Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
PG Be a Booker Evreni
(Arşiv) BAB Evreni: Bölge Savaşları
Still Lucha, Underground Wrestling (DÖRDÜNCÜ ŞOV YAYINDA!)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="god is an astronaut" data-source="post: 28019" data-attributes="member: 91"><p>Bazı sorulara cevap vereyim. Evet Trios Championship, Lucha Undereground'da da vardı. Maç sayısı diğer şovlara göre biraz az gelebilir ama Lucha Underground gerçek hayatta da zaten haftalık bölümleri bir saat olan, şov başına maksimum üç maç veren bir şov. Orijinal düzeni çok bozmamaya çalışıyorum, bir tık sneak peek gibi olacak ama turnuva boyunca bazı şovlarda hafif mecburiyetten (Yoksa turnuva bitmez.) 4 maça çıkacağım şov başına. Ancak turnuvanın sonunda yine üç maça dönerim diye düşünüyorum, ki zorlama senaryolar, maçlarla şov doldurmak yerine bence içindeki her şey bir hikayeye oturunca okuması daha keyifli oluyor. Gerçek hayatta ticari kaygılar ve şov süresi doldurma muhabbeti birbiriyle bağlı, ancak biz eğlenmek için buradayız nasılsa. Lucha Underground'da doğrudan maç başına bir Time Limit koyulmuyordu, ancak maçlar biraz şovun 1 saat olmasından ötürü çok uzun olmazdı. Ben bunu şirketin hikayesine ve felsefesine yedirebilmek için time limiti tüm maçlara koyuyorum, biraz görsel ve şov işi diyebilirim. Time Limit orada olmasa maçların süreleri yine aynı olurdu sanırım. İkinci kemer olarak geçen Gift of the Gods maalesef bir süre daha aramızda olmayacak, o zaten çok kemer görevi de görmüyor. GOTG aslında Money In The Bank ile aynı mantığa sahip, o kemeri tutan kişi MITB gibi rakibi ring içindeyken dilediği gibi bozdurup onun kemeri için maça çıkma hakkı kazanıyor. Bunu bir kemer adıyla yapınca da savunulma mantığı daha kolaylaşıyor, ve daha rahat hikayeleştirilebiliyor bu yüzden seviyorum. Bence sıradan bir ikincil kemerden çok daha efektif. Bir de sanırım kaçırdığın nokta bir şovun sonu ve sıradaki şovun başının birbirine bağlı olması. Yani ilk şovun sonundaki gizemli adam ikinci şovun başında ortaya çıkan Corey Graves'ti. İkinci şovun sonundaki gizemli kişi ondan bağımsız.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="god is an astronaut, post: 28019, member: 91"] Bazı sorulara cevap vereyim. Evet Trios Championship, Lucha Undereground'da da vardı. Maç sayısı diğer şovlara göre biraz az gelebilir ama Lucha Underground gerçek hayatta da zaten haftalık bölümleri bir saat olan, şov başına maksimum üç maç veren bir şov. Orijinal düzeni çok bozmamaya çalışıyorum, bir tık sneak peek gibi olacak ama turnuva boyunca bazı şovlarda hafif mecburiyetten (Yoksa turnuva bitmez.) 4 maça çıkacağım şov başına. Ancak turnuvanın sonunda yine üç maça dönerim diye düşünüyorum, ki zorlama senaryolar, maçlarla şov doldurmak yerine bence içindeki her şey bir hikayeye oturunca okuması daha keyifli oluyor. Gerçek hayatta ticari kaygılar ve şov süresi doldurma muhabbeti birbiriyle bağlı, ancak biz eğlenmek için buradayız nasılsa. Lucha Underground'da doğrudan maç başına bir Time Limit koyulmuyordu, ancak maçlar biraz şovun 1 saat olmasından ötürü çok uzun olmazdı. Ben bunu şirketin hikayesine ve felsefesine yedirebilmek için time limiti tüm maçlara koyuyorum, biraz görsel ve şov işi diyebilirim. Time Limit orada olmasa maçların süreleri yine aynı olurdu sanırım. İkinci kemer olarak geçen Gift of the Gods maalesef bir süre daha aramızda olmayacak, o zaten çok kemer görevi de görmüyor. GOTG aslında Money In The Bank ile aynı mantığa sahip, o kemeri tutan kişi MITB gibi rakibi ring içindeyken dilediği gibi bozdurup onun kemeri için maça çıkma hakkı kazanıyor. Bunu bir kemer adıyla yapınca da savunulma mantığı daha kolaylaşıyor, ve daha rahat hikayeleştirilebiliyor bu yüzden seviyorum. Bence sıradan bir ikincil kemerden çok daha efektif. Bir de sanırım kaçırdığın nokta bir şovun sonu ve sıradaki şovun başının birbirine bağlı olması. Yani ilk şovun sonundaki gizemli adam ikinci şovun başında ortaya çıkan Corey Graves'ti. İkinci şovun sonundaki gizemli kişi ondan bağımsız. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
PG Be a Booker Evreni
(Arşiv) BAB Evreni: Bölge Savaşları
Still Lucha, Underground Wrestling (DÖRDÜNCÜ ŞOV YAYINDA!)
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Neler yeni
Giriş yap
Kayıt ol
Ara
Anasayfa
Alt