Galatasaray - Tartışma Konusu

Kara

-
Konular
158
Beğeni sayısı
1,270
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Maliyeti uygun değil ki, bizim istediğimiz bonservis ile Norwich’in istediği bonservis arasında hala birkaç milyonluk makas var ve asla daralmıyor. Bonservis sıkıntısı olmasa Rashica, Kaan Ayhan’dan bile önce biterdi zaten.
5 - 7 milyon euroya biter diye düşünüyordum ama şimdi baktım 10 milyon eurolar konuşuluyor. Ali Koç'un devreye girip 12 milyon euroya falan bitirmesi daha keyif verici olur o zaman.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,887
Beğeni sayısı
4,373
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
5 - 7 milyon euroya biter diye düşünüyordum ama şimdi baktım 10 milyon eurolar konuşuluyor. Ali Koç'un devreye girip 12 milyon euroya falan bitirmesi daha keyif verici olur o zaman.
5-7’ye bitecek olsaydı dediğim gibi temmuz başı inerdi daha Rashica, zira bizim talebimiz tam olarak bu bantta. Ki Norwich ilk başta 12 falan istiyordu sanırım, 10M biraz daha inmiş hali.

Danke

🍓
Konular
21
Beğeni sayısı
360
PG Nakit
125
Favori Güreşçi
Tama Tonga
Galatasaray arzu edilmesi gereken, seksi bir kulüp.

FymMoYuXsAExoKd.jpg:large

Kara

-
Konular
158
Beğeni sayısı
1,270
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Akşam maç varmış ama maçı veren bir kanal yok. Hani paralı kanal demiyorum maçı komple vermiyorlar. SSport Plus üzerinden izlenebiliyormuş sadece. Her seferinde acayip rezaletler oluyor.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,887
Beğeni sayısı
4,373
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Akşam maç varmış ama maçı veren bir kanal yok. Hani paralı kanal demiyorum maçı komple vermiyorlar. SSport Plus üzerinden izlenebiliyormuş sadece. Her seferinde acayip rezaletler oluyor.
Korsana hayırcı Acun Abim alsaymış ya bu maçın yayın haklarını madem. Yayın gelirinden gelen parayla Çemişgezekspor'dan star kanat çekerdi Hull City'sine.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: