Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@Beast Incarnate nasıl öyle uzun uzun yazabildin ya. Vallahi aynı şekilde bir şeyler yazmak istiyorum ama isteğim olmuyor. Dert ve sıkıntı konuşmaktan nefret eder oldum. Çevremdeki insanların umursamadığını fark ettiğim içinde olabilir.
@Beast Incarnate nasıl öyle uzun uzun yazabildin ya. Vallahi aynı şekilde bir şeyler yazmak istiyorum ama isteğim olmuyor. Dert ve sıkıntı konuşmaktan nefret eder oldum. Çevremdeki insanların umursamadığını fark ettiğim içinde olabilir.
Sen bi ara benim Discord’a falan damla bu arada, çok uzun zaman oldu konuşmayalı. Ki dertleşme ihtiyacı hissettiğini tahmin edebiliyorum, ne zaman istersen buralardayım Canbom.
İyisini ıskaladıysan bir gün daha iyisi karşına çıkacağından ötürüdür kral. Hiç sevmezdim bu mottoyu ama zaman sonra yaşayıp tecrübe ettikçe insanın fikirleri değişebiliyor. Bu hayat sabır ve akabinde meyvesini toplama silsilesinden ibaret…