bence Bate'i trans geçip başka işler peşinde koşmalı, çünkü Bate'de kaybederse işler kötü olabilir Bryan için. Şu segment büyük trollde, cevabını promo da vereceğiz. Brookes iyi denemiş ama Joe dominant başladı, performansa göre böyle devam edebilir. Çok iyi bir başlangıç onun adına, oynayan arkadaş baya aktif forumda falan da zaten önü çok açık duruyor şimdilik. AHHH AHH ŞU İKİLİ... Omega'nın yorumlar ne eksik ne fazla fakat bu ikiliye TTC yakışır. Garip bir uyumlu geldiler ayrıca bana, o yüzden ben sizi destekliyorum kardeşler.. Main Event'te ise hem Daniels hem Jericho çok iyi yazılmış. Daniels birkaç aydır kaldığı geri plandan bir adım öne atmayı başarmış konuşmalarıyla, çok beğendim. Jericho'nun motivasyonunu da çok beğendim. Dream'in kararı her halükarda belli fakat bu işler NWO'da Daniels'in galibiyetine iş atıyor gibi duruyor. O konu kafayı karıştırdı biraz ben Jericho kazanır diye düşünüyordum fakat NWO'da Velveteen'den Daniels lehine bir hamle gelecek gibi duruyor, temiz bitmesini beklemediğim bir maç. Dediğim gibi çoğu şey için güzel adımlar atılmış, eline sağlık ekibin 5 veriyorum.