Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Tribün
Galatasaray - Tartışma Konusu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Beast Incarnate" data-source="post: 30976" data-attributes="member: 4"><p>Bu sezon yaptığımız transferler arasında bir tek Zaha bence ihtiyacımız olmayan, fazlalık transferdi ya; o yüzden pek bir şey diyemiyorum ben. Baktığın zaman Angelino zaten sezon başından beri bas bas bağıran sol bek eksikliğini giderdi, Icardi'ye alternatif olacak bir yedek santrafor olarak Bakambu gibi bir takviye lazımdı, Halil Dervişoğlu'nu her ne kadar sevmesem de 8+3'ü düşünürsek rotasyonda mutlaka bulunması gereken bir oyuncu, Kaan Ayhan zaten opsiyonundan ötürü zıpladı ki o da yerli rotasyon için değerli bir takviye. Ne olursa olsun Zaha gibi bir takviyeye kimse hayır diyemez, dripling kabiliyetiyle Premier Lig gibi fizik kalitesiyle meşhur olan bir ligin içinden geçen adamdan bahsediyoruz sonuçta. Avrupa yolunda böyle takviyeler kimseyi üzmez. Taktik tahtasından konuşacak olursak bence de keskin bir şekilde 4-2-4'e geçtiğimiz açık. Kimi Zaha'yı sağa Zaniolo'yu 10'a; kimi Kerem'i 10'a Zaha'yı sola attı falan ama Icardi'nin yanında konumlanacağı bence de çok net. Hal böyle olunca Torreira'nın yanına box to box karakterli bir oyuncunun şart olduğu konusunda sana katılmamak elde değil, Torreira bu sezon Sergio'nun formsuz ve tempodan hayli eksik kaldığı o dönemde (+Mertens'i de denkleme eklersek) 3 kişilik oynadı ama böyle bir performansı herhangi bir oyuncudan sürekli olarak beklemek büyük saçmalık olur. Geçen sene şampiyonluk dediğin gibi soyunma odasındaki havadan kaynaklı geldi, zaten bir takımı şampiyon yapan baş faktör kesinlikle budur. Türkiye'de ne yıldız kadrolar kuruldu da ertesi sene çil yavrusu gibi dağıldı o kadrolar hiçbir şey başaramadan. Ki Avrupa'da da bunun en basit örneği PSG'nin kurduğu kadrolardır. O açıdan ben Okan Hoca'yı bayağı takdir ediyorum, bu sezon yaptığı işle benim nezdimde fazlasıyla saygı ve kredi kazandı. Geçen sezon da ben bir şeyler için çok heyecanlıydım ama bu sezonki heyecanım haliyle bambaşka, sezonun başlaması için günleri saymaktan çok yorulacağız özellikle bugünden itibaren...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Beast Incarnate, post: 30976, member: 4"] Bu sezon yaptığımız transferler arasında bir tek Zaha bence ihtiyacımız olmayan, fazlalık transferdi ya; o yüzden pek bir şey diyemiyorum ben. Baktığın zaman Angelino zaten sezon başından beri bas bas bağıran sol bek eksikliğini giderdi, Icardi'ye alternatif olacak bir yedek santrafor olarak Bakambu gibi bir takviye lazımdı, Halil Dervişoğlu'nu her ne kadar sevmesem de 8+3'ü düşünürsek rotasyonda mutlaka bulunması gereken bir oyuncu, Kaan Ayhan zaten opsiyonundan ötürü zıpladı ki o da yerli rotasyon için değerli bir takviye. Ne olursa olsun Zaha gibi bir takviyeye kimse hayır diyemez, dripling kabiliyetiyle Premier Lig gibi fizik kalitesiyle meşhur olan bir ligin içinden geçen adamdan bahsediyoruz sonuçta. Avrupa yolunda böyle takviyeler kimseyi üzmez. Taktik tahtasından konuşacak olursak bence de keskin bir şekilde 4-2-4'e geçtiğimiz açık. Kimi Zaha'yı sağa Zaniolo'yu 10'a; kimi Kerem'i 10'a Zaha'yı sola attı falan ama Icardi'nin yanında konumlanacağı bence de çok net. Hal böyle olunca Torreira'nın yanına box to box karakterli bir oyuncunun şart olduğu konusunda sana katılmamak elde değil, Torreira bu sezon Sergio'nun formsuz ve tempodan hayli eksik kaldığı o dönemde (+Mertens'i de denkleme eklersek) 3 kişilik oynadı ama böyle bir performansı herhangi bir oyuncudan sürekli olarak beklemek büyük saçmalık olur. Geçen sene şampiyonluk dediğin gibi soyunma odasındaki havadan kaynaklı geldi, zaten bir takımı şampiyon yapan baş faktör kesinlikle budur. Türkiye'de ne yıldız kadrolar kuruldu da ertesi sene çil yavrusu gibi dağıldı o kadrolar hiçbir şey başaramadan. Ki Avrupa'da da bunun en basit örneği PSG'nin kurduğu kadrolardır. O açıdan ben Okan Hoca'yı bayağı takdir ediyorum, bu sezon yaptığı işle benim nezdimde fazlasıyla saygı ve kredi kazandı. Geçen sezon da ben bir şeyler için çok heyecanlıydım ama bu sezonki heyecanım haliyle bambaşka, sezonun başlaması için günleri saymaktan çok yorulacağız özellikle bugünden itibaren... [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Tribün
Galatasaray - Tartışma Konusu
Menü
Giriş yap
Kayıt ol