İtiraf Et: Güreş Hakkındaki Tüm İtiraflarınız

nwo4

PG.net Kullanıcısı
Konular
1
Beğeni sayısı
14
PG Nakit
0
Yeni isimlere adapte olamıyorum. Aşırı teknik şeyleri görmek de bayıyor beni bir yerden sonra.. Pandemiden beridir ben güreşe sarılsam da açıkçası hep bir ayrışma oluyor. 2012-2016 dönemdeki aradan sonra WWE’de kadro bolluğuna bir türlü alışamadım. Yeni şeyler ve anlık bir şeyler için takip ediyor gibi oluyorum bu durumda beni rahatsız ediyor haliyle.

İlk takip ettiğim dönemlerdeki güreşçilerin sektöre olan uzaklığı galiba beni de etkiliyor fazlasıyla.

satriale

konsantrasyon
Konular
163
Beğeni sayısı
693
PG Nakit
425
Favori Güreşçi
Steve Austin ve mOx
RPG Karakteri
Matt Morgan
Güreş izlediğim zamanlar için pişmanım. Tamamen zaman kaybıydı. Futbol kitleleri uyutma aracındaki ss gibi düşünüyorum. O yıllarda güreş izleyip forumlarda takılmak yerine daha faydalı işler yapabilirdik.

Deeppy

17 TIME CHAMP
Konular
700
Beğeni sayısı
1,135
PG Nakit
1,595
Favori Güreşçi
Liv Morgan
2017'den beri belli anlar dışında hiç zevk almıyorum sadece ortam ve zaman öldürmek için takılıyorum. Zaten eskilerden bahsetmeyi daha çok severim.

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
429
Beğeni sayısı
2,229
PG Nakit
1,530
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Dark STG
Bir dönem ortaya çıkan Indy yıldızlarının güreşi zehirlediğini düşünüyorum. Geçmişteki indy şovları ile günümüz WWE maçları aynı. Aynı adamların çılgınca uçtuğu maçlar. Hiçbir karakter farklılıkları, karakter derinliği yok. Bu durum NXT'de bir nebze de olsa farklı. Birbirinin kopyası çılgınca dövüşen güreşçiler dolu sektörde. Gimmick olayının kalkması güreşi mahvetti. Keyif alamıyorum düz karakterlerde. Adam eline mikrofonu alıyor "Burada olmak hayalimdi" falan anlatıyor.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi