Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Tribün
Galatasaray - Tartışma Konusu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Itsuzai" data-source="post: 30969" data-attributes="member: 82"><p>İlk başta bir "n'oluyoruz" çeksem de Zaha'nın 2. forvet olmasıyla birlikte 4-2-4'e döndüğümüzü düşünüyorum. Ben transfer oburluğunu da, rüya takımları da seven bir futbol izleyicisi değilim. Geçen sene çok isabetli transferlerin yanı sıra, çok gereksiz transferlerin de olduğunu hala düşünüyorum. Aynı şekilde geçen sene bizi yıldızların değil o yıldızları mutlu edecek soyunma odası ortamının ve her şeyden bağımsız iyi bir futbol oynamanın şampiyon yaptığı kanaatindeyim. Dolayısıyla bu sene için de kadroya yapılacak takviyeler açısından çok bir beklentim yoktu. Boey ve Nelsson'un kalacağı belli olduktan sonra belki bir sol bek, net bir 8, Rashica ve Icardi'den başka bir şey beklemiyordum. Bu yüzden de hala adı geçmekte olan pek çok oyuncuya anlam veremediğim gibi Zaha'yı da hiç beklemiyordum. Belli ki hedefimiz olan Avrupa Kupası'na benim yeterli olduğunu düşündüğüm takım kalitesini daha da yukarı çekerek ulaşmak istiyoruz. Ben, geçen sezonki kadar güzel bir takımın kimliğinin bu kadar değişmesini çok tercih etmesem de tabii ki de yönetimin de teknik heyetin de geçen seneden ötürü kredisi yüksek. İnşallah elde ettiğimiz o güzel arkadaşlık ortamını bozmayıp takım kimliğimizi kaybetmeden yolumuza kazasız belasız devam ederiz. Teknik-taktik kısmında da konuşulacak çok şey olur sezon boyunca ama ben Zaha-Zaniolo ikilisinin sadece fizik kalitesiyle birlikte bile bu ligde yapacaklarının pek bir sınırı olduğunu düşünmüyorum. O yüzden yapılanmada bozukluklar olsa da bu fizik kalitesini koruduğumuz sürece ligde çok bir sıkıntı çekmeyiz. Takımın en yaşlıları 30'luk Zaha ve Icardi. Yaş ortalaması 36 olan bir hücum hattından bir şeyler beklemiyoruz çok şükür. Yine de hiç sallanmadan bu sene de hem ligi hatta kupayı da alıp direnci iyice kırarak önümüze bakmamız gerekiyor. Hoca'nın 3. ve 4. dönemlerinin başında elimize geçen makası açma fırsatını çeşitli sebeplerden kaçırsak da bu sefer önümüz açık görünüyor. Bu fırsatın elimize son 25 senede 4. defa geliyor olması da bir tesadüf değil. Normal şartlar altında Galatasaray bu ligdeki her etkenin çok üzerinde bir yapılanma ve bu dışarıdan müdahale edilmediği sürece kaçınılmaz bir şekilde gerçekliğe de yansıyacak. Bizim tek işimiz bundan emin olmak. Bir sonraki hamle orta sahayı Torreira ile birlikte sağlama alacak 6'ya yakın bir 8 numara olmalı. İleri dörtlüyü ve tempolu oyun sistemimizi düşününce top dağıtmasına veya top taşımasına uç seviyelerde ihtiyaç duymayacağımız kaliteli bir 6 numara işimize yarayacaktır. Dünyanın en ihtişamlı şeyi, canım kulübüm.</p><p></p><p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1683205749911035906[/MEDIA]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Itsuzai, post: 30969, member: 82"] İlk başta bir "n'oluyoruz" çeksem de Zaha'nın 2. forvet olmasıyla birlikte 4-2-4'e döndüğümüzü düşünüyorum. Ben transfer oburluğunu da, rüya takımları da seven bir futbol izleyicisi değilim. Geçen sene çok isabetli transferlerin yanı sıra, çok gereksiz transferlerin de olduğunu hala düşünüyorum. Aynı şekilde geçen sene bizi yıldızların değil o yıldızları mutlu edecek soyunma odası ortamının ve her şeyden bağımsız iyi bir futbol oynamanın şampiyon yaptığı kanaatindeyim. Dolayısıyla bu sene için de kadroya yapılacak takviyeler açısından çok bir beklentim yoktu. Boey ve Nelsson'un kalacağı belli olduktan sonra belki bir sol bek, net bir 8, Rashica ve Icardi'den başka bir şey beklemiyordum. Bu yüzden de hala adı geçmekte olan pek çok oyuncuya anlam veremediğim gibi Zaha'yı da hiç beklemiyordum. Belli ki hedefimiz olan Avrupa Kupası'na benim yeterli olduğunu düşündüğüm takım kalitesini daha da yukarı çekerek ulaşmak istiyoruz. Ben, geçen sezonki kadar güzel bir takımın kimliğinin bu kadar değişmesini çok tercih etmesem de tabii ki de yönetimin de teknik heyetin de geçen seneden ötürü kredisi yüksek. İnşallah elde ettiğimiz o güzel arkadaşlık ortamını bozmayıp takım kimliğimizi kaybetmeden yolumuza kazasız belasız devam ederiz. Teknik-taktik kısmında da konuşulacak çok şey olur sezon boyunca ama ben Zaha-Zaniolo ikilisinin sadece fizik kalitesiyle birlikte bile bu ligde yapacaklarının pek bir sınırı olduğunu düşünmüyorum. O yüzden yapılanmada bozukluklar olsa da bu fizik kalitesini koruduğumuz sürece ligde çok bir sıkıntı çekmeyiz. Takımın en yaşlıları 30'luk Zaha ve Icardi. Yaş ortalaması 36 olan bir hücum hattından bir şeyler beklemiyoruz çok şükür. Yine de hiç sallanmadan bu sene de hem ligi hatta kupayı da alıp direnci iyice kırarak önümüze bakmamız gerekiyor. Hoca'nın 3. ve 4. dönemlerinin başında elimize geçen makası açma fırsatını çeşitli sebeplerden kaçırsak da bu sefer önümüz açık görünüyor. Bu fırsatın elimize son 25 senede 4. defa geliyor olması da bir tesadüf değil. Normal şartlar altında Galatasaray bu ligdeki her etkenin çok üzerinde bir yapılanma ve bu dışarıdan müdahale edilmediği sürece kaçınılmaz bir şekilde gerçekliğe de yansıyacak. Bizim tek işimiz bundan emin olmak. Bir sonraki hamle orta sahayı Torreira ile birlikte sağlama alacak 6'ya yakın bir 8 numara olmalı. İleri dörtlüyü ve tempolu oyun sistemimizi düşününce top dağıtmasına veya top taşımasına uç seviyelerde ihtiyaç duymayacağımız kaliteli bir 6 numara işimize yarayacaktır. Dünyanın en ihtişamlı şeyi, canım kulübüm. [CENTER][MEDIA=twitter]1683205749911035906[/MEDIA][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Tribün
Galatasaray - Tartışma Konusu
Menü
Giriş yap
Kayıt ol