Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
PG Be a Booker Evreni
(Arşiv) BAB Evreni: Bölge Savaşları
Exclusive Wrestling Corporation
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Broken Dreams" data-source="post: 39653" data-attributes="member: 79"><p>Bir süre uzak kaldık BAB işinden, hemen yorumlara geçelim iki şov biriktirmişiz. 3. şovun girişi baya iyi olmuş. Ana kemer potasının açmasını beğendim şovu, 8 kişilik takım maçına yorum yok. Ortalık karışsın maçı gibi duruyor, karışmışta zaten. Kazananlar da tatmin etti beni, bu ekipten Club tarafındayız gibi. Paige'in promodan sonra yenilmesini beklemiyordum, benim için şaşırtıcı oldu orası biraz ama karşıdaki yavruyu tanımadığımızdan da olabilir. O da sağlam bir debut yapmış, kadınlar kemeri için adaylardan birisi olacak gibi duruyor. Ciampa ağabeyin durumuna iç acıdı feci şekilde. Ben stablelara inanılmaz yakıştırıyorum Ciampa'yı burada da kendisini öyle bir şeyin içinde bulabileceğini düşünüyorum niyeyse. Lucky Kid'in dandik paketten çıkarttığı win mahvetti. Barrett alır bu maçı demiştim kesin ama Barrett hakkında farklı planlar olduğu belli oldu maçın sonunda. Şirkette British Stable kurulacak galiba, valla kimler ne yapacak merak ediyoruz baya. Eddie Kingston BABA. Kendine yakışır promoyu kesmiş kaçmış. Şirketteki favori adamlarımızdan. Jason Jordan... bu herifin hikaye nereye gidecek, ne olacak şirkete dair en merak ettiğim şey bu. Baya incelikli bir şey yazılıyor Jordan'a, şirketin sıradaki şampiyonlardan birisi olabileceğini düşünüyorum bir şekilde. Maça yorum yok ya, japonlardan birisi kazanmış deyip geçelim. Scurll'a atılan zarfta Barrett'a atılan zarftan gibi geldi, anlayana. Bu maçı Bron'un kazanmasını hiç beklemiyordum ama yine sonundaki olaylar ağzı açık bıraktı. Çok iyi düşünülmüş hem Karrion vs. Wyatt hem de Rambling Rabbit işi vallahi eline sağlık Doğan şimdiye kadar okuduğum şovlardan en keyif aldığım şov bu oldu. Güreş dışında bir ağırlıkta ilerlemesi şirketin (ring dışı senaryoların fazlalığı) okurken çok keyif veriyor. Diğer şova geçelim hemen.</p><p></p><p>JASON JORDAN... AĞLATTIN BE OĞLUŞUM. Belli oldu bu çocuk Kurt Angle'a ZORLU gelecek. Emin Cahit gibi soytarıların düşmanı Grayson Waller'ı tebrik ederim. Lucky Kid ile CC arasındaki tatlı-sertte hoşumuza gitti ama TÜRK nerede biz oradayız hacı. Isla Dawn'ı tanımıyorum ama etkileyici bir giriş yapmış ablamız ama o da galibiyeti çıkaramamış, yapmayın sunu ablalar be. Shayna koymuş tokadı, muhtemelen kemeri de alır diye düşünüyorum. Lan bu ZSJ bize EDS'yi hatırlattı derim ama partta kafa yine Angle-Jordan işinde kaldı. Abi bu adam kim yaaaa. Karl Anderson ağabeye çakış hoşumuza gitmedi. Pretty Deadly'de almış maçı, War Machine ağabeyler şamar oğlanlığına devam. Main Eventte yine ZSJ ağabeye bir ayar çekilmiş. Bu işi anca bu sondaki EKİP temizler abi diyerek PPV'yi beklemeye başlıyoruz muhtemelen stable gözükür bu PPV'de. Eline sağlık Doğan tekrardan, çok iyi şov olmuş.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Broken Dreams, post: 39653, member: 79"] Bir süre uzak kaldık BAB işinden, hemen yorumlara geçelim iki şov biriktirmişiz. 3. şovun girişi baya iyi olmuş. Ana kemer potasının açmasını beğendim şovu, 8 kişilik takım maçına yorum yok. Ortalık karışsın maçı gibi duruyor, karışmışta zaten. Kazananlar da tatmin etti beni, bu ekipten Club tarafındayız gibi. Paige'in promodan sonra yenilmesini beklemiyordum, benim için şaşırtıcı oldu orası biraz ama karşıdaki yavruyu tanımadığımızdan da olabilir. O da sağlam bir debut yapmış, kadınlar kemeri için adaylardan birisi olacak gibi duruyor. Ciampa ağabeyin durumuna iç acıdı feci şekilde. Ben stablelara inanılmaz yakıştırıyorum Ciampa'yı burada da kendisini öyle bir şeyin içinde bulabileceğini düşünüyorum niyeyse. Lucky Kid'in dandik paketten çıkarttığı win mahvetti. Barrett alır bu maçı demiştim kesin ama Barrett hakkında farklı planlar olduğu belli oldu maçın sonunda. Şirkette British Stable kurulacak galiba, valla kimler ne yapacak merak ediyoruz baya. Eddie Kingston BABA. Kendine yakışır promoyu kesmiş kaçmış. Şirketteki favori adamlarımızdan. Jason Jordan... bu herifin hikaye nereye gidecek, ne olacak şirkete dair en merak ettiğim şey bu. Baya incelikli bir şey yazılıyor Jordan'a, şirketin sıradaki şampiyonlardan birisi olabileceğini düşünüyorum bir şekilde. Maça yorum yok ya, japonlardan birisi kazanmış deyip geçelim. Scurll'a atılan zarfta Barrett'a atılan zarftan gibi geldi, anlayana. Bu maçı Bron'un kazanmasını hiç beklemiyordum ama yine sonundaki olaylar ağzı açık bıraktı. Çok iyi düşünülmüş hem Karrion vs. Wyatt hem de Rambling Rabbit işi vallahi eline sağlık Doğan şimdiye kadar okuduğum şovlardan en keyif aldığım şov bu oldu. Güreş dışında bir ağırlıkta ilerlemesi şirketin (ring dışı senaryoların fazlalığı) okurken çok keyif veriyor. Diğer şova geçelim hemen. JASON JORDAN... AĞLATTIN BE OĞLUŞUM. Belli oldu bu çocuk Kurt Angle'a ZORLU gelecek. Emin Cahit gibi soytarıların düşmanı Grayson Waller'ı tebrik ederim. Lucky Kid ile CC arasındaki tatlı-sertte hoşumuza gitti ama TÜRK nerede biz oradayız hacı. Isla Dawn'ı tanımıyorum ama etkileyici bir giriş yapmış ablamız ama o da galibiyeti çıkaramamış, yapmayın sunu ablalar be. Shayna koymuş tokadı, muhtemelen kemeri de alır diye düşünüyorum. Lan bu ZSJ bize EDS'yi hatırlattı derim ama partta kafa yine Angle-Jordan işinde kaldı. Abi bu adam kim yaaaa. Karl Anderson ağabeye çakış hoşumuza gitmedi. Pretty Deadly'de almış maçı, War Machine ağabeyler şamar oğlanlığına devam. Main Eventte yine ZSJ ağabeye bir ayar çekilmiş. Bu işi anca bu sondaki EKİP temizler abi diyerek PPV'yi beklemeye başlıyoruz muhtemelen stable gözükür bu PPV'de. Eline sağlık Doğan tekrardan, çok iyi şov olmuş. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
PG Be a Booker Evreni
(Arşiv) BAB Evreni: Bölge Savaşları
Exclusive Wrestling Corporation
Menü