Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
PG Be a Booker Evreni
POWER HOUR 3 (Saat 18:05’te) | Universal Championship Wrestling
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Styles Clash" data-source="post: 146228" data-attributes="member: 102"><p>Başlayalım bakalım.</p><p></p><p>Vallahi Dustin vs Mark maçı normalde pek ilgimi çekmezdi ama atılan promolarla birlikte ilgi çekici oldu kesinlikle. Mark'ın kazanmasına ise sevindim. Maçın sonunda ise usta code of honor mu yahu xD</p><p></p><p>***FTR'ın girişe ve rakiplerine bayıldık. Bu Subcultre bebeler acaba hoplamanın zıplamanın olmadığı bu şirkette ne yapacaklar çok merak ediyorum. Kavas Makarov'u ciddiye alamıyorum üstat ya. İnşallah şampiyon falan olmaz. Logan Paul ise güzel transfer. MMA geçmişi olduğu için aslında senin konsepte uyuyor. Bir de sen WWE stili haftalık salça olan maçlar yerine daha spor havasında ilerleyeceğin için bir güreşçi her Allahın haftası maç yapmayacak. O açıdan Paul'un varlığı özel oluyor. Mance Waner ise senin gözde isimlerinden birisi olacak. Bu Vink de normalde dostu Shane Taylor ile çok iyi imaj vermişti ama WWE maalesef Shane Taylor'ı ve potansiyelini harcadı. Vink'in diğer tag team partneri hakkında pek bilgim yok ama şöyle güzel işlenen bir tag team istiyoruz.</p><p></p><p>Kevin Kelly ve Steve Corino'nun ise npc kalmaması şovlarda varlık göstermesi güzel. Scotte Steiner'ın attığı tweete gümledim fnkjfnjfk. Orton vintage'i güzel müzik de güzel ama sanki Orton için daha böyle ağır bir müzik giderdi. Metallica'dan olsa çok iyi olurdu. Hele Welcome Home-One-The Day That Never Comes üçlüsünden biri seçilebilirdi. Ya da promo duygusal bir tonda başlayıp aksiyonun girdiği anda Master of Puppets gibi vurucu bir şarkı çalabilirdi.</p><p></p><p>Prince Nana gitti bizim Mogul Embassy öksüz kaldı aga. Obafeemi ise kahvaltı niyetine rakibini gömmüş. Büyük adam olacak. Obafeemi vs Shane Taylor vs OMOS olmalı aga...</p><p></p><p>Bu takımın adı Honorable Mention olmayacak mıydı aga The Dawgs nedir aga? Bir de bu adamların girişlerini biz şovumuzda yazsak 2 kamyon küfür işitiriz senden :D Maçın sonuna gelirsek yanılıyorsam düzelt ama tam eski dönem fantezisi bir bitiş olmuş. The Dawgs sevdiğin ve üstüne düşündüğün bir takım olduğu için ilk şovdan ilk maçtan yenilmemeleri iyi olmuş tabii.</p><p></p><p>Şov genel anlamda tutarlı, düzen hoş. Kendine has bir tarzı var. İlk şovdan bütün kartları ortaya dökmek olmazdı ama Randy Orton'ın vintage değil de şöyle ringde bulunmasını beklerdim.</p><p></p><p>***Pardon Subculture Hintlilerle maça çıkmış. Bir an giflerden gaflete düştük.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Styles Clash, post: 146228, member: 102"] Başlayalım bakalım. Vallahi Dustin vs Mark maçı normalde pek ilgimi çekmezdi ama atılan promolarla birlikte ilgi çekici oldu kesinlikle. Mark'ın kazanmasına ise sevindim. Maçın sonunda ise usta code of honor mu yahu xD ***FTR'ın girişe ve rakiplerine bayıldık. Bu Subcultre bebeler acaba hoplamanın zıplamanın olmadığı bu şirkette ne yapacaklar çok merak ediyorum. Kavas Makarov'u ciddiye alamıyorum üstat ya. İnşallah şampiyon falan olmaz. Logan Paul ise güzel transfer. MMA geçmişi olduğu için aslında senin konsepte uyuyor. Bir de sen WWE stili haftalık salça olan maçlar yerine daha spor havasında ilerleyeceğin için bir güreşçi her Allahın haftası maç yapmayacak. O açıdan Paul'un varlığı özel oluyor. Mance Waner ise senin gözde isimlerinden birisi olacak. Bu Vink de normalde dostu Shane Taylor ile çok iyi imaj vermişti ama WWE maalesef Shane Taylor'ı ve potansiyelini harcadı. Vink'in diğer tag team partneri hakkında pek bilgim yok ama şöyle güzel işlenen bir tag team istiyoruz. Kevin Kelly ve Steve Corino'nun ise npc kalmaması şovlarda varlık göstermesi güzel. Scotte Steiner'ın attığı tweete gümledim fnkjfnjfk. Orton vintage'i güzel müzik de güzel ama sanki Orton için daha böyle ağır bir müzik giderdi. Metallica'dan olsa çok iyi olurdu. Hele Welcome Home-One-The Day That Never Comes üçlüsünden biri seçilebilirdi. Ya da promo duygusal bir tonda başlayıp aksiyonun girdiği anda Master of Puppets gibi vurucu bir şarkı çalabilirdi. Prince Nana gitti bizim Mogul Embassy öksüz kaldı aga. Obafeemi ise kahvaltı niyetine rakibini gömmüş. Büyük adam olacak. Obafeemi vs Shane Taylor vs OMOS olmalı aga... Bu takımın adı Honorable Mention olmayacak mıydı aga The Dawgs nedir aga? Bir de bu adamların girişlerini biz şovumuzda yazsak 2 kamyon küfür işitiriz senden :D Maçın sonuna gelirsek yanılıyorsam düzelt ama tam eski dönem fantezisi bir bitiş olmuş. The Dawgs sevdiğin ve üstüne düşündüğün bir takım olduğu için ilk şovdan ilk maçtan yenilmemeleri iyi olmuş tabii. Şov genel anlamda tutarlı, düzen hoş. Kendine has bir tarzı var. İlk şovdan bütün kartları ortaya dökmek olmazdı ama Randy Orton'ın vintage değil de şöyle ringde bulunmasını beklerdim. ***Pardon Subculture Hintlilerle maça çıkmış. Bir an giflerden gaflete düştük. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
PG Be a Booker Evreni
POWER HOUR 3 (Saat 18:05’te) | Universal Championship Wrestling
Menü
Giriş yap