Galatasaray - Tartışma Konusu

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,887
Beğeni sayısı
4,373
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1

Baroš

unsettling differences
Konular
123
Beğeni sayısı
538
PG Nakit
1,545
Favori Güreşçi
CM Punk
10 numara almaya gerek yok Kerem, Zaniolo ve Zaha yer değiştire değiştire oynar. Şu an parayı iyi bir 8'e basmak farz oldu. O eksik parça tamamlanırsa takım Avrupa'da iyi işler yapacaktır gerisi de defansa kaldı artık.

JonMoxley

#FatihTerimNefreti
Konular
63
Beğeni sayısı
271
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
John Cena
Zaha'ya parayı basmak bence mantıksız oldu. O bölgede yerli kullanıyorduk zaten, üstelik arka bacakla alakalı sıkıntılar var ama alındı bir kere. Torreira'nın yanına Ryan Gravanberch, Lo Celso ya da Thomas Soucek'i falan indirebilirsek bu kadro TOP 10 harici takımları ciddi ciddi yenebilecek bir takım olur. Hoca muhtemelen Kerem'i merkezde anahtar olarak görüyor -ki Okan Buruğun taktik varyasyon açısından zaafları olduğunu düşünsem de çok mantıklı hamle- bunun için daha tempolu, fizikli, git geli olan birisini getirmek mükemmel olur.

Itsuzai

παλικάρι
Konular
3
Beğeni sayısı
137
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Barış Alper Yılmaz
İlk başta bir "n'oluyoruz" çeksem de Zaha'nın 2. forvet olmasıyla birlikte 4-2-4'e döndüğümüzü düşünüyorum. Ben transfer oburluğunu da, rüya takımları da seven bir futbol izleyicisi değilim. Geçen sene çok isabetli transferlerin yanı sıra, çok gereksiz transferlerin de olduğunu hala düşünüyorum. Aynı şekilde geçen sene bizi yıldızların değil o yıldızları mutlu edecek soyunma odası ortamının ve her şeyden bağımsız iyi bir futbol oynamanın şampiyon yaptığı kanaatindeyim. Dolayısıyla bu sene için de kadroya yapılacak takviyeler açısından çok bir beklentim yoktu. Boey ve Nelsson'un kalacağı belli olduktan sonra belki bir sol bek, net bir 8, Rashica ve Icardi'den başka bir şey beklemiyordum. Bu yüzden de hala adı geçmekte olan pek çok oyuncuya anlam veremediğim gibi Zaha'yı da hiç beklemiyordum. Belli ki hedefimiz olan Avrupa Kupası'na benim yeterli olduğunu düşündüğüm takım kalitesini daha da yukarı çekerek ulaşmak istiyoruz. Ben, geçen sezonki kadar güzel bir takımın kimliğinin bu kadar değişmesini çok tercih etmesem de tabii ki de yönetimin de teknik heyetin de geçen seneden ötürü kredisi yüksek. İnşallah elde ettiğimiz o güzel arkadaşlık ortamını bozmayıp takım kimliğimizi kaybetmeden yolumuza kazasız belasız devam ederiz. Teknik-taktik kısmında da konuşulacak çok şey olur sezon boyunca ama ben Zaha-Zaniolo ikilisinin sadece fizik kalitesiyle birlikte bile bu ligde yapacaklarının pek bir sınırı olduğunu düşünmüyorum. O yüzden yapılanmada bozukluklar olsa da bu fizik kalitesini koruduğumuz sürece ligde çok bir sıkıntı çekmeyiz. Takımın en yaşlıları 30'luk Zaha ve Icardi. Yaş ortalaması 36 olan bir hücum hattından bir şeyler beklemiyoruz çok şükür. Yine de hiç sallanmadan bu sene de hem ligi hatta kupayı da alıp direnci iyice kırarak önümüze bakmamız gerekiyor. Hoca'nın 3. ve 4. dönemlerinin başında elimize geçen makası açma fırsatını çeşitli sebeplerden kaçırsak da bu sefer önümüz açık görünüyor. Bu fırsatın elimize son 25 senede 4. defa geliyor olması da bir tesadüf değil. Normal şartlar altında Galatasaray bu ligdeki her etkenin çok üzerinde bir yapılanma ve bu dışarıdan müdahale edilmediği sürece kaçınılmaz bir şekilde gerçekliğe de yansıyacak. Bizim tek işimiz bundan emin olmak. Bir sonraki hamle orta sahayı Torreira ile birlikte sağlama alacak 6'ya yakın bir 8 numara olmalı. İleri dörtlüyü ve tempolu oyun sistemimizi düşününce top dağıtmasına veya top taşımasına uç seviyelerde ihtiyaç duymayacağımız kaliteli bir 6 numara işimize yarayacaktır. Dünyanın en ihtişamlı şeyi, canım kulübüm.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,887
Beğeni sayısı
4,373
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
İlk başta bir "n'oluyoruz" çeksem de Zaha'nın 2. forvet olmasıyla birlikte 4-2-4'e döndüğümüzü düşünüyorum. Ben transfer oburluğunu da, rüya takımları da seven bir futbol izleyicisi değilim. Geçen sene çok isabetli transferlerin yanı sıra, çok gereksiz transferlerin de olduğunu hala düşünüyorum. Aynı şekilde geçen sene bizi yıldızların değil o yıldızları mutlu edecek soyunma odası ortamının ve her şeyden bağımsız iyi bir futbol oynamanın şampiyon yaptığı kanaatindeyim. Dolayısıyla bu sene için de kadroya yapılacak takviyeler açısından çok bir beklentim yoktu. Boey ve Nelsson'un kalacağı belli olduktan sonra belki bir sol bek, net bir 8, Rashica ve Icardi'den başka bir şey beklemiyordum. Bu yüzden de hala adı geçmekte olan pek çok oyuncuya anlam veremediğim gibi Zaha'yı da hiç beklemiyordum. Belli ki hedefimiz olan Avrupa Kupası'na benim yeterli olduğunu düşündüğüm takım kalitesini daha da yukarı çekerek ulaşmak istiyoruz. Ben, geçen sezonki kadar güzel bir takımın kimliğinin bu kadar değişmesini çok tercih etmesem de tabii ki de yönetimin de teknik heyetin de geçen seneden ötürü kredisi yüksek. İnşallah elde ettiğimiz o güzel arkadaşlık ortamını bozmayıp takım kimliğimizi kaybetmeden yolumuza kazasız belasız devam ederiz. Teknik-taktik kısmında da konuşulacak çok şey olur sezon boyunca ama ben Zaha-Zaniolo ikilisinin sadece fizik kalitesiyle birlikte bile bu ligde yapacaklarının pek bir sınırı olduğunu düşünmüyorum. O yüzden yapılanmada bozukluklar olsa da bu fizik kalitesini koruduğumuz sürece ligde çok bir sıkıntı çekmeyiz. Takımın en yaşlıları 30'luk Zaha ve Icardi. Yaş ortalaması 36 olan bir hücum hattından bir şeyler beklemiyoruz çok şükür. Yine de hiç sallanmadan bu sene de hem ligi hatta kupayı da alıp direnci iyice kırarak önümüze bakmamız gerekiyor. Hoca'nın 3. ve 4. dönemlerinin başında elimize geçen makası açma fırsatını çeşitli sebeplerden kaçırsak da bu sefer önümüz açık görünüyor. Bu fırsatın elimize son 25 senede 4. defa geliyor olması da bir tesadüf değil. Normal şartlar altında Galatasaray bu ligdeki her etkenin çok üzerinde bir yapılanma ve bu dışarıdan müdahale edilmediği sürece kaçınılmaz bir şekilde gerçekliğe de yansıyacak. Bizim tek işimiz bundan emin olmak. Bir sonraki hamle orta sahayı Torreira ile birlikte sağlama alacak 6'ya yakın bir 8 numara olmalı. İleri dörtlüyü ve tempolu oyun sistemimizi düşününce top dağıtmasına veya top taşımasına uç seviyelerde ihtiyaç duymayacağımız kaliteli bir 6 numara işimize yarayacaktır. Dünyanın en ihtişamlı şeyi, canım kulübüm.

Bu sezon yaptığımız transferler arasında bir tek Zaha bence ihtiyacımız olmayan, fazlalık transferdi ya; o yüzden pek bir şey diyemiyorum ben. Baktığın zaman Angelino zaten sezon başından beri bas bas bağıran sol bek eksikliğini giderdi, Icardi'ye alternatif olacak bir yedek santrafor olarak Bakambu gibi bir takviye lazımdı, Halil Dervişoğlu'nu her ne kadar sevmesem de 8+3'ü düşünürsek rotasyonda mutlaka bulunması gereken bir oyuncu, Kaan Ayhan zaten opsiyonundan ötürü zıpladı ki o da yerli rotasyon için değerli bir takviye. Ne olursa olsun Zaha gibi bir takviyeye kimse hayır diyemez, dripling kabiliyetiyle Premier Lig gibi fizik kalitesiyle meşhur olan bir ligin içinden geçen adamdan bahsediyoruz sonuçta. Avrupa yolunda böyle takviyeler kimseyi üzmez. Taktik tahtasından konuşacak olursak bence de keskin bir şekilde 4-2-4'e geçtiğimiz açık. Kimi Zaha'yı sağa Zaniolo'yu 10'a; kimi Kerem'i 10'a Zaha'yı sola attı falan ama Icardi'nin yanında konumlanacağı bence de çok net. Hal böyle olunca Torreira'nın yanına box to box karakterli bir oyuncunun şart olduğu konusunda sana katılmamak elde değil, Torreira bu sezon Sergio'nun formsuz ve tempodan hayli eksik kaldığı o dönemde (+Mertens'i de denkleme eklersek) 3 kişilik oynadı ama böyle bir performansı herhangi bir oyuncudan sürekli olarak beklemek büyük saçmalık olur. Geçen sene şampiyonluk dediğin gibi soyunma odasındaki havadan kaynaklı geldi, zaten bir takımı şampiyon yapan baş faktör kesinlikle budur. Türkiye'de ne yıldız kadrolar kuruldu da ertesi sene çil yavrusu gibi dağıldı o kadrolar hiçbir şey başaramadan. Ki Avrupa'da da bunun en basit örneği PSG'nin kurduğu kadrolardır. O açıdan ben Okan Hoca'yı bayağı takdir ediyorum, bu sezon yaptığı işle benim nezdimde fazlasıyla saygı ve kredi kazandı. Geçen sezon da ben bir şeyler için çok heyecanlıydım ama bu sezonki heyecanım haliyle bambaşka, sezonun başlaması için günleri saymaktan çok yorulacağız özellikle bugünden itibaren...

Kara

-
Konular
158
Beğeni sayısı
1,270
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Galatasaray üzerine artık çok konuşmadığım için en kritik konu üzerine yazmam farz oldu. Zaha falan aldık hacı diyip Rashica alınmazsa büyük rezillik olur. Rashica gibi savaşçı ve ayağı düzgün oyunculara her zaman ihtiyaç var. Üstelik maliyeti gayet uygun olabilecek durumda. Umarım görmezden gelinmez.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,887
Beğeni sayısı
4,373
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Galatasaray üzerine artık çok konuşmadığım için en kritik konu üzerine yazmam farz oldu. Zaha falan aldık hacı diyip Rashica alınmazsa büyük rezillik olur. Rashica gibi savaşçı ve ayağı düzgün oyunculara her zaman ihtiyaç var. Üstelik maliyeti gayet uygun olabilecek durumda. Umarım görmezden gelinmez.
Maliyeti uygun değil ki, bizim istediğimiz bonservis ile Norwich’in istediği bonservis arasında hala birkaç milyonluk makas var ve asla daralmıyor. Bonservis sıkıntısı olmasa Rashica, Kaan Ayhan’dan bile önce biterdi zaten.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: