Galatasaray - Tartışma Konusu

Tolga

Pepsi Konseyi
Konular
682
Beğeni sayısı
795
PG Nakit
1,305
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth

Vallahi delireceğim. Adamın editörü dikkat etmeyip 5 yıldızlı forma editi aldı diye dünyanın lincini yedi, adamın zaten abonelerinin belki de yarısı Galatasaraylı. Fenerbahçe güzellemesi yapsa nolur ulan? Adamın kaç senedir 1 milyon hayalini kurduğunu ben biliyorum, en yaklaştığı zamanda salaktan bir şey bulup linçlediler. Kanalın yaklaşık 5 videosunu izlemeyip gidip adamı linçleyen salaklar var. Vallahi kanala yazık oldu, Twitter'a ne yazsa oradan da bir şey çıkarmaya çalışıyorlar.

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Konular
32
Beğeni sayısı
669
PG Nakit
190
Favori Güreşçi
The Undertaker
Vallahi delireceğim. Adamın editörü dikkat etmeyip 5 yıldızlı forma editi aldı diye dünyanın lincini yedi, adamın zaten abonelerinin belki de yarısı Galatasaraylı. Fenerbahçe güzellemesi yapsa nolur ulan? Adamın kaç senedir 1 milyon hayalini kurduğunu ben biliyorum, en yaklaştığı zamanda salaktan bir şey bulup linçlediler. Kanalın yaklaşık 5 videosunu izlemeyip gidip adamı linçleyen salaklar var. Vallahi kanala yazık oldu, Twitter'a ne yazsa oradan da bir şey çıkarmaya çalışıyorlar.
Full benim tuttuğum takımı övsün, diğer takımları yersin demek nasıl bir kafadır ya? Adamlar zaten her takımın hakkını vermeye çalışıyor.

Asla anlayamayacağım bir bakış açısı.

Danke

🍓
Konular
21
Beğeni sayısı
360
PG Nakit
125
Favori Güreşçi
Tama Tonga
F2gr07FXoAAHSbB

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,886
Beğeni sayısı
4,373
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1

20 günde 7 tane GS maçı izleyecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz ama öte yandan daha rotasyonun fizik kalitesinin tam olarak oturmamasından ötürü bu cendereden minimum yarayla nasıl çıkacağız o endişelendiriyor... Geçen sezonki gibi ligdeki maçlardan 1-0 1-0 kurtularak başlayıp CL gruplara kalınan senaryo çizebildiğim en iyi ihtimal. Ama ligde başlangıçta verilecek puan kayıplarına da razıyım, bu sezon Avrupa bizim için çok daha önemli. FB ve JK de zaten iki kulvarda takılıyor, onların da nefesinin kesileceği dönemde ligde biz gazlar o şekilde toparlarız gerekirse.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: