BAB EVRENİ Still Lucha, Underground Wrestling (DÖRDÜNCÜ ŞOV YAYINDA!)


Nature Boy

🤙pura vida
Katılım
2 Tem 2023
Konular
145
Mesajlar
6,134
Beğeni sayısı
1,858
PG Nakit
1,090
Konum
Nostr
Corey Graves baya Joe Gacy olmuş. Okada’nın mükemmel ingilizce konuşmasına ayrı, mum edilmesine ayrı patladım.
İki boş adam. Sonucu umursamadım. Booklarına göre kimi sevip sevmeyeceğime karar vereceğim.
Angelico eşeği gelmiş. Kapat kepenkleri.
Danhausen’ın darlamasındaki nedeni acayip merak ettim. Very Nice Very Evil abimizin televizyonu ele geçirmek için mastermind bir planı olduğuna eminim.
Kadın segmentinde ??? oldum. Devam.
Tope Can Hilo fena patlattı aga. Tope Con Hilo olmasın o?
Main Event’in bitişi ve Cesar Duran’in raconu şaşırttı. Bu adam katil oğlu katil. Dikkatli olmak lazım.
Sondaki segment tam Cliffhanger oldu. Dünyanın en gereksiz güreşçilerinden biriyle bile olsa kaleminden çıkacak işi bekliyorum.

Eline sağlık.
 

god is an astronaut

too audiological to be deaf
Katılım
3 Tem 2023
Konular
23
Mesajlar
4,906
Beğeni sayısı
626
PG Nakit
165
RPG Karakteri
''The Fallen Angel'' Christopher Daniels
Corey Graves baya Joe Gacy olmuş. Okada’nın mükemmel ingilizce konuşmasına ayrı, mum edilmesine ayrı patladım.
İki boş adam. Sonucu umursamadım. Booklarına göre kimi sevip sevmeyeceğime karar vereceğim.
Angelico eşeği gelmiş. Kapat kepenkleri.
Danhausen’ın darlamasındaki nedeni acayip merak ettim. Very Nice Very Evil abimizin televizyonu ele geçirmek için mastermind bir planı olduğuna eminim.
Kadın segmentinde ??? oldum. Devam.
Tope Can Hilo fena patlattı aga. Tope Con Hilo olmasın o?
Main Event’in bitişi ve Cesar Duran’in raconu şaşırttı. Bu adam katil oğlu katil. Dikkatli olmak lazım.
Sondaki segment tam Cliffhanger oldu. Dünyanın en gereksiz güreşçilerinden biriyle bile olsa kaleminden çıkacak işi bekliyorum.

Eline sağlık.

Ben o hareketi 8-9 yaşlarındayken aklıma öyle kazıdım, doğrusunu öğreneli bi 5-6 yıl oldu hala aynı şekilde yazıyorum.
 

god is an astronaut

too audiological to be deaf
Katılım
3 Tem 2023
Konular
23
Mesajlar
4,906
Beğeni sayısı
626
PG Nakit
165
RPG Karakteri
''The Fallen Angel'' Christopher Daniels
Kameralarımız loş ve ıssız sayılabilecek bir sokakta açılıyor, açıldığı andan itibaren de bir adamın kendi kendine konuştuğunu ve bunu yaparken genel olarak küfrettiğini duyuyoruz. Kadraj bu kişiye yakınlaştıkça fark ediyoruz ki bu.. Bu..

Jimmy Havoc'tan başkası değil, kendi kendine konuştuğu şeyler yansıyor ekrana:

Jimmy Havoc: Orospu çocuğu aç artık şu telefonu, kaç oldu bu yirmi sekiz mi yirmi dokuz mu?

Jimmy Havoc elindeki telefonu kulağına götürüyor ancak birkaç saniye süren sessizliğin ardından yere fırlatıyor onu. Sinirle ne yapcağını bilemezken sağa sola bakıyor ancak bir şey bulamıyor, bu esnada kameranın arkasından gelen bir ses duyuyoruz:

''Demek yeryüzüyle tanıştın.''

Still Lucha, Underground Wrestling S01E03: Skyfall



Kameralarımız o tarafa doğru dönüyor, bu Christopher Daniels! The Fallen Angel, Christopher Daniels. Jimmy Havoc onun neden burada olduğunu anlamlandırmaya dahi uğraşmazken ilgisiz bir şekilde tersliyor onu:

Jimmy Havoc: Ne istiyorsun ihtiyar?

Christopher Daniels: Yanlış soru, doğrusu senin ne istediğin Havoc. Hepsi değil ama, bazı istediklerin elimde var Jimmy.

Jimmy Havoc: S**tir, istediğim neye sahip olabilirsin?

Christopher Daniels: Kontrat. Kapısında yattığın yerin anahtarı benim elimde Jimmy. Ancak bu kadar kolay değil, çünkü senin isteklerin bu kadarıyla sınırlı değil. Kan istiyorsun yanılıyor muyum? Savaşmak istiyorsun, ringin içerisinde bir yerlerini bırakana kadar usanmadan parçalamak ve parçalanmak istiyorsun. Ancak devir değişiyor, o senin aşık olduğun ruhtan da bir eser kalmadı. Artık beyinlerin mücade-

Jimmy Havoc: Kafamı daha ne kadar sikeceksin böyle-

Christopher Daniels, Havoc konuşmaya devam ederken elini havaya kaldırıp sembolik birkaç işaret yapıyor, işini bitirdiği gibi Jimmy Havoc bir anda yere yığılıyor. Christopher Daniels sakin bir şekilde onun yanına yaklaşıp nabzını kontrol ediyor, ardından kaldırıp omuzluyor onu ve kendi kendine bir şeyler söylüyor:

Christopher Daniels: Avare bir aptal ama inatçı, kavgadan kaçmıyor.. Bir asker olmak için gerekli bütün özelliklere sahip.

8mnjcu8.jpg


tkv4uo0.png


Kevin Patrick: TAPINAĞA TEKRARDAN HOŞ GELDİNİZ SEVGİLİ SEYİRCİLER! Bunun adı Still Lucha, Underground Wrestling! Ben Kevin Patrick, bir yanımda Vampiro ve diğer yanımda Super Dragon. Bildiğiniz üzere turnuvamız son hızıyla devam ediyor, ve bu turnuva o kadar hızlı ilerliyor ki benim lafım dahi her an kesilebiliyo-

Bir müzik duyuluyor ve Kevin Patrick'in lafı bir kez daha yarım kalıyor:



Girişte beliren isim Shinsuke Nakamura! Tapınakta ilk defa gözüken bir başka isim, Asyalı olmasından ötürü şirkette haftalardır dönen soğuk rüzgarların belki de biraz kurbanı oluyor Nakamura ve potansiyelinin altında reaksiyon alıyor. Ancak o bunu bozuntuya vermiyor ve klasik şovuyla ringe geliyor, o girdiği esnada bir başka müzik duyuluyor:



Matt Sydal! Tapınağın yeni yüzlerinden! Ancak tanınan bir isim, ve reaksiyonlar gayet olumlu. Birkaç seyirciyle tokalaşıp pozitif hava saçarak ringe geliyor o da ve Nakamura'nın karşısına geçiyor. İkili direkt köşelerinde duruyorlar ve hakemi bekliyorlar, hakemse onları bekletmiyor. Gösteri başlasın!

Shinsuke Nakamura vs. Matt Sydal / 15 Minute Time Limit / Conterdenship Tournament for Lucha Underground Championship, Round 1

Adeta iki veteranın mücadelesi diyebileceğimiz bu karşılaşma, kişilerin tecrübelerine yakışır bir biçimde ortada ve çok çekişmeli geçiyor. Maçın sonuna doğru Matt Sydal ataklarını hızlandırıyor ve seri tekmelerin ardından önce bir Spinning Sole Kick, ardından da High Knee geçiriyor. Shinsuke Nakamura bunların karşısında yıkılmadan dayanmayı başarsa da iplere doğru savruluyor ve dönüşte Sydal'dan Falling Dropkick geliyor. Matt Sydal durmuyor ve üzerine kalkıp Standing Moonsault ile adeta kısa bir görsel şölen düzenliyor. Bunun ardından köşeye yöneliyor ve hızlıca en üst iplere çıkıyor. Seyircilerin reaksiyonları bunun anlamını biliyorlarmışçasına yükseliyor, Matt Sydal sıçrıyor ve Air Sydal- Hayır Nakamura iki bacağını da kaldırıp Sydal'ın tam yüzüne doğru bir darbe savuruyor. Matt Sydal başta yere yığılır gibi olsa da çabuk ayaklanmaya çalışıyor ancak Nakamura ondan daha hızlı ayaklanmayı başarıyor ve çok ani bir Kinshasa! Matt Sydal bu sefer cidden yere yığılıyor ve Shinsuke Nakamura tuşa gidiyor, 1-2-3!

Kazanan ve bir üst tura çıkan: Shinsuke Nakamura via pinfall (11.02)

Bu çetin mücadelenin gülen yüzü Shinsuke Nakamura oluyor. Yorucu mücadelenin ardından gelen zaferin yarattığı mutluluk Nakamura'nın gözlerinden okunurken Matt Sydal kendini yavaşça ringin kenarından aşağı doğru bırakıyor. Kameralarımız bu görüntülerle birlikte kapanıyor...

--




Kameralarımız arka alanda, Future'ın odasında açılıyor. İçeride Corey Graves, Priscilla Kelly, Chris Brookes, Austin Matelson ve Brody King var. Ekip kendi içlerinde sakince bir şeyleri tartışırken kapı açılıyor ve herkes oraya dönüyor, içeri giren isim.



Kazuchika Okada! Oldukça tepkisiz bir ifadeyle giriş yapan Okada'yı Corey Graves güler bir yüzle karşılıyor.

Corey Graves: Hoş geldin-

Kazuchika Okada: Gelecek haftaya duyurulan maçları gördün mü?

Corey Graves, Kazuchika Okada'nın yine lafa girmesinden irite olmuşa benziyor ancak bunu ona yansıtmadan sakince konuşmaya devam ediyor.

Corey Graves: Gördüm, tekrar hatırlatman da iyi oldu. (Graves ekibine dönüyor.) Dostlarım, bildiğiniz üzere tapınağı kasıp kavuran bir turnuvanın ortasındayız. Hatta iki tane turnuvanın, biri Lucha Underground kemeri, diğeri de Trios takımlar kemerleri. Toplamda dört kemeri, buradaki be- (Graves'in gözü bir anda Okada'ya kayıyor.) altı kişi içerisinde dağıtabilirsek istediğimizi gerçekleştirmek çok kolay olacak. Bildiğiniz üzere bu akşamı kapatacak maçta Ghostmaskers'a karşı içimizden üç kişi mücadele edecek. O maskeliler çevik, ancak dayanıklılık konusunda bize karşı koyma şansları yok. Samuray ve Dragon, Killshot'ın ağzının içine bakıyorlar. Savaşta hedef öncelikle komutanları, onu alt ettiğimizde diğer ikisi gardlarını kolay düşürecektir. Bilmediğiniz ise, benim ve Okada'nın turnuva maçları gelecek hafta. Dolayısıyla minimum yorgunluk ve maksimum hazırlık ile o maçlara çıkmalıyız, hata yapma lüksümüz yok. Bundan ötürü de bu geceki gösteriye Chris, Brody ve Austin.. Üçünüz çıkacaksınız. İsmimizin değerini koruyun, size güvenim tam.

Priscilla Kelly: Ya ben Corey?

Corey Graves: Sen gelecek hafta benimlesin, yani bugün seninde dinlenmen gerekiyor. Rakibime karşı benden daha etkili bir silah olacağına eminim, onun bedenine değil aklına gireceğiz.

Corey Graves, Priscilla Kelly'e kaçamak bir göz kırpıyor ve Kelly mesajı almışçasına kafa sallıyor. Bu görüntülerin ardından kameralar kapanıyor..

--




Kameralarımız yeniden ringe dönüyor, Io Shirai ve Kairi Sane'i görüyoruz. Bir tane köşede ikili kendi aralarında bir şeyler konuşurken arenanın her yerinde bir müzik yankılanıyor ve ışıklar kararıyor. Girişte herkesin tahmin edebildiği o iki ismi görüyoruz:




Kobra Moon ve Mariposa! Yılanla kelebek bir arada! İkili kendi pozlarını verip şahsi şovlarını yaparak ringe doğru ilerliyorlar. Ringe tam girecekken ikili göz göze geliyor ve Mariposa, sırtındaki takma kanadı ringin köşesine bırakıyor. Devamında ikili aynı anda ringe giriş yapıyorlar. Yaptıkları gibi Io Shirai ve Kairi Sane'in üzerine koşup saldırmaya çalışıyorlar. Dörtlü birbirlerine girecekken hakem araya giriyor ve tarafları köşelerine yönlendiriyor. Ancak yönlendirdikten sonra tansiyonu düşürmüyor ve maçı başlatıyor!

Io Shirai & Kairi Sane vs. Kobra Moon & Mariposa

Kobra Moon ve Mariposa tekrardan birbirlerine bakıyorlar ve bir anda ringin dışına doğru yuvarlanıp dışarı çıkıyorlar. Shirai ve Sane başta olanlara anlam veremiyor ve bekliyorlar ancak maskeli taraf ringe yanaşmayınca Kairi Sane ile Io Shirai'de birbirlerine bakıp kafa salladıktan sonra dışarı çıkıyorlar. Kobra Moon ile Mariposa, ringin başında dışarı bıraktıkları takma kanatlara doğru çekiyorlar uzak doğu ikiliyi. Sane ile Shirai olacaklardan habersiz oraya doğru yönelirken bir anda Mariposa elini takma kanada doğru atıyor ve onun içinden iki tane katlanmış sandalye çıkıyor. Mariposa birini Kobra Moon'a fırlatıyor ve diğerini de kendi elinde aldıktan sonra Io Shirai ile Kairi Sane'ye SALDIRIYORLAR! Shirai ve Sane başta kendilerini savunarak kaçsa da sandalyeye karşı bir noktadan sonra şansları yok. Darbe yapıldığı gibi hakem zili çaldırıyor, Moon ile Mariposa diskalifye!

Kazananlar: Io Shirai & Kairi Sane via DQ (00.42)

Kobra Moon ile Mariposa durmuyorlar! İlk darbeleri vurmalarının ardından Sane ile Shirai'nin gardı düşüyor. Bunun ardından maskeli taraf darbelerini daha da sert vurmaya başlıyorlar. Bu tabiri caizse işkence bir yere kadar sürüyor, ancak Mariposa ve Kobra Moon en sonunda elindekileri bırakıyorlar. Kobra Moon spiker masasına doğru yaklaşıp kenarda oturan Michael Buffet'ın elinden mikrofonunu alıyor, Io Shirai ile Kairi Sane'in yanına tekrardan gelip onlara doğru eğilerek konuşuyor:

Kobra Moon: Bu darbe.. Bu darbe size sadece bir tokattı. Şimdi beni iyi dinleyin. Bu gördüğün yer ve içindeki her şey.. Hepsi bizim. Ona bir kez daha bulaşırsanız, bu sefer durdurak bilmeyeceğiz. O uzak doğulu kıçlarınızı alın ve gidip kendi bahçenizde top koşturun, çünkü bu tapınak sizi burada barındırmayacak!

Kobra Moon elindeki mikrofonu yere fırlatıyor ve Mariposa ile beraber ikili olarak arka alana doğru gidiyorlar. Kamera yerdeki Kairi Sane ve Io Shirai'i görüntülerken yavaş yavaş karararak kapanıyor...

--



Ringe döndüğümüzde Ivelisse'yi görüyoruz, sıradaki mücadelenin bir parçası olacağı yaptığı hazırlıklardan belliyken rakibinin kim olacağı merak konusu. Amaç merakı gidermekmişçesine tam bu esnada bir müzik duyuyoruz ve girişte beliren isimler..



Taya Valkyrie ve Johnny Mundo! İkilinin üstündeki kıyafetlere bakarsak maça çıkacak tarafın Taya olduğunu söylemek gayet mümkün. Turnuva sürerken turnuvada bulunan iki kadın güreşçinin ilk turda eşleşmiş olması Twitter'ın hoşuna gidecekmiş gibi durmuyor ancak bunu umursayanda yok açıkçası. Johnny Mundo, eşine iyi şanslar öpücüğü verdikten sonra ringin dışında yerini alıyor ve Taya Valkyrie konsantre biçimde ringe giriyor. Ivelisse ile aralarında ufak bir tansiyon olsa da hakem bunu önce ayırıyor, sonra kendi kendine niye bunu yaptığını sorgulayıp kontrolleri yaptıktan sonra maçı başlatıyor.

Ivelisse vs. Taya Valkyrie / 15 Minute Time Limit / Conterdenship Tournament for Lucha Underground Championship, Round 1

Taya'nın elinden geleni yaptığı maçta Ivelisse'nin hafif bir üstünlüğünün maç boyu sürdüğünü söyleyebiliriz. Uzun sürmeyen maçın son anlarında Ivelisse, söz konusu olan hafif üstünlüğü iyice arttırıyor ve Taya'yı ayakta yakalamışken suratına doğru çok sert bir Roundhouse Kick vuruyor. Ardından rakibini köşeye fırlatan Ivelisse önce bir Body Splash uygulayıp devamında Rolling Snapmare sergiliyor ve kendi imza tekmelerinden birini yerleştiriyor. Ancak bu esnada dışarıda bir hareketlenme oluyor. Johnny Mundo! Mundo, ringin kenarına çıkıp Ivelisse'ye bir şeyler bağırıyor ve onun dikkatini çekmeyi başarıyor. Ancak ondan önce hakem buna müdahale ediyor ve Mundo'ya aşağı inmesi konusunda telkinlerde bulunurken Taya Valkyrie bir anda Ivelisse'nin arkasından onu Roll-Up'a alıyor, Mundo bu esnada yere inince hakem arkasını dönüp tuşu sayıyor. 1-2 Taya bu esnada bacaklarıyla iplerden destek alıp rakibini çaresiz bırakıyor ve 3!

Kazanan ve bir üst tura çıkan: Taya Valkyrie via pinfall (3.59)

Taya Valkyrie başarıyor! Ivelisse toparlanabildiği onu yakalamak istese de Taya hızlıca alt iplerden dışarı çıkıp ringden uzaklaşıyor. Johnny Mundo'da ona yaklaşıyor ve ikili galibiyeti kutluyorlar. Ivelisse ringinerisinde sinirli ancak çaresiz bir şekilde ring zeminini yumrukluyor birkaç defa. Seyircilerin ona olan desteği bu esnada çok daha belirgin bir hale geliyor. Taraflar birbirinden giderek uzaklaşırken kameralarımız bu görüntülerle kapanıyor...

--



Olay tarihi yazmak mı?



Yoksa tarihin kendisi olmak mı?



İnandığın uğruna savaşmak mı?



Savaştığının uğruna inanmak mı?



Onlarca soru..



Ve verilecek tek bir cevap.



21.09.23...

--

Kevin Patrick:
Sevgili seyirciler... Bu akşamın Main Event'ına hoş geldiniz. Gerçekleşecek maçı herkes biliyor, ve eminim ki herkes bu maçı bekliyor. Birazdan! Karşınızda-

Bir müzik duyuluyor bu esnada...

Kevin Patrick: Hatta şimdi!

or7vs9t.jpg

3ewtjvs.jpg

90sctno.png



Girişte belirenler Samuray Del Sol, Dragon Lee ve Killshot! Kısaltmak gerekirse de Ghostmaskers! Üçlü son derece odak bir biçimde ringe doğru ilerliyor, ortadaki Killshot, Dragon Lee ve Del Sol'a bir talimat veriyor ve ikili ringin kenarından dolanıp girişin tam karşısındaki iplerin arkasına geçiyorlar. Killshot ise onlarla aynı tarafta ancak ringin içinde bekliyor. Bu esnada bir müzik duyuluyor:

9r8hsv2.jpg


7p2kcnw.jpg


Bu sefer girişte belirenlerse Brody King, Austin Matelson ve Chris Brookes! Bu ekibi kısaltmak içinse görünüşe göre Future diyeceğiz.

Super Dragon: Hey Vampiro, sence bu adamlar bir şeylerin geleceği olabilir mi?

Vampiro: Dostum bilmiyorum, bu tapınak çok savaşçı ve dolaylı olarak çok hikaye gördü.. Ya birileri onları bu peri masalından uyandıracak, ya da onlar bunun masal olmadığını ispatlayacak.

Future ekibinin üç ismi, sakin bir şekilde merdivenleri inip ringe doğru yaklaşıyorlar ancak bu esnada TRIPLE SUICIDE DIVE! Ghostmaskers mücadeleyi erken başlatıyor! Hakem bu altı ismi düzene sokup ringe atamayacağını anlamış olacak ki kuralların dışına çıkıp maçı şimdiden başlatıyor!

Ghostmaskers vs. Future / 30 Minute Time Limit / #1 Contendership for Lucha Underground Trios Championship

Maçın geneli oldukça çekişmeli geçiyor, net bir tarafın hakim olduğunu söylemek imkansız. Hatta genel olarak bir tuş denemesi gelmiyor bile, maçın sonuna doğru mücadele veren iki takımın altı ismi de ringde ayaktalar. Üçlü olarak iki tarafa ayrılmış vaziyetteler doğal olarak. Kısa bir soluklanma seansının ardından taraflar birbirlerine tekrardan dalıyor. Brookes ve Matelson, Dragon Lee ile Samuray Del Sol'u bastırıp onları ringin dışına fırlatıyorlar, Killshot ise bu tarifeyi Brody King'e uyguluyor. Ringin içerisinde Future tarafına 2, Ghostmaskers adına 1 isim kalırken Killshot'ın bu durum karşısında gözü pek korkmuyor. Hatta savaşı tekrardan o başlatıyor ve Austin Matelson'a doğru koşup onun kolundan kavradıktan sonra en üst iplere sıçrıyor ve bunun ardından onun kafasına doğru atlayarak bir çeşit Hurricanrana gerçekleştiriyor. Bu esnada Matelson yere düşmeden ona yardıma gelen Brookes'a çarpıyor ve kendi takım arkadaşını sersemletiyor. Brookes ile Killshot ringde kalırken Killshot avantajlı konumda ve Brookes'a doğru koşup Superkick deniyor ancak Brookes kendini kenara atıyor. Killshot tekrardan ona yönelecekken diziyle rakibinin karnına vurup onu Suplex pozisyonunda kaldırmak istiyor ancak ringin kenarından içeri ellerini uzatan Samuray Del Sol, Brookes'un ayaklarından tutarak onu yere yapıştırıyor ve Killshot bu hamleyi havada bir Facebuster ile bitiriyor. Derken 450 SPLASH! Dragon Lee ekibini tamamlamak için en üst iplerden Chris Brookes'un üstüne atlıyor. Killshot direkt Brookes'un üstünden tuşa gidiyor, 1..2.. BRODY KING İLE AUSTIN MATELSON AYNI ANDA MÜDAHALE EDİYOR! İkili son anda kurtarıyor belki de ekip arkadaşlarını. Bunu gören Samuray Del Sol hızlıca Apron'a çıkıyor ve iplerin üstünden Springboard Crossbody deniyor ancak King ile Matelson onu havada tutup ringin en üst iplerinden dışarı fırlatıyorlar, ancak onlar hareketlerini tamamlarken bir anda Killshot'ın omuzlarına çıkan Dragon Lee'de o ikilinin üstüne atlayarak kendi de dahil üç kişinin dışarı düşmesine sebep oluyor. Ringin içinde yeniden Killshot kalırken BROOKES ONUN ARKASINDAN YAKLAŞIP ROLL-UP'A ALIYOR! 1..2.. KICKOUT! KILLSHOT SON SALİSEDE KURTULUYOR BELKİ! Geriye doğru bir takla atıyor ve bu sırada ayaklanan Brookes ile ikili dizlerinin üstünde karşı karşıya geliyorlar. Ancak tam bu esnada zil çalıyor.

Zaman Aşımından Ötürü Berabere

Kimse bu sefer bir açıklama beklemiyor bile, geçen haftadan ötürü bu sonuca hazırdı belki de herkes. Hatta bir tane güvenlik görevlisi başta anlamlandırılmayacak bir şekilde elinde tuttuğu bir adet katlanılmış kağıdı Michael Buffer'a uzatıyor. Uzatırken de Buffer'ın kulağına bir şeyler fısıldıyor, Buffer denileni anlamış bir şekilde kafasını sallıyor ve ardından katlanılmış kağıdı açıp mikrofona doğru okuyor:



Michael Buffer: ''Beni bir kez daha şaşırtmadınız, bu notu olacakları önceden tahmin ederek hazırlamıştım ve gerçekleşirse diye güvendiğim bir adamıma vermiştim. Siz o güvendiğim adamlardan olamayacaksınız bu gidişle, birbirini bir türlü alt edemeyen güreşçi yığını. Koyduğunuz iddia.. Her şey.. Nedense gösteremiyorsunuz bir türlü. Her neyse. Geçen haftaki rezalet, ve şimdi de bu.. Sizin için daha fazla bir şeyler düşünmek istemiyorum, yapılacak ilk özel şovda.. Unbreakable Fucking Machines, Worldwide Underground, Ghostmaskers ve Future, bu dört takım Lucha Underground Trios kemerleri için bir maçta mücadele edecek. Kazanan, kemerleri alır. Kural, zaman kısıtlaması, hiçbir şey olmayacak. Gerekirse dokuz tane leş görmeye de hazırım, umarım bu size yeterli olur.'' -Dario Cueto

Michael Buffer mikrofonu ağzından çekiyor, belli ki General Manager'ın notu bu kadardı.

Kevin Patrick: General Manager, belli ki planladığı şeylerin yaşanmamasından oldukça bunalmış durumda. Kendi gelip anlatmaya dahi önem vermemiş.

Vampiro: Söylemiştim size, konu Dario olunca bu tip hareketler pek şaşırtmıyor.

Kevin Patrick: Bahsedilen özel şovda gerçekten destansı bir mücadeleye tanık olacağız o halde, dört takım ve toplamda on iki tane güreşecek isim. Burnunu sokmak isteyeceklerle daha da fazlalaşabilir bu sayı, beklemekten başka çare yok gibi gözüküyor. Siz seyirciler içinde aynı şekilde, bu haftalık Still Lucha, Underground Wrestling'in sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bizi takip etmeye devam edin, önümüzdeki hafta turnuva son hızla devam edecek, ve daha yaşanacak onlarca olay.. Ancak şimdilik.. Kendinize iyi bakın, ve güreşle kalın!

Still Lucha, Underground Wrestling
2023
Tüm hakları saklıdır. (C)
 
Son düzenleme:

Styles Clash

This Is The Way
Katılım
3 Tem 2023
Konular
85
Mesajlar
3,808
Beğeni sayısı
1,275
PG Nakit
370
Konum
Mandalore
Favori Güreşçi
AJ Styles
Christopher Daniels şirketin en gizemli çarı diyebilirim. Onun hikayesini merak ediyorum. Super Dragon hazretlerini spiker yapman üzdü. Nakamura'nın Emin Cahit'i yenmesi ise daha çok üzdü. Corey Graves ise adeta Adnan Oktar gibi takılıyor hee labuk diyesim geldi cidden. Io ve Kairi bu şirkete gerçekten yakışıyor ve bu şirkette dönen kadın aksiyonlarını beğeniyorum. Io ve Kairi'nin mevzusu ise ikilinin LU gimmicklerine bağlanacak diye tahmin ediyorum. Black Lotus'tu galiba. Eğer onu yaparsan müthiş bir ivme yakalarsın. Ivelisse vs Taya maçında ise bu sefer Mundo kaşarlık yapmış. Bu koyduğun promoları gerçekten çok ama çok beğeniyorum dostum. Ancak Sexy Starr denen kadın asabımı bozuyor masmalesef.

Austin Metelson dediğimiz adam Luchasaurus değil mi diyecektim ta kendisiymiş. Şimdi neden maske taktığını çok iyi anladım tipi cidden kötü. Main event ise olay olmuş. Bu stable kavgalarını savunacağız kardeşim.

Genel değerlendirme. Şirketin ivmesi çok hoş. Aero Star cart curt gibi çer çöp luchadorlarla şirketi doldurmaman güzel.
 

god is an astronaut

too audiological to be deaf
Katılım
3 Tem 2023
Konular
23
Mesajlar
4,906
Beğeni sayısı
626
PG Nakit
165
RPG Karakteri
''The Fallen Angel'' Christopher Daniels
Christopher Daniels şirketin en gizemli çarı diyebilirim. Onun hikayesini merak ediyorum. Super Dragon hazretlerini spiker yapman üzdü. Nakamura'nın Emin Cahit'i yenmesi ise daha çok üzdü. Corey Graves ise adeta Adnan Oktar gibi takılıyor hee labuk diyesim geldi cidden. Io ve Kairi bu şirkete gerçekten yakışıyor ve bu şirkette dönen kadın aksiyonlarını beğeniyorum. Io ve Kairi'nin mevzusu ise ikilinin LU gimmicklerine bağlanacak diye tahmin ediyorum. Black Lotus'tu galiba. Eğer onu yaparsan müthiş bir ivme yakalarsın. Ivelisse vs Taya maçında ise bu sefer Mundo kaşarlık yapmış. Bu koyduğun promoları gerçekten çok ama çok beğeniyorum dostum. Ancak Sexy Starr denen kadın asabımı bozuyor masmalesef.

Austin Metelson dediğimiz adam Luchasaurus değil mi diyecektim ta kendisiymiş. Şimdi neden maske taktığını çok iyi anladım tipi cidden kötü. Main event ise olay olmuş. Bu stable kavgalarını savunacağız kardeşim.

Genel değerlendirme. Şirketin ivmesi çok hoş. Aero Star cart curt gibi çer çöp luchadorlarla şirketi doldurmaman güzel.

Matelson'un görünümü Future'a çok uyuyordu, LU orijini diye ekstra yükseldim. Vibora diye koyamazdım Reptile Tribe'ın gimmicki olduğu için, Luchasaurus ise çok gülünç bir durum. Mecbur irl isim koyduk.
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,964
Mesajlar
13,196
Beğeni sayısı
3,426
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Brock Lesnar w/ Paul Heyman
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Telefondan çıkan adam Daniels'mış demek... Diyaloğun sonunda yaptığı al ver şaka mıydı peki? Garip şeyler izleyeceğiz burada gerçekten, Havoc'un gidişatını inanılmaz merak ediyorum. Patrick'in lafım bölünebilir diyemeden lafının bölünmesi... Nakamura harbi bayağı geri planda kalmıştı ilk 2 şovda ama buradaki görünümüyle üstüne galibiyet de çözmüş, bunlar pop'ını toparlamaya yeter pek tabii ama turnuvada daha yer kat etmesi gerektiği açık. Graves'in kaptanlığına bayıldık ya, harika bir lider, Priscilla'yı da kapmış tabii lavuk, bir sex contest gelmez mi hocam şu ikili için... Moon & Mariposa ikilisi Japonlara sağlam bir racon kesmişler. Dümdüz geçip bitmesini beklediğim maçta garip garip olaylar olmuş, hoş bir şaşırtma. Taya hamlesi güzel olmuş ama Ivelisse'in bu kadar erken havlu atması üzdü ya, sonraki hamlesi ne olacak merak ediyorum. 21 Eylül'e işaret eden promo tatlı olmuş, bu tarz şeyler hypeı arttırıyor her zaman... Main eventte yine zaman limiti aşılmış puhahahahahahahaha gülmekten karnıma ağrı girdi. Dario Cueto'nun bu olacakları öngörüp bir not hazırlaması da ayı gibi hoşuma gitti. 4'lü bir trios maçı kulağa inanılmaz kaotik geliyor, 12 adam birden tek ringde... Garip bir heyecan uyandırdı bence bu maç. Eline sağlık hoca.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: