BAB EVRENİ Still Lucha, Underground Wrestling (DÖRDÜNCÜ ŞOV YAYINDA!)


Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,964
Mesajlar
13,196
Beğeni sayısı
3,426
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Brock Lesnar w/ Paul Heyman
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Havoc'un hikayesinin nasıl şekilleneceğini çok merak ediyorum, Cueto pislik bir adamdır ama Havoc ondan daha da pisliktir... Tahmin ettiğim gibi bir kayıp vermiş Havoc, kazansa hikaye ilerleyemezdi zaten... Main eventteki kaos inanılmaz hoşuma gitti, özellikle Unbreakable Fucking Machines ekibine cayır cayır olduk, trios turnuvasında da favorim bu üçlü olacak. Okada'nın bu şirketteki konumu inanılmaz iyi işlenecek gibi, exclusive'de yaşanan olayın nereye varacağını merak ediyorum. Eline sağlık.
 

god is an astronaut

too audiological to be deaf
Katılım
3 Tem 2023
Konular
23
Mesajlar
4,906
Beğeni sayısı
626
PG Nakit
165
RPG Karakteri
''The Fallen Angel'' Christopher Daniels
1689715256746.png

Duyuru!

Geçtiğimiz haftalık şovda sayın General Manager Dario Cueto'nun sözünü ettiği, kazananının Lucha Underground Championship için düzenlenecek maça katılacağı turnuvanın katılımcılar listesinde aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Angelico
Corey Graves
Danhausen
Dante Fox
Ethan Carter III
Ivelisse
Jack Evans
Joey Ryan
Kazuchika Okada
Lio Rush
Mark Haskins
Matt Sydal
PJ Black
Sami Callihan
Shinsuke Nakamura
Taya Valkyrie
 

god is an astronaut

too audiological to be deaf
Katılım
3 Tem 2023
Konular
23
Mesajlar
4,906
Beğeni sayısı
626
PG Nakit
165
RPG Karakteri
''The Fallen Angel'' Christopher Daniels
Şovun bittiğin sanarken arka alandan bir kesitle karşılaşıyoruz, Chris Brookes ve Brody King ortalarına Kazuchika Okada'yı da almış bir şekilde bir yere doğru yürüyorlar. Okada hala hararetli hararetli ikisine konuşuyor.

Kazuchika Okada: Siz kimsiniz, nereye gidiyoruz, şu gizemli ayaklarını kesin de sorularıma cevap verin.

Chris Brookes: Tanrı aşkına susmayı düşünmüyor musun? Fazla mırıldanma geldik işte.

Üçlü bir kapının önüne geliyorlar ve kapı kolunu kendilerine doğru çekip açtıktan sonra içeri giriyorlar ancak ışıklar kapalı.

Kazuchika Okada: Burası nere-

''Kazuchika Okada..''

Kazuchika Okada: Sen kimsin? Oyun mu oynuyors-

Bu esnada ışıklar açılıyor ve koltukta oturan bir kişi, iki yanında da ayakta duran birer kişi daha hepsi Okada'ya bakıyorlar. Kazuchika Okada önce onlara sonra arkasındaki ikiliye bakıyor, bu esnada koltukta oturan kişi tekrar konuşuyor:

''Geleceğe hoş geldin..''

Still Lucha, Underground Wrestling S01E02: Future Is Now

''Geleceğe hoş geldin.''



Koltukta oturan kişi Corey Graves! Bir yanında Austin Matelson, diğer yanında da Priscilla Kelly bulunuyor. Odanın içerisinde beş kişi, hepsi Okada'ya bakıyor.

Kazuchika Okada: Gelecek?

Corey Graves: Senin için biraz daha açayım. Şu an bu odanın içerisinde gördüğün herkes, bizler bu sektörün geleceğiyiz Okada. Aynı çorabı giymekten kokuşmuş, aynı kişilere boyun eğmekten tekelleşmiş sektörün kurtarıcılarıyız. Her gün her şey daha kötüye giderken, gönül verdiğimiz bu sistemde aynı duruma düşmek konusunda çaresiz kaldı. Ancak buna izin vermeyeceğiz. Bizim olan şeyi geri alacağız, ve bir daha asla başkasına temsil etmeyeceğiz. Kısaca, mutlak sahipleri olacağız. Biz geleceğin ta kendisiyiz Okada.

Kazuchika Okada: Dinle, seni ve yanındakileri bu peri masalına kim ikna etti bilmiyorum ama benim bu hikayede bir yerim yok. Gezegeni kendi evinizde kurtarabilirsiniz, ben buraya dövüşmek için geldim.

Corey Graves: Anlamıyorsun, senin ve bizim hedefimiz aynı Okada. Zirveye çıkmak, daha sonra başka bir yerin, ondan sonra farklı bir yerin. Şu saatler önce eleştirdiğin şeyler, hepsinde haklısın. Ancak bunları tek başına kimseye anlatamazsın Okada, haklı çıkmak için dövüşmeye çalışırsan sadece onların oltalarına yem olacaksın. Para kazandırmaktan başka hiçbir işe yaramıyorsun, gözünü aç ve olanları gör. Senin yapmaya çalıştığın şeyi biz çok uzun zaman önce gerçekleştirdik, zihnimizde. Senden çok daha ilerideyiz, ve sana yürümen gereken bir ton gereksiz yoldan kurtulma şansı sunuyoruz. Aptallaşma, iki defa düşün-

Kazuchika Okada: Ne bekliyorsun size katılmamı-

Bu esnada Brody King, Kazuchika Okada'nın ağzını sıkı bir şekilde eliyle kapatıyor ve onun konuşmasına müsaade etmiyor. Corey Graves bir kafa işaretiyle Brody'nin geriye çekilmesini söylüyor.

Corey Graves: Misafirimize bu şekilde davranmayın, zamanla öğrenecektir. Okada, sana bizim aramıza katıl diyen yok. Senin burada bir yerin olmadığının senden çok daha fazla farkındayım emin olabilirsin. Düşündüklerin doğru, ancak bunları nasıl uygulayabileceğini hiçbir şekilde bilmiyorsun. Biz sana bunu öğreteceğiz ve günün sonunda fiziksel potansiyelini zihinsel aptallıklara kurban etmeyeceğiz, karşılığında da senden de ismini ağırlığını alacağız. Burada işimiz bittiğinde biz sıradaki hedefe yöneleceğiz, sense istediğin yere gider istediğin şeyi yaparsın. O noktadan sonra ne biz seni tanırız, ne sen bizi hatırlarsın. Sadece aklını kullan, dövüşmek için ne kadar yüreğe ihtiyacın varsa hayatta kalmak içinde o kadar akla ihtiyaç duyacaksın.

Kazuchika Okada biraz duraksıyor ve başını olumlu anlamda sallıyor. Corey Graves hafif bir gülümsemeyle karşılık veriyor ve oturduğu yerden hafifçe doğrularak elini uzatıyor, Okada bu eli sıkıyor. Kameralarımız bu görüntülerle birlikte kapanıyor...





Kevin Patrick: TAPINAĞA TEKRARDAN HOŞ GELDİNİZ SEVGİLİ SEYİRCİLER! Bunun adı Still Lucha, Underground Wrestling! Ben Kevin Patrick, bir yanımda Vampiro ve diğer yanımda Super Dragon. Geçtiğimiz hafta Sayın General Manager Dario Cueto'nun duyurusunu geçtiği turnuva hakkında detaylar internet sitemizden paylaşılmıştı. Bu hafta turnuvanın resmi olarak başlayacağı, aldığımız duyumlar arasında. Baylar siz neler düşünüy-

Bu esnada bir müzik Kevin Patrick'i bölüyor ve girişte..



Sami Callihan beliriyor. Tapınakta daha önce de gördüğümüz Callihan resmi olarak dönüşünü gerçekleştiriyor. Keskin bakışları ile Callihan hızlı bir şekilde ringe giriyor ve köşesine geçiyor, o rakibini beklemeye koyulurken bir müzik daha duyuyoruz ve bu sefer girişte beliren isim..



Mark Haskins! Sami Callihan'ın rakibi Mark Haskins oluyor, hafta içi yapılan duyurudan bunun bir turnuva maçı olduğunu söyleyebiliriz. Mark Haskins'te aynı Sami Callihan gibi oldukça hazır gözüküyor ve ringe girişini gerçekleştiriyor. İkili en başta göz göze geliyorlar ancak bir müdahale yok, Mark Haskins'te köşesine geçiyor. Callihan ve Haskins birbirlerini inceden süzüyorlar bu esnada, hakem de bu süzmeyi bir üst boyuta taşımak istermişçesine zili çaldırıyor ve maçı başlatıyor.

Sami Callihan vs. Mark Haskins / 15 Minute Time Limit / Conterdenship Tournament for Lucha Underground Championship, Round 1

Genel olarak ortada geçen ve bir dakika dahi durmayan yüksek tempolu bir maç seyrediyoruz. Sami Callihan'ın gücü ve Mark Haskins'in çevikliği daha ön plana çıkıyor. Maçın sonunda doğru Sami Callihan, Mark Haskins'i iplere yolluyor ancak dönüşte Haskins'ten bir Spinning Sole Kick geliyor. Mark Haskins bu noktada fırsatı yakalamışçasına bir anda Sami Callihan'ı kavrayıp Cradle to the Grave deniyor ancak Callihan havada Hurricanrana ile tersine çeviriyor hareketi. Haskins çabuk toparlanmak için ayağa kalkmak isterken Sami Callihan'dan Superkick! Mark Haskins tam yere düşecekken Sami Callihan rakibini kavrayıp arkasına geçiyor onun ve kaldırıp Cradle Killer! Sami Callihan direkt tuşa gidiyor, 1..2..3!

Kazanan ve Bir Üst Tura Çıkan: Sami Callihan via pinfall (08.49)

--

Bugüne kadar verdiğim her mücadele, girdiğim her savaş, hepsi bu tapınağın zirvesine oturabilmek içindi.



Elimden gelen her neyse, onu sonuna kadar yapmaya ant içmiştim bu yola başladığımda. Çok dostum ve çok düşmanım oldu, ama artık tek başımayım. Yeni bir sayfa açmak için bundan uygun bir zaman yok.



Geçmişimden arındım, ve şu an adımın hakkını verebilecek kadar günahsızım. Ancak bu şeytanların olduğu yere yeniden dönyorum, yani evime, tapınağıma..



Artık başarısızlık yok. Artık sadece ben varım, ben ve hedeflerim. Gerçekleştirmek için uğrunda canımı verebileceğim, bu benim elimdeki son fırsat.. Bu fırsatı değerlendirmek için, her ne olursa olsun kanımın son damlasına kadar savaşacağım. Bekleyin beni, zirve çok yakın.



--





Kameralar açıldığında ringin içinde Lio Rush ve Danhausen'i görüyoruz, Lio Rush kendi köşesinde oldukça sakin ve konstanre bir şekilde beklerken Danhausen yerinde sıçrıyor ve aşırı heyecanlı. Hakem onun bu heyecanını öldürmek istemiyormuşçasına maçı başlatıyor.

Lio Rush vs. Danhausen / 15 Minute Time Limit / Conterdenship Tournament for Lucha Underground Championship, Round 1

Maç başladığı gibi Danhausen, Lio Rush'a doğru koşuyor ancak saldırmak için değil. Yanına kadar gelip ''Bir planım var.'' diyerek bağırıyor. Ve bunun ardından ringin ortasına geçip sırt üstü uzanıyor. ''Tuşla beni!''. Lio Rush onun bu yaptıklarına anlam veremiyor ve yanına gelip ayağıyla ittirmeye çalışıyor, dövüşmek için rakibinin ayağa kalkmasını istiyor gibi. Danhausen ise topuklarını yere vurarak ''Hadi!'' diye bağırıyor. Lio Rush kafası karışık bir şekilde bir ayağını Danhausen'in üstüne koyuyor. Hakem bunu bir tuş denemesi olarak alıyor ve sayıyor! 1-2-3!

Kazanan ve Bir Üst Tura Çıkan: Lio Rush via pinfall (1.06)

Lio Rush bir üst tura çıkmayı başarıyor! Çok da zorlanmıyor. Lio Rush maçın ardından direkt ringden çıkıp gitmeye yelteniyor, Danhausen dışında herkes olanları garipserken o hiçbir şey olmamış gibi ayağa kalkıyor ve Lio Rush'ı yolda yakalıyor. Rush ondan uzak durmak istiyormuş gibi ancak Danhausen buna müsaade etmiyor. Lio Rush onu ilgisiz bir şekilde dinlerken o Rush'a heyecanlı heyecanlı bir şeyler anlatıyor ve ikili bu şekilde arka alana doğru ilerlerken kameralar kapanıyor.

--



Kameralarımz arka alanda açılıyor ve Io Shirai ile Kairi Sane'i görüyoruz. İkili geçtiğimiz hafta Kazuchika Okada ile Dario Cueto arasında yaşanan konuşmaları dinleyip kendi aralarında bir şeyler konuşurlarken bu esnada bir ses duyuluyor arkadan:

''Etkiledi mi sizi çekikler?''





Kamera o tarafa döndüğünde gördüğümüz kişi Kobra Moon! Yanında da Mariposa var. Kadrodaki maske takan iki kadın güreşçinin ikisi de bir anda karşımıza çıkıyor. Arada bir yüzleşme olacak gibi gözüküyor. Moon ve Mariposa, Shirai ile Sane'e yaklaşırken Shirai cevap veriyor:

Io Shirai: Ne istiyorsunuz?

Mariposa: Bu soruya siz bir cevap vermelisiniz. Geçen ki ukalanın konuşmasından bir gaz aldıysanız, baş kaldırmanın derdine falan düştüseniz söyleyeyim; burası bizim şirketimiz ve biz istemedikçe de bir başkası, özellikle yabancı bir kültür onu bizden çekip de alamaz. Hoşunuza gitti tabii, geceleri rüyalarınıza da giriyor mu Okada?

Kairi Sane: Bakın ne söylediğinizi anlamıyor-

Kobra Moon: Bence gayet de anlıyor gözüküyorsun, söylenmek istenen net. Yerinizi bilin ve fazla zıplamayın, yoksa kelebekle beraber kobra deliğinden çıkar ve bu tatlı bir müzikten ötürü olmaz. Size bir maç teklif ediyoruz, ikiye iki. Önümüzdeki hafta.

Kairi Sane: Buna gerçekten gerek y-

Io Shirai: Kabul ediyoruz.

Io Shirai'nin bu cevabı üstüne Kobra Moon ve Mariposa, istediklerini almışçasına histerik bir biçimde gülüyorlar ve arkalarını dönüp geldikleri gibi gidiyorlar. Bu esnada Kairi Sane ve Io Shirai birbirine dönüyor:

Kairi Sane: Neden yaptın ki bunu?

Io Shirai: Anlamıyor musun? Biz kendimizi ispat etmedikçe bunlar ve türevleri gelip başımızı sürekli ezmeye çalışacak. Angela ve Mayu varken de böyleydi, şimdi de böyle olacak.

Kısa bir sessizlik oluşuyor Io Shirai'nin bu cümlesinden sonra, sessizliği yine Shirai bozuyor:

Io Shirai: Üzülme, onlar olmadan da kendimize bir yol bulabilirizi. Kendimizi ezdirmememiz gerekiyor sadece, hadi gidelim.

İkili birlikte yürüyerek kadrajdan çıkıyorlar ve kameralarımız bu görüntülerle birlikte kapanıyor.

--

Kevin Patrick:
Bayanlar ve Baylar, Main Event'e hoş geldiniz! Geçtiğimiz hafta bildiğiniz üzere Trios kemerleri için büyük bir arbede yaşanmıştı. General Manager Dario Cueto bunu çözüp bu hafta ve önümüzdeki haftanın main eventlerini belirlemişti. Tarafları hatırlamıyor olabilirsiniz, bu akşam ki mücadele-

Bu esnada bir müzik duyuluyor:

Kevin Patrick: Neyse, en iyisi kendiniz görün.



Girişte belirenler Worldwide Underground! Johnny Mundo, Jack Evans ve PJ Black maç için gayet hazır duruyorlar. Üçlü klasik pozlarını kesip şovlarını yaparak ringe giriyorlar ve girişe bakarak rakiplerini beklemeye başlıyorlar. Onların bu bekleyişi çok da uzun sürmüyor çünkü Worldwide Underground'ın müziğini kesen başka bir müzik duyuyoruz. Duyduğumuz müzikle beraberde girişte..





Unbreakable Fucking Machines beliriyor! Cage, Michael Elgin ve BT Gunn yan yana duruyorlar ve ringin içindeki üçlüyü süzüyorlar. Ardından yavaşça ringe doğru gelmeye başlıyorlar fakat makineler yarı yoldayken Worldwide Underground bir anda ringden inip onlara doğru koşmaya başlıyor. UFM'de aynı şekilde koşarak karşılık veriyorlar buna ve ringin kenarında yine bir savaş başlyor. Baylar ve bayanlar kemerlerinizi takın, mücadele başlıyor!

Worldwide Underground vs. Unbreakable Fucking Machines / 30 Minute Time Limit / #1 Contendership for Lucha Underground Trios Championship

Maç gerçekten üçüncü dünya savaşı tadında gerçekleşiyor, başta Tag'ı olmayan kişiler kenarda bekliyor ancak üçüncü dakikadan sonra hakem bunu takip edemez hale geliyor. Maç resmen iki taraf arasında gidip geliyor, özellikle onuncu dakikadan itibaren Worldwide Underground tarafının üstünlüğünü görüyoruz ancak onların enerjisi düştükçe Unbreakable Fucking Machines'in fiziksel üstünlükleri meydana çıkıyor tekrar. Maçın sonlarına doğru herkes ringin içi ve kenarlara toplanmışken BT Gunn ve PJ Black legal durumda ringin ortasında güreşiyorlar. Gunn rakibine art arda darbeler vurup üstünlüğü kurunca Black bir anda ondan sıyrılıp Johnny Mundo'ya Tag veriyor ve ringin içinden çıkıyor. BT Gunn ise bunu görünce arkasını dönüp Cage'e Tag veriyor ve ringin kenarına doğru koşup TOPE CON HILO! Zaman limitinin dolmasına üç dört dakika kaldığını görüyoruz bu noktada. Mundo ve Cage maçın ortalarında yaptıkları yüzleşmeyi burada yinelemiyorlar ve direkt savaşa geçiyorlar. Cage bu esnada koşarak direkt Tornado Claw deniyor ancak Mundo onun kolunun altından geçip iplere doğru koşuyor ve Springboard Moonsault! Cage bunun üstüne direkt toparlanmaya çalışıyor ancak Mundo onu seri Chop darbeleriyle köşeye kadar sürükledikten sonra geriliyor ve Step-Up Enzuigiri! Cage bu hamlenin ardından yere düşüyor ve Mundo hazır köşenin dibindeyken bir saniye dahi düşünmeden END OF THE WORLD! Hayır Cage çekilmeyi başarıyor! Mundo acı içerisinde kalkarken Cage ona doğru koşuyor ve bu sefer TORNADO CLAW BAŞARILI! Ancak bununla yetinmeyip köşeye doğru yöneliyor ve orta iplere çıkıyor, ardından en üst iplere doğru sıçrıyor ve BLACK MAGIC! Bu esnada Jack Evans ringe girip müdahale etmeye çalışıyor ancak Michael Elgin bunu engellemek için ringe giriyor ve bir Superkick! Jack Evans eğiliyor ve koşusuna devam edip o sırada arkası ona dönük olan hakeme çarpıyor! Michael Elgin bu noktada ikinci hamlesini deniyor ve Jack Evans'ın üstüne atlayıp en üst iplerden ikisininde düşmesine sebep oluyor. Bu esnada Cage arkasında olanlardan habersiz Johnny Mundo üzerinden tuş deniyor ancak sayan birisi olmadığında hakemin durumunu fark ediyor. Buna tam sinirlenip yerden kalkacakken CURB STOMP! Ringin içerisinde kapüşonlu birisi giriyor ve Cage'e Curb Stomp uyguluyor! Uyguladıktan sonra çıkarıyor kapüşonunu ve bu..



TAYA VALKYRIE! Worldwide Underground'ın kadın üyesi! Taya zaman kaybetmeden Johnny Mundo'yu hareketlendirip Cage'in üstüne yatmasını sağlıyor. Sonra da hakeme yöneliyor ve onu kendine getirip tuşu saymasını sağlıyor. Hakem ağır ağır da olsa elini yere vuruyor. 1-2-

Ancak.. Zil çalıyor?

Hakemin üçü vurmadığı çok bariz ancak zil neden çalıyor başta kimse anlam veremiyor. Bu esnada anonsörün duyurusu herkese bir detayı hatırlatıyor.

Michael Buffet:
Bayanlar ve baylar, maç süre limitinin dolması ile sonuçsuz tamamlanmıştır.

Zaman Aşımından Ötürü Berabere

Johnny Mundo aşırı şaşkın! Maçın potansiyel bitişine bir saniye kalan zamanın dışına çıkıyorlar. Sinirle elini ringin zemine vururken Mundo, Michael Elgin ve BT Gunn ringe girip Cage'in durumuna bakıyorlar. Taya ise Mundo ile ilgileniyor. Bu esnada Worldwide Underground'dan PJ Black ve Jack Evans, Elgin ile Gunn'a yöneliyor ancak ringin içerisindeki gerilim fiziksel şiddete dönmeden bir ses duyuyoruz:

''Hayal kırıklığı.''



Girişte beliren isim Dario Cueto! General Manager'i elinde bir mikrofonla görüyoruz ve kafasını olumsuz anlamda sallıyor, konuşmaya devam ediyor:

Dario Cueto: Aranızdaki kontrolsüz kavgayı çözmek için bir mücadele ayarlıyorum, ucuna ödül de koyuyorum ancak siz yine birbirinizi alt etmeyi beceremiyorsunuz. Aranızdakilerin çoğunun bu tapınakta önceden de barınmış savaşçılar olduğunu düşünecek olursak beş yıldaki gerilemeniz gerçekten büyük bir hayal kırıklığı. Sizin akıbetiniz ve kemerin akıbeti için bir şeyler düşüneceğim, fakat önce önümüzdeki hafta gerçekleşecek mücadeleyi beklememiz gerekecek. Ancak bugünkü rezaletinizi aklımdan çıkarmayacağımı bilmeniz gerekiyor. Gelecekte bunun sonuçlarıyla yüzleşeceksiniz. Şimdiyse ringimi derhal terk edin.

Worldwide Underground ve Unbreakable Fucking Machines, biraz da yedikleri azarın etkisiyle birbirlerine müdahalede bulunmadan kendi yakın oldukları kısımlardan ringin içinden çıkıp arka alanın yolunda gözden kayboluyorlar.

Vampiro: Dario Cueto'yu hiç bu şekilde görmemiştim.

Super Dragon: Dario biraz düzen hastasıdır Vampiro, planladığı şeylerin dışında olaylar yaşanınca hep bu duruma gelir.

Kevin Patrick: Gerçekten soğuk rüzgarlar esti demin, Trios Championship'i nasıl bir gelecek bekliyor beklemekten başka bir çaremiz yok gibi gözüküyor sevgili seyirciler. Bu haftalık bizden bu kadar, ancak üzülmeyin. Önümüzdeki hafta, Lucha Underground Championship maçına çıkmak için düzenlenen turnuvanın ilk tur ayakları devam edecek. Aynı zamanda Trios Championship için bir tane daha Contendership maçı göreceğiz. Bizi internet sitemizden takip etmeyi unutmayın ve beklemede kalın. İyi geceler!

--




Kameralarımız loş ve ıssız sayılabilecek bir sokakta açılıyor, açıldığı andan itibaren de bir adamın kendi kendine konuştuğunu ve bunu yaparken genel olarak küfrettiğini duyuyoruz. Kadraj bu kişiye yakınlaştıkça fark ediyoruz ki bu.. Bu..



Jimmy Havoc'tan başkası değil, kendi kendine konuştuğu şeyler yansıyor ekrana:

Jimmy Havoc: Orospu çocuğu aç artık şu telefonu, kaç oldu bu yirmi sekiz mi yirmi dokuz mu?

Jimmy Havoc elindeki telefonu kulağına götürüyor ancak birkaç saniye süren sessizliğin ardından yere fırlatıyor onu. Sinirle ne yapcağını bilemezken sağa sola bakıyor ancak bir şey bulamıyor, bu esnada kameranın arkasından gelen bir ses duyuyoruz:

''Demek yeryüzüyle tanıştın.''

Still Lucha, Underground Wrestling
2023
Tüm hakları saklıdır. (C)
 
Son düzenleme:

Styles Clash

This Is The Way
Katılım
3 Tem 2023
Konular
85
Mesajlar
3,808
Beğeni sayısı
1,275
PG Nakit
370
Konum
Mandalore
Favori Güreşçi
AJ Styles
Okada-Graves gerilimini sevdim. Graves sağlam racon kesmiş. Super Dragon ağabeyin ise spiker olması üzdü onu ringlerde görelim. Lio Rush direkt teq atmış. Io ve Kairi'yi bu arenada yeniden görmek mükemmel. Unbreakable F'N Machines'i burada görmek muazzam. Taya ise 🧀 yapmış. Dairo Cueto ise otoritesi ile titretti. Havoc'un telini de açın kardeşim.
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,964
Mesajlar
13,196
Beğeni sayısı
3,426
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Brock Lesnar w/ Paul Heyman
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Okada-Graves anlaşması dehşet bir winwin. Okada'nın geldiği, yetiştiği yerden aldığı muhafazakar tavırları şaşırtmadı tabii ama en sonunda yola gelmiş; Graves onu ince damardan vurmayı başarmış. Callihan ve Rush güzel galibiyetler almış, Rush daha ilerler gibi bu turnuvada. Main eventte Dario Cueto'yu çıldırmalarına patladım puhahahahaha. Havoc kimi aradı acaba? Yine bir gizemle bitmiş bölüm, LU havası muazzam yansıtılıyor gerçekten burada ya aşırı keyif alıyorum bu durumdan. Ricochet'yi verdik sana bakalım nasıl bir senaryoyla damlayacak buraya, merakla bekliyorum...
 
Katılım
3 Tem 2023
Konular
56
Mesajlar
4,791
Beğeni sayısı
1,142
PG Nakit
730
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane
Backstory güzel, Lucha Underground kültürünün üstüne yeni bir şeyler eklemek hem çok riskli hem de risksiz duruyor. İki ucu keskin bıçak misali. Rosterda Lucha Underground ismine sebepsizce çok fazla yakıştırdığım 2-3 isim var. (Lio Rush baba falan) Onların tribününü yapacağız gibi duruyor. Açılışta patronun eski şampiyonlara hak vermesi çok hoşuma gitti, bence çok iyi düşünülmüş patronu bölen isimde muhtemelen otoriteye en büyük başı kaldıracak adam olacak. Japon kültürü ile Luchador kültürünün çarpışmasını sık sık izleyeceğiz gibi duruyor, çok güzel hikayeler çıkabilir buradan bu altyapıyla. En potansiyelli temellerden birisi diyebilirim. Havoc'a posta konulmuş, patron otoritesini iliklere kadar hissettiriyor helal olsun. Maç sonucunu spoiler'a almanı beğendim, zaten okuyunca anlaşılıyor sonuç ama böyle süresini falan görmek de baya hoş olmuş. Havoc'un pek büyük işler yapabileceğini düşünmüyorum şirkette ama tat katacaktır şüphesiz. Valla main-event inanılmaz karışmış, baba isimlerin hepsi inmiş ringe taraflar belli olmuş yalandan falan. Trios şampiyonluğu duyurulmuş, bu Lucha Underground'da var mı bilmiyorum ama ekiplerin hepsi müsait bu kemeri taşımaya. İşin sonunda gizemli adam tekrar çıkmış, üç dört şov bekleyeceğiz gibi duruyor adamı. Meraktan kafayı yedirtir, sadece ilk şovda biraz az maç var gibi geldi ama dediğim gibi LU kültürüne hakim değilim. İkinci şova gelirsek Okada yine dikbaşlılığa devam ediyor, bu başı biri kesmez inşallah diyelim. Sami Callihan'ı eskiden beri gereksiz sevme durumum var maçı kazanmasına da çok sevindim o yüzden. Bu Time Limit işleri de işin tuzu biberi oluyor galiba her maçta var, LU'da var mı bilmiyorum o yüzden bu konuda bir kez daha yorum yapamayacağım... Ama bu eleme maçlarının yanı sıra, ben şampiyonluk kemerini eski şampiyonlardan birisinin kazanacağını düşünüyorum. LAN OGLUM LIO RUSH BABA. Evlatçılık yapacağız sonuna kadar Lio Rush'ın iş yapması için. Bence ikinci kemer için aşırı uygun bir isim, keşke aslanların sofrasına gideceğine direkt ikinci kemere oynayıp onu kazansaydı. Valla arka alan segmentlerine bakacak olursak LU vs NJPW tarafında ben LU ekibini tutacak gibiyim. Her birinin arka alanı ve kullanılan fotoğrafları beni keyiflendiriyor. Özellikle bu hatunlarla olan segmenti beğendim maskeli arkadaşların. Main Evente gelirsek, maçın sonuçsuz bitmesini beklemiyordum ama iki ekibin de hype'ı kırılmamış bu sayede. Muhtemelen bu ekibin ikisi birden maçta yerini alır veya üyelerine ağır cezalar gelir diğer unvanlarla ilgili pek kestiremedim. Bu her şov sonunda çıkan isme kafa çok basmadı ama yönetimde iki başlılık oluşturmasın yeter, gm'e ısındık. Eline sağlık şovlar cidden dizi bölümleri gibi olmuş, okurken hiç yormadı düzeni falan da çok beğendim. Okumak keyifti şovlarını, önü açık gibi duruyor bu şirketin.
 

god is an astronaut

too audiological to be deaf
Katılım
3 Tem 2023
Konular
23
Mesajlar
4,906
Beğeni sayısı
626
PG Nakit
165
RPG Karakteri
''The Fallen Angel'' Christopher Daniels
Backstory güzel, Lucha Underground kültürünün üstüne yeni bir şeyler eklemek hem çok riskli hem de risksiz duruyor. İki ucu keskin bıçak misali. Rosterda Lucha Underground ismine sebepsizce çok fazla yakıştırdığım 2-3 isim var. (Lio Rush baba falan) Onların tribününü yapacağız gibi duruyor. Açılışta patronun eski şampiyonlara hak vermesi çok hoşuma gitti, bence çok iyi düşünülmüş patronu bölen isimde muhtemelen otoriteye en büyük başı kaldıracak adam olacak. Japon kültürü ile Luchador kültürünün çarpışmasını sık sık izleyeceğiz gibi duruyor, çok güzel hikayeler çıkabilir buradan bu altyapıyla. En potansiyelli temellerden birisi diyebilirim. Havoc'a posta konulmuş, patron otoritesini iliklere kadar hissettiriyor helal olsun. Maç sonucunu spoiler'a almanı beğendim, zaten okuyunca anlaşılıyor sonuç ama böyle süresini falan görmek de baya hoş olmuş. Havoc'un pek büyük işler yapabileceğini düşünmüyorum şirkette ama tat katacaktır şüphesiz. Valla main-event inanılmaz karışmış, baba isimlerin hepsi inmiş ringe taraflar belli olmuş yalandan falan. Trios şampiyonluğu duyurulmuş, bu Lucha Underground'da var mı bilmiyorum ama ekiplerin hepsi müsait bu kemeri taşımaya. İşin sonunda gizemli adam tekrar çıkmış, üç dört şov bekleyeceğiz gibi duruyor adamı. Meraktan kafayı yedirtir, sadece ilk şovda biraz az maç var gibi geldi ama dediğim gibi LU kültürüne hakim değilim. İkinci şova gelirsek Okada yine dikbaşlılığa devam ediyor, bu başı biri kesmez inşallah diyelim. Sami Callihan'ı eskiden beri gereksiz sevme durumum var maçı kazanmasına da çok sevindim o yüzden. Bu Time Limit işleri de işin tuzu biberi oluyor galiba her maçta var, LU'da var mı bilmiyorum o yüzden bu konuda bir kez daha yorum yapamayacağım... Ama bu eleme maçlarının yanı sıra, ben şampiyonluk kemerini eski şampiyonlardan birisinin kazanacağını düşünüyorum. LAN OGLUM LIO RUSH BABA. Evlatçılık yapacağız sonuna kadar Lio Rush'ın iş yapması için. Bence ikinci kemer için aşırı uygun bir isim, keşke aslanların sofrasına gideceğine direkt ikinci kemere oynayıp onu kazansaydı. Valla arka alan segmentlerine bakacak olursak LU vs NJPW tarafında ben LU ekibini tutacak gibiyim. Her birinin arka alanı ve kullanılan fotoğrafları beni keyiflendiriyor. Özellikle bu hatunlarla olan segmenti beğendim maskeli arkadaşların. Main Evente gelirsek, maçın sonuçsuz bitmesini beklemiyordum ama iki ekibin de hype'ı kırılmamış bu sayede. Muhtemelen bu ekibin ikisi birden maçta yerini alır veya üyelerine ağır cezalar gelir diğer unvanlarla ilgili pek kestiremedim. Bu her şov sonunda çıkan isme kafa çok basmadı ama yönetimde iki başlılık oluşturmasın yeter, gm'e ısındık. Eline sağlık şovlar cidden dizi bölümleri gibi olmuş, okurken hiç yormadı düzeni falan da çok beğendim. Okumak keyifti şovlarını, önü açık gibi duruyor bu şirketin.

Bazı sorulara cevap vereyim. Evet Trios Championship, Lucha Undereground'da da vardı. Maç sayısı diğer şovlara göre biraz az gelebilir ama Lucha Underground gerçek hayatta da zaten haftalık bölümleri bir saat olan, şov başına maksimum üç maç veren bir şov. Orijinal düzeni çok bozmamaya çalışıyorum, bir tık sneak peek gibi olacak ama turnuva boyunca bazı şovlarda hafif mecburiyetten (Yoksa turnuva bitmez.) 4 maça çıkacağım şov başına. Ancak turnuvanın sonunda yine üç maça dönerim diye düşünüyorum, ki zorlama senaryolar, maçlarla şov doldurmak yerine bence içindeki her şey bir hikayeye oturunca okuması daha keyifli oluyor. Gerçek hayatta ticari kaygılar ve şov süresi doldurma muhabbeti birbiriyle bağlı, ancak biz eğlenmek için buradayız nasılsa. Lucha Underground'da doğrudan maç başına bir Time Limit koyulmuyordu, ancak maçlar biraz şovun 1 saat olmasından ötürü çok uzun olmazdı. Ben bunu şirketin hikayesine ve felsefesine yedirebilmek için time limiti tüm maçlara koyuyorum, biraz görsel ve şov işi diyebilirim. Time Limit orada olmasa maçların süreleri yine aynı olurdu sanırım. İkinci kemer olarak geçen Gift of the Gods maalesef bir süre daha aramızda olmayacak, o zaten çok kemer görevi de görmüyor. GOTG aslında Money In The Bank ile aynı mantığa sahip, o kemeri tutan kişi MITB gibi rakibi ring içindeyken dilediği gibi bozdurup onun kemeri için maça çıkma hakkı kazanıyor. Bunu bir kemer adıyla yapınca da savunulma mantığı daha kolaylaşıyor, ve daha rahat hikayeleştirilebiliyor bu yüzden seviyorum. Bence sıradan bir ikincil kemerden çok daha efektif. Bir de sanırım kaçırdığın nokta bir şovun sonu ve sıradaki şovun başının birbirine bağlı olması. Yani ilk şovun sonundaki gizemli adam ikinci şovun başında ortaya çıkan Corey Graves'ti. İkinci şovun sonundaki gizemli kişi ondan bağımsız.
 

Shiniest Wizard

PG.com Kullanıcısı
Katılım
9 Tem 2023
Konular
1
Mesajlar
42
Beğeni sayısı
33
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
AJ Styles
Senin kadroyu tanımıyorum falan dedim ilk şovda ama baya baya biliyormuşum onu fark ettim bu şovda. Açılış harika olmuş ya. Corey'nin karakterine bayıldım. Çok yakışmış rolüne. Bu ekibin neler yapacağını merakla bekliyorum. Callihan ve Haskins eşleşmesinde kim üstün çıksa sevinirdim. Gayet güzel geçmiş karşılaşmaları. Angelico'nun promosu hoş olmuş. Lio Rush-Danhausen arasındaki garip olayın altından neler çıkacak acaba. Hanımların çekişmesinde galip çıkacak taraf Io&Kairi ikilisi olur diye düşünüyorum. En azından o yönde umut ediyorum diyelim. Michael Elgin'in fotosunun Cenk Hoca'ya benzemesi geçen de dikkatimi dağıtmıştı bu sefer de dağıttı. Bi ufak koptum yine. Maç zaman limitine takılmış. Bu limit olayına pek alışkın değilim ama fikir olarak güzel gözüküyor. Jimmy'nin neler peşinde olduğu da merak uyandırıcı. Eline sağlık Ozan.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: