İtiraf ve Dertleşme Konusu

Bogi

Jön Türks
Konular
18
Beğeni sayısı
379
PG Nakit
0
Hayatımın kısmen daha mutlu ama çok daha yoğun olduğu bir evresindeyim. Dışarı pek yansıtmasam da çok daha fazla duygusallaşmaya başladığımı hissediyorum. Eski odun, katı halimi kaybetmeye başlamış olmak hafiften korkutuyor beni.

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,899
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
Bence bir çok kişinin başına gelen bir durum bu umarım doğru ifade ederim.

Arkadaşlar şimdi iş-okul-arkadaş çevresine giriyorsunuz. Çevrenizde iyi bir intibah bırakabilmek adına hal, tavır ve sözlerinize özen gösteriyorsunuz. Kimi arkadaşlarınızın adeta üzerine titriyorsunuz. Günün sonunda ise aslında üzerine titrediğiniz insanların gözünde önemsiz olduğunuzu fark ediyorsunuz. Çok bir şey değil annem ameliyat olacağı zaman sadece bir geçmiş olsun mesajı beklemiştim. Bu mevzu karı kız mevzusu da değil bu arada.

Bir diğer konu abi bize devamlı alfalıkla, sigmalık gibi toksik maskülen fikirler deklare ediliyor. Ya da ortamlarda sevilen birisi olmak için şunu yap bunu yap diyorlar. Veya iyi ilişkiler için ise şunlara dikkat et diyorlar. Ediyorsun ama ne bileyim bir hareket bir tavır seni alaşağı ediyor. Fakat öte yandan bakıyorsun toplumda beş para etmez insanlar itibar sahipleri olmuşlar. Ben cidden her şeye itina göstermekten yoruldum arkadaşlar.

Aman yanlış anlaşılırım, aman insanlar beni sevmez kaygısı beni yordu bunu terk etmeye çalışıyorum.

Bogi

Jön Türks
Konular
18
Beğeni sayısı
379
PG Nakit
0
Belki bu tip bir yazıyı kendime saklamam lazım ancak en azından yaşadıklarını içine atan ve iyiyi de kötüyü de içerden yaşayan biri olarak ilk defa biraz yazıp kendimi rahatlatmayı deneyeceğim.

Roller coaster tadı bir 3 ayı geride bırakmak üzereyim. Hayatıma dair çok ciddi kararları aldığım bir son 1 ayı geride bıraktım, 28 yaşına geldim. İşin ilişki kısmı hala inişli çıkışlı. İş zaten yoğun, bi kısmınız da takip ediyordur kanalı farkındasınızdır durumun. Çalışma hayatını genel olarak çok sevsem de genel toplamda hayatımda yaşamam gereken çoğu duygudan beni mahrum bıraktığını düşünmeye başladım yaptığım iş özelinde. Mental yorgunluğun negatifinin hayatıma etkilerini özellikle haziran ayı başında feci hissettim. Galiba uzun süre sonra birinden gerçekten hoşlanmama rağmen işi yürütememiş olmamızın da bana vurduğu bir kısmı vardı herhalde. Hala ara ara düşünüyorum, devam etse mutlu olur muydum diye ama galiba geçmişe takılmak nihayetinde bir vakit kaybı. Vize randevusu da alamadıktan sonra bir delilik edip hayatımın ilk yalnız tatilini Japonya’da geçirmeye karar verdim ki pazartesi gidiyor olmama rağmen biraz heyecan biraz da korku var. Garantici bir hayat gütmekten kendimi böyle bir şekilde çıkarmaya çalışmak ne denli doğru bir yöntem bilmiyorum ama 10 gün yanımda bilgisayarsız bir şekilde kafa dinleyip huzuru bulmak, unutmak ve yeniden umutlanmak istiyorum. Şu an mesela bu yazıyı yazarken evin de boş olması fırsatıyla oturdum balkonda müziği dinlerken yine düşünüyorum, kaçırdığım fırsatları düşündükçe de üzülüyorum.

Ara sıra ağlamak gerek galiba. Rahatlatıcı bir etkisi var şüphesiz. Çok uzun süreler sonra ilk defa geçen ay bir tutamadım kendimi. Belki bu postu da silerim bi süre sonra da, yazmak ne olursa olsun iyi geliyor. Tatil umarım iyi gelir.

Kendime not: Dertlerini insanlara anlat. İçine atmak sadece kendine zarar veriyor.

Herkese not: İşinizi hayatınızın merkezine koymayın. İşkolik olun ama ayrımı iyi yapın.

Daha da gevelerdim de gerek yok.

Huma

huma
Konular
36
Beğeni sayısı
131
PG Nakit
150
Gece saatlerinde içime çöktü yazayım ilk defa buraya. Bu meretin adı skapular diskinezi. 2 yıldır gittikçe kötüleşiyor ve eşeklik edip erteledim hep fizik tedaviyi. Gün içinde acısı az olsa da yürüyüş, futbol dışı hiç bir spor yapmaya izin vermiyor. Bugün daha doğrusu dün aldım randevuyu. Çözülünce jiujitsu, gym ne varsa başlayacağız inşallah.

1720830235721.png

Baroš

unsettling differences
Konular
123
Beğeni sayısı
538
PG Nakit
1,545
Favori Güreşçi
CM Punk
Gece saatlerinde içime çöktü yazayım ilk defa buraya. Bu meretin adı skapular diskinezi. 2 yıldır gittikçe kötüleşiyor ve eşeklik edip erteledim hep fizik tedaviyi. Gün içinde acısı az olsa da yürüyüş, futbol dışı hiç bir spor yapmaya izin vermiyor. Bugün daha doğrusu dün aldım randevuyu. Çözülünce jiujitsu, gym ne varsa başlayacağız inşallah.

Ekli dosyayı görüntüle 7944
Allah acil şifalar versin dostum. Tez zamanda iyileşmen dileğiyle.

muad'dib

sholarch
Konular
14
Beğeni sayısı
522
PG Nakit
550
RPG Karakteri
Samoa Joe
bi kuyu bulup bütün iyi dileklerimi iyi niyetlerimi bütün iyiliğe dair her şeyimi içine atıp hayatıma tamamiyle saf kötülükle devam edecem herkese kötülük yapacam dilenci mi gördüm ensesine şaplak atacam yaşlı teyze mi gördüm arkasından itekleyecem yere düşsün

ReQuem

#uncensored
Konular
1,707
Beğeni sayısı
1,757
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1

Ekli dosyayı görüntüle 7944
Büyük geçmiş olsun dostum. Umarım en yakın zamanda acın diner ve dinç bir şekilde istediğin sporu yaparsın.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: