BAB EVRENİ Still Lucha, Underground Wrestling (DÖRDÜNCÜ ŞOV YAYINDA!)


god is an astronaut

too audiological to be deaf
Katılım
3 Tem 2023
Konular
23
Mesajlar
4,906
Beğeni sayısı
626
PG Nakit
165
RPG Karakteri
''The Fallen Angel'' Christopher Daniels
Michael Buffer: ''Beni bir kez daha şaşırtmadınız, bu notu olacakları önceden tahmin ederek hazırlamıştım ve gerçekleşirse diye güvendiğim bir adamıma vermiştim. Siz o güvendiğim adamlardan olamayacaksınız bu gidişle, birbirini bir türlü alt edemeyen güreşçi yığını. Koyduğunuz iddia.. Her şey.. Nedense gösteremiyorsunuz bir türlü. Her neyse. Geçen haftaki rezalet, ve şimdi de bu.. Sizin için daha fazla bir şeyler düşünmek istemiyorum, yapılacak ilk özel şovda.. Unbreakable Fucking Machines, Worldwide Underground, Ghostmaskers ve Future, bu dört takım Lucha Underground Trios kemerleri için bir maçta mücadele edecek. Kazanan, kemerleri alır. Kural, zaman kısıtlaması, hiçbir şey olmayacak. Gerekirse dokuz tane leş görmeye de hazırım, umarım bu size yeterli olur.'' -Dario Cueto

Michael Buffer mikrofonu ağzından çekiyor, belli ki General Manager'ın notu bu kadardı.

Kevin Patrick: General Manager, belli ki planladığı şeylerin yaşanmamasından oldukça bunalmış durumda. Kendi gelip anlatmaya dahi önem vermemiş.

Vampiro: Söylemiştim size, konu Dario olunca bu tip hareketler pek şaşırtmıyor.

Kevin Patrick: Bahsedilen özel şovda gerçekten destansı bir mücadeleye tanık olacağız o halde, dört takım ve toplamda on iki tane güreşecek isim. Burnunu sokmak isteyeceklerle daha da fazlalaşabilir bu sayı, beklemekten başka çare yok gibi gözüküyor. Siz seyirciler içinde aynı şekilde, bu haftalık Still Lucha, Underground Wrestling'in sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bizi takip etmeye devam edin, önümüzdeki hafta turnuva son hızla devam edecek, ve daha yaşanacak onlarca olay.. Ancak şimdilik.. Kendinize iyi bakın, ve güreşle kalın!

Still Lucha, Underground Wrestling S01E04: Everybody Is On Their Own

tkv4uo0.png


Kevin Patrick: TAPINAĞA TEKRARDAN HOŞ GELDİNİZ SEVGİLİ SEYİRCİLER! Bunun adı Still Lucha, Underground Wrestling! Ben Kevin Patrick, bir yanımda Vampiro ve diğer yanımda Super Dragon. Bugün turnuvanın ilk tur maçları tamamen sonuçlanacak, gerçekten heyecan verici. Turnuva o kadar hızlı ilerliyor ki benim lafım dahi her an kesilebiliyo-

Bir müzik duyuluyor:




Girişte beliren isim Corey Graves! Future'un lideri! Kendisini arka alanda çok kez gördük ancak bugün ilk defa ringin içine girdiğine şahit olacağız. İkili ringe doğru yürürken Graves, Priscilla Kelly'e bir şeyler anlatıyor ve Kelly'nin söylenilenleri anladığını başını sallamasından çözüyoruz. Ringin dibine geldiklerinde Corey Graves yuvarlanarak içeri giriyor, Priscilla Kelly ise dışarıda kalıp kenardan yürümeye devam ediyor. Graves hazır bir şekilde beklerken başka bir müzik duyuluyor ve seyircilerin reaksiyonu artıyor, bu..



Joey Ryan! Tapınağın bir başka eski ismi, o da bu yeni serüvende yer alan isimlerden! Joey Ryan eski zamanlardan alışık olduğumuz klasik şovunu yaparak ağzında lolipopuyla merdivenlerden iniyor. Ringe doğru yürürken içeri girmiyor ve etrafta turlamaya başlıyor, biraz ilerledikten sonra Priscilla Kelly'nin yanına yaklaştığında kafasını çevirip onu biraz süzüyor. Priscilla Kelly bunu fark edince ona gülümsüyor. Joey Ryan bunun ardından onun yanından geçip giderken Kelly ile Graves göz göze geliyor ve aynı anda kafalarını sallıyorlar. Joey Ryan bu esnada ringe giriş yapıyor ve kendi köşesine geçiyor. Lolipopu ise hala ağzında. Corey Graves ise tepkisiz bir şekilde ona bakıyor sadece. Hakem bu durumu kızıştırmak için son kontrollerini yapıyor ve maçı başlatıyor!

Corey Graves vs. Joey Ryan / 15 Minute Time Limit / Conterdenship Tournament for Lucha Underground Championship, Round 1

Hakemin zili çaldırmasının ardından ikili gardlarını alıyor ve ringin etrafını turluyorlar karşılıklı bakışarak. Bunu yaparlarken biraz dönmelerinin ardından Joey Ryan bir anda irkilip arkasına bakıyor.



Priscilla Kelly! Kelly, Joey Ryan'ın ayak bileğine yavaşça tırnaklarını sürtüyor. Bunu yaparken de Ryan'ın gözlerine bakıyor. Joey Ryan tekrardan Corey Graves'e dönüyor ve ona eliyle bir dakika işareti yapıyor. Bunun ardından tekrardan Priscilla Kelly'e dönüyor ve kendi ağzındaki lolipopu çıkartıp ona doğru uzatıyor. Priscilla Kelly başta ona doğru yaklaşıyor ancak son anda geri adım atıyor. Joey Ryan bunu anlamlandıramayıp ona bakıyor ancak tam bu esnada Corey Graves arkadan yaklaşıp School Boy Roll Up'a alıyor! Ancak tuş denemiyor ve Joey Ryan'ı hemen bırakıyor, bıraktığı gibi de ayaklanıyor. Joey Ryan ise hızlıca toparlanıp kalkmaya çalışırken Corey Graves'ten karnına sert bir diz darbesi geliyor ve Graves bir an bile durmayıp rakibini kaldırıyor, MK ULTRA! Corey Graves hızlıca tuşa gidiyor, 1-2-3!

Kazanan ve bir üst tura çıkan: Corey Graves via pinfall (1.27)

Corey Graves başarıyor!

Vampiro: Rakibinin zaaflarını kullanmak işte tam olarak bu.

Corey Graves bir üst tura adını yazdırıyor. Zilin çalmasıyla beraber sakince ringin içinden çıkıyor Graves. Priscilla Kelly'de ona doğru gelirken ikili sakince arka alana doğru ilerliyorlar ve kameralar bu görüntülerin ardından kararıyor.

--

Kameralarımız arka alanda açılıyor ve iki ismin konuştuğunu görüyoruz. Daha doğrusu biri konuşuyor, ve diğeri suskun bir şekilde onu dinliyor. Kamera onlara doğru yaklaştıkça anlıyoruz ki bunlar...





Danhausen ile Lio Rush! Turnuvada karşı karşıya gelmelerine karşın Danhausen, bilerek Lio Rush'ın kazanmasını sağlamıştı. Şimdi de ona bir şeyler anlatıyor ancak o hararetli bir biçimde konuşurken Lio Rush bir anda lafa dalıyor:

Lio Rush: Dan dinle. İsviçre'de gittiğin her mekanda hiçbir şey ödemeden istediğini yapabilecek kadar tanınıyor, seviliyor olman gayet etkileyici. Ancak bana biraz izin verebilir misin, dinlenmek istiyorum.

Danhausen: Fazla değil-hausen. Senden sadece on dakikanı istiyorum, buraya kadar anlattığım her şey şu andan sonrası içindi. Odama gel. Bir şey izleteceğim, sonra tamamen özgürsün.

Lio Rush sıkılmış bir şekilde kafasıyla onaylıyor Danhausen'i ve ikili çok kısa bir mesafe daha yol kat ettikten sonra bir odanın girişinde duruyorlar. Danhausen tam kapıyı açacakken ayak bileğiyle önden çarpıyor. Bu Lio Rush'ın dikkatini çekiyor ancak bir şey söylemiyor. Danhausen kulbu çekip önden giriyor, Lio Rush ise onun arkasından ilerliyor. İçeri girdiklerinde kapı arkalarından kapanıyor. Ancak ışıklar tamamen kapalı.

Lio Rush: Tanrı aşkına şu ışıkları aç.

Danhausen: Hahaha, çok masaumsun-hausen.

Lio Rush: Ne?

Danhausen: Hahaha.

Danhausen gülmeye devam ederken bir anda odanın içinde bir gümbürtü kopuyor ve Lio Rush'ın bağırışlarını duyuyoruz:

Lio Rush: NAPIYORSUNUZ? ÇIKARIN ŞUNU KAFAMDAN!

Danhausen: BAĞIRMA-HAUSEN! BAĞIRMA-HAUSEN!

--

Kameralarımız tapınakta açılıyor yeniden, herkes gelen giden birilerini beklerken bir anda duyulan bir müzikle reaksiyonlar büyük ölçüde artıyor:



Worldwide Underground ekibi komple girişte! Johnny Mundo, PJ Black, Jack Evans ve Taya Valkyrie. Johnny Mundo'nun elinde bir mikrofon görüyoruz.

Vampiro: Biraz tuhaf değil mi?

Super Dragon: Bunu düşünmemiş miydin gerçekten, galiba bunuyorsun Vampiro.

Kevin Patrick: Haha, sevgili seyircilerinde bunu bilmeye hakkı var bana kalırsa baylar. Bizim önümüzdeki notlarda şimdiki maçın hali hazırda devam eden turnuvadan bir maç olduğunu görüyoruz. Bir tarafta Jack Evans, diğer tarafta ise... PJ Black! Dostlar karşı karşıya!

Ekip ringin içine doğru ilerlerken bu esnada Johnny Mundo konuşmaya başlıyor:

Johnny Mundo: Ne kadar vahim bir durum böyle. Turnuvanın en yetenekli üç isminden ikisi daha en başta birbirleriyle karşılaşıyorlar. O kemeri kazanmayı hak edecek dört kişi tanıyorum, biri -yani ben- zaten onun için mücadele edeceğim geçmişimdeki görkemli zaferimden ötürü. Bu turnuvadan gelecek kişi de şüphesiz bunu hak eden diğer üç kişiden biri olacak. Finali şimdiden görebiliyorum, bir tarafta sevgilim. Diğer tarafta da kardeşlerimden biri. Hangi kardeşim olduğunu da birlikte göreceğiz. Hepiniz bu mücadeleye hazır olun, sizi temin edebilirim ki ömrünüzde bunun kadar kaliteli bir maça uzun süre rastlamayabilirsiniz. İyi olan kazansın!

Johnny Mundo ve Taya ringin etrafından dolanıp kenardan iki tane sandalye çekip oturuyorlar. PJ Black ile Jack Evans ise ringe beraber giriyor. Karşı köşelere geçtiklerinde bile birbirlerine bakıp gülümsüyorlar. Gerçekten heyecanlı bir mücadele izleyeceğiz belli ki! Hakemde bunu düşünüyor olacak ki maçı fazla uzatmadan başlatıyor.

PJ Black vs. Jack Evans / 15 Minute Time Limit / Conterdenship Tournament for Lucha Underground Championship, Round 1

Maçın başlamasıyla beraber ikili birbirlerine yaklaşıp el sıkışıyorlar ve kısa süreli sarılıyorlar. Johnny Mundo dışarıdan alkışlıyor bu görüntüyü. Devamında hafif ayrılıyorlar ve bir sonraki yakınlaşmaları Lock-Up ile sonuçlanıyor. Bu noktadan itibaren oldukça ortada geçen bir maç seyrediyoruz. Etkileyici hareketlerde Johnny Mundo ile Taya Valkyrie'nin dışarıdan, taraf gözetmeksizin destek verdiğini görüyoruz. Maçın sonlarına doğru PJ Black üstünlüğü büyük oranda ele geçiriyor. Evans'a çeşitli tekme varyasyonlarını komboladıktan sonra onu kolundan tutup fırlatıyor ve sonrasında çekip Discus Elbow Smash! Ardından rakibini bırakmıyor ve bu sefer onu köşeye yolluyor. Jack Evans köşeye çarptığı gibi de onun üstüne sıçrayıp Stinger Splash için sıçrıyor ancak Jack Evans eğilerek çekiliyor. Ancak PJ Black yine de iplere tutunmayı başarıyor ve bir anda en üst iplere çıkıyor. Fakat Jack Evans onu rahat bırakmıyor ve hızlıca en üst iplere çıkıyor o da. Bunun ardından PJ Black'in kafasına bir dirsek darbesi vurup Top Rope Spanish Fly için sıçrıyor ancak PJ Black son anda rakibinden kurtulmayı başarıyor, üstüne onu itmeyi de başarıyor ve Jack Evans en üst iplerden yere doğru boş bir takla atıp ringe yüz üstü çırpıyor, sonrasında sırt üstü dönüyor ayaklanmak için ancak PJ BLACK SIÇRIYOR VE 450 SPLASH- HAYIR JACK EVANS ÇEKİLİYOR! PJ Black göğsünü tutaarak ayaklanmaya çalışıyor ancak Jack Evans ondan hızlı davranıyor ve PJ Black ayaklanırken sıçrayıp SKY TWISTER! PJ Black yere düşecekken onu tutuyor ve arkasını çevirip üstüne meşhur Bridging Backslide! Jack Evans klasikleşmiş tuşunu deniyor, 1-2-3!

Kazanan ve bir üst tura yükselen: Jack Evans via pinfall (12.01)

Jack Evans başarıyor! Johnny Mundo ve Taya Valkyrie ayağa kalkıp alkışlıyorlar bu görüntüyü, ve bir yandan ringin içine doğru ilerliyor. Jack Evans ise bir elini havaya kaldırdığı sakin bir sevinç yaşıyor. Ardından ayağa kalkıyor ve PJ Black'i kontrol ediyor. Black yerdeyken ikili bir şeyler konuşuyor ve Evans elini uzatıyor. PJ Black, Jack Evans'ın elini tutup ayağa kalkıyor ve ikili sarılıyorlar. Bu esnada Mundo ve Taya'da giriyor ve kısa süreliğine ikiliye katılıyorlar. Önce Mundo ve Black, Evans'ın iki elini tutup havaya kaldırıyorlar ve onu onore ediyorlar. Ardından dörtlü bir araya geliyor ve aynı anda ellerini kaldırıyorlar, sonrasında poz veriyorlar.



Kameralarımız bu görüntülerin ardından arka alana dönüyor.

--



Kameralarımız arka alanda açılıyor ve gördüğümüz isim Sami Callihan! Geçtiğimiz haftalarda Mark Haskins'i yenip turnuvada bir üst tura çıkan Callihan sakin bir biçimde yürürken üstünde isminin yazılı olduğu bir kapıya yöneliyor ve onu açıp içeri giriyor.



Burası Sami Callihan'ın dinlenme odası, o normalde yaptığı şeyleri yapacakken bir koltuğun üstündeki bir şey dikkatini çekiyor. Kameraysa odayı çekmeyi bırakıp onunla beraber ilerliyor. Callihan koltuğun önüne geldiğinde kağıdı eline alıyor ve yakından bakınca bunun bir zarf olduğunu anlıyor. Sami Callihan çok bir şey anlamamış gibi merak edip sakince zarfı açıyor ve içinden ufak bir kağıt parçası çıkıyor. Sami Callihan o kağıdı da açtığında karşılaştığı şeyi sesli okuyor:

Sami Callihan: ''Zaman Yaklaşıyor''

...

Sami Callihan: Tahmin etmeliydim.

--



Kameralarımız ringin içerisinde açılıyor ve Ethan Carter III'ü görüyoruz. Yaptığı ısınma hareketlerinden anlaşılan birazdan maça çıkacağı. Seyirciyle beraber herkes onun rakibini beklerken bu esnada bir müzik duyuluyor:



Girişte beliren isim Kazuchika Okada! Geçen hafta Nakamura'da yaşanan olumsuz durum ona da yansır vaziyette. Ancak o bunları pek takmıyor ve ağır ağır ringe doğru gelip içeri giriyor. Girişinin ardından da kendi köşesine geçiyor ve hakemi bekliyor, hakemse kimseyi bekletmeyip direkt zili çaldırıyor ve maç başlıyor!

