Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
PG Be a Booker Evreni
(Arşiv) BAB Evreni: Bölge Savaşları
Still Lucha, Underground Wrestling (DÖRDÜNCÜ ŞOV YAYINDA!)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Broken Dreams" data-source="post: 28010" data-attributes="member: 79"><p>Backstory güzel, Lucha Underground kültürünün üstüne yeni bir şeyler eklemek hem çok riskli hem de risksiz duruyor. İki ucu keskin bıçak misali. Rosterda Lucha Underground ismine sebepsizce çok fazla yakıştırdığım 2-3 isim var. (Lio Rush baba falan) Onların tribününü yapacağız gibi duruyor. Açılışta patronun eski şampiyonlara hak vermesi çok hoşuma gitti, bence çok iyi düşünülmüş patronu bölen isimde muhtemelen otoriteye en büyük başı kaldıracak adam olacak. Japon kültürü ile Luchador kültürünün çarpışmasını sık sık izleyeceğiz gibi duruyor, çok güzel hikayeler çıkabilir buradan bu altyapıyla. En potansiyelli temellerden birisi diyebilirim. Havoc'a posta konulmuş, patron otoritesini iliklere kadar hissettiriyor helal olsun. Maç sonucunu spoiler'a almanı beğendim, zaten okuyunca anlaşılıyor sonuç ama böyle süresini falan görmek de baya hoş olmuş. Havoc'un pek büyük işler yapabileceğini düşünmüyorum şirkette ama tat katacaktır şüphesiz. Valla main-event inanılmaz karışmış, baba isimlerin hepsi inmiş ringe taraflar belli olmuş yalandan falan. Trios şampiyonluğu duyurulmuş, bu Lucha Underground'da var mı bilmiyorum ama ekiplerin hepsi müsait bu kemeri taşımaya. İşin sonunda gizemli adam tekrar çıkmış, üç dört şov bekleyeceğiz gibi duruyor adamı. Meraktan kafayı yedirtir, sadece ilk şovda biraz az maç var gibi geldi ama dediğim gibi LU kültürüne hakim değilim. İkinci şova gelirsek Okada yine dikbaşlılığa devam ediyor, bu başı biri kesmez inşallah diyelim. Sami Callihan'ı eskiden beri gereksiz sevme durumum var maçı kazanmasına da çok sevindim o yüzden. Bu Time Limit işleri de işin tuzu biberi oluyor galiba her maçta var, LU'da var mı bilmiyorum o yüzden bu konuda bir kez daha yorum yapamayacağım... Ama bu eleme maçlarının yanı sıra, ben şampiyonluk kemerini eski şampiyonlardan birisinin kazanacağını düşünüyorum. LAN OGLUM LIO RUSH BABA. Evlatçılık yapacağız sonuna kadar Lio Rush'ın iş yapması için. Bence ikinci kemer için aşırı uygun bir isim, keşke aslanların sofrasına gideceğine direkt ikinci kemere oynayıp onu kazansaydı. Valla arka alan segmentlerine bakacak olursak LU vs NJPW tarafında ben LU ekibini tutacak gibiyim. Her birinin arka alanı ve kullanılan fotoğrafları beni keyiflendiriyor. Özellikle bu hatunlarla olan segmenti beğendim maskeli arkadaşların. Main Evente gelirsek, maçın sonuçsuz bitmesini beklemiyordum ama iki ekibin de hype'ı kırılmamış bu sayede. Muhtemelen bu ekibin ikisi birden maçta yerini alır veya üyelerine ağır cezalar gelir diğer unvanlarla ilgili pek kestiremedim. Bu her şov sonunda çıkan isme kafa çok basmadı ama yönetimde iki başlılık oluşturmasın yeter, gm'e ısındık. Eline sağlık şovlar cidden dizi bölümleri gibi olmuş, okurken hiç yormadı düzeni falan da çok beğendim. Okumak keyifti şovlarını, önü açık gibi duruyor bu şirketin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Broken Dreams, post: 28010, member: 79"] Backstory güzel, Lucha Underground kültürünün üstüne yeni bir şeyler eklemek hem çok riskli hem de risksiz duruyor. İki ucu keskin bıçak misali. Rosterda Lucha Underground ismine sebepsizce çok fazla yakıştırdığım 2-3 isim var. (Lio Rush baba falan) Onların tribününü yapacağız gibi duruyor. Açılışta patronun eski şampiyonlara hak vermesi çok hoşuma gitti, bence çok iyi düşünülmüş patronu bölen isimde muhtemelen otoriteye en büyük başı kaldıracak adam olacak. Japon kültürü ile Luchador kültürünün çarpışmasını sık sık izleyeceğiz gibi duruyor, çok güzel hikayeler çıkabilir buradan bu altyapıyla. En potansiyelli temellerden birisi diyebilirim. Havoc'a posta konulmuş, patron otoritesini iliklere kadar hissettiriyor helal olsun. Maç sonucunu spoiler'a almanı beğendim, zaten okuyunca anlaşılıyor sonuç ama böyle süresini falan görmek de baya hoş olmuş. Havoc'un pek büyük işler yapabileceğini düşünmüyorum şirkette ama tat katacaktır şüphesiz. Valla main-event inanılmaz karışmış, baba isimlerin hepsi inmiş ringe taraflar belli olmuş yalandan falan. Trios şampiyonluğu duyurulmuş, bu Lucha Underground'da var mı bilmiyorum ama ekiplerin hepsi müsait bu kemeri taşımaya. İşin sonunda gizemli adam tekrar çıkmış, üç dört şov bekleyeceğiz gibi duruyor adamı. Meraktan kafayı yedirtir, sadece ilk şovda biraz az maç var gibi geldi ama dediğim gibi LU kültürüne hakim değilim. İkinci şova gelirsek Okada yine dikbaşlılığa devam ediyor, bu başı biri kesmez inşallah diyelim. Sami Callihan'ı eskiden beri gereksiz sevme durumum var maçı kazanmasına da çok sevindim o yüzden. Bu Time Limit işleri de işin tuzu biberi oluyor galiba her maçta var, LU'da var mı bilmiyorum o yüzden bu konuda bir kez daha yorum yapamayacağım... Ama bu eleme maçlarının yanı sıra, ben şampiyonluk kemerini eski şampiyonlardan birisinin kazanacağını düşünüyorum. LAN OGLUM LIO RUSH BABA. Evlatçılık yapacağız sonuna kadar Lio Rush'ın iş yapması için. Bence ikinci kemer için aşırı uygun bir isim, keşke aslanların sofrasına gideceğine direkt ikinci kemere oynayıp onu kazansaydı. Valla arka alan segmentlerine bakacak olursak LU vs NJPW tarafında ben LU ekibini tutacak gibiyim. Her birinin arka alanı ve kullanılan fotoğrafları beni keyiflendiriyor. Özellikle bu hatunlarla olan segmenti beğendim maskeli arkadaşların. Main Evente gelirsek, maçın sonuçsuz bitmesini beklemiyordum ama iki ekibin de hype'ı kırılmamış bu sayede. Muhtemelen bu ekibin ikisi birden maçta yerini alır veya üyelerine ağır cezalar gelir diğer unvanlarla ilgili pek kestiremedim. Bu her şov sonunda çıkan isme kafa çok basmadı ama yönetimde iki başlılık oluşturmasın yeter, gm'e ısındık. Eline sağlık şovlar cidden dizi bölümleri gibi olmuş, okurken hiç yormadı düzeni falan da çok beğendim. Okumak keyifti şovlarını, önü açık gibi duruyor bu şirketin. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
PG Be a Booker Evreni
(Arşiv) BAB Evreni: Bölge Savaşları
Still Lucha, Underground Wrestling (DÖRDÜNCÜ ŞOV YAYINDA!)
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Neler yeni
Giriş yap
Kayıt ol
Ara
Anasayfa
Alt