Ethan Carter III vs. Kazuchika Okada / 15 Minute Time Limit / Conterdenship Tournament for Lucha Underground Championship, Round 1

Ethan Carter maçta genel olarak zayıf düşmüyor ancak Kazuchika Okada genelde ağırlığını koyan taraf oluyor. Carter savunurken Okada saldırı yapıyor da diyebiliriz. Ancak maçın son bölümlerine doğru sadece Ethan Carter baskıyı arttırmaya başlıyor. Okada'nın yaptığı Headlock'tan kurtulmasının ardından onu iplere yolluyor ve dönüşte Backbody Drop deniyor ancak Okada ona tutunarak bir şekilde Sunset Flip'e çeviriyor hareketi. Ancak Ethan Carter düşüşü esnasında hızlıca ayaklanmayı başararak durumu kendi lehine çeviriyor ve Okada'ya doğru Dropkick tarzı bir tekme atıyor. Ancak Kazuchika Okada kafasını geriye yatırarak bu darbeden sıyrılıyor. Geriye yatırmasının ardından da terse doğru yuvarlanarak ayağa kalkıyor. Bu esnada Ethan Carter çoktan ayağa kalkmış durumda ve Kazuchika Okada'ya doğru koşup bir Elbow Strike deniyor ancak Okada onun kolunu tutuyor ve ileri savurup kendine çevirdikten sonra RAINMAKER! Kazuchika Okada, Ethan Carter'ı yere yatırmayı bu sefer başarıyor ve tuş deniyor. 1-2-3

Kazanan ve bir üst tura çıkan: Kazuchika Okada via pinfall (07.33)

Kazuchika Okada bir üst tura çıkıyor! Future'un içinde bulunmamasına karşın onların safında gözüken Okada, Corey Graves gibi bir sonraki aşamaya geçiyor.

Super Dragon: Future geçen haftanın aksine bu geceden istediğini almış gibi.

Kazuchika Okada galibiyetinin resmileşmesinin ardından ringin içerisinden çıkıyor ve arka alana doğru gidiyor. O gözden kaybolurken kameralar yeniden arka alana dönüyor.

--



Kameralarımız arka alanda, Mariposa'nın odasında açılıyor. Mariposa içeride bazı eşyaları temizlerken birisi kapıya üç defa tıklatıyor.

Mariposa: Gel!

Kapının kolu hafiften açılıyor ancak o hafif seesin üstüne dışarıdan bir anda acıyla karışık çığlık sesi geliyor.



Kobra Moon'un sesi bu! Mariposa bir anda yerinden kalkıyor ve o tarafa doğru hızlı adımlar atıyor. Kapıyı tam tamamen açacakken bir anda üstüne KAIRI SANE ATLIYOR! Mariposa ne olduğunu anlayamıyor ancak kendini bir anda yerde buluyor. İçeri bu esnada Io Shirai'de giriyor ve ikili Mariposa'yı iyice hırpalıyorlar. En sonunda durduklarında kamera odanın dışarısını çekiyor ve odanın dışında Kobra Moon, içinde ise Mariposa'nın yerde yattığını görüyoruz. Kairi Sane ve Io Shirai bu esnada ayaklanıyorlar ve Shirai onlara doğru sinirli bir şekilde konuşuyor:

Io Shirai: Geçen hafta yaptıklarınız yanınıza kalacak mı sanıyorsunuz?! En kısa zamanda, ikiye iki bir mücadele. Bunun bedelini ödeyeceksiniz.

Io Shirai ve Kairi Sane bunun ardından oradan öfkeyle ayrılıyorlar ve kameralarımız yerdeki Mariposa ile Kobra Moon'u çekiyor, bu görüntülerle birlikte reklama gidiyoruz.

--



Girişte beliren isim Dante Fox! Turnuvanın ilk turunun son maçı için ringe doğru ilerliyor Dante, maçı için oldukça odaklı ve konsantre gözüküyor. Hızlı adımlarla ringe doğru yaklaşıyor ve yuvarlanıp içeri girdikten sonra bir köşeye geçiyor, rakibini beklemeye başlıyor. Rakibi de onu çok bekletmiyor, çünkü seyircilerin yüksek sesle pozitif reaksiyon gösterdiği bir şarkı duyuyoruz. Girişte beliren isim...



Angelico! Turnuvanın iddialı isimlerinden. O da aynı Dante Fox gibi, tamamen maça hazır bir görüntü sergiliyor. Seyircilere biraz reaksiyon gösterip birkaçıyla tokalaşmasının ardından ringe doğru koşuyor ve içeri kayarak giriyor. Dante Fox ile ikili göz göze geliyor ancak bir hamle yok iki taraftan da. Angelico kendi köşesine yöneliyor. Hakemse kimseyi daha fazla bekletmiyor, ve turnuvada bir sonraki tur öncesi köprüden son çıkış anlamına gelen bu maçı zili çalarak başlatıyor!

Dante Fox vs. Angelico / 15 Minute Time Limit / Conterdenship Tournament for Lucha Underground Championship, Round 1

Genel olarak ortada geçen bir mücadele görüyoruz, maçın ibresi bir Dante Fox, bir Angelico lehine gidip geliyor. Ancak maçın sonuna doğru Angelico ağırlığını bariz bir şekilde ortaya koyuyor. Köşede sıkıştırdığı Dante Fox'u en üst iplere çıkartmak istiyor ancak Dante iki bacağını kaldırarak Angelico'yu savurmayı başarıyor. Başardığı gibi de üstüne koşuyor fakat Angelico bunu bir Northern Lights Suplex ile savuşturuyor! Devamında ayağa kalkıp ringin köşesine doğru yürüyor ve Dante Fox'un kalkmasını bekliyor. Dante yavaş yavaş ayaklanırken Angeilco koşuyor ve SYURI KNEE- Hayır Dante Fox eğilerek sıyrılıyor! Angelico yere dizlerinin üstünde düşse de yuvarlarak hızlıca ayağa kalkıyor fakat DANTE FOX'TAN ARKO-



Kevin Patrick: Hey noluyor?

Işıklar kararıyor.. Kimse ne olduğunu anlayamazken ringin içinden çığlık sesleri geliyor. Yaklaşık 30-45 saniyenin ardından ışıklar açılıyor ve..

DANTE FOX YERDE KANLAR İÇİNDE! Angelico da yerde, ancak Dante Fox'un üstünde! Hakem ise ayakta, ne olduğunu anlayabilmiş değil ancak önündeki şey bariz bir tuş denemesi. O da bunu saymakla mükellef, 1-2-3!

Kazanan ve bir üst tura çıkan: Angelico via pinfall (09.47)

Angelico kazanıyor! Bunu nasıl yapıyor kimse anlamıyor ancak-

Super Dragon: GİRİŞE BAKIN!

Seyircilerin reaksiyonları bir anda yükseliyor, çünkü girişteki isim...



JIMMY HAVOC! BURADA OLMAMASI GEREKİYORDU! Jimmy Havoc bir kontratı olmadığı halde bir şekilde tapınağa sızmış durumda. Üstüne üstlük önemli bir turnuvaya da müdahale etmiş gibi gözüküyor. Jimmy Havoc bir anda arkasına, arka alanın bizim göremediğimiz kısmına bakıyor ve ringe doğru koşmaya başlıyor.



Çünkü onun peşinden gelen birkaç tane güvenlik görevlisi var. Sekiz on kişi koşarak onu yakalamaya çalışıyor, ancak Jimmy Havoc tapınakta önceden bir yol ezberlemiş gibi çok spesifik yerlerden çıkarak seyircilerin arasından kaçıyor. Güvenlik görevlileri hala onun peşinde ancak Havoc farkı açıyor. Seyircilerin olduğu yerden arka alan yolunda bu sefer gözden kayboluyor, güvenlik görevlileri de peşinden gidiyor ve onları da göremiyoruz bir yerden sonra.

Kevin Patrick: Tapınaktan bu haftalık bu kadar maalesef... Ancak modunuzu hiç düşürmeyin, çünkü turnuvada ilk turu tamamen geride bıraktık artık. Bize gelen bazı duyumlar ise turnuvanın artık çok daha hızlı ilerleyeceği, göreceğiz. Ancak şimdilik kendinize iyi bakın, güreşle kalın!

--

Arka alandan bir görüntü görüyoruz. Jimmy Havoc son hızla koşarak kaçarken güvenlik görevlileri arkasından, birkaç tane yoldan dönerek önceden planladığı bir yere gidiyor sanki. Onun kafasındaki sesleri duyuyoruz: ''1-2-Sağ, 1-Sol, 1-2-3-Sağ'' bu esnada sessizlik çöküyor. Jimmy koşarken kafasını kaldırıyor ve orada..



Cristopher Daniels'ı görüyoruz. Jimmy Havoc onun yanına varıyor ve derin derin soluklanıyor, bir yandan Christopher Daniels'a doğru söyleniyor:

Jimmy Havoc: Niye durduk, gelecekler birazdan.

Christopher Daniels: Seni buraya kaçmak için çağırdığımı mı sanıyorsun, bu kadar basit olma. Onlara bir mesaj bırakacağız.

Bu esnada güvenliklerde onların olduğu koridora geliyor, hepsi bir anda Daniels ile Havoc'a kitleniyor:

Güvenlik: HEY! ORADA! YAKALAYIN ŞUNU!

Jimmy Havoc: NEYİ BEKLİYORSUN?!

Christopher Daniels ona sadece bakmakla yetiniyor. Güvenlikler koşarken ise eliyle birkaç tane işaret yapıyor ve tam güvenlikler onlara doğru atlamışken bir anda ufak bir sis patlaması yaşanınyor ve ortadan kayboluyorlar! Üzerlerine atlayan güvenlik de yere düşüyor haliyle. Onlar şaşkın bir şekilde olanları anlamaya çalışırken biri yeri işaret ediyor:

Güvenlik 2: Hey, şu da ne?

Güvenlik yerde bir kağıt parçası görüyor, üzerinde büyük harflerle Dario Cueto yazılı.

Güvenlik 3: Ahbap belki de okumamalıyız, patrona götürelim.

Güvenlik 2: Haklısın, olanları da anlatırız. Anlayacağını sanmıyorum da neyse..



Bu esnada kameralar farklı bir yere dönüyor, aşırı modern olmasa da güzel dizayn edilmiş şömineli bir oda. İçeride Jimmy Havoc ile Christopher Daniels var.

Jimmy Havoc: Bunu nasıl yapıyorsun?

Christopher Daniels: Sorgulama, sorgularsan inkar edersin.

Jimmy Havoc: Bana sadece şunu söyle, benim gibi biçare bir orospu çocuğu ile ne amaçlıyorsun?

Christopher Daniels: Bulunduğun yeri iyi tanımalısın Jimmy, hedef çok açık: Ele geçirmek, Her şeyi.

Jimmy Havoc: Ne?

Still Lucha, Underground Wrestling
2023
Tüm hakları saklıdır. (C)
 

Styles Clash

This Is The Way
Katılım
3 Tem 2023
Konular
85
Mesajlar
3,808
Beğeni sayısı
1,275
PG Nakit
370
Konum
Mandalore
Favori Güreşçi
AJ Styles
Corey Graves - Priscilla Kelly tandemine bayıldım. Hatunun maçta resmi çıkınca içim bir tuhaf oldu. Danhausen şirketin manyaklarından bir tanesi. Lio Rush'ı nereye kaçırdı acaba. Tam LU mevzusu ya. Tehdit, şantaj, adam kaçırma her şey var. PJ Black ile Jack Evans'ın karşı karşıya gelmedi trajik olmuş. Mundo'nun heel performansını beğendim. Evans ve Black arasında ise güzel bir maç olmuş. Evans kazanmış. Callihan kadroya cuk oturan bir isim olsa da Okada'ya LU'da çok alışamadım. Ama Mil Muertes cart curt gibi adamlar yerine Okada daha kaliteli duruyor tabii. Sanırım kemeri de o alacak. Sane ve Io ikilisini çok beğeniyorum. LU'daki o efsane gimmicklerine dönecekler yakında hissediyorum bunu. Dante vs Angelico maçı ise tam PWG maçı. Jimmy Havoc ise mesajını iletmiş. Şovun sonunda yaşanan mistik fantastik olaylar ise enteresan. Christopher Daniels bildiğiniz Mysterio modu açmış.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: